Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerlijke goal beslist Gold Cup-finale tussen Mexico en Verenigde Staten

Laatste update:

Mexico heeft zondag ten koste van de Verenigde Staten de finale om de CONCACAF Gold Cup gewonnen. Een doelpunt van Jonathan dos Santos gaf de doorslag in de strijd om het kampioenschap van Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied: 0-1. Het is de achtste keer dat Mexico de eindzege in de Gold Cup voor zich opeist.

De Verenigde Staten hadden de nederlaag aan zichzelf te wijten. In de openingsfase liet Team USA twee goede mogelijkheden onbenut. Guillermo Ochoa kwam in een één-tegen-één-situatie met Christian Pulisic als winnaar uit de strijd en daarna eindigde een inzet van Jozy Altidore naast het doel van de Mexicanen.

Het antwoord van Mexico, waar Erick Gutiérrez op de bank bleef, was een schot van Andrés Guardado, die onder druk van Paul Arriola over het doel schoot. Laatstgenoemde liet richting de rust eveneens een goede kans onbenut. Zes minuten voor rust ontsnapte Mexico wederom aan een achterstand toen Guardado een kopbal van Jordan Morris van de lijn haalde.

Mexico kwam daarna beter in de wedstrijd. Een volley van Jesús Gallardo eindigde recht in de handen van Zack Steffen, die luttele minuten later alsnog geklopt werd. Na een goede hakbal van Raúl Jiménez schoot Dos Santos de bal via de onderkant van de lat tegen de touwen. Met acht eindzeges is Mexico de recordwinnaar van het toernooi. De VS volgt met zes titels, waaronder de vorige in 2017. Eenmaal ging de eindwinst naar Canada.

Een verdiende zege voor Mexico

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maak er n echt kampioenschap van .
Copa America t hele continent met plaatsing en 16 of 24 landen .
Dan is iedereen af van dat overspannen gedoe in Z-Amerika met gastlanden en gewoon 1x in de 4 jaar .

Die Erick Gutiérrez zat weer eens op de bank , kan ook bijna niet lopen die jongen hele vreemde motoriek. Onbegrijpelijk dat PSV daar zoveel geld voor heeft betaald, net als die Romero dat is bij elkaar zomaar €20 miljoen euro. Best veel geld voor een club als PSV.

8 juli 2019 om 07:12

Guti Kwam er de eerste wedstrijd nog in omdat hij hoger staat angeschreven dan de regulat invallers dit toernooi.

8 juli 2019 om 07:55

Hij is nog herstellende van een hamstringblessure die hij tegen Canada opliep

8 juli 2019 om 08:35

Gutierrez was bijna het hele toernooi geblesseerd.

Dit is in alles een heerlijk wedstrijd Mexico & USA, één van de grootse classicos op international gebied denk ik. Soldier field was vandaag voor 80 % gevuldt met Mexicans die eingelijk gewoon een thuis wedstrijd speelde. USA begon nog heel goed met genoeg kansen voor Altidore en Pulisic .. Pulisic maakte Alvarez ( die slecht speelde ) het leven zuur .. Alvarez trouwens erg slecht aan de bal. Het middenveld van Mexico kwam erg sterk uit de kleedkamer met voorop El prinipito ! Guardado speelde geweldig miste een paar kansen maar was super important as always.

8 juli 2019 om 07:24

De Duels tussen Arriola en Rodriguez waren ook heerlijk ! zoals een echte wedstrijd tussen ‘Concacaf Giants’ is .. Guardado die MecKennie bij de keel grijpt, Moreno die secondes lang op Altidore blijft zitten .. Mexico wist dat dit een veel diepere mening had dan just a voetbal wedstrijd. Ik ben kijk uit naar Pulisic in de PL want hij verdween vandaag van het veld in de Salcedo en Guardado .. terwijl hij Alvarez nog van het vield gek overrompelde in de eerste helft.

Nou als dit het niveau is van Alvarez, dan wens ik Ajax echt veel sterkte. Geen 15 mil waard naar mijn mening. Die Pulisic heeft hem scheel gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren