Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie en Memphis zien uitblinkende Dembélé schitteren tegen Juventus

Laatste update:

Barcelona heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor de tweede keer niet weten te winnen in de voorbereiding. De ploeg van trainer Xavi kwam in Dallas niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Juventus. Ousmane Dembélé eiste een hoofdrol voor zich op door beide Catalaanse treffers voor zijn rekening te nemen. Namens Juve scoorde Moise Kean tweemaal. Memphis Depay en Frenkie de Jong moesten beiden genoegen nemen met een invalbeurt en kregen daarmee opnieuw een signaal afgegeven.

Dembélé maakte een uiterst gretige indruk en zorgde al na twee minuten spelen voor het eerste gevaar van de wedstrijd, toen hij vanaf rechts naar binnen trok en het probeerde met een schot in de korte hoek. Ook Robert Lewandowski, die samen met Dembélé en Pierre-Emerick Aubameyang de voorhoede vormde, was ongelukkig in de afronding met een schot dat rakelings over ging. Juventus, dat niet kon beschikken over Paul Pogba en Dusan Vlahovic, zette daar een mogelijkheid voor Ángel Di María tegenover. De Argentijn brak door aan de linkerkant, maar kon tijdig worden afgestopt.

Nadat ook Kean een kans om zeep had geholpen namens de bezoekers was Dembélé aan de andere kant wel trefzeker. De buitenspeler slalomde knap door de verdediging om Wojciech Szczesny kansloos te laten met een diagonaal schot. Heel lang kon de ploeg van Xavi niet genieten van de voorsprong, daar Kean de stand al snel gelijk trok met een intikker op aangeven van Juan Cuadrado. Amper een minuut later zette Dembélé Barcelona voor de tweede keer op voorsprong met een identieke treffer. Opnieuw draaide hij naar zijn linker om raak te schieten in de verre hoek: 2-1.

Bij aanvang van de tweede helft verscheen onder meer Frenkie de Jong aan de aftrap. De middenvelder kwam binnen de lijnen voor Eric García en werd opnieuw in het hart van de defensie opgesteld. Raphinha zorgde voor het eerste gevaar door recht op de vuisten van de ingevallen Mattia Perin te schieten. Aan de overkant was Kean wel trefzeker. Nadat De Jong in eerste instantie nog kon onderscheppen, was de rebound besteed aan de spits van Juventus. De eveneens ingevallen Memphis Depay kreeg de mogelijkheid om Barça alsnog de volle buit te schenken, maar zijn poging leverde geen treffer op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frenkie werd wederom gepest met een invalbeurt op de CV. Je ziet dat clubliefde niet altijd het beste is voor een speler, hij moet gewoon lekker in de vetrouwde omgeving bij ten Hag gaan werken.

27 juli 2022 om 07:27

Hij Moet vooral eerst z’n geld van barca krijgen. Zijn geld waar hij recht op heeft. En ze er vooral niet mee weg laten komen. Want wie is de volgende….
Mijn sympathie voor barca is helemaal weg. Niet voor de club zelf maar zolang die laporta daar zit, zit de club vol vergif.

27 juli 2022 om 07:41

Precies Soccerfan _1. Frenkie de Jong wordt al voor langere tijd gruwelijk hard in t anjertje genomen. Als Barca fan schaam je je toch dood voor deze club?? Wat een regelrechte schande hoe ze omgaan met hun spelers. Ik hoop echt dat die laporta er wordt uitgeknikkerd wat een vreselijke vent is dat zeg.

27 juli 2022 om 08:02

Zeker, maar niet alleen Laporta ook Xavi valt wmb volledig door de mand. Het is duidelijk ze proberen Frenkie eruit te werken en de druk maximaal op te voeren. Barcelona is een zieke club en voor Frenkie zou het beste zijn om daar zo snel mogelijk weg te gaan. Het is zijn droomclub maar ik denk dat de droom over is. Wel wat je zegt, laat ze maar bloeden.

27 juli 2022 om 08:09

Idd willempiedebok.
Xavi is bij mij ook ver gevallen. Frenkie even vragen om salaris in te leveren om evt nog bij Barca te kunnen spelen. Xavi die nooit salaris in heeft hoeven te leveren, het dus allang verdiend heeft en zelfs naar de zandbak is gegaan om zakken geld binnen te harken. Maar nu doodleuk aan iemand vragen, die in de bloei van z'n carrière zit, geld in te moeten leveren.

27 juli 2022 om 10:34

@afc-busbybabe apart om dat Xavi aan te rekenen. Het is Laporta die het vraagt, niet Xavi. Xavi zal hoogstens gezegd kunnen hebben dat hij hem graag wil behouden en hoopt dat hij zijn salaris aan wil passen net als letterlijk elke andere speler. Uiteindelijk zal hij elke cent krijgen.

Daarnaast kan hier op VZ ook staan, ondanks wat media beweren, blijft Frenkie speelminuten krijgen. Het is een de voorbereiding dus moet iedereen veel minuten maken. Als ze hem zo erg zouden pesten dan had hij gewoon op de tribune gezeten of de hele wedstrijd op de bank.

27 juli 2022 om 07:29

Alle andere dingen ten spijt, het constante wisselen van positie is misschien nog wel het meest kwalijk voor z'n carrière. Lekker op 1 plekkie spelen lijkt me prio

27 juli 2022 om 07:51

Dus toen ETH en Koeman hem in de verdediging zette waren ze hem ook aan het pesten? Je kan ook zeggen dat ze een plek voor hem zoeken. Als ze hem echt wilden pesten dan hadden ze hem thuis gelaten of niet laten spelen.

OT: mooi om te zien dat Dembele 2x heeft gescoord. Van mij had Raphinha niet hoeven komen maar hij lijkt wel een goede versterking. Ik hoop alleen niet dat het ten koste gaat van Fati. Hopelijk krijgt hij ook af en toe de kans in de spits. De selectie voorin is voorin en op het middenveld in ieder geval breed genoeg om blessures op te vangen

27 juli 2022 om 08:10

Neem die Barca haters niet zo serieus man. Sinds wanneer krijgen spelers die gespest worden een helft speeltijd.

27 juli 2022 om 08:11

Heb je Lionaldinho84 weer met zijn barca brilletje.

Dat ETH en Koeman dat deden kwam vanwege de vele blessures die er toen waren jn de defensie. En genoodzaakt Frenkie er moesten zetten. Dat was op dat moment de beste optie. Daarna speelde hij weer op zijn vertrouwde positie. Nu wordt er verteld dat dit zijn nieuwe positie gaat worden. Terwijl ze nog een CV gaan halen. Geloof je het zelf??

27 juli 2022 om 08:18

Laat ze lullen inderdaad! Diezelfde gasten zeiden een paar maanden terug dat Frenkie toch niet het topniveau bezit en een geluksjaar had met Ajax blablabla. En nu is het wegpesten. Let them talk, let them talk. Als je alleen al keek hoe slecht Frenkie die bal 'wegpeerde' waar die goal uitviel, dan weet ik genoeg.

Frenkie moet ergens spelen waar die in een Ajax-rol kan spelen. Als dat niet bij Barca kan, lekker ergens anders heengaan. Onder Koeman rendeerde hij namelijk ook niet.

27 juli 2022 om 08:22

En daar hebben we busbybabe weer van de walgelijk brigade barca haters... dus als anderen het doen dan zijn er goede redenen voor maar als Xavi het doet dan is het pesten? Ze hebben maar weinig verdedigers meegenomen naar de VS dus wat jij zegt is onzin

""Nu wordt er verteld dat dit zijn nieuwe positie gaat worden""? Door wie is dat verteld? Heb je dat hier op VZ gelezen of in een krant? Of heb je Xavi dat letterlijk horen zeggen?

Je lijkt wel een complotdenker: Xavi en Laporta komen samen en gaan bedenken hoe ze Frenkie weg kunnen pesten??? Laten we hem wel meenemen naar de VS. Laten we in elk interview zeggen dat het een belangrijke speler is. En laten we hem elke wedstrijd wel spelen maar dan in de verdediging. Een positie waar hij bij Ajax ook uitgeprobeerd is.. dat zal hem leren en dan zal hij vanzelf wel vertrekken? Hahahahha geloof je het zelf? Er zijn veel makkelijkere manieren om hem weg te pesten..

27 juli 2022 om 08:27

@Janter: waarom was Pedri er niet bij?

27 juli 2022 om 08:39

Lionaldinho'tje... hoe kan je nou werkelijk vinden dat Barca een goed beleid voert? Het is toch schandalig wat er gebeurt bij die club?!

27 juli 2022 om 08:44

Ben helemaal geen Barca hater.
Als ik een ander mening heb dan jij ben ik gelijk een barca hater. Triest als je zo denkt en je gelijk aangevallen voelt als ik vind dat jij niet objectief bent als het over Barca gaat. Ook nu weer.

Uh...Xavi heeft dit zelf naar buiten gebracht dst dit wel eens zijn nieuwe positie kan zijn.

Waarom zijn Barca en United en Barca het dan eens over over de transfersom. Barca die zelf 2,5 maand geleden aan united heeft laten weten dat Frenkie te koop is.

Tuurlijk moeten ze hem meenemen naar de VS. Anders staat Barca er helemaal slecht voor de buitenwereld.

Maar goed... jij staat achter hoe de club nu gerund wordt en met zn spelers om gaat. Dat is je goed recht.

Dus ja...ik geloof het zelf idd.

27 juli 2022 om 09:01

Kan me nog een wedstrijd van ajax herinneren tegen psv met de jong en blind centraal. Pakte niet lekker uit idd. Bij barca heeft hij vorig jaar op bijna iedere positie behalve keep gespeeld

27 juli 2022 om 09:22

Je zegt eerst: "nu wordt er verteld dat dit zijn nieuwe positie GAAT worden"..

En nu zeg je opeens: "Xavi heeft dit zelf naar buiten gebracht dat dit wel eens zijn nieuwe positie KAN worden".. dus is was het het een feit en nu opeens een mogelijkheid?

Zo heeft hij het ook niet gezegd maar dat maakt niet uit. Het gaat mij erom dat haters zoals jij die constant roepen dat Barca een walgelijke en zieke clubs is, zaken als feit neerzetten als het jullie uitkomt

Als ik er een nuance in probeer aan te brengen of om concrete voorbeelden/feiten vraag dan kijk ik opeens door een Barca bril..

Ik keur het beleid van de club op heel veel vlakken af maar dat maakt het nog geen walgelijke club of een zieke club enzovoort. En tot nu toe hebben we vanuit Frenkie zelf niks gehoord behalve dat hij wil blijven..

Ik ga ervanuit dat hij ook gewoon blijft en ook genoeg wedstrijden op het middenveld gaat spelen aankomend seizoen.

27 juli 2022 om 09:22

Dubbel

27 juli 2022 om 10:00

Xavi deed dit omdat Araujo geblesseerd is geraakt vorige wedstrijd, Umtiti en Lenglet verhuurt zijn, Mingueza niet mee is naar Amerika en er alleen Christensen voor terug hebben. Dat zijn dus 4 centrale verdedigers minder tegen er 1 voor terug. Dus die dubbele bezetting centraal achterin is er momenteel niet en Xavi weet van Koeman dat Frenkie ook centraal achterin kan spelen. Dit was dus ook met jouw eigen woorden, uit noodzaak en de beste optie. Het is dus wachten tot het aantrekken van Koundé publiekelijk bekend word gemaakt

27 juli 2022 om 10:27

Je moet niet alles over 1 kam scheren. Ik heb nergens gezegd dat ik Barca een walgelijk en zieke club vind. Dat maak jij ervan omdat ik mijn mening geef die je waarschijnlijk niet aanstaat. Ik vind het alleen niet netjes hoe ze met Frenkie omgaan. En over het beleid dat ze nu voeren heb ik ook mijn vraagtekens bij. Maar zolang ze spelers kunnen en mogen aantrekken kan en mag niemand er iets over zeggen. Daarover heb ik alleen maar feiten aangegeven. Dat jij ze niet geloofd is aan jouMaar om gelijk een hater te zijn vind ik wel makkelijk.Daarbij, als Frenkie steeds de eerste helft mocht spelen met alle aankopen en waarschijnlijk de basis 11. Dan zou ik het begrijpen. Maar dit is wel aardig kansloos voor hem in een b team.

27 juli 2022 om 10:28

@JohnArrow. Prima en duidelijke uitleg. Zo kan het dus ook dan gelijk als hater neer gezet te worden.

27 juli 2022 om 11:27

Lionaldinho84, je zegt dat je het beleid op heel veel vlakken afkeurt. Op welke vlakken keur jij het dan af? Maak dan eens duidelijk, want uit je posts haal ik inderdaad steeds dat je een Barca bril op hebt, eerlijk gezegd.

27 juli 2022 om 12:27

Een brilletje is een ding, daar maken de beste onder ons zich wel eens schuldig aan. Bij deze knaap is het een heuse lasserhelm.

Het gaat mij erom dat haters zoals jij die constant roepen dat Barca een walgelijke en zieke clubs is, zaken als feit neerzetten als het jullie uitkomt

Ja dat doe jij nooit natuurlijk. Altijd om bronnen vragen en dingen op een passief agressieve manier verwerpen en zelfs wanneer er meerdere (betrouwbare) bronnen iets melden het wegzetten als speculatie van de mediamaar wanneer pakweg Sport iets meldt dat in jouw straatje past kunnen we het er niet genoeg over hebben. Kansloos.

27 juli 2022 om 13:01

Daar ben in eigenlijk ook wel benieuwd naar @ IkWeetAlles11

27 juli 2022 om 13:49

Als je goed leest dan zie je dat ik de aankopen van Raphinha en Lewandowski overbodig vind. Ik had een deel apart gezet voor achterstallig salaris en ik was voor de aankoop van de Ligt gegaan. 3 jaar geleden wou ik de Ligt al veel liever dan Frenkie.

Daarnaast heb ik in andere items ook al aangegeven dat het aankoop beleid na het vertrek van Neymar heel slecht was. Of hele dure spelers zoals Coutinho, griezmann en Dembele (dembele altijd fan geweest en vertrouwen gehad). Daarnaast heel veel middelmaat gekocht voor 30-40 miljoen + salarissen die na 1 of 2 jaar weer weg waren.

Dat hele sociale media schandaal van Bartemeou is misschien nog het ergste en hoe er met Messi en vooral Suarez is omgegaan. Met Frenkie heb ik minder medelijden want die is zelf akkoord gegaan met salaris spreiden..

Dus genoeg waar ik het niet eens mee ben. Maar dat ze ooit Unicef op het shirt hadden en nu Spotify op shirt en stadion vind ik niet gek of erg. Want er is geld nodig.. maar volgens velen is dit schandalig om de stadionnaam te verkopen. Als een andere club dit doet is het dan wel weer oké?

ook vind ik niet dat al deze fouten, gemaakt door een handjevol mensen ervoor zorgen dat de club walgelijk en ziek en verschrikkelijk is enzovoort. Het is allemaal mis gegaan sinds Cruyff ruzie kreeg en zeker na zijn overlijden. Maar ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt en ik vind niet dat de club verrot is.

Het grootste probleem is het kiessysteem voor een voorzitter. Net als politici denken die alleen aan hun eigen regeertermijn. Ondanks dit alles is Barca nog steeds een prachtige club. Ze proberen altijd in de geest van Cruyff te voetballen en zullen altijd technisch begaafde spelers voortbrengen

27 juli 2022 om 08:30

protheus

"je ziet dat clubliefde niet altijd het beste is voor een speler"

Hou toch op, alsof Frenkie alleen maar gekozen heeft met zijn hart. De beste jongen heeft - gewoon terecht hoor - gekozen voor dikste contract. Clubs tegen elkaar uitgespeeld, waardoor de man meer verdient dan de beste spelers van RM, die meervoudig CL winnaars zijn. Gaat nergens meer over.

Mensen willen hem afschilderen net als Messi voorheen, alsof deze jongens liefst alleen maar voetballen, broodtrommel in rugtas en geven niets om geld. We hebben gezien, hoe Messi zowat jaarlijks dreigde met vertrek en werd beloond met dikker contract en tekengeld. We zien nu ook met Frenkie die meer denkt aan zakelijke dingen (zijn salaris en insta van zijn vrouw) ipv gewoon geen gezeik en lekker ballen.

Zo even de azijnfles weer terug gezet. Eigenlijk te vroeg om aan de fles te zitten

27 juli 2022 om 08:37

Ik denk inderdaad dat hij de verkeerde vriendin heeft en dat dat een negatieve invloed heeft op zijn voetbalcarrière.

27 juli 2022 om 08:37

Niet helemaal waar. PSG en Man City boden beide net zoveel - zo niet meer - als Barcelona qua salaris. Spelers van het niveau Frenkie hoeven niet voor het dikste contract te kiezen, die krijgen namelijk overal een dik contract.

27 juli 2022 om 09:12

Lw88

"psg en Man City boden beide net zoveel"

Man City wa helemaal niet zo ver en concreet, althans kan er niets over vinden. Niet officieel bij Ajax kenbaar gemaakt. Dus lijkt mij onmogelijk dat City net zoveel - zo niet meer bood...

PSG was op haar na akkoord met Ajax en Frenkie. Laatste informatie wat ik kon vinden is dit:

"de Jong strijkt naar verluidt acht miljoen euro per jaar op. Hij gaat per jaar meer verdienen en krijgt bonussen bij elke gespeelde wedstrijd, gewonnen prijs en individuele onderscheiding.

De transfer van De Jong is volgens Paris United nog niét rond. PSG en Ajax praten nog over de transfersom. De Amsterdammers vragen naar verluidt 75 miljoen euro."

Bij Barca zit Frenkie wat hoger. Dacht rond 12 miljoen. En ook zijn salaris gaat ieder jaar hoger en loyaliteitsbonussen.

Nogmaals Frenkie verdient meer dan de topspelers van Real, die jaren al bizar hoog niveau halen, meervoudig CL winnaars zijn.

Frenkie en zijn zaakwaarnemer Ali hebben dit echt zeer goed uitgespeeld met die incapable voorzitter toen. Heeft dus echt weinig te maken met clubliefde etc.

Kijk jongens als Lewa, Raphina, Christenssen, Kessie en Kounde waarschijnljk, konden allemaal elders veel meer verdienen, maar die kiezen echt voor Barca.

O ja dit geldt natuurlijk ook voor onze Depay. Ook hij kon vorig seizoen elders meer krijgen, maar koos voor Barca voor minder salaris. Na akkoord, ging hij zelfs nog een keer akkoord met verlaging.

Een Depay wordt afgeschilderd als bad boy, egoist en iemand die alleen maar bezig is met randzaken (imago, rap), terwijl deze jongen echt koos voor zijn droom.

Frenkie, kiest voor het geld en mensen blijven hem afschilderen als boy next door, die met de bal in zijn handen zo het pleintje komt oplopen. Terwijl vanaf het begin alleen maar gaat om geld. En begrijp mij niet verkeerd, zeer terecht hoor voor Frenkie! Ik word alleen moe van de willekeur hoe mensen willen voordoen alsof hij anders is.

27 juli 2022 om 10:27

Hij heeft het op het middenveld niet gebracht. Misschien probeert Xavi hem op een positie waar hij denkt dat hij wel kan uitblinken

27 juli 2022 om 12:57



Het leek ook wel een beetje alsof zij niet meer echt in het spel betrokken werden.

Depay werd 1 x door rafinha en 1 x door pjanic weggestuurd bij een vrije trap als een losertje.

Als ze het nou nog niet doorhadden , dat barca klaar is voor hun , dan na gister wel. Was een heel pijnlijke tweede helft

Heb helaas niks kunnen zien, Juventus prima gespeeld ondanks de mensen die we misten. Rovella leuk dat die basis begon, Hoop echt dat we hem er bij houden. Bremer had Lewandoswki in zijn zak las ik. Echt heel blij met hem ipv De Ligt. Veel mooiere uitstraling ook, 2-2 prima resultaat

27 juli 2022 om 07:34

Snap jij je eerste zin? Doe je iig wel heel goed.

27 juli 2022 om 07:43

Ik hoop dat je jezelf grappig vind. Vind het vooral grappig dat je niet begrijpt dat ik het over de wedstrijd heb.

27 juli 2022 om 07:56

Hij doelt op dat je het niet gezien hebt en dan opent met “juve prima gespeeld”.

27 juli 2022 om 08:13

Maar je zegt in je eerste zin dat je de wedstrijd niet gezien hebt... dus ook ik snap het niet. Niet grappig bedoelt hoor btw

27 juli 2022 om 08:16

Ooh zo, ik geef later in mijn reactie aan dat ik het las. Dit concludeer ik uit het stuk dat ik gelezen heb in de Gazetta dello sport. Sorry ik ben net wakker jongens. Was misschien niet heel duidelijk dan haha

27 juli 2022 om 08:24

Edit, wilde reageren op je reactie op basdemanaz!
Hier zeg ie dat je prima een conclusie kan trekken uit een gelezen artikel.

Ik zeg hierop: Nee, dit is de conclusie van een verslaggever, of iig een conclusie adhv informatie die niet direct uit de bron komt en dus beinvloedt is. Je praat de verslaggever dan sneller na. Dit is vaak niet je eigen conclusie of je conclusie wordt beinvloedt (niet zuiver meer). Kan zelfs gevaarlijk zijn mbt verschillende onderwerpen. Je geeft namelijk je eigen stuur in de hand van een ander en die bepaald de rit en wat je ziet of leest in dit geval.

Ik snap het wel, we leven in een wereld waarin mensen elkaar voortdurend napraten en weinig tot niets meer zelf uitzoeken.
Wel goed om hier bewust van te zijn.

27 juli 2022 om 08:33

Juventus

"it concludeer ik uit het stuk dat ik gelezen heb in de Gazetta dello sport. "

Hahah dacht al je doet een Japie_krekeltje....

Heb de wedstrijd niet gezien, maar Frenkie (of de Ligt) was weer slecht. Las dit ergens tussen live mee praten.

Ik heb de transfers van Juve niet gevolgd. Hoe staat de club er voor? Natuurlijk weer Bremer, Di Maria en Pogba. Zijn er nog andere nieuwkomers (bijv doorgestroomd uit jeugd of terug van huurperiode) waar we op moeten letten?

27 juli 2022 om 09:36

Ik ben tot nu toe heel tevreden over de versterkingen die we gehaald hebben! Stuk voor stuk voegen ze echt wat toe wat we misten in de selectie. Hoe we dat hebben gedaan met De Ligt en vervolgens iemand als Bremer hebben gehaald voor een stuk minder geld ben ik vooral heel blij mee. Juventus wil nog een spelmaker halen ( Paredes word genoemd) en Juventus is ook bezig met Zaniolo. Qua talenten zijn Rovella en Fagioli terug gekomen van Genoa en Cremonese. Beide grote talenten waarvan ik echt hoop dat ze niet weer verhuurd worden. Soule is een groot talent uit de jeugd waarvan ik hoop dat die dit jaar doorbreekt. Heeft ook al voor Argentinië gedebuteerd. Miretti is ook een talent wat vorig jaar af en toe mocht invallen. Ik hoop misschien nog op een back, Maar ik ben tot toe zeker wel tevreden!

27 juli 2022 om 13:05

Denk wel dat juve gezien heeft dat depay geen versterking is, in ieder geval niet voor de basis.

27 juli 2022 om 08:17

Ik toch ook aan in mijn reactie aan dat ik het las? Alsof je niet een artikel over de wedstujd kan lezen en daaruit dingen kan concluderen?

27 juli 2022 om 08:36



Ik zie liever fagioli prio krijgen ipv rovella. Fagioli oogt volwassener

27 juli 2022 om 13:00

Mee eens. Ook spelverdeler is een positie welke niet goed bezet is bij juve. Dus zou ik hem de voorrang geven. Denk zelfs dat hij nog kan verassen dit jaar.

Ah wat leuk voor Frenkie, weer een nieuwe positie. Die denkt in ieder geval goed na over zijn carrière. Ik snap het wel hoor, als ik kon kiezen voor spelen onder een trainer waar ik mijn beste jaren heb gehad en die precies weet hoe hij me moet gebruiken, ook nog voor een beter salaris, of spelen bij een club die me eigenlijk wil verkopen, waar ik een deel van mijn salaris moet inleveren en waar ik op een positie moet gaan spelen die me eigenlijk niet zo bevalt, natuurlijk was ik dan voor dat laatste gegaan. Het is top om Frenkie willens en wetens zijn eigen carrière te zien verneuken. Van Gaal zal ook dolblij zijn dat hij er straks een extra optie bij heeft op cv.

27 juli 2022 om 07:47

Slapjanus eerste klas die Frenkie. Van mij mag hij zijn basisplaats bij Oranje ook kwijt raken mocht hij er vrolijk mee instemmen bij Barca te blijven, om af en toe in te vallen als CV. Zegt veel over zo'n speler.

27 juli 2022 om 08:00

Nou als ik van een club dik 20+ miljoen nog moet krijgen zou ik ook lekker zitten in de Spaanse zon en wachten tot de FifPro hiermee aan de haal gaat..

27 juli 2022 om 09:21

Beste speler van oranje

27 juli 2022 om 10:33

Dit was gewoon uit noodzaak. Barca komt personeel tekort achterin in de oefencampagne. Iedereen werd gewisseld, dus er kon geen verdediger blijven staan in de 2e helft die in de basis startten. Wie van de middenvelders had jij dan centraal achterin neergezet die in de 2e helft erin kwamen? Gavi, Pjanic, Collado, Pablo Torre, Casadó? Frenkie was gewoon de enige optie die ook als CV kan spelen.

27 juli 2022 om 12:28

Hahaha, wat voor een karakterloos stuk vreten ben je dan, wanneer je wenst dat je beste middenvelder en mogelijk beste speler zijn plek in Oranje kwijtraakt obv zijn clubkeuze.

Zegt veel over jou.

27 juli 2022 om 08:07

Tja. Of je legt het uit als een keuze tussen Champions League (waarin kwartfinale best reeel lijkt) en meedoen om de titel in een land waar je heerlijk woont en hij na 1 september waarschijnlijk toch best veel zal spelen of je gaat naar een land waar hij liever niet zou wonen (kunnen we inmiddels toch wel opmaken) je op donderdagen je wedstrijdjes in de Europa League moet afwerken en het allesbehalve zeker is dat je volgend jaar wel in de Champions League kunt acteren. Het is maar hoe je het bekijkt.

27 juli 2022 om 08:19

Wat geeft je aanleiding om te denken dat hij na 1 september best veel zal spelen? Die jongen komt daar gewoon op de bank te zitten. Lekker belangrijk voor hem dat Barca wellicht kwartfinale CL zal spelen, hij zal er geen groot aandeel in hebben.

27 juli 2022 om 08:39

Dat vraag ik mij ook af, aangezien concurrentie op het middenveld en verdediging dit seizoen hoger is.

Ook niet misbruiken op linksbuiten bijv, ook in die linie is er meer concurrentie en kwaliteit.

Enige linie waar geen extra kwaliteit gehaald is, is voor de keeperpositie. Dus als Frenkie echt Oranje een groot plezier wil doen, moet hij zich zeeeer snel laten omtoveren naar een topkeeper. Gelijk voor Barca en Oranje een groot plezier

27 juli 2022 om 09:19

Allemaal leuk en aardig, maar ik zou er niet vrolijk van worden om bij een club te zitten waar de clubleiding me overduidelijk weg wil hebben en me niet in mijn kracht gebruikt. Dan liever een stap achteruit zetten om de weg naar voren in te zetten. Kom op zeg, Frenkie is in potentie een van de beste middenvelders van de wereld, dan is dit toch helemaal niet goed voor zijn ontwikkeling? Wordt als een soort Emanuelson gebruikt terwijl hij overduidelijk het beste rendeert op het middenveld.

27 juli 2022 om 10:43

Hij gaat waarschijnlijk gewoon op de bank beginnen. Zeker als Koundé komt. Middenveld wordt gewoon Pedri, Gavi en Busquets. Achterin wordt het Araujo/christensen en Koundé. Voor het Nederlands Elftal is dit geen goeie ontwikkeling helaas.

27 juli 2022 om 12:52

Nou ik ben niet de grootste fan van De Jong maar als ik naar de kwaliteiten van de middenvelders en hun profielen kijk ben ik van mening dat de best mogelijke opstelling een 4231 is met De Jong-Kessie als blok en Pedri daarvoor.

Ik zie dat er slechts 3 echte verdedigers bij de selectie zaten (Pique, Garcia en Christensen). In dat opzicht snap ik dat Frenkie invalt als CV. Dat die niet onomstreden is, is helaas inmiddels wel duidelijk. Hoop dat Chelsea nog voorbij komt. Denk dat die Mikkie toch wat makkelijker overtuigt van Londen dan van Manchester..

27 juli 2022 om 07:39

Wat heeft Mikkkie nou te zeggen lijkt me. Voor je het weer hangen je voetbalschoenen aan de wilgen en kun je doen wat je wil. Als Mikkie niet naar Manchester wil zoekt ze maar een ander pikkie😉

27 juli 2022 om 07:58

Idd. Nikkie heeft haar luxe leventje te danken aan zijn voetbal kunsten. Hoop niet dat ze zo egoïstisch is en alleen aan haar eigen denkt en persee zon wil. De carrière van je kerel staat toch voorop.

27 juli 2022 om 09:37

Mag jouw vrouw wel haar eigen centen verdienen?

27 juli 2022 om 17:30

Hangt er vanaf wat ze graag voor de kost wil doen....

Mooi wedstrijd met mooi publiek.

Prima test voor beide ploegen. Nog wat scherper en dan kan de competitie beginnen.

Frenkie moet niet toe gaan geven. Je gaat niet een voetballer als Frenkie steeds CV zetten, dat is een beetje de speler irriteren. Maar goed, daar is ook zat over gezegd denk ik.

Hoop zo erg dat Dembele dit kan voortzetten. In potentie echt een geweldige vleugelspeler. Sierlijke speler.

Frenkie bewees maar weer eens dat ie gewoon echt niet het niveau bezit wat Barca wilt nastreven. Zeer slecht weggewerkt waar die goal uitviel voor Juventus.

Memphis stond positioneel prima, maar je mist toch bij hem dat ie meedogenloos is. Schoten, allemaal net niet.

27 juli 2022 om 08:19

Heb het idee dat de komst van Rapinha het beste in Dembele naar boven laat komen. Ik vind ze gelijkwaardig.

27 juli 2022 om 08:41

Ajaxmokumajax

Mwoh hij was laatste half seizoen al goed bezig. Denk oorzaken meer door dat hij getrouwd is (meer stabiel leven ipv nachten gamen) en de trainer die hem 'raakt' en vertrouwen geeft.

Man is echt bizar snel, tweebenig en kan makkelijk passeren. Wat een geluk voor een Barca dat hij blijft (en zelfs tegen 40% minder salaris).

En Braithwaite speelt wel, maar die heeft natuurlijk geen signaal gekregen. Misschien hebben ze hem expres de verkeerde schoenen gegeven.

Mochten ze op de bank terechtkomen, dan betekent dat ook wat voor het wk. Ben benieuwd hoe consequent Louis is.

27 juli 2022 om 08:43

noodles

Die is echt niet concequent hoor, ook gewoon willekeurig.

Beiden gaan gewoon mee naar het WK, al spelen zij komende maanden maar 10 minuten gezamelijk.

"Memphis Depay en Frenkie de Jong moesten beiden genoegen nemen met een invalbeurt en kregen daarmee opnieuw een signaal afgegeven." Ja hoor, dat betekent dan dat bij o.a. Gavi, Ansu Fati, Raphina, Piqué en Pedri (waarbij laatstgenoemde niet eens op de bank zat) ook een signaal is afgegeven. Xavi begon met een middenveld met Busquets, Nico en Kessié. Denk niet dat dat de basis is op het middenveld dit seizoen. Trouwens Ansu Fati en Raphina kwamen er in de 2e helft in en gingen er na een half uur al weer uit. Wat voor signaal is dat dan volgens VZ? Raphina miskoop van het seizoen en Fati niet het supertalent wat men altijd dacht? Dit is een beetje sensatie zoeken van VZ.

27 juli 2022 om 10:38

Volgens mij is Frenkie al de hele voorbereiding op de bank begonnen net zoals Memphis. Zegt genoeg dat Roberto eerder op het middenveld mag spelen dan Frenkie. En Memphis gaat toch niet spelen met Fati en Torres op links en Aubameyang en Lewandowski in de spits. Ziet er voor beide gewoon niet zo goed uit.

27 juli 2022 om 15:39

Misschien dat Xavi het afgelopen seizoen al met Frenkie heeft gespeeld op het middenveld, maar Sergi Roberto een heel seizoen heeft gemist en tijdens oefenwedstrijden het een en ander bekeken wordt.

Leuke wedstrijd, helaas wel 2 doelpunten tegengekregen(vooral die eerste is dom verdedigd door Eric Garcia die altijd voor Moise Kean moet dekken). Veel kansen gecreëerd door hoog druk te zetten, alleen de efficientie ontbrak.

Geen blessures, wat gerouleerd en enkele jeugdspelers aan het werk gezien. Dembélé lijkt naar zijn beste vorm te groeien onder Xavi. Hopelijk blijft hij gespaard van blessures.

Over Frenkie zou Xavi hem blijkbaar willen gebruiken als een 4 onder het systeem van Cruyff. Inschuivend van de CV-positie, een plek die Guardiola in het verleden ook succesvol uitvoerde. Echter zou dit enkel zijn als ze met z'n 3 achterin starten. Ik begrijp echter velen wel die dit als pestgedrag identificeren.

Frenkie heeft evenveel minuten gehad als dembele, rafinha, ansu, mats, busquets, auba etc. Waren het ook signalen naar hun?

Frenkie dus nog steeds gebruikt als centrale verdediger. Begint als maar pijnlijker te worden voor hem. Ga toch lekker naar United onder Ten Hag. Lekker als reserve centrale verdediger het seizoen in willen gaan. En op het middenveld heeft hij ook geen plek met Pedri, Gavi en nu zelf Nico die op de plek van Busquets mag spelen. Maar ja Frenkie wil ten koste blijkbaar van alles blijven. Dit is in ieder geval geen goede ontwikkeling voor het Nederlands Elftal.

27 juli 2022 om 16:36

Het middenveld is voor hem over. Pjanic heeft daar zelfs meer kans dan frenkie. Centraal achterin zal hij ook banken ten faveure van aurajo en kounde.

Haha, wat een onzin. "moesten beiden genoegen nemen met een invalbeurt en kregen daarmee opnieuw een signaal afgegeven." Kreeg de rest van de selectie dan ook een signaal afgegeven? Omdat ook zij maar een helft speelden?
Het is een oefenwedstrijd. Daarin wordt er veel gewisseld en kun je, wellicht tot verbazing van vz, geen 20 spelers opstellen. Gewoon stemmingmakerij dus, alweer.

Mooie pot voor de neutrale kijkers! Rechterflank van Barca is om van te smullen zeg.

Kessie is precies de versterking op het middelveld die nodig was voor Xavi, is fysiek sterk(dat hebben de andere middenelders niet), kan voetballen en heeft zo nu en dan het juiste gevoel op in de gaten(voorin) te duiken die ontstaan..
Pjanic deed het prima in de minuten die hij kreeg maar een verkoop lijkt mij het beste voor selectie. Wanneer hij minuten krijgt tijdens de competitie zal dat zijn omdat De Jong bevestig te vertrekken anders zal hij alleen in de weg staan van de groei van Pedri, Gavi of Gonzales. Met een Kounde erbij is het klaar voor Pique en kan hij zich opmaken voor een andere rol(buiten het veld) bij Barca.

@ de mensen die steeds maar reageren op de situatie van De Jong, jullie weten helemaal NIKS van wat er achter de schermen gebeurd! Jullie reageren puur op basis van wat de media(lees: stemmingmakerij) jullie voert.. Houdt het lekker bij het voetbal op het veld wat jullie met jullie eigen ogen kunnen waarnemen en post je mening zodat diegenen die deze wedstrijd gemist hebben er iets van kunnen opsteken

Dankzij Frenkie heeft Barcelona problemen op financieel gebied. Een middenvelder die 12 miljoen(!) per jaar verdiend hoort minimaal 20 assists en 10 goals te hebben in een seizoen. Frenkie is daar nooit bij in de buurt gekomen en is slechts koning van de breedtepass. Hij laat geen enkel memorabel moment achter in Barcelona voor die 80 miljoen wat ie gekost heeft maar absoluut niet waard is. Toont maar weer eens aan hoe goed Overmars kan onderhandelen. Hij is zwaar geflopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren