Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder Ié bezocht duel Ajax in ArenA: ‘Capuchon over mijn hoofd’

Laatste update:

Edgar Ié maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Trabzonspor naar Feyenoord en vlak na zijn komst maakte hij als invaller zijn debuut. Inmiddels heeft de Portugese verdediger een basisplaats veroverd bij de Rotterdammers. In korte tijd heeft hij kennis gemaakt met Feyenoord, zijn supporters en de rivaliteit met Ajax. Op zondag 27 oktober staat de Klassieker op het programma, maar dat wordt voor Ié niet de eerste keer dit seizoen dat hij een bezoek brengt aan de Johan Cruijff ArenA.

Ié stond van 2017 tot afgelopen zomer onder contract bij Lille OSC. Toen zijn oude club vorige maand op bezoek ging bij Ajax in de Champions League, zat de 25-jarige op de tribune bij de rivaal. “Tegen Lille ben ik al naar de ArenA gegaan”, zegt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. “Om mijn oude ploeggenoten van Lille in de Champions League te zien spelen.”

Bekijk de samenvatting van de mini-Klassieker tussen Ajax Onder-15 en Feyenoord Onder-15

“Voor de zekerheid heb ik de capuchon van mijn trui maar over mijn hoofd getrokken op de tribune. Er waren supporters van Trabzonspor die mij in het stadion herkenden, hahaha”, vervolgt de verdediger, die afgelopen zomer een contract tekende bij de Turkse club en vervolgens verhuurd werd aan Feyenoord. “Mijn ploeggenoten in De Kuip vertelden dat het niet gebruikelijk is dat spelers van Feyenoord op de tribune zitten bij Ajax. Ach, voor een keertje kon het wel.”

Ié kent een wisselvallig seizoen met Feyenoord. De 2-0 overwinning op FC Porto in de Europa League is vooralsnog het hoogtepunt van deze voetbaljaargang. “Die avond merkte ik wat ze bedoelden met een kolkende Kuip. Man, wat gingen de mensen tekeer”, aldus de enkelvoudig Portugees international, die tegen Porto nog even met Pepe sprak. “Pepe stapte op mij af en vroeg hoe het ging in Rotterdam. Ik was heel trots dat wij wonnen. Onderschat die prestatie niet hoor, FC Porto is een topclub. Vorig seizoen overwinterde het nog in de Champions League.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die prestatie werd eerder overschat, want daarna was het weer helemaal niks met Feyenoord. Ook deze jongen, begon goed maar vind hem toch erg twijfelachtig.

19 oktober 2019 om 09:04

Deelt mee in de defensieve malaise inderdaad. Hoop dat het snel beter met hem gaat, zoals zn eerste aantal wedstrijden.

19 oktober 2019 om 09:20

Ik hoop echt dat we hem eens samen met Senesi te zien krijgen, de balans in het elftal is heel ver te zoeken momenteel, maar op een of andere manier heb ik t gevoel dat het met die twee in het centrum best wel eens lekker kan gaan draaien.

19 oktober 2019 om 09:22

Daar wacht ook ik op en vele anderen met ons. Maar ja, Jaap gisteren horende is dat ijdele hoop om dit duo samen snel te verwachten. *zucht*

19 oktober 2019 om 11:15

Jaap ziet hun dagelijks op het veld trainen, misschien valt hij echt wat tegen en kiest hij voor andere. Wel jammer overigens, zeer nieuwsgierig hoe deze 2 het zullen doen dan.

19 oktober 2019 om 09:06

Huh? Deze logica ontgaat me. Dus omdat een team de wedstrijd erna niet goed speelde kan het de wedstrijd zelf ook niet goed zijn geweest. Of zoiets? Wat een onzin. Team kan toch gewoon zo wisselvallig als de pest zijn en de ene week goed spelen en de andere week dramatisch?

19 oktober 2019 om 10:36

Door te zeggen: kijk hoe goed Feyenoord is, ze hebben porto verslagen. Overschat je die overwinning. Want kijk eens naar een reeks wedstrijden en je ziet dat ze helemaal niet zo goed zijn. Want een paar dagen later verliezen ze weer 4-2 van Fortuna. Dus wat is die overwinning op porto waard dan? Het blijkt niks meer dan een positieve uitschieter, maar zegt niks over het constante van Feyenoord.

19 oktober 2019 om 10:37

Ja, dus? Er is toch geen enkel team in de wereld iedere wedstrijd even goed? Feyenoord was goed tegen Porto en verschrikkelijk slecht tegen Fortuna. That's it.

21 oktober 2019 om 21:29

En verschrikkelijk tegen Emmen en verschrikkelijk tegen Heracles en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus die overwinning was eerder een lucky shot, dan dat het echt iets over de kracht van Feyenoord zegt.

Ach moet toch kunnen om je oude club in de CL te zien spelen. Dat dat dan toevallig tegen de rivaal van je nieuwe clubs is, so what. Kinderachtig gezeik

19 oktober 2019 om 09:19

Nouja, snap hemzelf wel en jij waarschijnlijk ook wel maar het feit dat hij dit nodig denkt te hebben is eigenlijk in en in triest. Wat hangt er toch een onwijs sneue en trieste sfeer rond bepaalde voetbalcontreien.

19 oktober 2019 om 10:18

@emile, nog los van de vraag of er Ajax-supporters waren geweest die Edgar Ie zonder capuchon herkend hadden. Ik verbaas me zeer over aanhangers van b.v. Feyenoord die consequent weigeren een stap in de Johan Cruyff Arena te zetten. Of over aanhangers van Ajax die de Kuip mijden als de pest.

19 oktober 2019 om 14:27

Ik herken je verbazing. Zijn vaak ook volwassen mannen die nog steeds 010 en 020 zeggen

Feyenoorders komen ook weleens in de JCArenA om een wedstrijd te bekijken.

19 oktober 2019 om 09:06

En Ajacieden ook in de Kuip kan ik je vertellen

19 oktober 2019 om 09:07

Denk dat hij sarcastisch de spelers bedoelt maar ik kan me vergissen.

19 oktober 2019 om 09:16

Je kan je vergissen Tubes

19 oktober 2019 om 09:23

Denk dat hij wel serieus is.
Ondanks dat ik een zwak voor Ajax heb, lijkt t me echt top eens een wedstrijd van Feyenoord te bezoeken. Vind het oprecht een hele interessante club.
Na Ajax en Feyenoord zijn er niet veel teams om in de gaten te willen houden in Nederland ( mijn mening )

19 oktober 2019 om 09:25

Ow... Zoals Tubes heb uitlegde, kon ik je opmerking wel waarderen.zo las ik hem ook iig. ...

19 oktober 2019 om 10:35

Ik denk alleen niet voor een wedstrijd van feyenoord.

19 oktober 2019 om 14:30

Klopt ik heb ooit Feyenoord AZ bezocht in de kuip voor mijn werk. 0-1 doelpunt Ali El kathabi ofzo. Wilde juichen deed het maar niet.

19 oktober 2019 om 09:52

Ié was er ook gewoon bij uit tegen Valencia, zag hem daar nog stoeltjes slopen in het stadion. @linkinpark13 Hoe bedoel je in de gaten houden? Ik kijk toch een stuk liever wedstrijden van bv. AZ dan Feyenoord, echt een leuke ploeg om te zien.

19 oktober 2019 om 10:07

in de gaten houden gaat o meer dan alleen de wedstrijden. Qua nieuws, happenings ed is Feyenoord veel interessanter en relevanter dan een provincieclub a la AZ

19 oktober 2019 om 11:04

Vandaar dat ik ook even vraag wat hij er precies mee bedoelt. Zoals jij het uitlegt ben ik het volledig met je eens.

Prima toch als zo iemand naar zijn oude ploeg komt kijken als ze toevallig een keer in de buurt een wedstrijd afwerken. Ook niet de meest bekende speler, dus los van wat Trabzonspor volgers zal ie inderdaad niet opvallen. Gebeurd inderdaad zelden dat Feyenoordspelers een wedstrijd van Ajax bijwonen terwijl hun eigen club niet speelt, maar laten we er ook niet te moeilijk over doen. De connectie met Lille is duidelijk.

Dan heeft ie een mooie wedstrijd gezien. 😉

Had iemand hem herkent zonder capuchon? Ik niet

Op het veld ben je sportieve rivalen, daarna(ast) gewoon spelers bij verschillende clubs. Maar ik weet maar al te best dat deze romantische oprisping niet door iedereen wordt gedeeld....;-))).

Grappig en moet kunnen vind ik. Ben wel benieuwd hoe zo'n jongen aan kaarten komt. Via de club, via z'n oude club? Tis niet makkelijk om CL kaartjes te krijgen voor Ajax.

Is een mooie voor de Speld, Feyenoord speler Ie krijgt instructie wedstrijd in de JC Arena aangeboden. Ik vind dat het gewoon moet kunnen over en weer een wedstrijdje volgen. Misschien is hij een grote voetballiefhebber, wilde die zich ruim op tijd voor bereiden op de klassieker of heeft hij de ambitie om zijn carriere als scout aan het wero te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren