Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Kadioglu kan voor prachtige transfersom bij Fenerbahçe vertrekken

Laatste update:

Ferdi Kadioglu staat mogelijk voor een winters vertrek bij Fenerbahçe, zo meldt Florian Plettenberg. Volgens de Duitse journalist zijn er veel clubs geïnteresseerd in de 24-jarige linksback.

Eind november bracht BILD naar buiten dat Kadioglu zich in de kijker zou hebben gespeeld bij Bayern München en Borussia Dortmund. Dit gerucht wordt door Plettenberg nu echter ontkracht.

De Duitse topclubs zijn naar verluidt momenteel niet concreet in de markt voor de in Arnhem geboren speler. Van onderhandelingen tussen het management van Kadioglu en Bayern of BVB is dan ook geen sprake.

Plettenberg schrijft op X dat Kadioglu enorm gewild is, al worden er door de journalist geen specifieke namen van geïnteresseerde clubs genoemd. De verdediger van Fenerbahçe zou een prijskaartje van twintig miljoen euro om zijn nek hebben hangen. Dat komt in de buurt van de zeventien miljoen euro die door het gerenommeerde Transfermarkt als zijn huidige marktwaarde wordt ingeschat.

Kadioglu is bezig aan een sterk seizoen bij Fenerbahçe. De alleskunner, die in Nederland doorbrak als aanvallende middenvelder maar bij de Gele Kanaries nu als wingback speelt, kwam deze jaargang tot nog toe tot twintig officiële duels, waarin hij één keer trefzeker was en drie assists liet noteren.

Kadioglu speelde ook al vijftien interlands voor de nationale ploeg van Turkije, die zich soeverein wist te plaatsen voor het EK 2024. De verdediger liet zich onlangs nog gelden in een gewonnen oefeninterland tegen Duitsland (2-3) door de 1-1 voor zijn rekening te nemen.

Fenerbahçe telde in de zomer van 2018 anderhalf miljoen euro neer om Kadioglu van NEC over te nemen. Bij de Turkse topclub ontwikkelde hij zich vervolgens tot vaste basisspeler. In totaal kwam Kadioglu al 168 keer uit voor Fener. Daarin maakte hij 15 doelpunten en fungeerde hij 20 keer als aangever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou ook erg lekker voor NEC zijn. Ik meen dat ze 10/15% doorverkoop hadden bedongen.

6 december 2023 om 14:49

Als ze betalen wel ja , kan me nog herinneren dat het volgens mij meer dan 3 jaar heeft geduurd voordat ze de transfersom hadden ontvangen.

6 december 2023 om 18:01

Inderdaad, dat zou heel lekker zijn. Ook pas 24 jaar, voelt al een eeuwigheid geleden dat hij bij NEC speelde. Is inmiddels ook al een jaar of 5/6 weg. Toen al een geweldig talent. Mooi om te zien dat het ook een volwassen voetballer is geworden. Genoeg talenten die als aanvallende middenvelder of buitenspeler weggaan en vervolgens na een paar jaar terugkeren naar Nederland.

20 miljoen is te weinig. Ferdi moet en zal de transferrecord vanuit Turkije naar het buitenland verbreken.

Een linksback, niets voor Ajax?

Grappige ontwikkeling heeft deze jongen doorgemaakt, was toch altijd een aanvallende middenvelder? Niet de eerste die is omgeturnd tot back.

6 december 2023 om 13:27

Zei ik de afgelopen paar transferperiodes al, maar nu is t denk ik te laat. Dat kan Ajax niet meer betalen. Was de perfecte opvolger van Mazraoui geweest

6 december 2023 om 13:28

Volgens mij een links/rechtshalf? Hij is ook als back gezet omdat ze daar geen andere speler voor hadden. Hij zou het zeker niet slecht doen als half hoor, die jongen is zo technisch en een goede dribbelaar. Dus je slaat eigenlijk 2 vliegen in 1 klap als je hem binnen zou halen voor de flank.

6 december 2023 om 14:05

Ajax is bezig met Angelino, heb ik gelezen in de Turkse media dus weet niet in hoeverre het waar is, mocht Ajax echt interesse in Angelino hebben dan begrijp ik er helemaal niks van, in zijn PSV en Leipzig tijd een leuke speler, voorderest is het weinig.

Sorry hoor, maar als je niet minimaal 30M voor Kadioglu pakt ben je verkeerd bezig als Fenerbahce zijnde. Als deze guy voor Porto of Benfica zou spelen, zou die 60-70M opbrengen. 20M is een lachertje voor de grote clubs.

6 december 2023 om 13:26

Idd minimaal 30

Iets voor Leverkussen? Daar zullen de backs onderhand ook wel een stap willen maken. Geen idee hoeveel zij normaliter betalen.

6 december 2023 om 14:28

Heel toevallig zat ik ook aan Leverkusen te denken. Grimaldo zal denk ik niet vertrekken bij Leverkusen en die speelt als linkerwingback. Is afgelopen zomer transfervrij binnengehaald, speelt heel goed. Hij is nu 28-jaar en Leverkusen heeft hem (net als Xhaka, wel een paar jaartjes ouder) binnengehaald om ervaring toe te voegen en Grimaldo heeft ook nog een contract tot medio 2027 en denk dat hij wel zal blijven.

Frimpong zie ik wel vertrekken na dit seizoen en dat is een rechterwingback. Kadioglu is een linksback, maar van wat ik op heb opgezocht en de keren dat ik Kadioglu heb zien spelen leek hij mij rechtsbenig. Verdedigend doet Kadioglu het heel goed bij Fenerbahce, maar ik denk dat hij als wingback ook heel goed zal zijn in dat systeem wat Leverkusen nu speelt en zeker als Kadioglu daadwerkelijk rechtsbenig is.

Wat een ontwikkeling niet normaal, zijn redding is het ontslag van Erol Bulut geweest.
Kwam binnen als een aanvallende middenvelder, maar is getransformeerd naar een van de betere linksback op dit moment. Fysiek enorm gegroeid en veel sneller geworden niet normaal.
Fener moet hier minimaal 30mil voor vangen.

Momenteel beste speler van Turkije, groter talent dan Arda Guler.
Kan via wereldsubtop de absolute wereldtop halen.
Daarom zou een club als Dortmund, Leverkusen ideale tussenstap zijn om minuten te blijven maken en door te ontwikkelen.

6 december 2023 om 15:43

24 jaar ben je toch geen talent meer, even serieus.

6 december 2023 om 16:36

Niet overdrijven Yavuz, uitstekende speler die zich heeft ontwikkelt op meerdere posities op de flanken zowel links als rechts. Maar het talent van Güler is toch wel van een andere categorie.

Beste VZ, jullie zijn weer lekker bezig met het verwijderen van comments met inhoud. Hebben jullie niks te doen ofzo. Jullie eisen dat we inhoudelijk op het artikel reageren, doen we het zoals jullie willen is het nog niet goed. Komt er dus op neer dat jullie het verwijderen als het niet in jullie straatje past ook al is het inhoudelijk. Jullie voorkeursbehandeling is niet eerlijk tegenover de leden zo. Dit zal ook wel verwijderd worden want jullie moeten de dag vullen natuurlijk.



Ferdi zie ik heel graag naar Dortmund komen. We zitten qua aantal sowieso al in de min op de backposities en degene die er zijn halen ook niet het gewenste niveau. Deze zomer is het ideale moment om je in de kijker te spelen Ferdi, dan maak je ook al 2x kennis met het Westfalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren