Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is een misdadiger op het veld, hij zwaait continu met zijn ellebogen’

Laatste update:

Howard Webb vindt het hoogst opmerkelijk dat Marouane Fellaini in het tweeluik met Liverpool in de Europa League geen rode kaart heeft ontvangen. In het eerste duel op Anfield ontkwam de middenvelder van Manchester United aan een rode prent na een elleboogstoot jegens Emre Can en ook donderdagavond was het zover; in het weerzien op Old Trafford zwaaide de Belg met zijn elleboog richting Liverpudlian Dejan Lovren.

/

“Eén ding is dat je jezelf wil laten gelden, iets anders is dat je een misdadiger in het veld bent”, zo oordeelde voormalig toparbiter Webb. “En dat is hij. Hij zwaait continu met zijn ellebogen. Dat is een onderdeel van zijn spel geworden. Ik denk dat hij op basis van de elleboogstoot richting Can geschorst had moeten worden, maar de UEFA heeft er nooit naar gekeken.”

Webb veroordeelt het incident met Lovren. “Hij werd vastgehouden, maar is dat een excuus om met je arm te zwaaien? Nee, natuurlijk niet. Hij zet kracht achter zijn elleboogstoot. De punt van zijn elleboog wordt in het achterhoofd geplaatst. Dat is een rode kaart.” Webb weet dat Fellaini een goede bekende van de scheidsrechters is. “Iedereen die een wedstrijd van Fellaini heeft gefloten, weet hoe hij speelt. Maar het lijkt steeds erger te worden. Week in, week uit. Hij doet het nu vrijwel in elke wedstrijd, maar hij komt er telkens mee weg. Ik denk dat iedereen het nu wel zat is.”

Marouane Fellaini had op Old Trafford rood moeten krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Grootste dwaas van heel United deze vent. Zo'n man wil je toch niet in het tenue van je club zien. Bij Everton vond ik het een aardige speler, maar sinds die overstap is het huilen met de pet op

18 maart 2016 om 07:52

Behalve dat hij de hele tijd overtredingen maakt voegt hij ook niks toe. Heeft gisteren alleen maar kansen verpest in plaats van er gewoon een in te schieten.

18 maart 2016 om 08:00

Is het maken van overtredingen positief dan?

Wel als het nuttige zijn, maar voor de rest voegen overtredingen ook niets toe

18 maart 2016 om 08:14

Sorry, zo bedoelde ik het niet. Bedoelde natuurlijk dat hij alleen maar overtredingen maakt en verder ook niks toevoegd aan het team.

18 maart 2016 om 08:45

Behalve, naast en buiten zouden alledrie passen in deze zin, maar ik snap je verwarring .

Fellaini heb ik altijd een nare speler gevonden, ook nog bij Everton. Mooi dat de commentator het ook gedoopt heeft tot 'De Fellaini-beweging'.

Misdadiger. Jeetje, kan je niet een ander woord vinden? Zo ongelooflijk dom om voetballers te vergelijken met misdadigers.

18 maart 2016 om 08:01

Ja, maar Fellaini met een voetballer vergelijken getuigt ook van weinig respect voor het edele beroep. Die man kan echt niet voetballen, bij hem vergeleken is Immers een verfijnd stylist.

18 maart 2016 om 08:51

Overdrijven is ook een kunst. Ik denk dat tegenstanders het haten om tegen hem te moeten spelen... Wat een voordeel is als hem goed gebruikt

18 maart 2016 om 12:15

Nja die benzema is ook een misdadiger.

Hij is ook de 1e speler in mijn ogen die weg mag. Hij voegt helemaal niets toe. Maakt constant ruzie met tegenstanders vanwege zijn overtredingen en valt zo ook weer in discussie met de scheidsrechter.

Maar Man-U mist gewoon karakter spelers of ze hebben dat te weinig.

18 maart 2016 om 09:22

Toch ongelooflijk hoe Man U zo'n lompe hark heeft weten te scouten. Deze man kan er werkelijk echt niets van. Ik weet niet of het door een blessure kwam, maar Fellaini hield dus de regisseur van de wereldkampioen op de bank?

Ik snap nog steeds niet waarom man u niet iets van 6 aankopen van 50 miljoen heeft gedaan ipv zoveel middelmaat van 20/30 miljoen.
Zoals schneiderlin, schweinsteiger,depay, darmian,rojo
Etc

18 maart 2016 om 07:58

Schneiderlin is zeker geen middelmaat en schweinsteiger kostte maar 8 miljoen

18 maart 2016 om 08:20

Maar er moet ook niet gedaan worden alsof hij super is. Hij is misschien iets boven gemiddeld, maar zeker niet top. Een speler voor plek 5 tot 9. Schweinsteiger was absolute top, maar is dat al even niet meer. Fysiek gewoon klaar en dan is de PL een rare stap. Er is ingekocht op basis van potentie en de routine die is gekocht is niet goed genoeg om bovenin echt mee te doen.

18 maart 2016 om 09:26

Wat een onzin, Di Maria was zeker ook al over zijn top en is daarom vertrokken? Schweinsteiger is nog steeds een geweldenaar en was niet gek lang geleden nog een van de spelmakers van de wereldkampioen. Van Gaal maakt er gewoon echt een potje van, 300 miljoen geinvesteerd en dan zit je alsnog naar een jeugdelftalletje te kijken.

Kan iemand mij vertellen hoe het kan dat Fellaini zover is terug gevallen .... Bij Everton was het een beest en ik kijk veel United maar ik zie niet de reden waarom hij zoveel slechter speelt. Bij Everton was hij de ster speler en wouden topclubs hem hebben hoe kan hij zo ver terug gevallen zin qua niveau ?

Een misdadiger is wat overdreven maar deze man heeft schijnbaar z'n ellenbogen nodig om zich staande te houden bij United. Dat Fellaini een basisplaats heeft bij Man U is natuurlijk van de zotte, hij is groot en sterk maar verder heeft hij absoluut niet de kwaliteit om bij Man u te voetballen.

Howard Webb.. de man die Nigel de Jong geen rood gaf op de WK finale ..

18 maart 2016 om 08:22

En daar in de rust zelfs al spijt van had. Een fout maken en je mag niet meer (realistisch) oordelen over iets? Hij heeft toch gewoon gelijk, of is het niet waar als je zelf ooit fouten hebt gemaakt.

18 maart 2016 om 08:56

Haha heb je slecht geslapen?

Natuurlijk heeft hij gelijk. Ik maak er alleen een grapje over omdat Webb zelf meer dan genoeg fouten maakt.

En gisteren liep hij tegen coutinho aan en ging liggen dat was de grootste grap van de avond en dan om een vrije trap zeuren met zijn 190 cm 😵

Ik vraag mij echt af hoe hij prof is geworden.

18 maart 2016 om 11:57

Kijk naar matchen als hij bij everton speelde ☺

En het ergste is dat het rendement ook lachwekkend laag is. Als ie aan een wilde liep te zwaaien en tussendoor ook nog wat assists gaf of de bal een keer tegen de netten kopte, had je dit als fan nog wel goed willen praten, maar dit is dus letterlijk zijn enige bijdrage aan een wedstrijd. Voor de rest is het alleen maar de bal verliezen, lompe tackels uitdelen en klagen bij de scheidsrechter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren