Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verwacht vertrek van Wellenreuther en ziet opvolger in de Eredivisie

Laatste update:

Feyenoord verwacht dat Timon Wellenreuther deze zomer gaat vertrekken. Daarom zoeken de Rotterdammers alvast naar een opvolger van de Duitser, die door de vele blessures van Justin Bijlow zich nu echt heeft laten zien en interesse geniet van andere clubs. Feyenoord heeft daarom geïnformeerd naar Etienne Vaessen, zo meldt FCUpdate zaterdagmiddag.

PSV is een van de clubs die de verrichtingen van Wellenreuther op de voet volgen. Wellenreuther zal bij een terugkeer van Bijlow naar alle waarschijnlijkheid weer tweede keeper worden. Daar heeft de Duitser geen trek in, zo wist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad eerder deze week te melden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

1908.nl meldde al dat PSV recent toenadering heeft gezocht om informatie op te vragen over de doelman. Dat nieuws werd bevestigd door Elfrink en Martijn Krabbendam en Marco Timmer van Voetbal International. PSV is echter nog niet concreet voor de doelman van Feyenoord.

Toch is Feyenoord alvast op zoek naar een opvolger voor Wellenreuther, die tot 2025 vastligt in De Kuip. Volgens FCUpdate hebben de Rotterdammers namelijk aangeklopt bij RKC Waalwijk, om te informeren naar Etienne Vaessen, die er geen geheim van heeft gemaakt na dit seizoen een stap hogerop te willen maken.

Vaessen is momenteel in een hevige degradatiestrijd verwikkeld met RKC, maar heeft ook zijn zinnen gezet op een zomerse transfer. PSV en Celtic werden eerder al in verband gebracht met de 28-jarige doelman, maar nu mengt ook Feyenoord zich in die strijd.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord belangstelling toont in Vaessen. Afgelopen zomer toonde de regerend landskampioen ook al interesse, maar toen besloot Vaessen in Waalwijk te blijven. Daar loopt hij deze zomer uit zijn contract, waardoor het een relatief goedkope optie zal zijn voor Feyenoord.

Feyenoord is dus niet de enige Eredivisieclub die achter Vaessen aan zit. Naast PSV heeft AZ ook geïnformeerd naar de doelman van RKC. In Alkmaar denkt men dat Mathew Ryan aan zijn laatste seizoen bezig is bij de club. Bij AZ zien ze Vaessen als toekomstige eerste doelman, bij Feyenoord zal hij waarschijnlijk een reserverol invullen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, laat psv maar een miljoen of 5 overmaken voor Wellenreuter. Zal vast wel 2 a 3 nodig zijn om een goede vervanger te halen.

13 april 2024 om 17:53

Wellenreuter heeft ook helemaal niks te zoeken bij PSV. Hij heeft gewoon 0,0 voetballend vermogen. Alleen is dat nou net niet het type dat psv doorgaans zoekt. Dan hadden ze namelijk net zo goed Unnerstall terug kunnen halen van Twente.

Vaessen is een uitstekende keeper. Persoonlijk hoop ik op Olij, maar die zal waarschijnlijk alleen eerste keeper willen zijn.

13 april 2024 om 17:04

Ik denk Vaessen ook hoor al kan het financieel voor hem nog wel aantrekkelijk zijn.

Is die Van Sas er dan nog niet klaar voor om 2e keeper te zijn?

13 april 2024 om 17:09

Ik heb liever dat we van Sas als 2e keeper gebruiken. Van wat ik heb gehoord is het een groot keeperstalent.

13 april 2024 om 17:10

Haha die Van Sas zie ik soms de meest onmogelijke ballen eruit tikken bij de warming-up. Die lijkt inderdaad niet slecht!

Logisch dat hij geen trek heeft om weer tweede keeper te worden. Vind het toch wel apart dat het al zo vast lijkt te staan dat hij weer plaats moet maken zodra Bijlow fit is. Zou het 'jongen van de club sentiment' dan zo'n grote rol spelen? Wellenreuther lijkt niet minder en itt Bijlow kun je er wel op vertrouwen dat hij een seizoen in principe volledig fit is. Risico daarnaast ook nog dat ie straks onder de lat staat bij de grootste concurrent.

13 april 2024 om 17:05

Ga je zien dat Bijlow weer lang geblesseerd gaat raken.

13 april 2024 om 17:11

Ze zijn toch ook gewoon minimaal gelijkwaardig? Dan ga je kijken naar wat iemand uiteindelijk op gaat leveren en dan heeft Bijlow een streepje voor. Hoezeer ik het Timon ook gun, want hij doet het geweldig!

13 april 2024 om 21:22

Is het dan niet veel handiger om te cashen voor Bijlow, Hoewel ik me afvraag hoeveel belangstelling er voor hem is, en door te gaan met wellenreuter?

13 april 2024 om 17:41

Bijlow is natuurlijk wel gewoon een prima doelman en is ook ruim twee jaar jonger. Nou snap ik jouw invalshoek overigens wel en je hebt ook een punt, maar ook Bijlow posteer je niet graag op de bank. Wat dat betreft heeft Feyenoord wel echt een luxe-probleem.

13 april 2024 om 17:46

Onder aan de streep lijkt het verschil niet groot, maar in manier van keepen zit veel verschil. Voetballend is Bijlow zo goed, en dat is heel belangrijk voor ons spel. Die opbouw van achter is nu minder, op zich niet erg om de lange bal te spelen, maar Bijlow is de ideale Slotkeeper.

13 april 2024 om 23:15

Zekeren weten, als Bijlow geen jeugdproduct zou zijn, was Wellenreuther al lang en breed eerste doelman geweest. Ben zelf van mening dat ze Bijlow beter kunnen slijten en Wellenreuter moeten zien te behouden.

Lijkt mij zaak voor Feyenoord om een tweede keeper te hebben die heel dicht tegen de basis aan zit, met het oog op de blessures van Bijlow. Vaessen lijkt me toch niet het niveau dat Feyenoord na moet streven. Zou eerder kijken naar Nick Olij als ik Feyenoord was, maar die zal geen tweede keeper willen zijn.

13 april 2024 om 17:49

Olij is ook gewoon niet het niveau dat je als Feyenoord moet nastreven. Leuk voor het niveau Sparta maar echt niet meer dan dat. In Nederland zie ik in het algemeen geen (haalbare) keeper rondlopen die ik graag bij Feyenoord zou zien.

Hopelijk weet Feyenoord in het buitenland een leuke keeper te halen. Een keeper die na een jaar achter Bijlow zich op kan werken tot eerste keeper.

Dan kun je beter voor Olij gaan. Die vind ik al een aardig tijdje consistent goed keepen.

Gek idee misschien, maar wat nou als ze Bijlow verkopen en Wellenreuther houden? Dan nog een extra keeper halen die met Van Sas gaat concurreren voor tweede doelman?

Natuurlijk heeft gaat hij weg. Is zeker niet slechter dan Bijlow. Belachelijk dat Bijlow weer eerste keeper wordt. Op basis waarvan?

Persoonlijk zou ik het contract van Wellenreuther openbreken. En hem promoveren tot eerste keeper. Hij heeft dubbel en dwars aangetoond dat hij dat kan.

En ja, Bijlow.... Hij blijft natuurlijk een kind van de club. Maar als je als club wil groeien, moet je dat soort sentiment opzij schuiven. Zijn talent is niet uitzenderlijk genoeg om zijn blessure gevoeligheid te compenseren. Dan zou ik persoonlijk toch proberen hem te verkopen.

Feyenoord moet een sterke 2e keeper halen. Bijlow zal wel blijven, maar raakt helaas vaak geblesseerd. De 2e keeper kan er dus vanuit gaan, dat hij veel speelt. Denk Dat Olij beter is dan Veasen

Voor mij is wellenteuter een betere keeper dan Bijlow! Dus van mag hij blijven als eerste keeper. En hij is nooit geblesseerd.

Ik snap de meeste reacties totaal niet. Hij is zwaar onderschat. We moeten juist alles doen deze held te (be)houden!

14 april 2024 om 09:47

Bijlow is niet erg geliefd bij supporters van andere clubs dus die roepen dan graag dat Wellenreuther veel beter is, omdat ze de samenvatting van Ajax Feyenoord vorig jaar hebben gezien. Begrijp me niet verkeerd hoor, Wellenreuther doet het geweldig, maar Bijlow is beter. Vooral voetballend zal het verademing zijn hem terug te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren