Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hercules-trainer Van der Kooij haalt uit naar Ajax: ‘Triest van zo’n grote club’

Laatste update:

René van der Kooij, trainer van USV Hercules, is niet te spreken over Ajax. De derdedivisionist wist de Nederlandse recordkampioen donderdagavond op sensationele wijze te verslaan (3-2), waardoor heel voetbalminnend Nederland lovend is over de amateurclub. Amsterdamse felicitaties bleven echter uit, tot groot ongenoegen van Van der Kooij.

Een dag na de historische zege van Hercules gaat Van der Kooij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De avond was perfect, op één ding na. “Weet je hoeveel mensen van Ajax mij na de wedstrijd gefeliciteerd hebben? Precies nul!”

“Dat de spelers daar geen zin in hadden, snap ik”, gaat Van der Kooij verder. “Maar dat niet één trainer, staf- of bestuurslid naar mij toe is gekomen, vind ik triest voor zo’n grote club waar ze ooit met een 1 op de stropdas rondliepen.” Van der Kooij maakte voor aanvang van het bekerduel bekend dat hij ook volgend seizoen technisch manager en hoofdtrainer zal zijn bij Hercules.

Ondanks het uitblijven van felicitaties vanuit Ajax, kijkt Van der Kooij terug op een geweldige avond. “Ik heb ongelofelijk genoten. Van de sfeer in het stadion en van de manier waarop mijn spelers ons tactisch plan tot in de puntjes uitvoerden. Door ze in de beginfase onder druk te zetten, wilden wij hen het gevoel geven dat er niets te halen viel. Na twee minuten was al zichtbaar dat we mee konden komen met dit Ajax, al vond ik ons na de 1-0 iets te apathisch.”

Volgende maand wacht de achtste finale, waarin SC Cambuur de volgende tegenstander is. “Ik had liever nog een keer een topploeg uit de Eredivisie gehad. Aan de andere kant, ook van Cambuur heb ik nog nooit verloren. Misschien komen we nog verder dan de achtste finales”, aldus Van der Kooij.

Brian Brobbey
In het interview met de ochtendkrant spreekt Van der Kooij zich niet uit over het gedrag van Ajax-spits Brian Brobbey, die het na afloop van de bekerblamage in Stadion Galgenwaard aan de stok kreeg met een aantal spelers van Hercules.

Waarom Brobbey boos werd is vooralsnog onduidelijk. Wel stormde het na afloop van Hercules - Ajax aan reacties over het gedrag van de aanvalsleider. Brobbey was donderdag nog wel trefzeker namens de Amsterdamse bezoekers, maar kon met zijn doelpunt een 3-2 nederlaag niet voorkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit zo is laat dit zien wat voor slechte verliezers het zijn.

Accepteer de situatie. Feliciteer de tegenstander (hoe *** het ook is) en geef supporters een compensatie (wat inmiddels gedaan is)

Next

22 december 2023 om 13:15

Ik zou die jongens ook niet feliciteren met mijn eigen onvermogen. Had 11 gemiddelde fitte Nederlanders van straat geplukt en ook zij hadden gewonnen van dit ajax. Neemt niet weg dat dit hartstikke knap is maar die trainer hoeft hier nou ook niet zo zwaar aan te trekken. Ook is zijn mening over de club ajax wel weer duidelijk

22 december 2023 om 13:18

Het straalt gewoon enorm weinig klasse uit van Ajax. Voorop staan als het goed gaat, maar een amateurclub feliciteren met de winst is te veel gevraagd. Om je dood te schamen

22 december 2023 om 13:19

Zoals de man zegt, is het van spelers misschien nog te begrijpen. Maar van de technische staf mag je toch meer verwachten. De trainer zou op z'n minst z'n collega wel even kunnen feliciteren met wat voor hun gewoon een wereld prestatie is. Sneu dat ze dat blijkbaar niet kunnen.

22 december 2023 om 13:22

Maakt toch niet uit wat zijn mening over "de club Ajax" is. Het ironische is dat dit maar aangeeft dat zijn mening niet ver van de realiteit af staat. Het zou jullie wat dat betreft ook wel sieren km er niet op die manier in te gaan. Maar ik begrijp dat het lastig is om je tussen de normale mensen te begeven

22 december 2023 om 13:23

'ook niet feliciteren met je eigen onvermogen ?
Het toont toch juist van respect om dit wel te doen....ajax laat zich wel erg kennen door niet te feliciteren (als het waar is natuurlijk).
En je opmerking dat je met 11 gemiddelde Nederlanders dit ook had gewonnen is natuurlijk erg respectloos van jouw kant.

22 december 2023 om 13:29

Dan ben jij net zo treurig als staf en spelers van Ajax gister. Na de wedstrijd geef je een handje, dat krijg je al mee bij de F-jes. Zeer triest als je dat respect niet op kan brengen.

22 december 2023 om 13:31

Je eerste zin zegt genoeg.

Wat @fr010frdam al zegt. Voorop staan als het goed gaat maar een beetje sportiviteit tonen na een blamage van jewelste is te veel gevraagd.

Bizar kinderachtig en uitermate triest.

22 december 2023 om 13:33

Hoho, fitte Nederlanders. Niks respectloos aan. Dat die jongens een geweldige wedstrijd gespeeld hebben doet niks af aan het feit dat op de manier de ajax spelers gisteren speelden ze nog nieteens zouden opvallen bij zeeburgia 6. Maar als ik op dat veld zou staan dan zou er ook geen haar op mijn hoofd zijn die er aan denkt de tegenstander de feliciteren. En volgens mij heeft valkanis die man gewoon een hand gegeven en achteraf bedankt.

22 december 2023 om 13:34

@FR010

Ja want als ze wel een handje hadden gegeven had jij hier natuurlijk op gereageerd dat jij het klasse vond dat ajax handjes heeft geschud met Hercules. (Not)..

22 december 2023 om 13:34

Je hoeft er ook niet aan te denken om te feliciteren.
Het is je sportieve plicht, wordt al geleerd in de F-jes

22 december 2023 om 13:36

@quillinho

Waarom zou je iets wat erbij hoort in de spotlight zetten?
Iets wat niet gebeurd (als het waar is) ,wat in principe de normaalste zaak van de wereld is, dat valt op en dan krijg je dit soort berichten

22 december 2023 om 13:37

Oh, dat handje krijgen ze wel hoor. Misschien zelfs mn shirt. Zoals veel van de spelers ook gedaan hebben. Maar oprechte felicitaties, ho maar. Dat komt wel in een interview achteraf. Die jongens zijn al zo hard in je gezicht aan het feesten, die hebben echt geen extra felicitaties nodig

22 december 2023 om 13:41

Als trainer moet je na afloop gewoon even een handje geven, gebeurd elke wedstrijd.

De spelers snap ik, die geven een shirtje of iets dergelijks.

Maar als trainer is het ook een teken van (wederzijds)respect

22 december 2023 om 13:47

Om je dood te schamen? Bepaal jij dat? Ik schaam mij er niet voor hoor, dat mijn club dit niet doet dus spreek lekker voor jezelf.

22 december 2023 om 13:56

@afcjarno, komt helaas niet als verrassing en is net zo beschamend. Jullie laten je echt ongelooflijk kennen.

22 december 2023 om 14:00

Erg verrassend is deze houding van een Ajax supporter niet. Het zijn dezelfde supporters die de afgang tegen Feyenoord niet konden aanschouwen en dus de wedstrijd maar gingen saboteren. Bij winst zijn ze allemaal Ajacied maar in slechte tijden haken ze af

22 december 2023 om 14:05

@Jarna. Dat snap ik. Als ajax supporter zijn er al 100 andere dingen om je voor te schamen. Dan snap ik dat jij je hiervoor niet schaamt.

22 december 2023 om 14:15

Ook mooi dat je iedereen over één kam scheert

22 december 2023 om 14:58

Het is gewoon een gebrek aan respect. Daar mag zo'n trainer best over morren. Dat jij daar dan zijn mening over Ajax als club in ziet, zegt niets over deze trainer. Dat laat hij immers nergens in dit artikel doorschijnen. Hij heeft het puur over de wedstrijd en twee situaties.

22 december 2023 om 14:59

Ganjabroeder; “jullie”? Als in Ajax supporters? Vind ik een beetje kort door de bocht als dat is wat je bedoelt. Waarom gelijk een hele supportersschare van een club over een kam scheren? Ik vind het wel mooi voor zo’n club als Hercules en ik vind het alleen maar knap. Bovendien verdient Ajax het niet eens om door te bekeren als het zó belabberd gaat. ‘T is erg zuur maar snel vergeten. Gelukkig is eindelijk winterstop, en valt er iets meer aan patronen in te slijpen.

22 december 2023 om 18:30

Zoals dat bij elke club gaat. Kom asjeblieft niet aan dat het bij andere clubs niet is. Ik heb het bij PSV, AZ en Feyenoord allemaal gezien, als de club ondermaats presteert zijn er altijd supporters “die voor de drukte uit” weg willen zijn.

22 december 2023 om 14:34

Meerdere spelers en ook de trainer hebben hun felicitaties overgebracht. Staat gewoon op beeld.

22 december 2023 om 14:35

Dit. Hij krijgt een hand en twee felicitaties op tv nota bene. Meerdere spelers doen gewoon sportief een rondje langs de Hercules spelers. Wat verwacht deze kleine man, een bloemetje van Halsema.

22 december 2023 om 14:38

Ik zou graag de reactie van die trainer willen zien, wanneer hij geconfronteerd wordt met de video waarop te zien dat hij een hand krijgt van valkanis

22 december 2023 om 15:29

Daarom had ik erbij gezet "als dit waar is" ;-)

Ik heb namelijk niet gekeken.

22 december 2023 om 16:30

Snap ik! Bedoelde het ook niet naar jou. Verbaast me van zo'n trainer dat winnen van Ajax blijkbaar niet genoeg is om content te zijn.

22 december 2023 om 15:30

City of light

Valkanis begon zijn interview direct met felicitaties naar Hercules. Geen idee waarom deze trainer beweert dat dit niet zo is.

22 december 2023 om 16:01

Dan vind ik het inderdaad een vreemde reactie van de trainert!

Zal die wel een paar biertjes teveel op hebben en het niet meer weten ;-)

22 december 2023 om 16:09

Zo‘n Trainer die hiermee de publiciteit zoekt en krijgt op deze manier is toch te triest voor woorden. Is gewoon netjes publiekelijk gefeliciteerd door de trainer en aanvoerder van Ajax, heeft alleen geen handje gehad, wat een treurig figuur! En dan alle reacties hier, man man wat een niveau

22 december 2023 om 16:15

De trainer begint naast zijn schoenen te lopen. In de derde divisie krijgt hij namelijk Hercules minder goed aan de praat. Dit is maar één wedstrijd .

22 december 2023 om 16:32

Alsof dat nog uitmaakt. Heel zijn seizoen is al gemaakt

22 december 2023 om 16:48

Ik zag Ajax spelers shirtjes ruilen op het veld , zal dus wel mee vallen. Trainer en aanvoerder feliciteerden Hercules ook direct bij de interviews . Natuurlijk superslecht van Ajax en hartstikke leuk voor de studenten.
Feyenoord supporters laten zich erg kennen door continue te hoonlachen richting Ajax . Geniet van de fantastische prestaties van je eigen club !

23 december 2023 om 17:24

Bestaan er goede verliezers in de topsport? Dan ben je de topsport in mijn ogen niet waard.

Dat is idd heel triest! Het Grote Ajax laat zich erg kennen en Brobbey man man man, wat kansloos en onprofessioneel. Had die mentaliteit maar in de wedstrijd . Geniet ze trainert!

22 december 2023 om 13:14

Laten we eerst even afwachten wat daar gebeurd is bij Brobbey. Die jongen is net 20, ligt al 2 jaar onder een vergrootglas waar iedereen een mening over hem heeft. Je ziet de laatste weken al dat het zijn tol eist en dat hij licht ontblambaar is in de wedstrijden. Als je dan vernederd wordt door een amateurploeg en die wrijven het er in dan kan ik me best voorstellen dat er iets knapt. Wil overigens niet zeggen dat dat gebeurd is. Kan ook zijn dat Brobbey begonnen is en een slechte verliezer dan mogen we daar best een oordeel over hebben.Ik ben ook bewust naar boven gegaan na het eindsignaal om de familie niet lastig te vallen met mijn woede.

22 december 2023 om 13:21

Scummyman, ik kan me bijna niet voorstellen dat spelers van Hercules na zo'n overwinning een gerespecteerde speler als Brobbey gaan uitdagen. Die zijn echt niet bezig om er nog 1 uit de tent te lokken, denk ik he. Wat betreft de heisa rondom Brobbey heb je gelijk, het is niet niks.

22 december 2023 om 13:29

Die jongen waar Brobbey en Avila het mee aan de stok hadden, die ging vol provocerend in het gezicht van Brobbey juichen vlak na het eindsignaal.

Dus Brobbey werd daar boos over. Zielig van allebei als je het mij vraagt.

22 december 2023 om 13:30

@Deenb, maar er is iets gebeurd. Het was duidelijk gericht aan 1 speler. Die pikt hij er natuurlijk niet volkomen willekeurig uit.

Kan ook zijn dat hij als Weghorst bij Messi alleen wat aardigs wou zeggen of om het shirt vroeg en dat Brobbey om niets knapte maar dat weten we niet

22 december 2023 om 13:48

Het zijn vooral de scheidsrechters die stelselmatig Brobbey benadelen. Tegenstanders mogen alles en als Brobbey z'n lichaam gebruikt wordt het afgefloten. Echt een aanfluiting.

22 december 2023 om 13:51

Wat een treurneus is die Brobbey. En dan gaan mensen zijn gedrag hier nog verdedigen ook.

22 december 2023 om 14:02

Haha al die opstootjes lagen volledig aan Brobbey. Dat je zijn gedrag hier verdedigt is echt kansloos.

22 december 2023 om 14:05

Sow, hier zit wat frustratie bij merk ik. Eenieder mag discussiëren over de wedstrijd en iedereen mag daarover zijn mening geven. Het leuke hieraan is, is dat we niet precies weten wat er is gebeurd maar dat we het alleen zien. Achteraf rectificeren is dan ook geen probleem. In mijn 2e reactie verwijs ik vaker naar "denk ik""kan met niet voorstellen" voorbeelden dat ik het niet zeker weet. Dat de Ajax staf geen hand kwam geven is een vastgesteld feit, dat Brobbey zich laat gaan tegen een stel amateurs is ook een feit. Dat vind ik beide treurig, met de informatie van nu kan ik helaas niet anders concluderen. Fijne feestdagen in de Leidsehood!

22 december 2023 om 14:08

@DeenB Zeker is dit frustratie. Ben gisteren ook bewust van VZ weggebleven. Maar Avila en Brobbey hebben met dezelfde speler ruzie. Dan zou het toch gewoon kunnen zijn dat die speler gewoon zich vervelend gedragen heeft? Hoeft niet, kan wel.

22 december 2023 om 14:39

@Deenb
“Dat de Ajax staf geen hand kwam geven is een vastgesteld feit, …”
Al meerdere reageerders hier hebben aangegeven dat Valkanis gewoon de trainer van Hercules een hand hebben geschud en dat dit in beeld was. Dus wat vastgesteld feit?

22 december 2023 om 14:49

Er zijn inderdaad handen geschud door de hoofdtrainers. Ik kan me best voorstellen dat Valkanis na zo'n wanvertoning niet verder komt dan een simpel handje en weer door gaat, met de staart tussen de benen naar binnen. En dat de trainer van Hercules op zijn beurt verder gaat feesten met zijn staf en selectie. Valkanis feliciteert Heracles ook nog tweemaal in zijn interview na de wedstrijd als de emotie wat is weggeebt, maar niemand verwacht na een dergelijke pot toch een hele uitgebreide felicitatie met een gesprek erbij aan de zijlijn vlak na het laatste fluitsignaal, of wel?

22 december 2023 om 14:50

Oh jij bemerkt frustratie bij ajacieden? Nou Deenb jij bent wel echt mega gevoelig dat je dat opmerkt. Misschien moet je psycholoog worden. Gozer, Ajax zit in een compleet historisch verval en verliest van amateurs. En dan kom jij als Feyenoorder met een "Oh ik proef frustratie." Briljant. Daarnaast is je move naar "ik denk" wel makkelijk om niet te hoeven toegeven dat ik in al mijn frustratie gewoon gelijk had en je inderdaad aan het projecteren was, waarbij de uitkomst zonder nadenken van jou kant al vast lag: wat Brobbey doet kan niet. Nogmaals, voor mijn gevoel ben je nu als Feyenoorder als vermaak aan het strooien met zout in een wond om vervolgens te zeggen, Oh wat een frustratie. Juist jij moet weten hoe frustrerend het is als je club totaal kapot gaat door slecht beleid en matige spelers. Trouwens, excuses als de frustraties naar jou te persoonlijk waren, ik erger me al maanden aan alles rondom Ajax zo ongeveer, behalve Brobbey, dus naar Brobbey ben ik ook niet objectief.

22 december 2023 om 19:31

@Scummyman als je een het verhaal leest zie je dat hij niet doelt op de spelers. Sterker nog hij zou enkel alleen van de spelers verwachten dat zij niemand zouden feliciteren. En laat nou net de spelers de enige van heel Ajax zijn die wel nog wat positiefs hebben gedaan.

22 december 2023 om 13:16

Brobbey was de enige die wel strijd gaf en er zin in had, dus om die nou aan te spreken op zijn mentaliteit.. daarnaast heb ik het idee dat de trainer het niet zo op Ajax heeft, storm in een glas water. De spelers ruilden shirts, de assistent trainer feliciteerden ze voor de camera's. Nare man, ga genieten van de verdiende overwinning.

22 december 2023 om 13:57

Ik heb helemaal niks met Ajax en met Brobbey maar het mooie van Brobbey vind ik wel dat hij altijd strijdt. Hij doet er elke wedstrijd echt alles aan om Ajax te laten winnen. Daar heb ik veel respect voor. Zeker als je kijkt hoe het meerendeel van Ajax het allemaal maar weinig lijkt te boeien. Hij onttrekt zich daar altijd aan en levert.

22 december 2023 om 13:17

Je weet niet wat er gezegd is tegen Brobbey en waarom hij daarom is ontploft, dus zullen we onze mening over dat incident nog even in het midden laten?

22 december 2023 om 13:52

Op deze manier kun je alles verdedigen. Wat er ook gezegd is boeit niet. Hij reageert als een kleuter.

22 december 2023 om 13:23

Grappig dat je dat zegt. Als er iemand al maanden een vechtersmentaliteit heeft dan is het Brobbey wel. Je weet niet wat hij na de wedstrijd naar z’n hoofd geslingerd heeft gekregen, want het zou niet de eerste keer zijn..

22 december 2023 om 16:48

Pas op ; je mag niets suggereren anders krijg je Myvision op je dak

22 december 2023 om 13:34

@deenb - wat triest is, dat je al aanneemt dat Brobbey zich erg liet kennen en het daarna nog verdedigt door te zeggen dat je het je niet kan voorstellen dat spelers van Hercules dit zouden doen. In het verleden werd er ook al snel iets geroepen, en toen bleek hij racistisch bejegend te zijn. Wees dus niet zo voorbarig.

22 december 2023 om 14:20

Als ik zo naar de beoordeling van de spelers kijk viel het best mee hoe slecht Ajax was, krijgen allemaal nog hoger als een 5. Zelfs de spelers van Hercules waren niet op hun best, komen niet eens aan 7.

22 december 2023 om 14:27

Weet natuurlijk niet wat de reden is geweest. Kan me wel indenken dat Brobbey in het veld een vervelende kerel is om tegen te spelen met z’n getrek en gesleur. Wellicht is er tijdens de wedstrijd over en weer wat geroepen en laat de Hercules speler zich na afloop euforisch gaan. Desalniettemin mag je van een prof wel wat meer beheersing verwachten…. Hoe pijnlijk het verlies ook is.

22 december 2023 om 14:36

1. Ajax heeft hun gewoon gefeliciteerd. Staat zelfs op beeld. 2. Er is een reden dat hij niet over Brobbey begint, want dan draait het positieve nieuws over hun vermoedelijk om in heel negatief nieuws.

22 december 2023 om 14:45

Geen idee wat er bij Brobbey gebeurde. Is geen type om zomaar (vanwege een verliespartij) boos te worden op een tegenstander.
Hij zou erboven moeten staan, maar of zijn reactie begrijpelijk is is afhankelijk van wat er gebeurd is.

Wat betreft het gedrag van staf en spelers is schandalig als het klopt wat de coach zegt. Feliciteer je tegenstander, ook de spelers horen dit te doen.

22 december 2023 om 15:35

“Is afhankelijk van wat er gebeurd is”

Die Brobbey en Berghuis gedragen zich al het hele seizoen gefrustreerd en zodra iemand maar iets van kritiek er op heeft zetten ze de racisme- of pestenpet op. Deze spelers gaan de wederopbouw nog flink in de weg zitten.

22 december 2023 om 16:35

Berghuis en Brobbey zijn samen met Hato wel de enige spelers spelers met de benodigde kwaliteit. Denk dat we ze hard nodig hebben bij de wederopbouw.

Het geeft ook een beetje aan wat hij van de club vind als hij de nummer 1 op de stropdas van 20 jaar geleden aanhaalt.Verder klopt het wat hij zegt, de technische staf had een handje moeten geven al waren er een aantal ook meteen bezig om Brobbey tegen te houden. Valkanis feliciteerde Hercules overigens wel in het interview achteraf. En spelers als Taylor en Martha zie je een shirtje weggeven en Hlynsson en Hato geven ren handje of klopje op de rug bij een speler van Hercules.

22 december 2023 om 13:26

Ik heb er jarenlang niks van gehoord, maar de afgelopen paar maanden kwam de ‘1’ al voorbij op de radio, bij Dit Was Het Nieuws, VI en nu dus hier. Zal wel populair zijn.

22 december 2023 om 13:30

Zodra 1 iemand het roept, lult de rest elkaar lekker na natuurlijk. Zo werkt het in het media landschap. Slaat nergens op om daar nu nog op terug te kijken. Hoe vreselijk die stropdas ook was....dat was nog in de tijd dat Koeman coach was bij Ajax en dacht v.gaal TD. Das zo'n eeuwigheid geleden....waarom zijn mensen daar nu nog mee bezig?

22 december 2023 om 14:33

Dat hoort er nou eenmaal bij als je behalve die 1 ook wij zijn Ajax, wij zijn de beste zeggen. Of mogen we dat jouw club alleen aanrekenen als je ook daadwerkelijk op 1 staat? Dus wij rekenen jullie nu af, mogen jullie straks inderdaad weer zullen dat jullie de beste zijn.

22 december 2023 om 15:16

Moetnogtanken, dat vind ik een slappe redenering. Zo heeft elke club haar ding.
Bij PSV zeggen ze dat Eindhoven de voetbalhoofstad van Nederland is, komen de spelers het veld begeleid door Simply the best van Tina Turner. Feyenoorders claimen het meest trouw en fanatiek te zijn.
Het is maar wat je wil horen.

22 december 2023 om 15:25

@moetnogtanken Dat mag uiteraard maar dat als tegenstander opbrengen laat doorschemeren dat die man een al een mening over Ajax heeft.Ik weet overigens dat we arrogant zijn/waren maar dat idee heb ik ook van de andere topclubs maar die hebben die stempel niet. Als je kijkt naar de liedjes en leuzenvind ik het persoonlijk meten met twee maten. Bij PSV galmde jaren lang “Simply the best” door de speakers en zongen ze begin deze eeuw dat PSV eens per jaar kampioen wordt en bij Feyenoord heb je dat liedje dat ze zeggen dat Feyenoord de beste club is, dat ze gaan winnen en dat de vraag alleen is met hoeveel.Klinkt voor mij beide exact hetzelfde als “wij zijn Ajax wij zijn de beste”.Edit: Had de opmerking van Lunny over het hoofd gezien die eigenlijk hetzelfde zegt.

Dit is wel een beetje sneu inderdaad. Vooral na zo'n ultieme stunt kan je eigenlijk niet anders dan respect hebben voor de amateurploeg. Hoe zuur het ook mag zijn.

22 december 2023 om 14:05

Heb je het interview met Valkanis gezien. Die zegt tot twee keer toe gefeliciteerd aan Hercules. Moeten we hem een bloemetje geven?

22 december 2023 om 14:15

Hij heeft het duidelijk gewoon over die situatie vlak na affluiten. Niemand van de technische staf die iets komt zeggen is dan wel opvallend te noemen.

Had real eens moeten doen na de nederlaag in Bernabeu, dan hadden de reacties hier volgestaan.

22 december 2023 om 14:32

Er zijn gewoon handen geschud door de beide trainers, op beeld nota bene. Hij en zijn ploeg zijn ook gefeliciteerd door Valkanis in het interview nadien en meerdere spelers hebben shirtjes geruild. Het is allemaal wat hoor, gewoon zeiken om te zeiken dit... Verder was iedereen van Hercules (spelers en staf) natuurlijk een dik feestje aan het bouwen, en gelijk hebben ze. Lekker boeiend of de fysio, de assistent of de keeperstrainer van Ajax dan nog handjeklap komt doen, dat je daar over nadenkt uberhaupt joh.

22 december 2023 om 14:37

Lierse dit is gewoon een leugen. Wat is dat met Ajax dat mensen zo aasgieren. Ga gewoon ergens anders onzin verkopen. We hebben supporters van andere clubs nu echt niet nodig om te pikken in het dooie vlees van de club he. Valkanis geeft hem een hand. Nogmaals wat wil deze vent, een kusje?

22 december 2023 om 14:39

Dat had ik gemist. Vreemde uitspraak dan inderdaad. Had niet gedacht dat die er over zou liegen.

22 december 2023 om 14:55

Ik leg het uit als: euforie gekoppeld met anti-Ajax sentiment dat hij niet kan onderdrukken. Maar ook de opmerking over Cambuur. Gewoon onhandig en onnodig. Half Nederland staat als Ajax verliest klaar om zout te strooien in de wond. Hij had dus gewild dat Valkanis na de wedstrijd nog apart naar hem toe zou zijn gekomen in de kleedkamer. Dat zou aan de ene kant best aardig zijn geweest maar kom op, dat is ook wel heel erg amateurvoetbal. Lekker naborrelen in de kantine. Bij Ajax worden ze betaald om met Ajax bezig te zijn, en dat kunnen ze al niet.

22 december 2023 om 15:14

Het is gewoon even een momentje of fame pakken. Slaat waarschijnlijk goed aan bij zijn cafe vrienden van de Bunnik side. Zielig gedrag

22 december 2023 om 16:33

Zo zie ik dit ook Diego Forlan. En dat is onnodig. Want eerlijk, als coach heeft hij gewoon echt heel goed werk geleverd gisteren. Hoe zij Ajax hebben bespeeld en precies de zwaktes te pakken kregen, is echt heel knap als amateur. Daar doet zo'n interview niet aan af. En die andere interviews met spelers van Hercules waren super leuk/vriendelijk. Jammer van dit dan.

Ik zag meerdere spelers van Ajax na de wedstrijd zonder shirt lopen. Ik neem aan dat zij deze aan de tegenstander gegeven hebben. Dus veel spelers hebben zich op dat gebied na afloop (zover het lijkt) dan ook goed gedragen.

Het is dan (waarschijnlijk) ook de staf van Ajax die zich laat kennen. Zowel Roger Schmidt als Arne Slot staan bekend als slechte verliezers, maar blijkbaar zijn er toch veel meer.

22 december 2023 om 16:07

Ik dacht meer dat dat was omdat ze zichzelf het shirt onwaardig vonden

Dit is echt te triest worden, maar geeft de hele teringzooi goed weer bij mijn club zowel op het veld, als bij de technische staf

Beetje overtrokken reactie naar mijn idee, ik zag namelijk Valkanis wel hem de hand schudden na afloop

Hoe dik je verliest en hoe erg je ook baalt, even een handje en felicitaties is wat ze direct bij de eerste jeugd al aanleren hier op de club. Wat laten ze zich kennen.

22 december 2023 om 13:27

Veel spelers zie dit ook gewoon doen icm shirtjes weggeven. Valkanis zie je niet na de wedstrijd, geen idee wat die deed of waar hij was. Hij begon het interview wel gewoon met felicitaties voor Hercules.

22 december 2023 om 13:34

Maar de staf bestaat uit meer mensen. Je hebt daar ook nog een hele dure assistent zitten. Ik kan mij voorstellen dat je als staf heel boos / teleurgesteld of wat dan ook bent, maar respect voor een tegenstander kan geen kwaad.

22 december 2023 om 13:48

Een paar waren Brobbey tegen aan het houden in ieder geval.De overige hadden in mijn ogen op het veld moeten blijven om in iedergeval samen met de spelers bij het uitvak te staan en eventueel mensen van Hercules op de weg daarnaartoe even te feliciteren.De trainer van Hercules zag ik alleen maar knuffelen met staf en spelers. Kan me best voorstellen dat je daar niet naast gaat staan wachten totdat je een handje kunt geven en hem laat genieten van het moment.Edit: ik heb het via de Ziggo app nagekeken. Je ziet Valkanis nog wel de menigte in lopen maar daarna niet meer. Geen idee of hij misschien buiten beeld bij het uitvak stond of handjes geeft in de menigte. Als de trainer van Hercules zegt van niet dan waarschijnlijk in ieder geval niet bij hem.

Heel bijzonder; als je een grote club pretendeert te zijn geef je na de wedstrijd een hand (ook als je geen grote club bent). Of ga na de wedstrijd even naar de kleedkamer. Ik denk dat je dan veel meer respect krijgt dan nu. Neem als voorbeeld de coach van het nationale rugby team van Fiji die na de wedstrijd tegen Portugal iedereen persoonlijk komt feliciteren en een shirt van Fiji cadeau geeft. Dan ben je een groot verliezer. Hier past alleen maar schaamte... en na de wedstrijd via de media de tegenstander feliciteren telt voor mij niet.

Feliciteren spelers überhaupt ooit de coach van de tegenstander? Niet vaak gezien. Al snap ik zijn punt. Dit is zo knap, had bijvoorbeeld aanvoerder Ajax ff stuurt ofzo. Had super mooi geweest. Maar dat zelfs v t Schip niet ff kwam feliciteren is diep en diep triest. Jezus wat heeft Ajax slechtste reclame ooit neergezet gisteren. Eigenlijk is er niets veranderd onder van de schip… tis net zo kwetsbaar, net zo rare beleid. Spelers die speeltijd krijgen die eigenlijk niet eens op het voetbalveld horen.. etc

22 december 2023 om 13:21

Dat het triest is helemaal mee eens maar om van t schip vanuit Australië over te laten vliegen om de coach te feliciteren gaat wat ver he

22 december 2023 om 13:36

Dus het klopt toch dat er niemand op de bank zat die aanwijzingen gaf. Daar leek het op het veld namelijk wel op.

22 december 2023 om 13:21

Van ‘t Schip zit in Australië vanwege de bruiloft van z’n zoon. Wordt een beetje lastig.

Overigens had het wel netjes geweest, even een handje geven en feliciteren hoort erbij, al is het niet leuk. Dat leren we ze hier al bij de jo-8

Al valt me wel op dat hoe hoger je gaat voetballen, hoe minder sportief het wordt over het algemeen.

22 december 2023 om 13:35

Maar hoeveel dagen duurt die bruiloft ? Hij is nu toch al wel een tijdje weg.

22 december 2023 om 13:52

Dat is geen bruiloft a las vegas waar je ff in en uit loopt, die man wil kunnen genieten.

Bovendien is het ook nog eens 26 uur terugvliegen als je direct na de bruiloft terug zou vliegen, waarna je ook nog eens een flinke jetlag hebt.
Dus ik kan me heel goed voorstellen dat van het Schip hier niet bij was. Maar zulks beredeneren is blijkbaar lastig.

22 december 2023 om 13:55

Tripje naar Australie doe je ook niet voor 1 a 2 dagen toch?
Weet niet of je het stuk wel eens gevlogen hebt....ik snap heel goed dat hij daar een paar dagen blijft voor de bruiloft van z'n zoon. Zeker zo vlak na het overlijden van z'n vrouw.

Veel supporters begrijpen dat volgens mij niet, maar er zijn echt oprecht belangrijkere zaken in het leven dan Ajax of voetbal. Familie is er een van.

22 december 2023 om 15:47

@bizzlad,
Ik besef heel goed dat er veel meer is dan voetbal. Persoonlijk vind ik dat hij veel te vroeg weer begonnen is. Ik vind daarbij dat als je zegt dat je het gaat doen dat je er alles aan moet doen om het zo goed en optimaal mogelijk te doen. En ja, ik snap dat je naar het huwelijk van je zoon wil, maar hier dan gelijk een vakantie achteraan plakken vind ik dan niet ideaal als je naar het belang van Ajax kijkt.

22 december 2023 om 13:22

Van het Schip had inderdaad het eerste vliegtuig vanuit Melbourne moeten pakken om de trainer van Hercules te moeten feliciteren. Dat hij dat nou heeft verdomd te doen, het is een schande.

22 december 2023 om 13:40

Hahaha,

Misschien had van het Schip voor zijn vertrek tegen zijn assistent moeten zeggen hoe hij de afgelopen periode moest trainen, wat de opstelling moest worden en ook dat het beleefd is om iemand een hand te geven.

22 december 2023 om 13:24

Deze pipo moet even kennelijk zijn moment of fame hebben in de media want je kan gewoon zien dat hij na afloop is gefeliciteerd door de staf van Ajax.
Moeten we soms ook nog een erehaag voor deze meneer gaan vormen? Vooral niet je eigen succes vieren maar goedkoop in de media een club die al op zijn reet ligt nog even een trap na geven.
Over netjes gesproken...

22 december 2023 om 13:43

Er is volgens mij een verschil tussen een erehaag en iemand feliciteren met een goede wedstrijd en de overwinning. Hercules heeft het gisteren gewoon goed gedaan.

22 december 2023 om 15:08

Het punt is dan ook dat Valkanis hem gewoon met een hand gefeliciteerd heeft. Kennelijk was dat niet voldoende voor deze trainer.

22 december 2023 om 15:47

Dus deze trainer liegt ?

22 december 2023 om 13:37

Heerlijke reactie, maurootje. Je wist niet eens dat Schip in het buitenland zat, maar weet toch al een oordeel te vellen. Kan ook niet anders dat je de wedstrijd ook niet hebt gezien, want dan had je Valkanis continu in beeld gezien.

22 december 2023 om 16:11

Heb zeker de wedstrijd gezien (2e helft) alleen dacht dat die Valkanis Schip was,maar jij meteen oordeel vellen dat ik niet de wedstrijd heb gezien.. 🤷‍♂️

22 december 2023 om 18:22

Mauritsen kijk nooit Ajax, dat zie je in elke comment van hem
Terug.. maar wel altijd commentaar leveren 😂

22 december 2023 om 14:07

Meestal is het juist de coach van de tegenstander die na de wedstrijd het veld in loopt om z'n eigen spelers te feliciteren en dan tussendoor wat handjes en schouderklopjes uitdeelt aan de tegenstander. Heb dat vooral in Europese wedstrijden en finales vaak genoeg gezien.

Dat ze hercules niet feliciteren, stoort mij net zo erg als dat deze man de noodzaak ziet om dit te melden in een interview. Ga gewoon lekker feestvieren en laat het voor wat het is.

De situatie omtrent brobbey moeten we even afwachten wat de oorzaak van het opstootje is voordat we gaan oordelen

Volgens mij zei Valkanis in zijn interview iets in de zin van gefeliciteerd, zal van der Kooij wel gemist hebben denk ik zo. klagen is natuurlijk makkelijker

22 december 2023 om 13:32

Zoiets doe je gewoon na de wedstrijd met een hand...

22 december 2023 om 13:43

Normaal loop je als trainers even naar elkaar toe en geef je een hand. De trainer van de tegenpartij was vanaf het eindsignaal aan het hossen met zijn staf en spelers dus ik kan me best voorstellen dat je denkt ik laat hem even genieten. Een felicitatie via tv lijkt me ook meer dan voldoende.

Wat ik Valkanis wel kwalijk neem is dat hij niet met zijn spelers bij het uitvak stond. Dat vind ik een enorm zwaktebod.

22 december 2023 om 19:32

Helemaal gelijk in! Maar met een beetje logisch verstand en als je het eindsignaal hebt gezien, zou ik zo’n trainer lekker zijn feestje laten vieren met spelers/staff en erna feliciteren. Van der Kooij had ook eerst kunnen proberen Valkanis te zoeken voor dat handje ipv direct naar zijn spelers lopen. Maar begrijp volledig dat die naar zijn spelers ging.

Het grote ajax laat zich weer eens kennen, wat is nieuw? Een paar felicitaties waren dan ook al teveel gevraagd. Toch niet in alles zo'n grote club als dat het zich voordoet

22 december 2023 om 13:56

Mensen die graag aannemen wat ze willen aannemen, wat is nieuw? Het is volgens mij gewoon in beeld geweest dat Valkanis hem de hand heeft geschud na de wedstrijd en dan in het interview nogmaals gefeliciteerd heeft. Telt dit volgens jou dan blijkbaar niet?

Wat een gezeur. Wat maakt het nou uit of je wordt gefeliciteerd of niet, je hebt toch gewonnen? Kleinzerig gedrag. “Ik wil ook nog een handje van een trainer of bestuurslid van Ajax….”

Dat deze man dit zegt is vreemd, want het was in beeld dat Valkanis hem de hand heeft geschud. Wellicht verwacht hij van de directie van Ajax nog een felicitatie of een post op social media? In het interview feliciteerde Valkanis hem direct.

En al had ie geen hand gekregen. De trainer rende zelf met zijn spelers het veld op om feest te vieren - volkomen logisch overigens. Als trainer van de verliezende club, heb je geen zin om dit af te wachten. Je kan ook naar de andere trainer toelopen.

Ook weer veel leden in dit artikel die deze meneer direct op zijn blauwe ogen geloven, opvallend genoeg met bijna allemaal dezelfde clubvoorkeur. Toppunt iemand die vh Schip de schuld gaf van geen handje te hebben gegeven. Heerlijk!

22 december 2023 om 13:47

Mogelijk dat je ook mijn post bedoeld, maar ik heb er bij staan "als het waar is".

Als het waar is wat jij zegt, dan vind ik het een vreemde uitspraak van de trainer.
Ik heb niet gekeken dus ik weet niet wat wel of niet waar is.

22 december 2023 om 13:54

Een inbouw van "als het waar is", heb je nog een slag om de arm. Want als het waar is, dan is het ook vreemd. Daarom denk ik ook dat hij op de directie of de club Ajax zelf doelt, want het handje van Valkanis heeft ie gehad.

Veel posts zijn meer van: trieste club, triest gedrag, Ajax laat zich kennen etc.

22 december 2023 om 13:57

Dan vind ik het een vreemde uitspraak van hem.
Of hij heeft wat biertjes teveel op waardoor hij het zich niet meer herinnerd ;-)

Uiteindelijk moeten ze hier gewoon een paar dagen van gaan genieten, dit maken ze nooit meer mee.

22 december 2023 om 14:16

Dat zeker. Ik keek samen met een FCU maat van mij en na de 2-2 vonden we het zo zonde voor Hercules, want die waren klaar en dat hadden ze niet verdiend. Dat het nog 3-2 werd, bizar gewoon.

22 december 2023 om 14:20

Wat een fantastisch avontuur voor die gasten, nu hoop ik dat ze nog wat rondes verder komen ook!

Ze gaan dronken de kerstperiode in en komen er waarschijnlijk ook nog dronken uit ;-)

Wat een jankbal. De trainer van Ajax heeft hem gewoon de hand geschud dus misschien heeft hij net wat teveel drankjes genomen om het te vieren. ;d

Je hebt gewonnen. Het die Griek netjes gestaan als ze de trainer een handje hadden gegeven na de pot: gefeliciteerd. Normaliter doenze dat sowieso, toch?

Al met al snap ik de heisa niet. Je hebet gewonnen van het grote Ajax en bent tot het weekend weer het mannetje in Nederland, want het is gelukt. Je hoeft dan toch niet door de gehele selectie van Ajax gefeliciteerd te worden? Of moet er een kerstparade gehouden worden voor de mannen van Hercules door de mannen van Ajax? Doe normaal, vier je feestje gewoon zelf man, sjezus.

Er is altijd wel wat te klagen.

En wat betreft Brobbey: die lijkt licht ontvlambaar laatste tijd, maar blijft wel één van de betere spelers en scoorde weer goed gister...
Kan mij ook niet voorstellen dat er niets is gebeurd en Brobbey zomaar uit de pan flipt tegen Hercules spelers die hij niet eens van naam kan.... Zal vast wel weer iets onzinnigs geroepen zijn.

22 december 2023 om 13:55

Is ook gebeurd, en hij heeft na afloop met het interview ze gefeliciteerd.
Dus blijkbaar wil die trainer nu al een schaal ontvangen van de assistent trainer van Ajax blijkbaar want anders kan ik ook niet verzinnen waarom hij dit zegt.

Die jongen die eerder met Avila knokte had het ook aan de stok met Brobbey en ging na afloop provocerend in het gezicht van Brobbey juichen.

22 december 2023 om 14:56

Tsja. Verklaard een hoop. Als hij na de wedstrijd gefeliciteerd heeft, wat moet hij dan nog verwachten?

Je hebt gewonnen. ga het vieren en niet kleinzerig doen dat je ''te weinig aandacht'' krijgt inderdaad...

Een verlies moet je incasseren als grote mensen, geef je tegenstander een hand en gewoon wegwezen. Al kon ik dat vroeger ook slecht. 😁

22 december 2023 om 14:09

Hij kreeg gewoon een hand na afloop en Valkanis heeft Hercules nota bene op tv twee keer gefeliciteerd. Daarnaast lees ik dat spelers van Ajax shirtjes ruilden. Deze man wint als amateurcoach van Ajax en heeft nog wat te zeiken. Hele kleine man.

22 december 2023 om 15:50

Dus deze trainer liegt ? Waarbij ik mij voor kan stellen dat een felicitatie via tv wel totaal iets anders is dan iemand een hand geven. Vind jij ook niet ?

22 december 2023 om 16:36

Hij liegt niet denk ik. Hij krijgt een hand, maar Valkanis zal hem niet hebben gefeliciteerd (denk ik?). Maar Valkanis deed dat op tv uitgebreid (echt heel netjes, dat viel me zelfs op), en spelers van Ajax waren ook heel vriendelijk (behalve het Brobbey opstootje). Dus al met al stelt hij zich aan, probeerde ik te zeggen. Je wint als amateur van een prof. Dan zou het klasse zijn als je een goede winnaar kan zijn waarbij je begrijpt dat dit voor de prof niet zomaar een verlies is, maar echte gevolgen heeft. Daar gaat deze pipo (die als coach heel knap werk heeft gedaan) in zijn euforie en anti-Ajax sentiment even aan voorbij. En terloops doet hij nog onaardig over Cambuur ook. Ik geloof niet dat dit jouw stijl is Janssen, dit soort gedrag zie ik je juist vaak vervelend vinden.

Ja ja deze man wil respect maar zegt vervolgens dat hij liever niet tegen Cambuur had gespeeld omdat hij een topploeg wil. Hou gewoon je mond en geniet van de prestatie van je spelers. Hele kleine reactie. Toon ook gewoon respect voor het verlies van Ajax en vier je eigen feestje. Je krijgt een hand van Valkanis en die feliciteert je tot twee keer toe in zijn interview na de wedstrijd. Wil je een fanfare? Wat een kleuter deze gast.

Wat een leugenaar, deze trainer. Het is duidelijk te zien dat de vervanger van Van t Schip deze man een hand geeft.

Een tijdje terug was het steevast wij zijn Ajax Ajax Amsterdam wij zijn de beste. Woorden van een fanatieke Ajax supporter.
Zelfs nu merk je nog de stuitende arrogantie van die Amsterdammers. Nou misschien past nu wat meer nederigheid na zo n afstraffing. Maar als ik de reacties lees vrees ik het ergste.
Jammer ik denk dat strijden voor lijfsbehoud nú belangrijker is.
Ik hoop dat ze volgend jaar de weg omhoog weer vinden.

22 december 2023 om 14:32

Ik vind Ajax nog steeds de beste,mooiste club van Nederland. Daar veranderd een slecht seizoen niks aan. Altijd heerlijk dat zulke uitspraken blijkbaar pijn doen. Schitterend om te zien dat mensen daar niet mee om kunnen gaan. Voor jou is dat waarschijnlijk Twente. Mooi toch?

Ik kan er niet wakker van liggen als Psv nu met een 1 op de stropdas zou lopen. Als je de beste bent mag je dat uitspreken/tonen.

22 december 2023 om 14:35

Niet in Nederland, dat kan volgens sommige niet. Belachelijk, maar waar

22 december 2023 om 14:48

Koeman liep vroeger met een 1 op zijn stropdas, maar dat kan pas als kampioen zijnde.

Nu is nog iets te vroeg voor PSV, maar die stropdas kan alvast gekocht worden denk ik.

Ja ik vind het mooi dat de arrogantie van Ajax en de minachting van de club ten opzichte van andere clubs nu een keer wordt afgestraft. Jarenlang hoor je Ajax en de supporters zeggen hoe goed ze wel niet zijn.

Dan vindt ik het wel een keer leuk om te zien dat het nu wat minder gaat met de club. Toen Feyenoord als Nederlandse club een Europese finale haalde 2 jaar geleden hoorde je heel veel Ajax supporters roepen dat het ze niks interesseerde omdat het een minderwaardig europees toernooi is. Dus ja, prima toch dat Ajax nu zelf een keer conference league speelt. Toen Feyenoord kampioen werd vorig jaar hoorde je ook heel veel mensen zeggen er is toch echt maar 1 club met 3 sterren. Daar wordt je soms echt heel erg ziek van

22 december 2023 om 15:22

Is het niet per definitie dat een club die goed presteerd hoogmoedige fans heeft? Ik zie hier zoveel PSV'ers beweren dat ze Dortmund wel even kapot gaan spelen en sommige die het zelfs over het beste team van Europa hadden...

22 december 2023 om 16:52

Ze waren toch ook heel goed in die jaren? Dat mag niet gezegd worden? Het zou pas arrogant zijn als ze dat nu nog beweren maar dat zie ik nergens hoor. Nu zijn Psv en Feyenoord heel goed en mag dat ook gewoon gezegd worden. Blijkbaar vind de media dat niet heel erg boeiend genoeg want het gaat meer over Ajax. Conference league is ook een league van niks. Veelal treurige tegenstanders waar nog nooit iemand van heeft gehoord. Oftewel een prima league waar Ajax dit jaar thuis hoort. Vanaf de kwart finale pas tegenstanders dat je denkt hee die naam heb ik wel is gehoord.

Is deze trainer toevallig Argentijns? Wat een slechte winnaar zeg. Nota bene op beeld gewoon een hand gekregen, felicitaties van de trainer tijdens een interview. Maar meneer wilt graag 'respect' terwijl hij zelf graag even de topclub in crisis wat trappen nageeft. Waarschijnlijk een team vol FC Utrecht fans die op mysterieuze wijze sowieso altijd al een pesthekel aan Ajax hebben, want ja.. het waren altijd heftige titelgevechten met concurrent Ajax toch. Jammer dat dit soort gasten graag de headlines pakken met provocaties en calimero gedrag. Maar ja, als loodgieter en student heb je natuurlijk al gauw sympathie van TV kijkend Nederland, want de prof moet je provocaties maar simpelweg negeren.

22 december 2023 om 16:39

Dit. En dit ook nog: Stel ik win als amateur van een prof. Dan weet je toch hoe klote dat is voor een prof. Voor een amateur is winnen of verliezen leuk of niet leuk. Voor een prof kan het het verschil in zijn carriere zijn. Het kan duizenden euro's schelen. Maar deze trainer wil een felicitatie apart na de wedstrijd. Die profs zijn met zichzelf bezig en dat moeten ze ook zijn, daarvoor zijn ze prof.

Arrogantie ten top past bij Ajax Zo voetballen ze ook GEEN RESPECT voor Hercules blij dat ze verloren hebben

Ik vind dit vooral triest van Van der Kooij zelf. Je hebt zojuist het mooiste moment ooit meegemaakt in je carrière als trainer, je hebt gezorgd voor één van de grootste stunts uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis, en dan ga je zeuren over een paar handjes die je niet gekregen hebt? Dat je daar überhaupt aan denkt op zo'n moment. Verstand op nul en lekker feesten.

Je kan nog zo groot zijn als voetbalclub. Zo blijkt maar weer dat het slechte verliezers zijn, en de arrogantie weer hoogtij viert bij die Amsterdamse club. Zo zie maar dat een clubje uit de derde divisie een miljoenen club kan verslaan. Eindelijk hun verdiende loon
8o consumptiebonnen tegen 80 miljoen euro

Het is een leugen dat Ajax ze niet heeft gefeliciteerd, staat gewoon op beeld dat de assistent trainer die van Heracles feliciteert. Ook de aanvoerder van Ajax deed dit en ook nadien werden de felicitaties gegeven.

Maar Utrecht heeft nu eenmaal een hekel aan Ajax en Amsterdam. En dan is een leugen om de boel op te stoken en olie op het vuur te gooien gewoon een zielige streek.

Geniet van de overwinning en doe normaal. Ajax moet zich kapot schamen. En ook onze trainer kan er niet zoveel van. Kan die ook niets aan doen. Maar er is totaal geen enkel geloof en samenspel met de spelers.

Ze hadden van mij van Utrecht naar Amsterdam naar huis mogen lopen. Wat een zooitje ongeregeld bij elkaar.

22 december 2023 om 18:20

Gezien 90% van het volk hier gretig toehapt met uiteraard de bekende Ajax haters weer als haantje de voorste is het hem nog gelukt ook. Waarschijnlijk is ie daarom ook trainer op het vierde niveau.

Die trainer voelde zich op dat moment LvG , precies zoals je op ieder veld in NL elke zaterdag en zondag te aanschouwen zijn.wees blij met je overwinning, geniet er lekker van en succes.

Spelers snap ik, trainer moet dat gewoon doen. Verder wel weer dom commentaar van die Hercules Trainer ”…. waar ze ooit met een 1 op de stropdas liepen”. Slaat kant nog wal in deze context.

Ik zie honderden trainers direct de catacomben in rennen na een beschamende nederlaag. Waar hebben we het over man

Ajax had idd moeten feliciteren maar ga nou niet meteen de grote meneer uithangen kerel... van de 1000 keer dat je tegen ajax speelt ga je er 999 keer af met ruime cijfers..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren