Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech laat zich op magistrale wijze zien tijdens oefenzege Marokko

Laatste update:

Hakim Ziyech heeft zich op bijzondere wijze laten zien. De spelmaker was tijdens de vriendschappelijke interland tussen Marokko en Georgië op schitterende wijze verantwoordelijk voor de 2-0, door de bal vanaf eigen helft in het vijandelijke doel te werken. Omdat Youssef En-Nesyri daarvoor al voor de openingstreffer had gezorgd en Sofiane Boufal vanaf elf meter scoorde, eindigde het duel in 3-0. Daarmee lijkt Marokko in goede vorm richting het WK te gaan.

De Noord-Afrikanen, waar Ziyech in de basis stond en Sofyan Amrabat, Noussair Mazraoui en Zakaria Aboukhlal op de bank begonnen, kwamen al binnen vijf minuten op voorsprong. Een voorzet vanaf de rechterkant van Ziyech kwam bij de tweede paal terecht, waar Selim Amallah al voor de 1-0 had moeten zorgen. De middenvelder van Standard Luik stuitte van dichtbij op Giorgi Mamardashvili, maar de doelman van Valencia kon niet voorkomen dat En-Nesyri de rebound kon binnenkoppen. Even voor het half uur liet Ziyech zich zien. De middenvelder annex aanvaller ontving de bal vanaf een meter of vijftig van het Georgische doel, zag Mamardashvili wat voor zijn doel staan en besloot zijn geluk te beproeven. Het leer vloog vervolgens op prachtige wijze binnen: 2-0.

Na rust werden Amrabat en Mazraoui in het veld gebracht door trainer Walid Regragui. De goed en actief spelende Ziyech was ook in het tweede bedrijf een plaaggeest voor de Georgische defensie en de ploeg van trainer Willy Sagnol kon zich, mede door de afwezigheid van sterspeler Khvicha Kvaratskhelia, vrijwel alleen bezighouden met verdedigen. Het leidde tien minuten na rust bijna tot de 3-0 van Yahya Jabrane, wiens kopbal uit een hoekschop rakelings naast ging. Ziyech werd in de 69e minuut ogenschijnlijk aangeslagen gewisseld voor Anass Zaroury, die daarmee zijn interlanddebuut maakte. Uit een strafschop maakte Boufal er luttele minuten later nog 3-0 van. Marokko lijkt daarmee klaar te zijn voor de openingswedstrijd op het WK. Op 23 november is Kroatië de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heb alleen de 2e helft kunnen zin. Maar manman man was was die slecht zeg. Dit marokaanse elftal gaat niks klaar kunnen spelen op het wk.

17 november 2022 om 19:14

Voetballen daar gewoon in 35 graden. Je staat 2-0 voor in een oefenwedstrijd tegen Georgie, dan ga je toch niet op 100% spelen met oog op blessures?

17 november 2022 om 19:17

3-0 in 35 graden in een vriendschappelijke pot?! Duitsland wint 0-1 van Oman en Kroatië 0-1 van Saudi Arabië. Hoop dat je reactie wordt verwijdert troll want slaat nergens op.

17 november 2022 om 20:41

Zegt hij dan dat de prestaties van Kroatië en Duitsland wel goed zijn? Wat een niveau weer, voel je niet zo aangevallen joh, de beste man vond de 2e helft niet goed, mag het?

17 november 2022 om 21:07

Ik ben gewoon een marokaan die voor het marolaanse elftal. Ik geef alleen een mening op basis van wat ik heb gezien. In de 2e helft zag georgie er voor mij dreigender uit dan marokko. Zoveel ruimte die er lagen voor ze. Tegen landen als België en Kroatië wordt je kei hard afgestraft.

17 november 2022 om 23:10

Als je denkt dat een land vol 100 procent gaat geven vooral in een tweede helft vlak voor het WK dan ben je niet de slimste...

Dan win je toch wel makelijk van een team dat van zweden in wk kwalificatie won. Marokko heeft een leuke team met een paar wereldspelers. Die achraf hakimi trouwens wat een speler is dat zeg. Zijn sprint van vandaag is abnormaal. New record for sure.

17 november 2022 om 19:21

Paar wereldspelers? Hakimi hoort bij de beste backs ter wereld, maar dan houdt het toch op? Wel 2 a 3 andere goede spelers zoals Ziyech, die keeper en El Nesyri

17 november 2022 om 19:24

@gooner4 nou dan ik zeg toch een paar ?
bounou behoort ook bij de beste keepers. Won trophie van de beste keeper in la liga. En mazraoui speelt basis bij bayern wat ook een topclub is. En ziyech, nesiry in goede doen zij ook een topspelers.

17 november 2022 om 19:27

Mazraoui ook absolute top.

17 november 2022 om 19:41

Oh was Nous helemaal vergeten! Marokko heeft iig een aantal echt hele goede spelers. Hoop dat ze het een keer kunnen laten zien op het WK.
Waar speelt Nous eigk? Aangezien Hakimi natuurlijk basis staat

17 november 2022 om 19:50

Noussair speelt als lb en hakimi rb. Laatst tegen chile begonnen ze beide in basis op deze posities.

17 november 2022 om 20:14

Aguerd is ook topper

Compleet Marokko! Het was een galavoorstelling en Georgië had niks te vertellen vanaf minuut 1. Als ze zo spelen kunnen ze denk ik wel de halve finales halen. Hakim Ziyech wat een lekkere goal!

17 november 2022 om 19:22

Halve finale maar? Je onderschat Marokko hier gigantisch. Ze gaan minimaal voor het kampioenschap, maar zelfs dat zou nog niet voldoende moeten zijn voor dit elftal!

17 november 2022 om 19:29

Halve finale is zeker mogelijk met dit materiaal. Vind ze niks minder dan Argentinië bijvoorbeeld waar alleen Messi met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Marokko heeft een betere defensie + middenveld dan Argentinië.

17 november 2022 om 19:44

Hahah komop zeg. Defensie en middenveld van Marokko beter? Vergelijk eens. Argentinie hoort bij de favorieten, Marokko staat ergens halverwege ofzo na de gehele subtop.

17 november 2022 om 22:21

Ja Joh dit elftal zou ook van het beste Barcs ooit hadden gewonnen. Kom op man ik hoop oprecht dat je niet srs bent want anders zou ik echt willen weten wat je hebt gerookt

17 november 2022 om 23:48

Hahaha vergelijk Argentinie niet Marokko aub Argentinie hoort bij de favorieten terwijl Marokko niet eens de groep gaat overleven Kroatie en Belgie zijn beter

17 november 2022 om 19:28

1e helft was zeker niet verkeerd, maar Gala voorstelling? Dan moet ik denken aan de MSN tijden van Barça, of t PSG van dit jaar met 5-6 doelpunten winnen.

17 november 2022 om 19:29

Nee beter finale. Het is altijd hetzelfde liedje met veel Marokkaanse fans. Van tevoren hoog van de toren blazen en dan hard op de bek gaan ipv bescheiden opstellen en wellicht verassen. Laatste WK was het ook zo: Oh we gaan Iran effe oprollen en dan gelijk tegen Portugal en dan zijn we door, 1e wedstrijd tegen Iran gelijk verloren. Dan sta je gewoon voor lul.

17 november 2022 om 19:40

Ben blij dat wij Nederlanders altijd zo bescheiden zijn 😋

17 november 2022 om 19:59

Geldt voor iedereen, maar ben zelf sinds 98 fan van Marokko en erger me vaak aan de misplaatste arrogantie van mijn medesupporters. Ik wil ook niets liever dan dat ze ver komen, maar je moet ook realistisch zijn.

17 november 2022 om 20:19

Ik snap je punt maar ook Nederlanders en heel veel andere landen maken zich daar schuldig aan. Als je sommige mensen moet geloven is NL ook een grote kanshebber terwijl ik al blij ben dat we er weer eens bij zijn. Ik hoop dat NL & Marokko kunnen stunten maar zie ze beide het wk niet winnen maar een kwart of halve finale met leuk voetbal zal voor beide landen ookal een goede prestatie zijn.

17 november 2022 om 20:46

Klopt, hier zaten er vorig jaar ook veel die dachten dat Denemarken in de kwart-finale makkelijk te pakken was alleen hadden ze geen rekening gehouden met Tsjechië en de Ligt. Hoop ook dat beide landen ver komen. Ondanks al die negativiteit rondom dit WK heb ik er toch veel zin in.

17 november 2022 om 21:10

Gala voorstelling zegt ie🫠
Je kijkt niet vaak naar voetbal heb ik zo het idee. En sws om een wedstrijd tegen Georgië als een gala voorstelling te zien is al om te lachen. Tegen hen moet je minimaal 3-0 winnen.

17 november 2022 om 23:07

Ik schat België en Kroatië hoger in dus vrees dat het bij de groepsfase blijft voor Marokko.

Tweede helft was toch aanzienlijk minder dan de eerste helft. Eerste helft speelde Marokko toch echt goed voetbal. Ziyech speelde ook een goede wedstrijd ondanks weinig spelminuten bij chelsea

17 november 2022 om 19:33

Ze gaat toch niet meer 100% in een oefenwedstrijd die al gespeeld is met oog op blessures.

17 november 2022 om 21:39

Klopt, ze hebben ook gelijk. Je staat al 2-0 voor dus waarom niet. Maar de eerste helft was top

17 november 2022 om 23:32

Nu hopen dat ze de groepsfase kunnen overleven

Prima overwinning, we moeten dit verder niet al te serieus nemen. Volgende week begint het echte werk

georgie timmert ook aardig aan de weg, was voorheen toch vooral een c-land waar je op donkere avond nog wel eens in tblisi een kwalificatie wedstrijd kon verliezen, maar nu spelen ze ook redelijk voetbal. jammer dat kvara nog geblesseerd is, dat scheelt ook wel een boel in aanvallend opzicht

Op die schot van Hakim na is het niveau niet zo hoog vooral van Marokko achterin niet, tegen wat betere teams krijgen ze zomaar paar goels om de oren!

Ze winnen een keer een oefenwedstrijd en denken direct dat ze het wk gaan winnen zit maar gewoon rustig want het is maar Georgië waar jullie van hebben gewonnen. Belgie en Kroatie slopen Marokko

18 november 2022 om 01:39

Hoe kom je daar nou bij? Iedereen met een beetje realistische gedachte weet dat Marokko het WK niet gaat winnen. Dus hou die onnodige opmerking van je maar bij je.

20 november 2022 om 21:33

Slopen zoals Turkije door B-landen als Wales en Zwitserland gesloopt werd op het EK of wat bedoel je met slopen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren