Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was een grote schok voor ons, hij heeft iedereen teleurgesteld’

Laatste update:

Adam Johnson gaf deze week in de rechtbank toe dat hij eind januari in zijn Range Rover gezoend had met een meisje van vijftien jaar, nadat hij met haar had afgesproken om een paar voetbalshirts te signeren. Hij was zich er destijds van bewust dat ze minderjarig was, maar dat hield hem niet tegen. Sam Allardyce, die tot Johnsons ontslag zijn hoofdtrainer was bij Sunderland, schrok ervan dat Johnson bekende.

/

“Ik wist tot nu toe niet méér dan wat ik van Adam zelf had gehoord”, zegt Allardyce tegen de BBC. “Maar toen hij zijn verhaal veranderde in de rechtbank was dat een schok. Uiteindelijk kun je niets anders doen dan sympathie opbrengen voor het slachtoffer”, meent de coach van the Black Cats. Tot aan de rechtzaak ontkende Johnson de vier aanklachten die er tegen hem liepen.

Daarna gaf hij twee van de vier aanklachten toe en werd hij op één daarvan al schuldig bevonden: een tweede aanklacht werd verworpen. Er hangt hem een gevangenisstraf van vijf tot tien jaar boven het hoofd en Allardyce zegt dat Sunderland juist gehandeld heeft. “Het was een grote schok voor ons allemaal. Het recht zegeviert nu, hij heeft iedereen teleurgesteld.”

Denk jij dat Adam Johnson ooit weer aan de bak komt als prof?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren