Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flekken overtuigt en mag hopen op miljoenentransfer naar de Premier League

Laatste update:

Mark Flekken staat mogelijk voor een transfer naar Brentford, zo meldt het Duitse Kicker. De club uit Londen ziet David Raya wellicht naar Tottenham Hotspur vertrekken en vindt de 29-jarige Nederlandse doelman een uiterst geschikte opvolger. Flekken zou een gelimiteerde transfersom van dertien miljoen euro in zijn contract bij SC Freiburg hebben staan, wat voor Brentford ‘een schijntje is’.

Freiburg wil volgens het Duitse medium vóór 1 mei duidelijkheid hebben van Flekken wat betreft zijn toekomst bij de club. De nummer vier van de Bundesliga is erg tevreden over de doelman en wil zo snel mogelijk om de tafel om zijn contract op te waarderen, te verlengen en om de gelimiteerde transfersom te verwijderen. Het zou echter de droom van de keeper zijn om in de Premier League te spelen, waardoor de mogelijkheid bestaat dat hij die kans nu wil grijpen.

Brentford ziet in Flekken de geschikte opvolger van Raya, die naar Tottenham lijkt te vertrekken. The Spurs willen de Spanjaard binnenhalen om aanvoerder Hugo Lloris meer concurrentie te geven onder de lat. Laatstgenoemde speelde zijn laatste wedstrijd voor Tottenham op 5 februari, thuis tegen Manchester City (1-0). Lloris raakte vervolgens geblesseerd aan zijn knie en moet al negen wedstrijden toekijken. Brentford en Tottenham zouden al akkoord zijn over de transfer van Raya.

De ploeg van trainer Thomas Frank is wederom bezig aan een uitstekend seizoen in de Premier League. De Londenaren staan op de achtste plek en doen nog volop mee om Europees voetbal. Flekken gaat normaal gesproken concurrentie krijgen van Thomas Strakosha als hij na dit seizoen inderdaad naar Brentford vertrekt. De Albanese doelman kwam afgelopen zomer transfervrij over van Lazio en stond tot dusver twee keer aan de aftrap bij Brentford, in de FA Cup tegen West Ham United (0-1 verlies) en in de EFL Cup tegen Colchester United (0-2 winst).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, hij kan beter in Duitsland blijven. Beter voor zijn ontwikkeling.

28 maart 2023 om 16:15

Hoezo, Brentford is een mooie club, Net een nieuw stadion in een leuke buurt van Londen (chiswickm, Kew, Richmond). Daarnaast is het een gemoedelijke club die het de laatste jaren gewoon prima doen en hij heeft daar de mogelijkheid om zich te profileren. Plus hij zal een stuk meer verdienen.

28 maart 2023 om 19:31

Ja en bij Freiburg speel je in Europa en wellicht wel CL. Gewoon een downgrade.

29 maart 2023 om 00:16

Bij Brentford gaat heel veel meer verdienen en Brentford staat op dit moment 5 punten af van een Europa League ticket. Daarnaast is de Premier League waarschijnlijk de moeilijkste competitie in Europa en hij kan er zich beter in de kijker spelen bij grote clubs. Dus zeker geen downgrade, want met die redenering zou het voor hem een upgrade zijn als hij naar Genk of RB Salzburg gaat omdat die Champions League spelen (of qualificatie). Nee ik denk dat Brentford zeker een stap omhoog is.

29 maart 2023 om 11:56



Freiburg overwinterd in de EL waar heb je het over? En spelen al paar jaar stabiel bovenin mee. Je gaat nu Genk en Salzburg er bij halen maar die spelen in mini competities. De BL is de 2de of 3de competitie van Europa. Die vergelijking raakt kant noch wal.

28 maart 2023 om 20:18

Of naar Nederland transfereren. Wordt hij sneller geselecteerd

Maar wij zetten Jaspertje op goal

28 maart 2023 om 15:23

Speelde anders wel foutloos tegen Gibraltar.

28 maart 2023 om 15:23

Hij heeft niet gescoord toch?

28 maart 2023 om 15:29

Ik zei dan ook foutloos, niet subliem.

28 maart 2023 om 20:58

Hahahha ja als tegenstander geen kans creeert kan je als keeper weinig fout doen, behalve dan een eigen goal maken

28 maart 2023 om 16:01

Tsja, die heeft ook bij Barcelona op de loonlijst gestaan. Club zegt niet alles..
Daarbij heeft Flekken een aantal keer de kans gehad in Oranje en die zeker niet gegrepen dus zo gek is het allemaal niet.

28 maart 2023 om 16:37

Koeman houdt momenteel gewoon te veel vast aan zijn parels voor hij naar barca ging. Waarschijnlijk had hij zelfs Babel nog opgeroepen als die bij pak hem beet Heerenveen had gespeeld

28 maart 2023 om 17:30

En anders word er om bijlow geschreeuwd?

28 maart 2023 om 18:35

Zo maar die was me toch een partij beroerd tegen Frankrijk ongelooflijk

Mooie club voor Flekken en de kans om eens flink te cashen. Heeft hiervoor nooit voor hoge salarissen gespeeld en verdient nu ook niet meer dan 3 ton per jaar. Tijd om meer te verdienen en wat pandjes te kopen en zo passief inkomen te creeren voor onze Markie. Wellicht dat Noppert dan weer naar Freiburg kan?

28 maart 2023 om 15:55

Brentford doet het top en betaalt vast niet slecht, maar het is wel een van de clubs met de kleinste begrotingen van de Pl.

Hij gaat er flink op vooruit, maar als hij wil cashen kan hij beter naar een andere club

28 maart 2023 om 16:10

David Raya verdient ongeveer 1,5 miljoen euro per seizoen nu bij Brentford. Is voor Flekken zijn doen aardig cashen als hij het zelfde salaris kan krijgen zou een ver-vijf-voudiging van zijn huidig inkomen betekenen

Huh ik dacht hij is niet eens goed genoeg om Japie uit de basis te spelen.

28 maart 2023 om 15:39

Japie Krekel in de basis bij oranje? Dat is slecht nieuws voor Frenkie!

Raya naar the Spurs is een transfer waar Tottenham het vaker van moet gaan hebben. Dat zijn spelers die niet extreem opvallen omdat ze bij een mindere grote club spelen, maar wel echt heel goed zijn. Van Lloris wordt je ook niet bepaald vrolijk, met name de laatste tijd. Daarnaast begint de beste man al wel weer op leeftijd te raken.
Ik vind het eigenlijk jammer dat United oren naar hem heeft..

28 maart 2023 om 15:51

Ja Raya kon inderdaad jaren geleden al naar Arsenal. Arteta wilde hem als vervanger van Martinez toendertijd. Brentford wilde hem toen niet verkopen. Echt wel een goede keeper en vooral goed met z’n voeten. Iets wat United ook nog zoekt in een keeper

28 maart 2023 om 15:55

Lijkt me niet dat Utd serieuze interesse in Lloris heeft? Daar is Erik slim genoeg voor om dat te voorkomen. Of bedoel je interesse in Raya? Dat zou juist goed zijn.

28 maart 2023 om 15:58

Raya valt echt wel extreem op bij de top. Goede keeper die met zijn voeten echt fantastsich is. Letterlijk het tegenovergestelde van Lloris dus.

De engelse top zit alleen gewoon voorzien met goede keepers. United lijkt toch weer vast te houden aan De Gea, ookal zou deze Raya perfect zijn voor ze. City en Liverpool spreekt voor zich. Chelsea heeft met Kepa de duurste keeper aller tijden die ook nog jong is, en heeft met Mendy al een kwaliteits 2de keeper. En Arsenal is de komende jaren voorzien met Ramsdale.

Tottenham en United zou de meest logische stap voor hem zijn (of terug naar Spanje), maar United lijkt gewoon geen voetballende keeper te willen ofzo

Maar hey. Cillessen moet op goal! Echt lachwekkend. Selecteer en stel gewoon de beste spelers op. Geen vriendjespolitek gelul. Depay, Wijnaldum, Cillessen, de Roon allemaal wegwezen.

28 maart 2023 om 15:41

Als ik de verhalen de laatste tijd moet geloven is Cillessen iemand met geen vrienden en staat er juist niet om die reden in

28 maart 2023 om 16:04

Is deze Flekken echt zo veel beter dan? Heeft in Oranje ook allerminst overtuigd. Dat Flekken nu in de interesse van een club uit Engeland staat maakt hem niet opeens beter. We hebben momenteel nou eenmaal geen topkeepers meer, dus het is allemaal een beetje om het even. Flekken is niet aanzienlijk beter dan Cillessen.

28 maart 2023 om 16:07

Hij gaat naar brentford, niet naar liverpool of man city...

28 maart 2023 om 16:32

Knap dat jij weet dat het vriendjespolitiek is, misschien vind Koeman hen wel gewoon goed genoeg voor dit matige Oranje.

Vindt Koeman tot nu toe een verschrikkelijk slechte indruk maken.
Flekken hoort gewoon eerste doelman te zijn, die laat het in een top-4 competitie en in Europa wekelijks zien. Malen speelt weer de laatste weken bij Dortmund en was erg goed bezig in de 6-1 tegen Koln bijvoorbeeld. Klaassen is geen basis speler bij Ajax... zet iederen op de rechtsback positie, maar laat een jongen als Frimpong buiten de selectie. Gakpo is ziek en hij roept niet iemand als Lang of Danjuma op... nee ik begrijp er niks van. Hij gaat weer verder met de zelfde jongens en zet de verkeerde op het formulier... weet je dat je de beste en zekere spelers tegen Frankrijk wilt gebruiken is logisch, maar waarom je een speler als Frimpong niet handig vindt tegen een tegenstander als Gibraltar zegt alles. Als je niet bij een absolute top club speelt in de top 3 competities moet je maar hopen dat je in de Eredivisie speelt anders krijg je toch geen kansen.

28 maart 2023 om 20:54

Koeman paait zijn vriendjes uit zijn eerste periode toen ze nog in vorm waren. Nu zijn ze op hun retour.

Sportief gezien kan hij gewoon beter in Freiburg blijven. Die doen bovenin mee, en spelen Europees voetbal. Brentford daar valt niet veel te halen behalv misschien meer geld.

28 maart 2023 om 15:56

29 jaar, weet niet of hij een keeper is die nog 10 jaar door kan? Anders zou ik het heel goed begrijpen als hij voor Londen, spelen in de PL en niet te vergeten een dik salaris kiest in zijn laatste jaren.

28 maart 2023 om 17:10

Samcro, Flekken is afkomstig van oorsprong uit min dorp. Uit de info die ik heb is dat hij in de PL spelen als doel heeft gehad. Dus vermoed idd ook dat als hij deze stap kan maken, het zal doen. Mits Freiburg buiten top 4 valt.

Brentford heeft samen met Brighton wellicht de beste scouting van heel de PL. Er zijn maar 3 teams die een lagere totale teamwaarde hebben dan Brentford en geven het laagste bedrag uit aan salarissen in de hele PL. Toch staan ze 8ste. Die club heeft dus volgens dit artikel interesse in Flekken. Dat zou dus betekenen dat het hoogwaardige scoutingssysteem van Brentford vindt dat Flekken over goede kwaliteiten beschikt als doelman. Maar Ronald Koeman en de KNVB met hun bord-op-de-schoot-studio-sport-scouting zetten Flekken op de bank ten faveure van de keeper van NEC. Ik snap het niet meer.

29 maart 2023 om 16:18

Een andere trainer koos voor de keeper van Heerenveen en liet Flekken thuis. Was iedereen tevreden over.

29 maart 2023 om 16:37

Was ik extreem ontevreden over. Als je de BuLi volgt dan weet je wat voor fantastische keeper Flekken is.

We kunnen Brentford nou wel wegzetten als een klein clubje maar dat is slechts zo als je ze vergelijkt met de absolute topclubs in Europa. Hun omzet is vooral dankzij de Engelse TV gelden bijvoorbeeld al hoger dan welke eredivisieclub dan ook. En natuurlijk zijn de salarissen van Brentford niet zoals die in Manchester of Newcastle worden betaald. Maar geloof maar dat Flekken echt wel prima gaat cashen in Londen mocht het zo ver komen.

Brentford en €13 miljoen een schijntje, PSV en €10 miljoen voor Branthwaite een onmogelijke opgave.. wat een verschil..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren