Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frustratie zit diep: Henderson en Alisson schelden elkaar de huid vol

Laatste update:

Jordan Henderson en Alisson Becker hebben het dinsdagavond tijdens Chelsea - Liverpool (0-0) kort met elkaar aan de stok gekregen. In de ogen van de aanvoerder zorgde zijn Braziliaanse ploeggenoot voor onrust door te twijfelen bij een diepe bal van de thuisploeg. De schade bleef beperkt doordat João Félix de bal over schoot, maar dat weerhield Henderson er niet van om Alisson van repliek te dienen.

Het moment deed zich in de tweede helft voor, toen een diepe pass van Chelsea in de zestien van Liverpool terechtkwam. Alisson twijfelde zichtbaar, waarna Joël Matip besloot om de bal weg te koppen. De organisatie bij Liverpool lag daardoor volledig overhoop. Het was echter aan Félix te danken dat het Liverpool geen tegentreffer kostte. De Portugees schoot op aangeven van Kai Havertz wild over. Henderson viel vervolgens fel uit tegen Alisson.

De aanvoerder wees de doelman op het feit dat hij niet goed communiceerde, waarna Alisson van zich af beet. Het onderonsje resulteerde in een flinke woordenwisseling, daar de goalie de uithaal van Henderson niet leek te accepteren. Uiteindelijk moest Matip tussen beiden komen om de emoties te bedaren. Alisson werd onlangs door Jürgen Klopp nog betiteld als een van de beste spelers van het seizoen. The Liverpool Echo beoordeelt zijn optreden tegen Chelsea met een 7, het hoogste cijfer van alle Reds.

Stuart Pearce wijst er bij TalkSport op dat het niet voor het eerst is dit seizoen dat het tot een verbaal gevecht komt tussen twee Liverpool-spelers. Afgelopen zaterdag gebeurde exact hetzelfde in de uitwedstrijd tegen Manchester City (4-1 verlies). Toen kreeg Matip de volle laag nadat hij in de ogen van Henderson de bal niet snel genoeg had afgespeeld. De centrale verdediger leek echter volgzamer dan Alisson. Het duel op Stamford Bridge eindigde dinsdagavond in een doelpuntloos gelijkspel.

"Ik weet niet of er nog een kans is om de top vier te halen", blikte Klopp na afloop terug. "Om dat te halen moeten we bijna al onze wedstrijden winnen en moeten de teams boven ons punten verspelen. We hebben het niet meer in eigen hand, maar dat is niet belangrijk. We hebben nog tien wedstrijden te gaan. De eerstvolgende is Arsenal. Als we tegen hen moeilijk te verslaan zijn, maken we zeker een goede kans. Zo niet, dan rolt Arsenal over ons heen. Deze wedstrijd was een kleine stap in de goede richting."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als iemand geen recht op kritiek heeft is het onze held Becker. Die man heeft er voor gezorgd dat we niet mee doen om degradatie.

5 april 2023 om 12:20

Precies, had dit als becker zijne ook never nooit gepikt van een matige voetballer als Henderson.. becker mag best ergens op gewezen worden, maar die schouder liet ik niet zo tegen me aanlopen als becker doet. Echt onnodig, ook nog is door de aanvoeder. Jammer want ik zou graag zien dat Liverpool nog even doorging zoals de laatste jaren.

5 april 2023 om 12:22

Nou, ik denk dat Salah met z'n 36 goals/assists ook wel eens een heel klein beetje lof mag krijgen dit seizoen. Net zoals 20/21 zorgt hij ervoor dat Liverpool niet volledig wegzakt

5 april 2023 om 13:04

En als iemand geen recht heeft om kritiek te geven is het wel Henderson.

5 april 2023 om 16:17



Henderson is de aanvoerder en heeft dus wel het recht om spelers ongevraagd te voorzien van feedback. Dat Henderson als speler niet het sportieve niveau haalt dat nodig is, maakt dat een Alisson reageert en van zich afbijt; hij zal ook denken, de groeten vriend ga eerst zelf maar eens goed voetballen. Echter, het is wel de aanvoerder dus je zal toch wel wat moeten slikken

5 april 2023 om 18:10

Niet mee eens. Dat bandje maakt mij oprecht geen flikker uit. Degenen die leiden op het veld kunnen anderen tot de orde roepen, zo lang je dat niet doet neem ik je niet serieus, aanvoerder of niet. Allisson is notabene een van hun beste spelers dit seizoen en de enige die met regelmaat het juiste niveau haalt. Als iemand de rest tot de orde kan/mag roepen is hij het wel.

Waar Liverpool de afgelopen twee seizoenen een machine bleek, is er weinig meer over (met name bij uitwedstrijden) van dit sterrenelftal.

Klopp, als vader van zijn zonen, lukt het niet meer om zijn elftal bij elkaar te krijgen. Wanneer dit soort opstootjes tussen spelers onderling ontstaan weet je gewoon dat de cohesie ontbreekt, een kakafonie.

De 7-0 op United zal een pleister op de wond zijn van seizoen 2022/2023.

De spelers zouden capabel genoeg moeten zijn in mijn ogen, Klopp mag wat mij betreft worden bekritiseerd.

5 april 2023 om 12:26

Matig middenveld, waardeloos presterende verdediging en een hele zooi net niet spelers gekocht zoals Nunez, Diaz, Gapko etc.

Alleen Allison en Salah presteren wereldklasse en ontrekken zich aan de malaise dit seizoen. Met de tegenwoordig heilig verklaarde Mane stonden ze trouwens 8e in februari 2021. Dus de hele "Mane weg en kijk wat er gebeurt" hype kan de kliko in.

Edit: de competitie is natuurlijk ook niet mals in de BPL, daar loopt voor miljarden aan kwaliteit en zelfs middenmoters die honderden miljoenen erdoorheen knallen. Liverpool presteerde anders aardig in de CL en won zelfs van Napoli

5 april 2023 om 12:50

Diaz net niet? Pardon? Die ligt er maanden uit, maar daarvoor 1 van de absolute uitblinkers daar. Je eerste alinea verraad al dat je niet weet waar je over praat.

Nunez mag dan wel uitgelachen worden, maar zonder hem is Liverpool dit jaar helemaal niks. Gakpo doet het over het algemeen goed.

Enige die dit seizoen zijn kop omhoog kan houden is Allison, ik weet niet hoe je Salah in dit rijtje schaart. Salah presteert oke, maar niks meer niks minder.

Het middenveld is nooit vernieuwd. Jongens als Milner, Chamberlain en Keita lopen er nog. Dat is echt slecht.

5 april 2023 om 12:59

Ironisch dat je iemand beschuldigd er niks van te snappen maar dan doodleuk de zwaar overhypte Diaz met z'n trucjes beschrijft als een van de absolute uitblinkers. Nauwelijks rendement, vaak balverlies etc. Leuke speler, maar allesbehalve wereldklasse, bij elke aanname al z'n fanboys met een natte broek

En 36 goals assists in 41 wedstrijden, 2e topscorer UCL wegzetten als "presteert oke, niets meer". Ik neem aan dat je een grap maakt? Er zijn spelers met mindere cijfers in de top 3 ballon dor gekomen. Nauwelijks serieus te nemen wat je allemaal hier loopt te roepen.

5 april 2023 om 13:07

Je hebt het niet zo op Salah lijkt me, staat vrij letterlijk in de top van de meest productieve aanvallers uit de top 3 competities dit seizoen (totaal cijfers incl CL etc) dit met een waardeloos team om zich heen, wederom meerdere records verbroken etc... maar jij zit te kwijlen op Nunez en Diaz.

Zelden zulke onzin gelezen.

5 april 2023 om 13:20

Toch speelt Salah niet goed dit jaar. Verder is Diaz al het hele jaar geblesseerd dus hoe je op hem kan oordelen is me een raadsel. Salah staat op 34 g/a, niet op de benoemde 36, maar iedereen ziet toch wel dat hij ook niet in vorm is op het moment.

5 april 2023 om 13:26

Mane was niet fenomenaal, maar wel wat beter dan wat ervoor in de plaats kwam. Daarnaast is het grootste probleem natuurlijk dat middenveld. Daar zitten geen lopers meer tussen waardoor die verdediging continu onder druk staat.

5 april 2023 om 13:29

Diaz was voor zijn blessure zeker wel een uitblinker bij Liverpool. Dit seizoen nog nam hij Liverpool bij de hand tot hij geblesseerd raakte.De generatie van nu is te belachelijk voor woorden. Geen context en nuance. Focussen op cijfers en geen enkele context erin meenemen. Zwart of wit, niks ertussen.Zo lovend ben ik niet eens over Nunez en Gakpo, maar jij maakt ervan dat ik loop te kwijlen. Wereldklasse heb ik Diaz ook helemaal niet genoemd, maar zo zie je maar, 0 of 100 en niks ertussen. Je weet dat een speler uitstekende cijfers kan hebben zonder al te veel invloed te hebben op de rest van het team? Je weet denk ik ook dat een spelers met nauwelijks tot geen cijfers een heel team beter kan laten spelen?Maar goed, staar jij je blind op de cijfers. Salah is dit jaar oke, maar bij lange na niet van het niveau van de voorgaande seizoenen. C.Ronaldo had prima cijfers bij United, maar het storte in toen hij daar binnenliep.

5 april 2023 om 13:35

Ronaldo had zeer zeker niet de cijfers van Salah, laat staan tegen de Big Six, dus die vergelijking slaat nergens op. Jij mag Diaz een uitblinker vinden, ik vindt hem een overgewaardeerde trukkendoos met een gemiddelde rendement maar allesbehalve wereldklasse. Hij nam Liverpool trouwens echt niet bij de hand, Jezus zeg, hoe verzin je deze nou weer? En je boomerachtige gezeur over de 'generatie van tegenwoordig ' maakt je punt er niet bepaald sterker op. Jij bent overduidelijk een fan van Diaz, maar je kan ook overdrijven hoor

5 april 2023 om 12:47

Loll 7-0 pleister.. Als je vorig jaar tot het einde streed om 3 prijzen en nu een 7-0 als pleister moet gaan gebruiken... Nou.

Rampseizoen, geen enkel excuus.

5 april 2023 om 13:24

Dit heeft alles te maken met het aankoopbeleid. Dat middenveld was cruciaal om de enorme ruimtes achterin dicht te lopen. De backs lopen immers continu de middellijn over. In plaats daarvan halen ze met Thiago, Carvalho, Elliott en in mindere mate Keita spelers die vooral goed zijn aan de bal, maar in verdedigend opzicht weinig bijdragen. Da's een technische blunder van jewelste.

Dan helpt het ook niet dat je na het vertrek van Mane vooral spelers haalt die wellicht leuk kunnen voetballen, maar bij lange na niet bepalend kunnen zijn voor een ploeg op dat niveau. Gakpo, Nunez, Diaz, Jota... Die gaan de kar niet trekken op het wereldtoneel.

5 april 2023 om 13:40

Middenveld is inderdaad grote probleem en gezien de blessures etc zou ik gewoon Trent daar uitproberen.
Verdedigend is hij een ramp maar aanvallend kan hij wel iets toevoegen maar Klopp houdt altijd aan zijn opvatting en verandert niets.

5 april 2023 om 13:43

Klopt. Alhoewel ik Jota toch best mooie dingen heb zien doen en hij heeft ook een vrij hoog rendement, best belangrijk voor een pure spits. Maar eens voor de rest dat het aankoopbeleid sinds het vertrek van meesterscout Edwards om te janken is. Spelers als Allison, Fabinho, Van Dijk, Thiago, Salah etc hadden het allemaal al laten zien in een top 5 competitie en werden daarom gekocht door Liverpool... dit in tegenstelling tot Gapko, Diaz, Nunez...

Interessant om te kijken hoe Klopp en Liverpool door deze fase heen komen. Afgelopen jaren echt een superteam gehad met wereldspelers in hun beste vorm. Nu een tijd van doorselecteren, blessures en spelers in mindere vorm. Benieuwd hoelang deze fase gaat duren.

Nou nou nou, je kan ook van een mug een olifant maken zeg... Henderson deed gewoon zijn werk als aanvoerder. Zijn medespelers scherp houden, gewoon zoals het hoort.

5 april 2023 om 12:24

Dan moet Henderson zelf scherp zijn. Hij is één van de laatste die zo tekeer mag gaan tegen Alison.

5 april 2023 om 12:25

Dat je zelf matig speelt, betekent nog niet dat je dan maar geen kritiek mag leveren. Henderson heeft alle recht om als aanvoerder zijn medespelers aan te spreken.

5 april 2023 om 12:38

Komt toch niet geloofwaardig over. Zelf matig presteren en zeiken op andermans prestaties.

5 april 2023 om 12:43

Weet je wel wat de rol van een aanvoerder is? Als iemand als eerste tekeer mag gaan is hij het wel. Een goede aanvoerder toont leiderschap. Dat hij voetballend zijn steekjes laat vallen doet niet af van zijn kwaliteiten als aanvoerder.

Je kan ook een Messi hebben als aanvoerder waarbij als het even niet mee zit hij als een zoutzak over het veld alsof het hem niks kan schelen.

5 april 2023 om 12:47

Dus als iedereen waardeloos speelt, dan ga je elkaar ook maar niet meer coachen of corrigeren? Dan weet je zeker dat je elke mindere wedstrijd roemloos ten onder gaat.

Mensen die alleen maar kritiek of opmerkingen accepteren van mensen die het (op dat moment) goed doen, zijn pas ongeloofwaardig.

5 april 2023 om 13:00

Als iemand ieder keer waardeloos werk aflevert maar wel kritiek heeft op jouw eigen kunde. Dan neem ik zo'n persoon niet serieus. Moet ie maar zijn eigen zaken op orde hebben.
Hij had het ook anders kunnen brengen maar zelf loopt Henderson erbij alsof ie van de Championship club komt. En dan wel schreeuwen tegen zijn keeper die hun meerdere keren heeft gered.

Aanvoerders lopen voorop in strijd maar moeten wel het niveau hebben en laten zien. Zo zie ik het. Wat heb je aan een matige speler als aanvoerder als ie alles verkeerd doet?

5 april 2023 om 13:17

Henderson heeft als aanvoerder o.a. de CL, PL, FA Cup en League Cup gewonnen. Prima dat jij hem niet serieus neemt, maar zijn medespelers waarschijnlijk wel nog steeds.

Dat is maar goed ook, spelers die zich te goed voelen voor kritiek, van welke medespeler dan ook, hebben bij Liverpool en Klopp niks te zoeken.

5 april 2023 om 13:43

Heel leuk dat wijzen naar behaalde successen. Dit seizoen valt ie zwaar door de mand en dan mag ie best een toontje lager zingen. En aan Alison te zien neemt ie hem niet serieus nadat Henderson kwam klagen.

Nou nou, wat een scheldkannonade zeg!!! Hoe weten we precies dat er gescholden is dan?

Is toch normaal, een beetje roepen en schreeuwen op een sportveld. Gebeurt bij ons ook op amateurniveau, niks bijzonders dit geval

Wat een onzin, dit gebeurt elke wedstrijd wel. Na de wedstrijd waren ze weer gezellig met elkaar aan het kletsen; sensatie om niets dus. Matip kopte de bal heel stom weg naar een Chelsea-speler terwijl hij hem ook kwijt kon bij Alisson. Henderson sprak hierop met Alisson en daarna direct met Matip om duidelijk te maken dat de communicatie beter moest. Alisson was ff pissig omdat hij wel degelijk geroepen zou hebben. Prima, en weer verder.

Ik zou me meer zorgen maken als ze elkaar niet keihard de falie geven dit seizoen. Al is Alisson tot nu toe de beste speler van het jaar. Anders had Liverpool nu tegen degradatie moeten vechten.

5 april 2023 om 13:28

En niet te vergeten Salah die het tegenwoordig veelal alleen moet doen met veel tegenstanders om zich heen. Hij en Alisson redden eigenlijk nog wat er te redden valt. De volgende transferperiode is wel cruciaal voor Liverpool.

5 april 2023 om 14:06

En Henderson hoort toch echt in het rijtje met Gomez, Trent en Fabinho: Dramatisch slecht dit seizoen.

Het blijft toch bijzonder om zo’n ongelofelijke slechte speler als Henderson met een aanvoerdersband te zien en dan ook nog bij Liverpool. Als er iemand geen kritiek op zijn eigen spelers zou mogen uiten dan is hij dat wel want hij mag God op blote knieën bedanken dat hij daar op het veld mag staan.

Wat ik niet snap is dat Klopp spelers rust gaf om tegen Arsenal te spelen. En dan zegt Klopp als ze moeilijk te verslaan zijn tegen Arsenal dat ze een goede kans maken op Cl.
Je hebt twee dure punten misgelopen en denkt dat een overwinning op Arsenal het seizoen kan omkeren. Daarvoor heb je nou net te weinig wedstrijden en ik denk dat ze niet voorbij Aston Villa komen. Laat staan Man United, Spurs en of Newcastle.

Wat hoop ik zo graag dat Klopp eraf gaat tegen Arsenal. Gewoon om te bewijzen dat ie de wedstrijd tegen Chelsea serieus moest nemen. Stel je verliest zondag, dan heb je voor niets spelers rust gegeven.

5 april 2023 om 13:18

Vreemde redenatie van Dhr Klopp idd, maar goed, geloof dat hij oprecht niet meer weet wat hij nog wel of niet moet doen dit seizoen

5 april 2023 om 13:47

Klopt. Het komt warrig over vind ik.

5 april 2023 om 13:38

Ik heb juist gehoord dat Salah, Gakpo (etc) niet hebben gespeeld omdat ze uitvorm zijn en terecht op bank zaten.

5 april 2023 om 13:44

Robertson, TAA, Salah en Gakpo zie ik starten tegen Arsenal.

Kijk maar uit Henderson, straks gaat de Braziliaanse Thor (ik vind hem zo erg op Chris.H zijn Thor lijken) je aanvallen met Mjolnir

Hoe top ik Jürgen Klopp ook vind, ik denk dat de magie op is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren