Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Granit Xhaka viert eerste Bundesliga-goal sinds 2015 op hilarische wijze

Laatste update:

Granit Xhaka scoorde vrijdagavond op wonderschone wijze in de thuiswedstrijd van koploper Bayer Leverkusen tegen FSV Mainz 05. De middenvelder liet doelman Robin Zentner kansloos met een heerlijke lob van buiten de zestien. Xhaka vierde zijn eerste Bundesliga-doelpunt sinds 2015 op wonderlijke wijze.

De Zwitserse middenvelder greep naar zijn hamstring en leek serieus geblesseerd geraakt te zijn. Zijn ploeggenoten van Leverkusen snelden toe om te zien wat er aan de hand was met Xhaka. De doelpuntenmaker toverde een glimlach op zijn gezicht om aan te tonen dat hij een grapje maakte.

Trainer Xabi Alonso dacht eerst ook dat Xhaka een hamstringblessure had opgelopen. De Spaanse oefenmeester van de Bundesliga-koploper was zichtbaar opgelucht toen bleek dat de middenvelder iedereen in de BayArena had gefopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgende week scheurt die zijn hamstring af, hij heeft het immers op zich afgeroepen nu.
Iedereen zal blij zijn en juichen

Heerlijk hoe Alonso er ook even in trapt! Prachtig doelpunt overigens, het is Granit altijd gegund! Held!

Wat was die keeper aan het doen dan. Gewoon iets doen en je houd die bal tegen lijkt me. Alsof het pes was waarbij je zelf de keeper moest controleren en hem niet geselecteerd had. Heel vreemd

23 februari 2024 om 23:22

Die keeper vond het ook tijd dat Xhaka weer eens scoorde

23 februari 2024 om 23:34

Ja dat denk ik, was ook alweer lang geleden.

Ha ha een foefje van Rudiger op de training. Wel mooi dat Leverkusen ook deze lastige potjes weet te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren