Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fotoshoot maakt einde aan seizoen van doelman: 'We zijn geschokt'

Laatste update:

Voor Kevin Trapp zit het seizoen er vrijwel zeker op. De veelbelovende doelman van Eintracht Frankfurt, de huidige nummer vier van de Bundesliga, brak maandag tijdens nota bene een fotoshoot met Duitsland Onder-21 zijn hand.

/

"De eerste diagnose is een handbreuk, onze clubarts zal hem nader onderzoeken", laat Eintracht Frankfurt via de officiële kanalen weten. Assistent-bondscoach Hansi Flick: "We zijn geschokt dat dit gebeurd is. Hij is bezig aan een uitstekend seizoen, het is een groot verlies voor Eintracht Frankfurt."

Eintracht Frankfurt zal bepaald niet blij zijn met het voorval en doet verder nog geen mededelingen. Coach Armin Veh zal moeten kiezen tussen Oka Nikolov van 38 jaar of de 18 jaar jongere Aykurt Özer. Nikolov keepte dit seizoen maar één keer, in de eerste ronde van de DFB Pokal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuws dit want ze deden het net zo goed... vraag me af wat hij exact deed/moest doen waardoor dit is gebeurd. Zonde.

19 maart 2013 om 15:50

Ze zijn juist bezig aan een slechte reeks..

Over het hele seizoen gezien doen ze het wel goed.

19 maart 2013 om 16:01

Ja een vierde plaats is zeer mooi had niet gedacht dat ze zo hoog gingen staan.

Tegenwoordig kun je echt overal een blessure oplopen zeg, erg jammer voor zo'n jonge speler. Die heeft juist continue speeltijd nodig.

19 maart 2013 om 15:44

"tegenwoordig kun je echt overal een blessure oplopen"

Wat is dit voor vreemde en onzinnige opmerking? Alsof het oplopen van blessures op vreemde plaatsen alleen van deze tijd is?

19 maart 2013 om 18:34

Nee maar je hoort tegenwoordig de gekste verhalen waardoor voetballers geblesseerd raken, zie maar een Rodwell die zijn hele auto verandert omdat die anders weer geblesseerd raakt. Vroeger zal je dat waarschijnlijk ook wel gehad hebben maar nu lijkt het alsof het veel vaker voorkomt of iig je hoort veel meer van die verhalen.

19 maart 2013 om 15:45

Hahah, hoezo is dat nou weer tegenwoordig? Vroeger zijn er nooit voetballers geweest die gewond raakten door simpel te vallen?

Oh,inmiddels is er hierboven ook al gereageerd ...

Ben nu ook wel benieuwd hoe hij zijn hand heeft gebroken, staat namelijk niet in de tekst.
Verder wel erg ongelukkig natuurlijk voor die doelman!

Hoe kun je in hemelsnaam je hand breken bij een fotoshoot? Moest hij de handstand doen? Of een medespeler optillen?

Raar verhaal...

Maar wel vervelend voor de club en de speler natuurlijk.

19 maart 2013 om 15:47

Misschien moest ie duiken en is hij daarbij verkeerd terecht gekomen. Ik zou het anders ook niet zo snel weten.

19 maart 2013 om 15:48

Schijnkeepen? Bij de 'duik' is de hand in de grond blijven haken?
Ik noem maar iets..het is dus wel mogelijk.

Wat een pech heeft die keeper, bij een fotoshoot je hand breken is wel erg vreemd. Ben daarom ook benieuwd hoe het is gebeurd.

Het deel 'brak maandag tijdens nota bene een fotoshoot met Duitsland Onder-21 zijn hand' heeft natuurlijk wel wat uitleg nodig. Is hij gevallen over een verlengsnoer, moest hij zich op een hand opdrukken, of wat is daar in hemelsnaam gebeurd?

Jammer voor Eintracht, Trapp is immers een enorm keeperstalent. Echter hebben ze Nikolov nog, oud maar kan wel aardig keepen.

Tijdens een photoshoot je hand zodanig breken, dat je maandenlang niet kan voetballen! Wel heel bizar.. Jammer voor de club en de speler. .

Trapp een groot talent, dus ik denk niet dat Eintracht blij zal zijn. Zeker omdat het bij een fotoshoot gebeurde. Ben benieuwd wat er gebeurd is

Tsja, een ongeluk zit in een klein hoekje, gewoon pech voor hem. Jammer voor Eintrcht, is inderdaad een goede doelman. Weet niet wat erna komt, maar deze man heeft echt punten voro EF gepakt dit jaar. Dus een tegenvaller.

Ooit had je bij de BBC een komische voetbalquiz (they think it's all over) met daarin een rubriek waar de deelnemers moesten raden hoe een voetballer een blessure opgelopen had. Dat waren uiteraard allemaal ongelukkige incidenten van een stap uit de douchecabine tot het schoonmaken van een aquarium.
Daar moest ik erg aan denken toen ik dit bericht las. Is hij van een bankje afgevallen ofzo?

Pieters brak zijn hand door gewapend glas te slaan, hij breekt zijn hand door een fotoshoot.... Klinkt toch een stuk lulliger. Jammer voor die kerel, zoals ik hierboven las is het een groot keeperstalent. Hopelijk doen die reservekeepers het goed.

Raar dat je je hand breekt bij een fotoshoot.
Wel een groot gemis voor Frankfurt.

Haha grappige artikel,... alleen de namen van de betrokkene al ......

Fotoshoot+flick+ Trapp = kan een heel verhaaltje met deze namen schrijven hahaha......

Raar dat er in het artikel niet staat hoe het is gebeurd..

Jammer voor hem en jammer voor Frankfurt, die het nu erg goed doen!

Goede keeper, 1 van de vele die Duitsland momenteel heeft!

Slecht nieuws voor Eintracht Frankfurt!! Corrigeer me als ik het mis hebt maar ik dacht altijd dat Eintracht Frankfurt rond plaats 12, 13 eindigde. Hebben zij spelers gekocht of iets dergelijks?
Zeer triest voor deze jongen keeper hopelijk mag hij snel weer aan de bak!

Hahaha die titel is best wel vreemd, dan denk je niet direct aan een blessure :D , maar is natuurlijk gewoon jammer voor hun heb hem nog niet bezig gezien maar als je op die leeftijd de nummer 1 bent van een ploeg die op de 4de plaats staat in de bundesliga kan je niet slecht zijn !

Zuur voor Frankfurt.. Is een uitstekende keeper die bij Frankfurt op zijn plek is. Hij is helaas nog zo onzeker als de bal in de buurt van de goal komt, en dan gaat er alleen maar uit door veel te spelen. Maar zo te zien is het einde seizoen voor hem..

Toen ik de titel las dacht ik dat hij geschorst is om een vieze fotoshoot haha maar dit is tog egt sneu om op zo'n manier geblesseerd te raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren