Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij scoorde niet zoveel als Messi en Ronaldo, maar verdient de Ballon d'Or'

Laatste update:

Frankrijk zal dinsdag nog alle zeilen moeten bijzetten om het WK van 2014 te bereiken. De ploeg van Didier Deschamps ging vrijdag met 2-0 onderuit tegen Oekraïne en staat daardoor aan de rand van de afgrond. In het eerste duel was Franck Ribéry vrijwel onzichtbaar, maar volgens Anatoliy Tymoschuk betekent dat niet dat de dribbelaar dit jaar de FIFA Ballon d'Or niet moet winnen.

/

Tymoschuk speelde bij Bayern München samen met Ribéry en zegt in een interview met de website van de FIFA dat hij op zijn oude ploeggenoot zou stemmen. "Hij verdient het", vindt Tymoschuk. "Franck is mentaal en fysiek erg sterk en heeft een geweldig seizoen achter de rug met Bayern München. Hij heeft misschien minder gescoord dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar Franck is heel erg belangrijk voor zijn ploeg."

"In de laatste twee seizoenen won Bayern in de halve finale van de Champions League van de twee Spaanse grootmachten: eerst van Real Madrid en vervolgens van Barcelona", vervolgt Tymoschuk. "En Franck had een groot aandeel in deze overwinningen. Ik ben goed bevriend met hem en ik vind dat hij de Ballon d'Or moet krijgen."

Franck Ribéry verdient de Ballon d'Or

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij Frankrijk nou naar het WK schiet maakt hij waarschijnlijk een serieuze kans op de gouden bal ook al vind ik Ronaldo, Messi en misschien Ibrahimovic beter

18 november 2013 om 18:50

Op vrijdagnacht zijn de stembussen al gesloten. Dab zou je zeggen dat ronaldo de beste papieren heeft. Als het objectief blijft dan wint ronaldo hetmet een ruime afstand.

18 november 2013 om 18:56

dan moeten ze de criteria eens duidelijk aangeven, want waarom wie wint is nog steeds onduidelijk.

18 november 2013 om 19:05

Zeiden jullie ronaldo fanboys niet dat messi het in 2010 niey verdiende omdat sneijder en iniesta meer prijzen hadden gewonnen? Hoeveel prijzen heeft ronaldo dit jaar gewonnen. Dat is dus hypocriet zijn en meten met 2 maten.

Maar k vind ook dat ronaldo het meer verdient maar het is dit jaar wel spannend omdat messi steeds weer last had van blessures en daardoor uit vorm raakte. Eerlijk is eerlijk messi had het onder normale omstandigheden gwn weer dik gewonnen. Laat de reacties van de waarheid ontkenners maar komen.

18 november 2013 om 19:22

@redondo6, dit is denk ik de meest subjectieve prijs die er te behalen valt in de hele sportwereld. Dus Ronaldo zou zomaar weer mis kunnen grijpen, ondanks dat hij dit jaar het best heeft gepresteerd (niet real, maar Ronaldo wel). Dat Ribery goed was is waar, maar zijn hele team was in balans en goed bezig. Dat ze wonnen lag lang niet altijd aan Ribery. Ronaldo draagt Real voor 70%, als het niet meer is.

18 november 2013 om 19:38

@thisisit is toch biet hypocriet, want Messi won hem toen. Blijkbaar is het winnen van prijzen dus geen maatstaaf, dus hoeven we Ronaldo hier niet op af te rekenen.

18 november 2013 om 19:58

Lag meestal aan Robben....

18 november 2013 om 21:16

de criteria als je een beetje google gebruikt is nix meer waard
http://nl.wikipedia.org/wiki/wereldvoetballer_van_...
voordat het samen ging was de gouden bal iets waar echt prestige aan hing nu is het een populariteits prijs! heeft nix te maken met de beste of de gene die het meest scoorde! gewoon wie het best zijn media verhaaltje klaar heeft.... iedereen roept alweer ronaldo verdient hem ribery is een outsider.... maar messi e zal er weer mee weglopen.
maar ik heb dit al veel vaker gezegd vaaf het moment dat de fifa het balletje wou strelen is het weg geloofwaardigheid!

Dan zou ik eerder Robben kiezen in plaats van Ribery, aangezien Robben de beslissende treffer maakte in de CL-finale en toen Ribery onzichtbaar was.

Maar normaal gesproken moet de prijs gaan tussen Ronaldo, Zlatan en Messi, waarbij ik de grootste kans acht dat Ronaldo die gaat winnen.

18 november 2013 om 18:47

Kom niet met die onzin alsjeblieft man.. Als Kroos niet geblesseerd was speelde Robben die seizoen nooit meer in de basis.. maar had geluk wanneer hij terug was Kroos een grote blessure opliep.

18 november 2013 om 18:50

Vond jij Ribery wel goed dan? Speelde veel wedstrijden onzichtbaar bij Bayern, dus ik vind het onzin om hem te selecteren voor de Gouden Bal.

18 november 2013 om 18:53

Ronaldo, messi en zlatan hebben ook onzichtbare wedstrijden gekent. Vooral ronaldo en ibrahimovic.

18 november 2013 om 18:59

Men is blijkbaar vergeten dat Robben tot april van dit jaar gewoon bankzitter was en als een verwend nest na afloop gelijk in de bus ging zitten. Het zal wel zijn omdat hij Nederlands is daarom iedereen Robben boven Ribery kiest.

18 november 2013 om 19:01

Haha grappemaker, Robben speelt bij Bayern ook als iedereen fit is de belangrijkste wedstrijden, Hij kwam terug van een blessure werd rustig gebracht en toen raakte Kroos geblesseerd maar ook met een fitte Kroos zou Robben zich in de Bayern basis knokken.

18 november 2013 om 19:14

Wat lul je nou, Robben presteert de laatste tijd toch fantastisch? Als Robben dit hele jaar fit was had ik hem hoger zitten dan Ribery voor die gouden bal. En dat kan je niet ontkennen, speelt overal de pannen van het dak bij Bayern en het Nederlands Elftal. Dat doet Ribery niet bij Frankrijk.

18 november 2013 om 19:40

Dat winnende doelpunt was wel de verdienste van Ribery hoor, gaf de bal af aan Robben en gaf hem zo een niet te missen kans.. geen van beiden heeft recht op die gouden bal als er spelers als Messi Ronaldo en Ibra op deze wereld zijn

19 november 2013 om 00:39

Eindelijk iemand die verstand heeft. Robben was ook naar mijn mening de groote man bij Bayern hij was voor veel meer goals verantwoordelijk dan dat Ribery dat was + zijn spel was veel beter naar mijn mening.

On topic: Ik dacht altijd dat de goude bal naar de beste speler van de wereld gaat. Ondanks Messi zijn blessures blijft hij toch de beste voetballer van allemaal. Dit is niet om Ronaldo naar beneden te halen het is gewoon de waarheid! Kwa voetbal op dit op moment kan het daarom ook niet anders dat Ronaldo beter is maar toch blijf ik vinden dat de beste speler van de wereld hem moet winnen en dat blijft toch echt Messi. Overigens vind ik Zlatan de waardige nummer 3

" Ik ben goed bevriend met hem"

Zegt genoeg toch?

18 november 2013 om 18:47

Volgens mij is er gewoon letterlijk geen objectieve stemmer. Zelfs niet 1 die het iig probeerd.

De gouden bal gaat over de individueel beste speler van het jaar met de individueel beste statistieken, Ribery verdient niks, bij Bayern lopen 10 spelers rond die een even groot aandeel hebben in het succes van vorig seizoen.

18 november 2013 om 18:48

En als je iemand van bayern eruit moet pikken, dan is dat lahm of schweinsteiger die individueel meer gepresteerd hebben.

18 november 2013 om 18:52

Waarom zegt iedereen dat blind?

Lahm speelt al jaren op dit niveau en ik hoorde nooit wat over hem.

18 november 2013 om 18:52

Amen, maar die bal is niet serieus te nemen, verdedigers die wanneer ze stoppen de geschiedenisboeken ingaan als één van de aller beste ooit maken al op voorhand geen kans, hetzelfde voor verdedigend ingestelde middenvelders of doelmannen. Ik vind dat verdedigen een onderdeel van het spel is dat even belangrijk is als de doelpunten maken, waarom krijgen die helden geen aandacht of erkenning? Echt doodzonde. Iedereen kickt op de statistieken in aanvallend opzicht, maar wanneer een vdm op één partij alles juist doet en elke bal recupereert is er geen haan die daar naar kraait.

18 november 2013 om 18:50

Het gaat niet alleen om statistieken, wanneer leert men het nou?

Als je naar statistieken kijkt zou iniesta nooit de top 10 voetballers halen.

Als je naar statistieken keek, dan was di natale elk jaar genomineerd voor de 23 beste spelers. Zo nog heel veel dingen.

18 november 2013 om 18:54

Daar gaat het wel om tegenwoordig, kijk maar naar de winnaars van de laatste jaren. Iniesta is fantastisch maar zal hem noooooooit winnen, waarom? Juist, statistieken.

18 november 2013 om 18:59

Nee, iniesta zal hem niet winnen simpelweg omdat hij nooit de beste is geweest.

Met zijn statistieken de top 3 halen wil al zeggen dat het niet alleen om statistieken gaat.

18 november 2013 om 20:32

Deze prijs gaat helemaal niet over de beste individuele statistieken. Bij deze prijs gaat het over de kwaliteit van de spelers. Als het om statistieken gaat, dan zullen alleen aanvallers deze prijs winnen en nooit een middenvelder of keeper.

Mooie prestaties leuke voetballer om naar te kijken maar denk dat hij m net niet pakt
1.ronaldo
2.ribery
3.ibrahimovic
4.messi

19 november 2013 om 00:46

Omg ik kan jou echt niet serieus nemen.. 1 Messi
2 Ronaldo
3 Zlatan
4 Robben

19 november 2013 om 00:47

En dan heb ik het over de beste indivuele spelers.. statastieken vind ik niet kunnen om daar over te praten

Hij is een vriend en oud-ploeggenoot, dus dat zegt al genoeg waarom hij zegt dat Ribery moet winnen.

Ik vind het dit jaar ook wel lastig, maar ik denk dat het dit jaar gaat tussen Zlatan, Ronaldo en Ribery.

19 november 2013 om 00:49

Inderdaad! Lahm en Robben. Punt.

Ribery verdient niks neemt geen team op sleeptoue net als ronaldo of messi is alleen maar deel van het team

Blijkbaar kan hij Frankrijk niet helpen... Dat kunnen Messi en Ronaldo wel.

Be-lach-e-lijk! Even serieus hoor, Ribery hoort niet eens in de top 5 man. Als hij de gouden bal wint, zal dat geheel onterecht zijn en is deze prijs sowieso niet serieus te nemen!

Maak maar een grapje 1 ronaldo 2 messi 3 ribery en 4 ibra

Ik vind dat robben daar moet staan inplaats van ribery , robben heeft altijd pech en nu gaat alles goed

Vind het nog steeds een schande dat Pirlo hem niet allang heeft gekregen.

18 november 2013 om 19:20

Ze waren ook met 9 man tegen 11 spelers van de beste ploeg op dat toernooi.

18 november 2013 om 19:28

Omdat hij in zijn eentje datzelfde Italie naar de finale heeft gebracht, daarnaast ook veruit het grootste aandeel heeft gehad in de (ongeslagen) kampioenschappen van Juventus. Elke wedstrijd heer en meester, 0 balverlies en betrokken bij 9 van de 10 doelpunten.

Off: Is dat nou de broer van Miley Cyrus?

On: Ben een Messi fan maar Ronaldo zal de Gouden Bal winnen. Bayern heeft naar mijn inziens een team prestatie neer gezet. Het heeft veel vedettes maar geen absolute supersterren zoals Messi, Ronaldo en Ibra.

Ronaldo en Messi staan gewoon ver boven iedereen. Momenteel doet Zlaten het erg goed en komt ook in de buurt. Hoe wil je een aanvaller, die op dezelfde positie staat als Ronaldo met veel slechtere statistieken nou er voor zetten?

gewoon ronaldo uitleg overbodig

Wat is dat toch met die Ribery hij is echt niet belangrijker dan Robben of Lahm

Ik snap niet waarom ze zo spreken over Ribéry volgens mij zo robben de balon d'or meer verdienen ik snap ronaldo zlatan en messi wel maar Ribéry er moest toch een top 3 uitkomen ik zou zeggen zlatan ronaldo en messi (daarmee kies ik noch niemand)

CR7 de gouden bal
Messi 2e plek...gewoon omdat hij normaal gesproken de beste is.
Robin van Persie is dit jaar gewoon verschrikkelijk goed...jammer van zn blessure(s) een 3e plek...
Iniesta... Zlatan... Xavi... Robben...
Misschien dan ergens achteraan komt Ribery...die doet alsof alle prijzen door zijn toedoen zijn gewonnen....

Oneens. Hij is 50% van Ronaldo. Ik gun Ribery zeker! Maar eerlijk is eerlijk, er is een die het echt verdient en dat is Ronaldo.

Helemaal fit en fysiek sterk zijn heeft geen invloed op zo'n grote prijs. Ribery heeft gewoon de wind mee, omdat het hele team goed draait. Hij presteert heel goed, maar ronaldo daarentegen neemt de team op sleeptouw. Is belangrijk voor de doelpunten en assists, en was matchwinner tijdens de topper: portugal - zweden. Statistieken spreken voor zich. Ronaldo laat zien wat ribery laat zien, alleen heeft ronaldo nog de goals.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren