Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gakpo maakt grote indruk in Engeland: ‘Niveau in Premier League is zó hoog’

Laatste update:

Cedric van der Gun is onder de indruk van de ontwikkeling van Cody Gakpo bij Liverpool. Dat vertelde de analist zaterdagmiddag voorafgaand aan het Premier League-duel tussen Liverpool en Nottingham Forest. Van der Gun geeft aan dat de 23-jarige aanvaller, die in de winterstop overkwam van PSV, zich sneller heeft aangepast aan het niveau van de Premier League dan hij had verwacht.

“Hij doet het goed”, begint Van der Gun over Gakpo. “Liverpool heeft natuurlijk een wisselvallig seizoen, dus het was in het begin ook wel moeilijk voor hem om gelijk zijn eigen spel te laten zien. Het heeft best wel even geduurd voordat hij echt in vorm kwam. Het is natuurlijk best wel wisselvallig: de ene wedstrijd doet hij het hartstikke goed, en dan weer wat minder. Maar ik moet zeggen dat hij me wel verrast.”

Dat heeft voor Van der Gun, die zelf twee seizoenen in Engeland bij Swansea City speelde, vooral te maken met het snelle aanpassen van Gakpo. “Ik weet gewoon dat het niveau zó hoog ligt in de Premier League, de snelheid van het spel is zo hoog. Dat is ook niet iets waar je zomaar ineens in meekan. Hij heeft zich daarin best wel snel aangepast. En hij is in staat om niet alleen maar mee te gaan in het tempo op fysiek gebied, maar kan ook nog echt gewoon zijn eigen wedstrijd spelen. Hij staat natuurlijk vaak in de spits, maar hij is slim, dus hij weet wanneer hij zich moet laten uitzakken, hoe hij daar aan de bal moet komen, hij is bepalend nu bij Liverpool met goals en assists, houdt goed overzicht… Dus dat is wel positief om te zien.”

Sinds zijn overstap naar Liverpool speelde Gakpo negentien keer in het shirt van Liverpool in alle competities. Daarvan stond hij zeventien keer in de basis. De Eindhovenaar kwam in totaal tot vijf treffers en één assists voor the Reds, die momenteel een teleurstellende achtste plek in de Premier League bezetten. In de Champions League werd Gakpo met Liverpool uitgeschakeld door Real Madrid (6-2 over twee duels), in de FA Cup door Brighton & Hove Albion (2-1).

Had jij verwacht dat Cody Gakpo in zijn eerste maanden bij Liverpool al zo veel in actie zou komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het niveau waar Liverpool graag naartoe wil te hoog gegrepen is voor Gakpo, maar voor iemand die totaal niet in zijn kracht gebruikt wordt doet hij het natuurlijk prima voor een eerste halve seizoen in een slecht draaiend elftal. Benieuwd hoe dat volgend seizoen gaat zijn als hij nog wat meer gewend is. Zo'n rol als bij PSV wordt vrijwel onmogelijk denk ik, maar kan toch zeker een nuttige kracht worden als hij zich goed ontwikkelt.

22 april 2023 om 17:16

Je zegt het al, in een slecht draaiend elftal doet hij het prima, benieuwd naar wat hij kan in een goed draaiend Liverpool

22 april 2023 om 17:20

Hij heeft al redelijk wat wedstrijden gespeeld, mede dankzij blessures natuurlijk maar hij doet het redelijk na een stroeve start. Ben benieuwd volgend seizoen als iedereen fit is.

22 april 2023 om 22:15

Dat vind ik raar. Als ik Gakpo zie, dan zie ik een speler die heel polyvalent is en ook nog eens een groot loopvermogen en goede techniek heeft. Daarnaast heeft hij ook nog scorend vermogen. Een ongebruikelijke Nederlandse speler, maar wel iemand met de kwaliteit om op heel hoog niveau mee te kunnen.

Technisch gezien maakt hij dus vooral indruk in Nederland - bij Van der Gun om specifiek te zijn.

22 april 2023 om 18:26

Precies dit. Ik vind de meningen van Nederlanders over andere Nederlanders in het buitenland niet zo veelzeggend.

Ik vond ze erg positief. Gakpo doet aardig mee, maar wordt totaal verkeerd gebruikt en komt mede daardoor weinig in het spel voor. Blijf het een rare transfer vinden.

22 april 2023 om 22:16

Ik vind dit een erg goede speler. Kan het helemaal verkeerd zien, maar deze jongen heeft een goede techniek, is doelgericht, en heeft inhoud. Mits hij zich goed ontwikkeld kunnen we daar nog veel plezier aan beleven.

Als Díaz ook weer terug is zal Klopp moeten kiezen tussen Gakpo en Núñez. Jota en Salah zullen wel basis blijven de rest van het seizoen. Maar, ondanks dat Gakpo niet in zijn kracht speelt, pikt ie toch af en toe een goaltje mee

Vond hem vandaag weer gewoon sterk, gaf een paar mooie steekpasjes naar voren, pakte hier en daar een bal af, wanneer dit Liverpool goed draait ga je zijn impact pas echt voelen.

Vandaag live gezien en hij heeft nauwelijks iets aanvallends gedaan. Hij werkt wel hard, vooral als hij een fout maakt.
Had 1 keer een schietkans na een 1-2 met een tegenstander….
Nee hypen heeft echt geen zin

Hij laat hij nou toevallig vandaag geen bal hebben geraakt.
Ik merkte pas dat hij meedeed, toen hij werd gewisseld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren