Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord komt voorlopig een miljoen tekort om terugkeer te realiseren’

Laatste update:

Edgar Ié speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord. Eerder werd al gemeld dat de Rotterdammers de samenwerking met de 26-jarige centrumverdediger graag willen verlengen en ook het Turkse Sporx komt zondag met dit bericht. Trabzonspor, waar Ié nog tot medio 2022 onder contract staat, verlangt echter drie miljoen euro om Ié definitief van de hand te doen.

Ié kwam afgelopen seizoen tot negentien optredens voor Feyenoord. In het begin van de jaargang was de Portugese verdediger nog basisspeler, maar na een hamstringblessure verdween hij uit het elftal en onder het bewind van trainer Dick Advocaat bestond het centrale duo doorgaans uit Eric Botteghin en Marcos Senesi. Toch zou Feyenoord graag langer door willen met Ié en volgens berichten uit Turkije hebben de Rotterdammers zich reeds bij Trabzonspor gemeld om over een transfer te onderhandelen.

Sporx meldt dat Trabzonspor een bod van twee miljoen naar de prullenbak heeft verwezen. De Turkse club verlangt echter drie miljoen voor Ié, die een jaar geleden transfervrij werd overgenomen van Lille OSC. De enkelvoudig international van Portugal droeg eerder het shirt van Sporting Portugal, Barcelona, Villarreal, Belenenses en FC Nantes, alvorens hij bij Lille terechtkwam.

Het is ten zeerste de vraag in hoeverre de berichtgeving over een bod van twee miljoen waar is. Het Algemeen Dagblad schreef namelijk zaterdag nog dat Feyenoord momenteel geen transferbudget heeft en niet van plan is de budgetten te overschrijden. Technisch directeur Frank Arnesen moet het hebben van huurlingen of transfervrije spelers, zo stelde het dagblad. Bovendien telt de selectie met Senesi, Botteghin, de van een blessure teruggekeerde Sven van Beek en George Johnston al vier centrumverdedigers.

Moet Feyenoord Edgar Ié terughalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lariekoek dit, als Feyenoord 2 miljoen beschikbaar zou hebben zouden ze wel iets kunnen regelen met NAC voor van Hecke ipv handballer Ie. Zijn eerste wedstrijd was goed, rest echt matig.

26 juli 2020 om 14:47

Als Advocaat en Arnesen liever de selectie zoveel mogelijk in tact willen houden zullen ze IE mogelijk ook langer willen behouden. Daarnaast hoeft Van Hecke alleen nog maar persoonlijk akkoord zien te worden met As Monaco en is de transfer rond want Nac en As Monaco zijn het al eens geworden over de transfersom van 2 miljoen euro.

26 juli 2020 om 15:20

Die transfer is toch al afgeketst omdat hij niet naar Monaco wil? Dat meen ik althans gelezen te hebben. Maar los daarvan wordt van Hecke wel erg gehyped. Het is nog maar afwachten of hij echt beter is dan bv een Geertruida die wel al een reeks zeer degelijke wedstrijden heeft afgeleverd bij Feyenoord en nog jonger is ook.

26 juli 2020 om 15:25

Er is nog geen bericht over geweest of hij het niet ziet zitten of dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met AS Monaco. Wel duurt het wat lang aangezien de beide clubs al ruim een maand een akkoord hebben bereikt over de transfersom.

26 juli 2020 om 15:44

De selectie bij elkaar houden gaat dan voornamelijk om de as (Senesi, Fer, Kokcu, Berghuis) en niet om een wisselspeler.

26 juli 2020 om 16:40

IE kan ook zomaar weer basisspeler worden want Senesi is wel een interessante verdediger die goed in de markt zal liggen gezien zijn relatief lage prijs en gezien zijn kwaliteiten. Dat zal het lastigste worden voor Feyenoord om Senesi nog langer te kunnen behouden.

26 juli 2020 om 18:07

Vast, maar als Senesi verkocht wordt heb je meer materiaal en kan je wel een betere vervanger vinden dan Edgar Ie. Hij is gewoon geen basis materiaal.

26 juli 2020 om 18:08

Je mist bijlow...

26 juli 2020 om 18:16

Welke betere vervanger dan? Ook bij een eventuele verkoop van Senesi zal Feyenoord waarschijnlijk niet veel gaan uitgeven voor een vervanger.

Daar moet je niet rouwig om zijn in mijn ogen. Met Botteghin heb je al en reserve CV en na een goed begin heeft Ie mij niet echt meer kunnen bekoren. Ik hoop dat Feyenoord nog wel echte versterkingen weet te strikken, omdat we zo met 4 Nederlandse clubs punten kunnen scoren in Europa.

Geef die 2 miljoen dan maar aan een goed doel.
Ie gaat 'm niet worden. Leuke speler voor Harkemase Boys maar Feyenoord moet hier geen geld aan verspillen.

Dit bericht kan ik niet voor waarheid aannemen. Bij elke Nederlandse voetbalclub haal je een betere verdediger vandaan. Is echt een zeer matige voetballer waarbij elke fout een tegendoelpunt is. Deze speler heeft ons afgelopen jaar minimaal 5 punten gekost door individuele fouten! Pak dan die Hacke van NAC.

26 juli 2020 om 14:56

Nac is al akkoord gegaan met een transfersom van 2 miljoen voor Van Hecke naar As Monaco. Voor Van Hecke zou een vijfjarig contract klaarliggen bij AS Monaco, waar hij volgens eerdere berichten 'tien tot vijftien keer' meer kan gaan verdienen.

26 juli 2020 om 14:58

En anderhalve maand later nog steeds geen handtekening...

26 juli 2020 om 14:59

Leuk en aardig dat geld, maar op sportieve gronden schiet je er niets mee op. Zal dan wel weer binnen de kortste keren verhuurd worden aan een wat meer onbekende club en op die manier loop je het risico dat je carrière in duigen valt. Van Hecke moet gewoon via tussenstappen de top zien te bereiken

Behoudens zijn eerste wedstrijd heeft Ié toch echt een verschrikkelijk matige indruk op mij gemaakt. Voor een verdediger is hij wellicht wel snel, maar hij gebruikt deze snelheid eigenlijk alleen wanneer hij nota bene zijn eigen fouten moet corrigeren. Er zijn in de Eredivisie en KKD zeker een vijf- tot tiental spelers die je voor hetzelfde bedrag op kunt pikken en beter zullen presteren

Als er al budget is wees dan verstandig en gebruik het alsjeblieft om Ozyakup nog een jaar te huren. Hij wil graag en dat is natuurlijk wel een echte versterking

26 juli 2020 om 15:22

Ozyakub komt wel goed denk ik. Hij wil naar Feyenoord, Besiktas wil hem niet per se houden. Ze zullen hopen op een bod, maar anders gaat hij nog een jaar naar Feyenoord.

Beste Feyenoorders. Ik hoop echt dat de lat van aankopen iets hoger komt te liggen. Deze jongen is totaal geen zekerheidje. Loopt er in België niet iets rond wat interessant is. Al die talen lijkt me nooit zo handig. Helemaal niet als je vol in opbouw bent.

Tja, blijft Senesi? Ozyakup ligt sowieso meer voor de hand. Ie of v hecke is alleen ok als Senesi blijft. Andere vraag: wat vindt advocaat van Ie? Lijkt me beslissend...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren