Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft ongelooflijk veel kwaliteit en gaat het verschil maken bij Chelsea’

Laatste update:

Alexandre Pato is niet met Chelsea mee afgereisd voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. De aanvaller is nog niet wedstrijdfit, maar Thiago Silva is ervan overtuigd dat zijn landgenoot het goed gaat doen op Stamford Bridge.

/

“Ik ken hem erg goed, hij is mijn vriend. We speelden bij AC Milan drie jaar met elkaar samen en hij heeft ongelooflijk veel kwaliteit. Hij heeft moeilijkheden gekend en het is daarom goed om hem terug te zien in Europa”, aldus de Braziliaanse verdediger van PSG in gesprek met de Daily Telegraph.

“Ik denk dat hij het verschil kan maken bij Chelsea, echt. Hij heeft een sterke rechter en linker en is erg snel. Dat is waarom ik denk dat Chelsea een goede keus heeft gemaakt. Hij heeft een goed seizoen gedraaid bij São Paulo en Chelsea heeft hem gehaald omdat hij een uitstekende speler is. Geloof me”, aldus Thiago Silva.

Denk jij dat Alexandre Pato het goed gaat doen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pato (eend als betekenis) heeft niet de mentaliteit die blijft doorstrijden.

Overigens heel zonde want heb het altijd een mooi voetballer gevonden, jammer van al z'n blessures die hebben hem uiteindelijk genekt.

Ik ben zeer benieuwd hoe Pato het gaat doen bij Chelsea.
Toen hij 18-19 was vond ik hem het beste talent van zijn leeftijd.
Ik verwacht er nu echter niet te veel van, dan kan hij alleen maar meevallen.

16 februari 2016 om 01:48

Plus altijd als andere spelers dit over hun vrienden gaan roepen krijg ik zon gevoel dat het niks gaat worden. Heb het gevoel dat dit vooral gezegd wordt om de speler meer zelfvertrouwen te geven.

Zit er inmiddels een maand maar is nog steeds niet wedstrijdfit. Waarom haal je zo'n speler überhaupt?

16 februari 2016 om 00:31

Hoezo is hij nog niet fit dan? Geblesseerd of te dik?

16 februari 2016 om 01:31

wedstrijdfit, niet in t ritme enzo

16 februari 2016 om 08:02

Wel apart aangezien hij ij brazilie gewoon in de basis stond..

16 februari 2016 om 12:11

Ja klopt , maar Chelsea wil hem denk ik eerst fit genoeg maken voor de premier league want het verschil is groot tussen Brazilië en Engeland en vooral het tempo van het spel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren