Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Garry Rodrigues breekt met Turken en verkast naar CL-deelnemer’

Laatste update:

Garry Rodrigues staat voor een vertrek bij Fenerbahçe. Diverse media uit Griekenland en Turkije verzekeren donderdag namelijk dat de geboren Rotterdammer zijn loopbaan gaat voortzetten bij Olympiacos Piraeus. Fenerbahçe gaat vroegtijdig afscheid nemen van Rodrigues, nadat de vleugelaanvaller in 2019 voor twee seizoenen werd gehuurd van Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië.

Rodrigues beleefde afgelopen seizoen een betrekkelijk kleurloos seizoen. De 29-jarige linksbuiten eindigde met Fenerbahçe op een teleurstellende zevende plaats in de Süper Lig en wist zich op persoonlijk vlak ook maar amper te onttrekken aan de sportieve malaise bij de club: in 29 competitiewedstrijden noteerde hij slechts 4 doelpunten en 6 assists.

De voormalig Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2021 bij Fenerbahçe, maar onder andere Fanatik weet te melden dat het huwelijk vroegtijdig zal eindigen. Rodrigues drukt met een jaarsalaris van ongeveer twee miljoen euro zwaar op de begroting van de club en zit daarnaast de ontwikkeling in de weg van diverse jonge spelers, zoals Ferdi Kadioglu. Rodrigues ziet geen heil in een terugkeer bij Al-Ittihad en de club uit Saoedi-Arabië staat op zijn beurt niet onwelwillend tegenover een definitief vertrek van de buitenspeler.

Olympiacos is bekend met de situatie en zal Rodrigues naar verwachting aankomend weekend al presenteren, zo klinkt het. De club uit Piraeus werd afgelopen seizoen kampioen van Griekenland en zal zodoende komend jaar instromen in de play-offs van de Champions League. Rodrigues, 27-voudig international van Kaapverdië, was eerder in Griekenland actief voor PAOK Saloniki en speelde verder in zijn carrière al voor onder andere Galatasaray, Elche, Levski Sofia, ADO Den Haag en FC Dordrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft alles uit zijn carriere gehaald maar denk dat Griekenland zijn top is. Hij was tijdje goed bij Galatasaray maar bij Fenerbahce helemaal niks laten zien.

4 september 2020 om 14:28

Je hebt door dat Olympiacos een stap omhoog is t.o.v. de clubs waarvoor hij daarvoor speelde? Niet om Gala en Fener te kort te doen, maar dat zijn momenteel niet meer de te kloppen clubs in Turkije. Ik vind het een jongensboek, vanuit de amateurs via Excelsior naar Spanje een subtopper in Griekenland naar uiteindelijk Olympiakos, CL deelnemer en absolute topclub in Griekenland.

Echt een nikszeggende voetballer pakt gewoon pak m beet 2 miljoen per jaar. Van het zotte

Denk dat de Fener fans dit als een winst zien, hij zal niet gemist worden.

Dit zeg ik niet makkelijk over een Fenerbahce speler. Maar eindelijk is hij weg. Er waren hoge verwachtingen van Rodrigues vanwege zijn periode bij Galatasaray. Maar hij heeft er niets van waargemaakt. Als hij in sommige situaties niet zelfzuchtig was. Hadden we misschien wel de top 5 gehaald. Daarbij gaf hij niet thuis wanneer Fener hem echt nodig had. Zoals in de derbys tegen Galatasaray.

4 september 2020 om 01:45

Hij kan ook moeilijk thuis geven wanneer hij geblesseerd is en in beide duels tegen Galatasaray niet in de selectie zat hierdoor.

4 september 2020 om 09:21

Ja toevallig is dat. Beide wedstrijden gebleseerd. Maar goed, als hij erbij was speelden we met een man minder. Achteraf niet zo erg.

Eindelijk. Leuke kerel, maar of niet dreigend genoeg of niet effectief genoeg. Maar dat moest Fener ook kunnen concluderen na zijn tijd bij Galata.

Bij PAOK speelde hij goed, nog af en toe bij Gala gezien thats it. Bij Galatasaray, Fenerbahce en PAOK gespeeld.. En nu komt hij naar ons.. Clubliefde of respect jegens supporters bestaat niet (meer), maar dit vind k wel wat ver gaan. Van mij part niet (moeten) aantrekken!

Da's nou een mooi voorbeeld van iemand die zowel sportief en financieel alles uit zijn carrière aan het haken is.

Ik heb geen idee wat Fenerbahce hiermee bespaart maar ongetwijfeld dat dit weer wat ruimte geeft in het salarisbudget. Bij GS vond ik Garry wel een aardige speler maar hij het afgelopen seizoen veel te weinig getoond. Fenerbahce moet de weg omhoog vinden en dat zal niet lukken met hem.desondanks wens ik deze speler veel succes in de toekomst. Een tijdje terug een artikel van hem gelezen, hier op Voetbalzone en zijn doorzettingsvermogen was inspirerend.

Jammer zeg dat Fener zo slecht doet laatste jaren. Volg het turkse voetbal al heel lang niet meer. Wie was naast Muriqi een uitblinker? En gaan we met Thiam vooruit of?

4 september 2020 om 11:20

Ferdi liet het voorbije jaar wel wat leuke dingen zien en op Luiz Gustavo na was er geen enkele speler die een constant niveau behaalde. Als men dit jaar al kan meespelen om de titel en een top 3 plek weet te bemachtigen, zal ik al tevreden zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren