Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georginio Wijnaldum krijgt direct harde mededeling van Luis Enrique bij PSG

Laatste update:

Georginio Wijnaldum is door Luis Enrique niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor het oefenduel met Le Havre van vrijdagavond. De nieuwe trainer van les Parisiens heeft Ethan Mbappé, het zestienjarige broertje van Kylian Mbappé, wel geselecteerd. Ook onder anderen Milan Skriniar, Marco Asensio en Lucas Hernández zijn van de partij.

De oefenwedstrijd tegen Le Havre van vrijdagavond is het officieuze debuut van Enrique bij de Parijzenaren. De ex-trainer van onder meer Barcelona en het Spaanse nationale elftal heeft Wijnaldum daar dus niet voor nodig. Het voedt de geruchten over een vertrek van de 32-jarige Oranje-international uit Parijs. Zaterdag vliegt PSG naar Japan voor verschillende oefenwedstrijden en het is nog maar de vraag of Wijnaldum dan wel van de partij is.

De rechtspoot liet zich in juni na de verloren troostfinale in de Nations League tegen Italië (3-2) uit over zijn toekomst. "Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde. Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer naar Nederland is niet mijn eerste optie. Of er zich nu al clubs bij mij hebben gemeld? Dat weet ik niet, daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Wijnaldum meldde zich begin augustus op huurbasis bij AS Roma, debuteerde in de Serie A en brak vervolgens tijdens een training zijn scheenbeen. Als gevolg daarvan moest de rechtspoot maar liefst zes maanden revalideren, waardoor hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Uiteindelijk speelde Wijnaldum afgelopen seizoen 23 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij goed was voor twee doelpunten en een assist. Tijdens de verloren Europa League-finale tegen Sevilla kwam Wijnaldum als invaller 52 minuten in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wel mooi zijn als de broertjes Mbappé samen mogen spelen.

Weet iemand toevallig hoe goed zijn broertje is ? Is het kaliber Kylian? Of moeten we vele klassen lager denken?

20 juli 2023 om 15:27

De vraag stellen geeft toch al een beetje aan in hoeverre hij in de buurt komt van Kyllian? Een kopie was al lang en breed bekend natuurlijk

21 juli 2023 om 09:16

@westend,

Maar als je op je 16e al in de selectie van PSG word meegenomen......

20 juli 2023 om 15:28

Zat al op zijn 15e in de onder 19. Schijnt zeer volwassen te zijn in zijn speelstijl. Minder explosief, meer berekenend. Verdedigende middenvelder die volgens mij een beetje wordt vergeleken met Guendouzi. Geen idee of hij goed genoeg gaat zijn voor PSG. Maar aangezien die pas 16 is denk ik dat het wel even duurt voor we hem echt gaan zien in het topvoetbal.

20 juli 2023 om 22:58

Tenzij het een gevalletje Camavinga wordt die toen destijds op zijn 16e al veel van zijn minuten maakte bij Rennes en nu ook vooral zijn minuten bij Real Madrid krijgt.

21 juli 2023 om 09:53

Zeker zou zo maar kunnen! Kylian Mbappe was ook als 17jarige al basisspeler bij Monaco. Maar minuten maken bij PSG is wel wat lastiger dan bij Rennes natuurlijk.

20 juli 2023 om 15:30

Ik heb nog niet veel van hem voorbij zien komen, maar hij schijnt wel een redelijk talentvolle en "volwassen" middenvelder te zijn. Ik denk dat hij momenteel nog een (aantal) klasse(n) lager is dan zijn broer op die leeftijd.


20 juli 2023 om 15:30

Zijn broertje is een 6/8. Heb hem op De Toekomst zien voetballen bij de Future Cup eerder dit jaar, best een leuke speler. Scoorde ook een prima goal. Totaal andere speler dan Kylian en ook minder goed enk ik uiteindelijk, Kylian Mbappe is natuurlijk een absolute wereldtopper. Ethan is nog vrij jong maar zal zeker een carriere in de Ligue 1 kunnen hebben denk ik, de rest is nog te vroeg om te zeggen. Hij was niet de absolute sterspeler van het jeugdtoernooi zoals Kylian dat wel zou zijn denk ik. Nog steeds erg jong dus tijd zat, hoop dat de druk van de naam Mbappe niet te zwaar weegt.

20 juli 2023 om 15:38

@ajaxf1 een speler op die positie valt ook minder op dan een pijlsnelle aanvaller die er op los scoort.

20 juli 2023 om 21:41

Tijdens de future cup vond ik hem helemaal niks, zat niks bij en hing al de vedette uit. Deze jongen word zwaar overschat en is er vooral door zijn grote broer

20 juli 2023 om 15:40

PSG deed mee met het tournooi om de futurecup dus kleine Mbappé ook. Buiten het feit dat hij en zijn grote broer exact hetzelfde loopje hebben en ook kwa gezicht op elkaar lijken houdt elke vergelijking op. Kleine broer speelde dat tournooi op 6. Goede voetballer maar dat zijn al die mannetjes die daar speelden. Tijdens de futurecup viel hij niet op in elk geval.

Naar psv als vervanger van Simons? Denk dat Wijnaldum nog 2 seizoenen nog op dat niveau meekan. Bij het nederlands elftal zag je al dat het moeilijk voor hem ging.

20 juli 2023 om 15:29

Nou, ik weet het niet met hem. Hij overtuigt me echt totaal niet. Hij is functioneel bij Liverpool geweest, maar echt alle spelvreugde en creativiteit is nu uit zn spel verdwenen. Hij was echt super explosief en creatief bij Feyenoord destijds. Nu is het meer een saaie robot die alles veilig doet en er geen zin meer in heeft.

20 juli 2023 om 16:27

Dan heb je hem echt al een hele tijd niet zien spelen.

20 juli 2023 om 16:28

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Wijnaldum al rond met Besiktas.

Dat had iedereen toch wel zien aankomen. Wijnaldum is bij lange na niet goed genoeg voor PSG en zeker onder Enrique moet je als middenvelder vaak aan de bal komen. Wijnaldum speelt de laatste 2 jaar alleen maar verstoppertje en als die de bal heeft is het wel erg beperkt. Ben benieuwd naar welke club hij zal gaan. Als die geld wil verdienen kan die beter naar Saoedie-Arabië gaan.

20 juli 2023 om 15:23

Tjsa maar Arabie moet je uiteindelijk wel willen doen natuurlijk. Ik heb die optie ook (regelmatig) gekregen. Werk jeje in een paar jaar financieel onafhankelijk: maar het kost je wel gewoon een paar jaar van je leven die je daar zit te verpieteren.

20 juli 2023 om 17:00

Tja hij wil het liefst niet naar Nederland en denk niet dat een Europese club nog een hoog salaris gaat geven aan Wijnaldum. Dan vind ik het best logisch dat clubs uit het Midden-Oosten dan het beste bij hem passen omdat hij daar wel bakken met geld kan verdienen.

21 juli 2023 om 01:47

Naar SA gaan zou wel ironisch zijn, na al zijn gepraat over racisme in Nederland. Racisme bestaat natuurlijk overal, maar daar is het pas echt institutioneel.

Ja dat wist je van tevoren toch zeker wel? Je kan met boter op je hoofd roepen dat je gaat vechten voor een plek, maar de concurrentie is daar overvol. Dat niveau heeft hij gewoon niet meer. Niet erg natuurlijk, maar kies gewoon eieren voor je geld.

20 juli 2023 om 15:24

Of geld i.p.v. eieren. Het is natuurlijk prima vertoeven met een dik salaris daar.

20 juli 2023 om 15:26

Valt vies tegen hoor. Valt daar verder vrij weinig te beleven. Over het algemeen spreekt niemand echt Engels en zit je een beetje je tijd uit te zitten. Je kan het eens bij zon gated area met forenzen proberen. Maar daar is verder ook niet echt iets te beleven.

20 juli 2023 om 15:29

Ik denk dat met de bankrekening van Wijnaldum hij zich daar prima kan vermaken hoor. Zijn contract á 11M bruto loopt nog een jaartje door, dat kan je daar prima uitzingen zonder te spelen denk ik.

20 juli 2023 om 15:35

/zijn contract á 11M bruto loopt nog een jaartje door, dat kan je daar prima uitzingen zonder te spelen denk ik./

Geluk is natuurlijk ook een belangrijk aspect. Als je niet of onvoldoende aan spelen toekomt en je ook nog eens in een omgeving verblijft waar je je niet echt thuisvoelt, dan voelt die miljoenen salaris opeens een stuk minder lekker.
Geld kan veel voor je betekenen, maar niet alles.

20 juli 2023 om 15:36

Kan wel zo zijn dat je het kan uitzingen zonder te spelen, maar je moet er in de eerste instantie nog steeds zijn. Geld is ook maar relatief (ten minste het ligt er maar net aan waar jeje prio legt). Arabie is echt een totaal andere wereld. Daarin is 'een paar jaar zandbak' echt wel een (cultuur)dingetje. Zit je heel de dag met je miljoen op de bank? Of ga je ff een stukje rijden heel de dag? Valt tegen hoor, een contract is lang

20 juli 2023 om 15:43

Ik heb het ook niet over Arabië, maar over Parijs. En ook niet over een paar jaar, hij heeft nog een contract tot volgend jaar zomer.

Jij stelt dat hij maar eieren voor zijn geld moet kiezen, het enige wat ik zeg dat ik me ook prima kan voorstellen dat hij geld voor zijn eieren kiest

Nou zal ik de eerste zijn om te erkennen dat ik Wijnaldum meer als liefhebber zie, dan als graaier. Maar daar nog een jaartje beetje meehobbelen en ongetwijfeld her en der nog een potje mee doen, zie ik zo maar gebeuren met zijn huidige contract.

20 juli 2023 om 15:44

Dat beweer ik gelukkig ook niet. Tuurlijk is geluk (mijn inziens) belangrijker dan geld. Echter wie zegt dat hij daar ongelukkig is of zich niet thuis voelt. Ik heb hem dat niet zien/horen zeggen.

20 juli 2023 om 15:46

Ik zit je reactie te lezen en vraag me af: waar haal ik arabie nou weer vandaan haha.

20 juli 2023 om 15:49

Uit een andere reactie, die van Modricmagic

"ben benieuwd naar welke club hij zal gaan. Als die geld wil verdienen kan die beter naar Saoedie-Arabië gaan."

20 juli 2023 om 15:51

Ik heb dat direct doorgeplakt naar jou. My bad

20 juli 2023 om 15:55

No worries, ben dat stukje overigens wel met je eens hoor!

Daar een paar jaar zitten, voornamelijk zitten, lijkt me inderdaad wel heftig. Hoewel het daar als jetsetter met een enorme zak met geld wel anders vertoeven is dan voor de "gewone" rijke toerist heb ik zo het idee.

Het kan rap verkeren. 2 jaar geleden streden Barcelona en PSG voor je handtekening, PSG wou per sé dat prestigestrijdje winnen en 2 jaar later wordt je bij het huisvuil gezet.

20 juli 2023 om 15:50

En dat had hij toen al wel kunnen verwachten...

20 juli 2023 om 16:01

@zlatan65

Gini lijkt me in dat opzicht wel een optimist, altijd van het positieve uitgaan. Uiteindelijk heeft hij 2 jaar met Messi, Neymar en Mbappé kunnen trainen en ballen, is niet veel jongens gegund haha. Daarnaast nog eens een paar miljoenen bijgeharkt en in Parijs geleefd. Het leven kan wel slechter.

20 juli 2023 om 16:20

Echt een opmerking van iemand die niet weet wat het verschil is tussen zijn kop en zijn kont! Je kletst maar wat..
Enfin..Gini heeft een weldoordachte carrière, waar vele jaloers op kunnen zijn. Hij heeft met een gezind verstand een contract getekend en zal PSG hier ook netjes aan houden. Gevolg zal kunnen zijn, dat hij nog een mooie verhuur periode krijgt. Zijn cv is om trots op te zijn als hij straks klaar is met voetbal.

Ja dat was natuurlijk wel te verwachten, het avontuur voor Wijnaldum bij PSG zit er wel op. Hij kan nu kiezen voor de Bogarde optie en lekker zijn contract uitdienen, of een lager niveau opzoeken en lekker wedstrijden spelen.

Een terugkeer naar Nederland wordt misschien toch wat verleidelijker om toch te kijken of hij nog een EK kan meepakken onder Koeman.

Zijn laatste goede wedstrijd dateert nog steeds uit 2020 bij Liverpool. Al 4 jaar niets. Het is wel beetje klaar, ga lekker afbouwen bij PSV OF Feyenoord nog ff 3 jaar daar knallen en dat schoenen aan de wilgen. Of naar de zandbak

20 juli 2023 om 15:24

Vraag me af in hoeverre ze daar nog op hem zitten te wachten.

20 juli 2023 om 15:26

Grappig dat je eerst aangeeft dat het al 4 jaar niets is met hem, maar dat hij vervolgens wel nog ff 3 jaar bij PSV of Feyenoord kan knallen. De beste man wordt eind dit jaar toch ook al weer 33.

20 juli 2023 om 15:40

Eredivisie hè, wel spannend voor in CL, dat klopt

20 juli 2023 om 16:21

Hij heeft een contract bij PSG waar je niet meer voor naar een zandbak hoeft te gaan hoor. Geduld is een schone zaak..

Ik heb nooit echt begrepen waarom hij weg is gegaan bij Liverpool. Stond daar vaak basis en had ook wel de gunfactor bij het publiek.

20 juli 2023 om 15:36

Hij hoopte of vroeg meer salaris, dan dat Liverpool hem wilde bieden.

20 juli 2023 om 16:23

Nee, spelers op de bank verdiende meer dan hem en ze presteerde niks. Zoals nu ook blijkt met Liverpool, hadden ze hem nooit moeten laten gaan…drama seizoen

Lijkt me opzich wel lachen als Ajax hem ineens gaat halen. Ben in Oranje de laatste jaren zeker geen fan van hem geweest, maar gezien Ajax na het vertrek van Tadic en Blind behoorlijk wat ervaring heeft laten gaan zou ik het in dat opzicht een welkome transfer vinden.

20 juli 2023 om 15:52

Zie ik de humor niet van in. Al jaren way over the top en absoluut niet het niveau dat Ajax moet nastreven. Om nog maar te zwijgen over het waarschijnlijke salaris dat dat grapje moet kosten.

20 juli 2023 om 16:57

Beetje vreemd gevoel voor humor dan, want we hebben met Klaassen op 10 al een grootverdiener staan die het liefst verstoppertje speelt in balbezit. En dan vind ik persoonlijk de drive van Davy een stuk beter en als kind van de club ook meer een leider voor in de selectie.

20 juli 2023 om 17:25

In tegenstelling to de meeste leden hier denk ik dat Wijnaldum nog prima een paar jaar mee kan, misschien niet in de absolute top, maar wel bij een leuke subtop club. Niet voor niets dat Mourinho hem direct na zijn blessure bij Roma toch weer bijna alles als basis speler liet spelen.

Ik zou alleen bij Ajax niet weten waar hij moet lopen, Zelts als Alvarez vertrekt is het middenveld behoorlijk vol.

Ik snap niet dat mensen zeggen dat ie naar PSV of Feyenoord moet gaan. Wat schieten die daarmee op? De slijt zit erop en is de laatste jaren 2 a 3 niveaus gezakt. Geef jonge jongens de kans en brand je handen hier niet aan. Ook is het geen mentor voor jonge spelers in de kleedkamer zoals een van Bommel, Cocu of Huntelaar wel was.

20 juli 2023 om 17:31

Dat hangt er van af hoe goed hij nog is. Hij is 32 dus hij ook niet extreem oud.
Ervaring is ook een kwaliteit. En jonge spelers worden alleen maar beter wanneer ze kunnen spelen en trainer met goede ervaren spelers. Met alleen talenten van 18-21 ga je het ook niet redden.

Lekker naar SA
Zit weinig anders op en zou al heel wat zijn

20 juli 2023 om 15:50

Tuurlijk, allemaal naar SA. Daar waar de Sharia nog heerst, het takke takke takke heet is, je nog altijd stricte scheiding tussen man en vrouw hebt (leuk als jeje vrouw mee wil nemen) en je praktisch moet leven in een (afgesloten) expat community. Voor dat beetje extra geld dat je kan verdienen lever je toch ook wel (een contractperiode) vrij veel in hoor.

Nou, die kan volgens mij terug naar NL.
Psv of Feyenoord

20 juli 2023 om 16:13

Lijkt mij voor hem (en zijn toekomst bij het Nederlands elftal) ook de beste beslissing.

Mischien zou het wel het goed voor hem zijn als Newcastle hem een aanbieding doet om terug te komen.

20 juli 2023 om 16:05

Het huidige Newcastle lacht om een speler als Wijnaldum, die zetten op dit moment in op spelers van een niveautje of 4 hoger dan Wijnaldum.

Tsjah.. al die concurrenten zijn misschien ook wel beter?

Tja, niet geheel onverwachts en nu is het gewoon afwachten wat hij gaat doen. Ik denk niet dat een club ook maar enigszins z'n huidige salaris gaat ophoesten, dus hij heeft eigenlijk drie keuzes. Een jaar compleet uit beeld de bank warmhouden of de hoop hebben dat een club zo'n dure huurspeler wil, genoegen nemen met een aanzienlijk lager salaris of de zaakwaarnemer naar het Midden-Oosten sturen.

Wijnaldum pak je kans net als zovelen nu en ga cashen in de zandbak.

Ok prima, graag of niet. Succes bij al habiba of hoe die zandbak clubs ook allemaal heten

Begrijp niet dat sommige voetballers, waaronder wijnaldum zo arrogant zijn dat ze denken dat ze het niveau nog aan kunnen. Niet goed genoeg is gewoon exit. Dat wordt ergens england of spanje middenklasse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren