noppa
Algemeen
Vrienden (25)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 15 februari 2012
  • noppa
  • 38 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.011
  • 27 jaar (18-7-1990)
  • 25
Persoonlijke berichten
23 februari 2014 om 20:04
#114

Brate,

Bedankt voor je mooie post

Ik heb helaas deze week niet echt voetbal gevolgd omdat ik het te druk had met werken en niet aan toe kwam. Voor volgende week heb ik wel een paar deals en zal ik je zo snel mogelijk sturen.

Pozdrav,

24 februari 2014 om 15:25
#115

Tuurlijk ga ik morgen Olympiakos kijken. We gaan Man Utd alle hoeken van het veld laten zien. Ik ga trouwens voor Olympiakos inzetten :D

pozdrav,

24 februari 2014 om 21:30
#116

Jaa klopt man ik was ook van plan om zo te spelen. Zenit - Dortmund wordt inderdaad erg lastig te voorspellen. Ik gok op een gelijk spelletje. En natuurlijk ga ik voor Olympiakos ook spelen. Mijn gevoel zegt gewoon dat ze met 2-0 gaan winnen hopen dat het ook zo gaat worden.

:laat me morgen je deals weten dan zet ik ook in

Pozdrav,

24 februari 2014 om 22:57
#117

eey nikos ik bn het murat13 mn oude acount is geband hb nieuwe gemaakt is lang geleden maat šŸ˜Š

24 februari 2014 om 23:13
#118

goed man waar was jij maat hb jou reacties gemist. ik denk dat chelsea ons opeet want dit is de slechtse galatasaray in 3 jaar ookal hbbe we dit jaar geen thuis wedstrijden veloren ik debk dat chelsea dik gaat winnen. morge olympiakos he ik ga zkr kijke ik krijg meer potentie voor ze mooi club en ik vind het jammer dar mitroglu verkocht is vond het altijd een leuke speler om naar te kijke šŸ˜Š

25 februari 2014 om 12:30
#119

wa wordt de einstand denk je tuse olympiacos en man united? hopelijk wint olympiacos

25 februari 2014 om 15:08
#120

burak was altijd slecht vorig jaar was het zn beste jaar ooit maar als burak preciezer en sneller was dannkan hy makkelijker score zijn aan names zijn dramtisch en zn drinbels ook enige waar hy goed in is is schiete vrijtrape koppe en hy staat precies waar een spits hoort te staan

26 februari 2014 om 16:24
#121

Geweldig. Sfeer in het stadion was echt fantastisch en de 2-0 winst was dik en dik verdient. Man Utd heeft zowat geen kans gehad. Nu gewoon verdedigend spelen in Engeland en de volgende ronde is een feit.

Pozdrav

1 maart 2014 om 13:20
#122


Hier heb ik een paar goeie deals voor het weekend.
221 Everton - West Ham United

Fulltime

Everton

1,38

Voetbal
399 Sassuolo - Parma

Fulltime

Parma

2,04

Voetbal
400 Torino - Sampdoria

Fulltime

Torino

1,82

Voetbal
462 Fiorentina - Lazio Roma

Fulltime

4
Fiorentina

1,75

Voetbal
213 Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05

Fulltime

5

Bayer Leverkusen

1,63

Voetbal
398 Genoa - Catania

Fulltime

6
Genoa

Pozdrav

21 maart 2014 om 13:34
#123

Cao brate,

Eerst wil ik jullie feliciteren met de kampioenschap. Nu Rode ster nog :D.

Ik lees je bericht nu pas omdat ik het druk had met studie dus niet op VZ ben geweest. Echt jammer dat Olympiakos het niet heeft gehaald tegen Man utd. Paar grote kansen laten liggen en ik denk dat dat ons grootste probleem was. Man Utd was te verslaan maar helaas

Groeten,

Delijesrbija

6 april 2014 om 22:48
#124

A. S. Broer!

Wat fijn om te lezen dat een Griekse kameraad zo meeleeft met de Turkse gemeenschap.

Bedankt voor je felicitatie! Al ben jij voor Galatasaray mede door je vrienden. In Griekenland vind ik Olympiacos de mooiste club. Vooral vanwege het rood wit en de prachtige fascinerende logo!

Fenerbahce!

Aangepast op 6 april 2014 om 22:49 door ForzaFener.

9 april 2014 om 17:57
#125

Hey,

Klopt helemaal. Zijn vader is Bosnisch en zijn moeder een Kroaat.

Ik vindt het ook echt heel dom wat Vidic heeft gedaan. Man Utd kun je niet vergelijken met Inter. De Premier league is ook een veel sterker competitie dan de Serie A momenteel dus ik snap echt niet waarom hij dit heeft gedaan.

Pozdrav,

17 april 2014 om 17:55
#126

Aleykum selam broer

Sorry voor de hele, hele late antwoord!

Fenerbahce heeft ongeveer dezelfde status als Olympiacos. Beide zijn volksclubs en beide zijn een enorme succesvolle sportvereniging. Daarnaast ook nog eens de zieke ambiance in onze prachtige stadions. Als ik een Griek zou zijn, weet ik in ieder geval zeker dat ik Olympiacos zou steunen.

Zieke sfeer gisteren bij Paok. En dan die dode ansjovissen in de dug-out echt te zot voor woorden maar ergens is het wel mooi die passie en gekte!

Ik zie wel kansen om de playoffs te halen voor Turkije. We moeten ons focussen op de tweede plek want heel de wereld weet dat Oranje gewoon eerste wordt. Ijsland moeten we ook niet onderschatten maar Tsjechiƫ is de grootste concurrent voor de tweede plek.

Ik hoef Griekenland niet eens te vragen. Die hebben met meister Otto een enorm goede balans opgebouwd in het nationale elftal. Griekenland zal nog velen jaren eerste worden in hun kwalificatiereeks. Er is iets wat bij de Turken ontbreekt en dat is structuur en systeem. Klasse werk van onze komsu.

Je bent in Serviƫ voor Rode ster he. Dat is ook een mega club uit de Balkan. Ik heb sympathie voor Novi Pazar omdat zij de broederclub zijn van ons. Novi sandzjak en GFB zijn dikke vrienden van elkaar. Rode ster speelt momenteel tegen ze als ik het niet fout heb. Ze stonden 0-1 voor helaas.

Groeten broer.

31 mei 2014 om 21:28
#127

cao brate,

heel erg bedankt. Eindelijk na 7 jaar weer kampioenschap en de Champions League spelen. Hopelijk kunnen we het net zo goed doen als in 1991 haaha :D

Griekenland heeft een erg sterke poule met gevaarlijke outsiders. Tuurlijk denk ik wel dat Griekenland kans maakt maar het wordt wel lastig. Ploegen als Japan , Colombia en Ivoorkust moeten we niet onderschatten. Spelen aanvallend en snel voetbal. Al denk ik dat Griekenland met al hun ervaring best door kunnend gaan. :D

Pozdrav

30 juni 2014 om 08:22
#128

Haha, en daar ging Griekenland! Waar is je grote mond bij de reacties? Ik lees opeens niks meer van je! Dacht jij nou echt dat ze door gingen? Wat een giller.
Toch vind ik het jammer dat ze eruit liggen. Nu is het niet meer voor 100% dat Nederland de halve finale haalt ;

20 september 2014 om 15:05
#129

Hopaa ,

Winst tegen Atletico madrid Dat doet Real Madrid Olympiakos niet na. :D

14 oktober 2014 om 23:52
#130

Hee Noppa,

Kan toch niet dat albanie - servie.
Moeten wel 3 punten krijgen.... hoe kinderachtig een drone.
De albanezen hebben dit gepland om ons te provoceren.
Hoop dat albanie volgende wedstrijd zonder publiek moet spelen.

15 oktober 2014 om 00:21
#131

Noppa je hebt volkomen gelijk.
De Albanezen stuurde de drone en wilde dus de reactie en die kregen ze.
We moeten de 3 punten wel krijgen. Uefa moet Albanie wel straffen. Als ze een straf van meer dan 1 wedstrijd zonder publiek krijgen ben ik al blij.
Bosnie tegen Israel gaat misschien wel nog erger worden dan dit! Pfff..
Ik lees dat wij de drie punten krijgen in het nieuws van Servie!!! Hoop zo erg dat dit waar is!

Forza Serbia

15 oktober 2014 om 00:28
#132

En dit!

Brother of Albanian Prime Minister arrested !

Serbian state television (rts) reported that Olsi Rama, the brother of Albanian Prime Minister Edi Rama, was arrested in the V.i.p Box for instigating the flag stunt. ā€œHe was arrested on suspicion that he masterminded and executed the incident in which a flag with a map of greater Albania was flown over the pitch and the terraces, after which the match between Serbia and Albania was abandoned,ā€ RTS reported. Serbian media reports that he has an American passport.

Extremists who caused the interruption of the match came from Albania, Serbian Daily ā€œvecernje Novostiā€ reported. This morning at the Belgrade airport ā€œnikola Teslaā€ security stopped a group of Albanian supporters who carried flags and caps with Kosovo Liberation Army (kla) markings. Security authorities did not want to let them to enter the country, but after vigorous insistence of ambassadors from ā€œcertainā€ EU countries, match organizers had to let them go to the stadium, Novosti reports. That group participated in tonightā€™s incident with the flag of a ā€œgreat Albaniaā€ according to ā€œvecernje Novostiā€.

Broer van de minister jaja! Mooi!!!!!!

15 oktober 2014 om 11:06
#133

dankjewel voor je bericht brate,

ja echt geen woorden voor. Hoe laag kun je zijn om zo'n actie uit te voeren,
Hoog waarschijnlijk wordt de wedstrijd opnieuw gespeeld zonder supporters wat mij het meest logisch lijkt. Het zou inderdaad alles behalve eerlijk zijn als Albaniƫ hiermee de volle buit zou krijgen maar goed nog even afwachten.

pozdrav,

16 oktober 2014 om 00:00
#134

Broer

Bedankt voor je bericht. Tja, als je uit zoveel reacties juist op die ene Turkse leden gaat letten, dan heb je gewoon duidelijk wat tegen Turken. Meer kan ik er niet van maken.

Over Serviƫ vs Albaniƫ. Ik heb buren uit Kosovo, keek de wedstrijd bij hen. En ik was wel voor Albaniƫ eerlijk gezegd, maar dat is puur omdat ik dan met hun kijk en natuurlijk omdat er veel connecties zijn tussen Turken en Albanezen. Turken zijn nou net de redenen dat er daar moslims zitten, dus ik weet dat Serviƫrs een hekel hebben aan Turken. Geloof me, ik heb dit vaak genoeg ervaren tijdens mijn ritten door Serviƫ en Kroatiƫ onderweg naar Turkije. Maar politiek moet gewoon geen invloed hebben in het voetbal.

Als deze wedstrijd neutraal werd gespeeld zonder toeschouwers, waren er ook geen problemen geweest. De Uefa heeft dit gewoon onderschat. Oerdom. Gisterenavond waren beide landen schuldig. Ik heb medelijden met de spelers. Want die beoefenen gewoon hun hobby en werk, maar blijkbaar kan dat effect hebben als je voor de verkeerde vlag uitkomt. Ik heb de Uefa en fifa nooit serieus genomen, maar hopelijk kunnen dergelijke confrontaties neutraal worden afgewerkt. Spanje tegen Gibraltar mag niet, maar Turkije moet wel tegen Armeniƫ of een Serviƫ moet wel tegen Albaniƫ? Dat is schijnheiligheid en onderscheid.

Hou je haaks broer.

18 oktober 2014 om 21:10
#135

Turken zien de Azeri's en Bosniƫrs als hun ware broeders. De verhouding tussen Albaniƫ is ietwat wisselvallig maar het liefst stel ik me ook neutraal op. Overigens heeft de ultra kern van Fenerbahce slechts een broederschap en dat is nou net een club uit Serviƫ. Novi Pazar. Ze bezoeken regelmatig wedstrijden van elkaar.

In de wedstrijd tegen Armeniƫ en Griekenland ging er op het veld gewoon niks mis omdat er geen provocaties waren. Dat was ook zo geweest bij Serviƫ Albaniƫ maar kleuters vonden het zo nodig om de avond met vuur te bestoken door te wapperen met een vlag.

En tja, elk volk onder het Ottomaanse bewind was ontevreden, dus verraad en opstand is dan vanzelfsprekend.

Gefeliciteerd met Galatasaray vanavond hehe. Je zult wel blij zijn

19 oktober 2014 om 16:20
#136

Cao brate,

Ja inderdaad heel jammer van gister maar goed , heb er nog alle vertrouwen in dat het goed komt. Als we dit jaar alles op orde stellen dan spelen we gewoon CL voorrondes ( als we kampioen worden).

En helaas gaat Uefa ook Serviƫ straffen door al het vuurwerk en supporters die het veld op rende. Hoog waarschijnlijk wordt de wedstrijd op neutraal terein opnieuw gespeeld, donderdag horen we de definitieve straf van de Uefa dus nog even afwachten.

Pozdrav

19 oktober 2014 om 20:44
#137

Brate,

Welke broederclub bedoel je? Haha.
Partizan 1 - 0 crvena Zvezda?
Partizan gaat het lastig krijgen... Besiktas is in vorm en staat bovenaan in hun land.
Ik wacht in spanning af tot donderdag. Pfff, zenuwslopend. Als dit verkeerd uitpakt voor servie is mn week, maand verpest. Geen flauw idee waarom die Alba is vrijgelaten, blijkbaar niet genoeg bewijs?

Pozdrav.

20 oktober 2014 om 00:32
#138

Ik zie je bericht op mijn profiel net pas. Vaag dat ik geen melding kreeg hierover!

Overigens ben ik deze week druk met tentamens dus ik zal weinig tijd hebben om die wedstrijden te kijken broer. Helaas maar school gaat uiteindelijk toch voor. Behalve als Fenerbahce speelt

Tja we hadden denk ik wel gewonnen als Bruno er niet uit werd gestuurd. Hij heeft gewoon zijn eigen teamgenoten genaaid. Ben nog steeds kwaad op hem man.

Volgend jaar gewoon weer de CL ingaan en dan gaan de punten komen!

20 oktober 2014 om 11:47
#139

Hoe vond je het publiek van Partizan dit keer?
Was een geweldige vrije trap. Ik ben inderdaad voor Partizan.
Wat een spelers hebben we voortgebracht zeg en wat een sierlijke spelers om in de clubhistorie te hebben...:
Lazar Markovic, Adem Ljajic, Zoran Tosic, Danko Lazovic (mooi om weer terug te zien), Stefan Savic, Matija Natasic, Milos Jojic, Djemba Djemba, Miralem Sulejmani, Mateja Kezman en Goran Love (ken je hem nog van fc Groningen haha).

Uiteraard heeft ook Rode Ster zijn rijke geschiedenis.
Dit jaar zal het er wederom om spannen wie het kampioenschap pakt.
Partizan zal de komende jaren denk ik wel Rode Ster inhalen, mede gezien de financiele problemen van Ster.

Mooi om te zien dat je voor Partizan ben wanneer we in europa spelen, waardeer dat zeer.
Ik hoop ook inderdaad dat Servie de wedstrijd kan uitspelen tegen Albanie, desnoods zonder publiek.

21 oktober 2014 om 20:33
#140

Heey,

Dank je wel man, ik moet zeggen dat de strafschop onterecht was, maar dat was dat tweede doelpunt van City ook aangezien Zabaleta buitenspel stond. Ik ben echt heel erg blij met dit punt, want ik vreesde toch wel dat het over 6 wedstrijden 0 punten zouden worden. Zeker als je zag hoe Cska tegen Roma begon. Maar tegen Bayern verdienden we al een punt en dat punt hebben nu tegen City nu wel gekregen. Ik hoop ook dat de derde plaats er nog in zit, maar ik ben al blij dat we geen 0 punten halen.

22 oktober 2014 om 19:17
#141

Hallo noppa,

Ben blij dat je het een mooi stukje vond Ik heb al eerder een stuk over Qarabag willen schrijven, maar die is helaas niet gepubliceerd, maar er zullen nog zeker andere volgen.

Er zijn inderdaad problemen in Qarabag, waardoor de club zijn thuis wedstrijden in Baku, de hoofdstad, moet spelen. Ze hebben 3-4 jaar geleden geprobeerd om in een regio in de buurt van Agdam, waar de club oorspronkelijk vandaan komt, te spelen. Maar uiteindelijk bleek dat het te gevaarlijk is. Ze spelen hun thuis wedstrijd in het stadion die is vernoemd naar Tofiq Bahramov, maar in 2015 beginnen de verbouwingen van een nieuwe stadion.
Qarabag is een van de meest geliefde clubs van het land. Vooral om de vreselijke gebeurtenissen in Qarabag, iedereen in het land heeft respect voor de naam ''qarabag''. Maar ook omdat ze aantrekkelijk voetbal spelen en in Europa onze eer hoog houden.

Als je nog meer wilt weten over Qarabag, vertel ik je graag meer

Gr. Aze/che 4 Ever

3 november 2014 om 01:25
#142

Hey noppa, normaal gesproken reageer ik bijna nooit op andermans profiel. Niet ingaan op die gefrustreerde Turk, meeste Turkse mensen hebben niks tegen Grieken. Behalve die stomme nationalisten die hebben zelfs niks met moslim Turken. Zo n snotneus gelieve niet serieus nemen. Zegt genoeg dat hij je adres wilt....

Prettige week verder man.

18 februari 2015 om 18:21
#143

hey noppa alles broer

6 april 2015 om 19:07
#144

Hey,

ik las net pas je post.

Ik zie het ook nog wel rooskleurig in voor Griekenland. Zoals je zei, het programma is te doen en ze staan niet erg achter.

De thuiswedstrijden zullen wel te doen zijn, tegen concurrenten en met jullie fans moet dat wel te doen zijn, en dan heb je uit Farƶer wat eigenlijk niet moeilijk moet zijn, en uit bij Noord-Ierland en Roemeniƫ, landen die ik niet al te hoog in schat maar Noord-Ierland doet het verrassend goed.

Ik zie nu ook dat je voor Olympiakos bent , weet jij misschien wat er met Ghazaryan is gebeurd ? Ik zie dat hij voor Kerkyra speelt, na een half jaar bij Olympiakos gespeeld te hebben met 3 wedstrijden. Was hij niet goed genoeg voor Olympiakos, of was hij gehaald om de selectie breed te houden?

En ja over Armeniƫ,

Hopen dat we het bij de volgende kwalificatie beter doen. We hebben het niet getroffen met de poule, al valt het wel mee want Albaniƫ doet het gewoon goed wat niemand aan zag komen. Ik had inderdaad liever gezien dat wij in jullie poule kwamen haha.

Hellas !

Armo078

29 april 2015 om 16:41
#148

Turken hebben ook Grieken vermoord helaas dat jij die feit over het hoofd ziet en Turken als broeders ziet.

29 april 2015 om 18:38
#149

Ik zie nu pas dat je een serieuze reactie hebt geplaatst op mijn profielpagina.

Over de Armeense kwestie, ik heb me er nooit in verdiept en het interesseert me eerlijk gezegd ook helemaal niet. Als je vragen hebt voor je studie ben ik best bereid om die te beantwoorden, alleen verwacht er niet heel veel van. Ik heb er niet veel over te vertellen.

11 mei 2015 om 16:22
#150

Noppa.

Mijn liefde voor Colo Colo ongekend groot. Ben verliefd geworden op de club, logo, historie en de gekke Zuid-Amerikaanse achterban. Daarnaast volg ik elke competitie in Zuid-Amerika. Niet normaal hoeveel talent daar rondloopt. Toch wel opmerkelijk dat ik als Turk zijnde thuis meer Colo Colo producten heb dan Fener producten hehehe. Was 5 maanden geleden in Chili geweest en ga in juli na de ramadan weer, de Copa America is in Chili dit jaar zoals je waarschijnlijk wel weet. Hoop een paar wedstrijden mee te pakken. Boca en Corinthians zijn beide prachtige clubs. In Argentiniƫ is Boca net als Fener de volksclub en Corinthians is na Flamengo de populairste club in Braziliƫ. In Uruguay volg ik ook PeƱarol en in Colombia dus Atletico Nacional, waarmee ik onverslaanbaar ben op fifa hehehe.

Over de Armeense kwestie. Ik zal je een hint geven. Ik ben een Ć¼lkĆ¼cĆ¼. Als je niet weet wat dat is, mag je het aan je Turkse vrienden vragen, maar met dit antwoord geef ik eigenlijk min of meer aan dat ik er niet verder op wil ingaan.

Groeten mijn vriend.

17 mei 2015 om 17:54
#151

Hehe thnx. Leuk dat je vaak in de Turkse topics zit !

19 mei 2015 om 00:13
#152

We hebben eindelijk weer die titelstrijd mogen meemaken tot de laatste weken, na jaren. Dat is al een grote stap in vergelijking met de laatste jaren. Dan waren we in week 26-27 al afgehaakt.

Ik gun het ze beide niet. We hebben met beide clubs akkefietjes gehad de laatste jaren, onlangs nog met FB, Emre vs. Bilic. Maar als ik eentje moet kiezen, kies ik voor FB. Maar dat komt vooral door de arrogantie van de meeste GS-supporters en hun houding tegen Bjk.

Het stadion zal niet klaar zijn voor oktober, de afleverdatum wordt steeds verzet, zou me niks verbazen als het pas in januari af is. Ze zijn nu bezig met het dak er op te zetten en daarna moeten we wachten op het veld. Dat we geen eigen stadion hebben heeft zeker een rol gespeeld. Uit hebben we 8 punten meer gepakt, in evenveel wedstrijden. We zijn de beste uitploeg dit seizoen, maar in thuiswedstrijden staan we zevende. In thuiswedstrijden hebben we 10 punten minder gepakt dan GS en FB. Dat zegt al genoeg.

Als ik een exit-lijst moet opstellen, zou de helft van de selectie er op staan. Maar probleem is dat we niet zomaar spelers kunnen wegsturen of aantrekken. We hebben een beperkt budget voor volgend seizoen en moeten eerst verkopen om te kunnen kopen. Als we nu een, naar BJK-begrippen, matige Turkse speler wegsturen, kunnen we moeilijk een betere Turkse speler aantrekken. Maar de posities waar we echt versterkingen nodig hebben zijn GK, CV, VM en een speler voor op de flanken. We zullen vooral achter gratis spelers aangaan, dat staat vast.

GS gaat winnen, zet maar 100 euro daarop. Onze spelers zijn mentaal al klaar met het seizoen, ze zijn nu al bezig met het uitzoeken van een vakantiebestemming. Dubai of New York, dat is op dit moment de grote vraag voor hun. :P

22 augustus 2015 om 23:32
#153

Ik zag je reactie in het live-topic later. Ik voel me niet aangevallen, maak je geen zorgen. Het was inderdaad absoluut een incident. Alhoewel, over twee wedstrijden kun je haast niet meer spreken van een incident. Deels onderschatting en deels doordat het team nog niet klaar was. De tegenstander was in beide wedstrijden de onderliggende partij, maar het gaat er uiteindelijk om of je die bal maakt of niet.

Gewoonweg beschamend, maar die flaters behoud je in de sport. Dat is het mooie eraan. Behalve als het bij je eigen club gebeurd, hahaha.

23 augustus 2015 om 01:17
#154

Haha, inderdaad. Zo worden we genoemd. Al is dat niet de bijnaam die de eigen supporters gebruiken, meestal wordt dat door de tegenstanders gedaan om ons omlaag te praten. Wij hanteren meestal de 'storm van de Zwarte Zee' als bijnaam (karadeniz Firtinasi). Maar we zijn wel nauw verbonden met de Hamsi (ansjovis), dus zo erg vind ik die bijnaam niet.

Sanada iyi aksamlar komsu.

11 oktober 2015 om 16:05
#155

Komt goed komt goed..

Voor Serviƫ & iedereen die van voetbal houdt, want wie wilt Albaniƫ uberhaupt op een EK zien..

13 oktober 2015 om 09:32
#156

Hey,

Ik ben niet Armeens, maar Nederlands. Maar om antwoord op je vraag te geven: nee. Ik dacht na de kwalificatie voor EK 2012 echt dat het Armeens voetbal een boost zou krijgen en zich wel zou kwalificeren voor euro 16, maar niets is minder waar. Om de een of andere reden komt het er maar niet uit.

En laten we eerlijk zijn, het is ook geen elftal dat overloopt van de kwaliteit. Echter met spelers als Mkhitaryan en Ɩzbiliz dacht ik en velen met me dat (vooral nu het EK spelersveld uitgebreid is) ze een goede kans maakten.

Wie weet, misschien EK 20. Gelukkig valt de groep voor Rusland 2018 ook nog mee, met Roemeniƫ en Denemarken als sterkste tegenstanders. Laten we het hopen.

1 juni 2016 om 07:59
#157

ewa noppa lang nie gesproken

24 maart 2017 om 21:31
#158

Hey man ik zie je reactie nu pas. Weet niet waarom, maar heb helemaal geen bericht gekregen in mijn inbox dat er is gereageerd. We waren over twee wedstrijden gewoon de betere, maar ik ben objectief genoeg om toe te geven dat dit niet de Olympiakos is van een paar seizoenen geleden. Duidelijk veel minder, vooral die keeper zeg, sjonge jonge, wat een pannenkoek is dat.

Die jonge verdediger heeft dan weer wel indruk gemaakt. Ook de manier hoe hij Aboubakar een rode kaart aansmeert, heel volwassen. Onze Abou trapt daar dan heel makkelijk in, maar voor een 18-jarige? is dat een professionele actie.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 25 september
Ronald Koeman wil in januari opnieuw de portemonnee trekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren