Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Garnacho lijkt kritiek Ten Hag slecht te verteren en deelt opvallende like uit

Laatste update:

Alejandro Garnacho baarde zaterdag opzien met een opvallende like op X. De in Engeland bekende YouTuber Mark Goldbridge van het fanaccount 'TheUnitedStand' vond de openlijke kritiek van Erik ten Hag op de vleugelaanvaller na afloop van Bournemouth - Manchester United (2-2) opmerkelijk en Garnacho leek het eens te zijn met die woorden.

Garnacho leed zaterdag slordig balverlies, waarna Dominic Solanke de score opende voor Bournemouth in het Vitality Stadium. De in Spanje geboren Argentijn werd halverwege het duel gewisseld en na afloop toonde Ten Hag zich kritisch richting de pas negentienjarige spelmaker van the Red Devils.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Als je de eerste tegengoal ziet. We stonden goed, maar op die plek mag je de bal natuurlijk nooit kwijtraken. We hadden in de eerste helft verdedigend wat problemen op de rechterflank. In de rust hebben we dat vervolgens gerepareerd. Of Garnacho er problemen mee had dat hij in de rust gewisseld werd? Nee", benadrukte Ten Hag op de persconferentie na afloop van het 2-2 gelijkspel in Bournemouth.

De like van Garnacho na de kritiek van Goldbridge op Ten Hag.

De woorden van Ten Hag vielen slecht bij Goldbridge. "Ten Hag geeft de schuld op de persconferentie na de wedstrijd op subtiele wijze aan Garnacho... Het is niet goed om een negentienjarige onder de bus te gooien, iemand die dit seizoen daadwerkelijk voor je heeft gepresteerd. Maar aan de andere kant is Ten Hag duidelijk bang om de grootverdieners binnen de selectie tegen zich in het harnas te jagen."

De kritische tweet van Goldbridge werd zaterdagavond geliket door het officiële X-account van Garnacho, al is de veelbesproken like inmiddels verwijderd. De jonge aanvaller heeft zich nog niet openlijk uitgelaten over de kritiek van Ten Hag aan zijn adres.

Ten Hag loopt weg


Na afloop van de wedstrijd vond er een persconferentie plaats, waarin Ten Hag werd gevraagd naar de positie op de ranglijst van zijn club. Manchester United staat momenteel op de zevende plaats in de Premier League, een evenaring van de slechtste finishpositie ooit van The Reds.

Op de vraag of het de slechtste finishpositie van Manchester United ooit zou worden, wilde Ten Hag niet reageren. “No comment”, was alles wat de 54-jarige Haaksberger te zeggen had. Meteen daarna verdween hij uit de perszaal. Het is nog onduidelijk of Manchester United na dit seizoen verder gaat met Ten Hag als hoofdcoach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach Garnacho, die is meer bezig met Ronaldo dan met het team. Zelden een speler zo obsessief hetzelfde doen als een ander.

14 april 2024 om 10:33

Wat is daar mis mee dan? Ronaldo is simpelweg zijn idool? Waarom is dat überhaupt relevant? Het is een jonge jongen met veel talent. Die gooi je niet zomaar onder de bus.

14 april 2024 om 10:37

Obsessief bezig zijn met iemand anders vind jij niks mis mee?

14 april 2024 om 12:04

Hij is een fan van Ronaldo toch? Helemaal niks mis mee? Wat heeft dat te maken met zijn prestaties op het veld? Ik zie trouwens die hele “obsessie” niet eens. Is Bellingham ook geobsedeerd met Messi omdat hij op dezelfde manier juicht?

14 april 2024 om 12:50

Zeker niets mis mee, maar er is een groot verschil tussen eens een keer hetzelfde juichen en dan telkens hetzelfde manier juichen en zelfs boxenshort aandoen van CR7 op het veld etc. Ik denk dat zelfs Ronaldo zich nu ongemakkelijk begint te voelen...

14 april 2024 om 12:56

Lijstje spelers begint lang te worden. Eerder dit seizoen had ie problemen met Sancho, daarvoor Ronaldo en nu Garnacho. In een ander topic las ik dat ie misschien ook een probleem heeft met Antony.

Op een gegeven moment ligt het toch aan Ten Hag.

Lijkt me zo langzamerhand wel onhoudbaar te worden voor Ten Hag. Hij heeft ook pech met blessures natuurlijk, maar ze zijn verdedigend zo ontzetten slecht en hebben alle geluk dat ze een punt pakken gisteren.

Overigens kan Garnacho beter ff in de spiegel kijken ipv naar z'n telefoon, want die was ook een drama.

14 april 2024 om 09:03

Anderzijds is hij wel zowat hun beste aanvaller dit seizoen, dus dan snap ik overdreven frustratie wel van een tiener.

Met dat eerste ben in het volledig eens trouwens. Wordt ook niet beter als je daarbij optelt dat Man U echt door 15 van de 20 PL clubs qua veldspel overklast wordt.

14 april 2024 om 09:11

Garnacho heeft bijna elke minuut bedenkbaar onder ten hag gespeeld. Dus beetje rare reactie van garnacho

14 april 2024 om 09:34

ja het is treurig dat je beste aanvaller Garnacho is, dan is het echt heel slecht gesteld met selectie

14 april 2024 om 09:09

Garnacho moet zeker even in de spiegel kijken: Die geblondeerde haren had ik toen ik 8 was 😉

On: Hij is wel een talent volgens mij en soms onnavolgbaar met z’n dribbels en lichtvoetigheid. Vraag is dan of je voor Garnacho kiest of Ten Hag.

14 april 2024 om 09:42

Tja aan de andere kant kan je ook zeggen waarom Rashford 90 minuten lang mocht blijven staan. Had je net zo goed Garnacho op zijn favoriete linksbuiten positie moeten proberen. Garnacho blijft beter dit seizoen dan een Rashford.

Triest. Zelfs als Garnacho een punt heeft dan doe je dit niet. Het is gewoon onprofessioneel. Ben een man en zeg het in het gezicht van de manager waar het team bij is. Dit is gewoon zielig doen. Tegelijkertijd is het ook een teken dat ETH de kleedkamer kwijt is. Schijnbaar is er ook al een probleem met Antony, al is dat nog onbevestigd.

14 april 2024 om 09:28

In het gezicht vd manager waar t team bij is? Vind ik ook niet professioneel, want je trainer wordt voor het blok gezet in het bijzijn van de rest en kan dat als aanval ervaren. Zeg het dan gewoon als je samen in een kamer zit.

14 april 2024 om 09:38

Nee je hebt gelijk, dat is nog beter. Maar als je emoties blijkbaar zo hoog zitten dan doe je dat, in plaats van publiekelijk een paar tweets liken en je trainer kapot maken.

14 april 2024 om 10:49

Manutd36 hij reageert op iets dat ten hag zelf ook niet in zijn gezicht gezegd heeft he. Als je het al reageren kunt noemen.

Ik had eigenlijk verwacht dat Garnacho meteen een interview had verzocht met Piers Morgan, dus dit valt me enigszins nog mee.

Jonge spelers die denken dat ze de absolute wereldtop zijn terwijl ze niet eens een bal kunnen aannemen, en daarna gaan janken op social media😂

Al die jongens met social media...een trainer heeft al genoeg aan zijn hoofd en dan komt dit gezeur er ook nog eens bij... Erik heeft het echt zwaar en moet oppassen dat hij de komende weken niet opnieuw in Haaksbergen zit.. Dan kan hij dit soort zaken er echt niet bij hebben..

Storm in een glas water. Garnacho weet (hopelijk) zelf ook wel dat hij met zijn dom balverlies medeschuldig was aan die tegengoal.

Dit deed Ten Hag ook bij Ajax. Nooit op de grote namen kritiek uiten, maar b.v. wel op een Lang. Terecht of niet, op grote fouten van b.v. Blind hoorde je hem niet. Maar ach, Man. Utd. heeft genoeg gezien. Die beginnen komend seizoen met een opschoning van de trainersstaf en selectie. Ze maken het daar nu nog lang niet zo bont als bij Ajax, maar het begint op een kopie te lijken. Met Ten Hag in de rol van van ‘t Schip. Waarschuwing voor Ajax nu: haal aub niet Ten Hag terug, want dan kom je van de regen in de drup.

14 april 2024 om 11:49

Wie moet Ajax dan halen?

14 april 2024 om 12:17

Daar heeft niemand een goed antwoord op. Maar EtH valt ontzettend tegen in waar het bij Ajax zo goed stond: de organisatie. Die lijkt echt nergens op. Of ja, het lijkt op die van het huidige Ajax.

Want een duimpje is precies de achterliggende gedachte die hier word beschreven… Net zoals Ten Hag weg zou zijn gelopen. De hoeveelheid assumption news word ook steeds erger.. Je kan al bijna niets normaals meer doen…..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren