Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord trekt met jeugdinternational volgende ‘zoon van’ aan

Laatste update:

Dani Slory, zoon van voormalig Oranje-international Andwélé, speelt vanaf komend seizoen voor Feyenoord. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Feyenoord Youth Watcher woensdag via Instagram. De vijftienjarige centrale verdediger keert na twee seizoenen terug van NAC Breda, waar hij uitgroeide tot jeugdinternational van Nederland Onder 16. Met Jaden Slory (18) heeft Feyenoord ook de oudste zoon van Andwélé al langdurig onder contract staan.

In tegenstelling tot vader Andwélé en broer Jaden is Dani een verdediger. De pijlsnelle mandekker speelde tussen 2019 en 2021 al kortstondig in de Feyenoord Academy en was de afgelopen twee seizoenen actief bij NAC. Slory junior speelde al twee jeugdinterlands namens Nederland Onder 16.

Zijn oudere broer Jaden mocht onlangs al het heuglijke nieuws delen dat hij toch langer bij Feyenoord blijft. Na aanhoudende contractperikelen is de aflopende verbintenis van de buitenspeler tot medio 2027 verlengd. Jaden Slory staat te boek als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord en ging afgelopen winter nog met de selectie van Arne Slot op trainingskamp naar Marbella.

De twee broers kunnen bij een debuut in de hoofdmacht in de voetsporen treden van hun vader Andwélé, die tussen 2007 en 2010 in het eerste elftal van Feyenoord speelde. Namens de Stadionclub kwam de rechtsbuiten tot 7 doelpunten en 6 assists in 53 officiële wedstrijden. In totaal speelde Slory twee interlands als international van Oranje.

Voetbalzonen


De gebroeders Slory zijn zeker niet de enige ‘zoontjes van’ die actief zijn in de jeugdopleiding van Feyenoord. Aiden Kuijt, zoon van clubicoon Dirk, maakte begin dit seizoen een hattrick namens de Onder 13 in de mini-Klassieker tegen de leeftijdsgenoten van aartsrivaal Ajax (8-0).

Shaqueel van Persie (zoon van Robin) speelt inmiddels in Feyenoord Onder 18, terwijl Noah Pusic (zoon van voormalig assistent-trainer Marino) voor Jong Feyenoord uitkomt. In Feyenoord Onder 16 speelt Matthew Amoah junior, zoon van de voormalig cultspits van NAC Breda.

Jaden de Guzmán, zoon van de nog actieve Sparta-middenvelder Jonathan de Guzmán (36), verliet de jeugdopleiding van Feyenoord afgelopen zomer voor die van PSV. In oktober debuteerde de zeventienjarige middenvelder in het betaald voetbal namens Jong PSV. De Guzmán junior deed zeven minuten mee tijdens de 3-4 nederlaag tegen FC Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch mooi om te zien dat al die spelers toch met hun DNA het talent van hun vader hebben geerfd. Tuurlijk moet je als kind ook nog het spelletje leuk vinden en niet elke zoon van een bekende speler schopt het tot betaald voetbal, maar het lijkt me als vader en oud-prof prachtig als je kind hetzelfde heeft bereikt (qua prof-voetbal spelen) als jij.

28 februari 2024 om 14:10

Mag hopen voor de broertjes Slory dat ze meer talent hebben dan hun vader, die kon er niet zoveel van namelijk.

28 februari 2024 om 14:39

Naja ik vond zn vader best een aardige speler. Geen topper maar prima eredivisie nivo

28 februari 2024 om 15:52

Blijft altijd bijzonder dat mensen die zelf niks gepresteerd hebben zo praten over mensen die meer bereikt hebben dan zij…

28 februari 2024 om 16:06

@madmarcel

Hij had natuurlijk mazzel dat Feyenoord destijds zo slecht presteerde, anders had hij nooit in De Kuip gespeeld. In 53 wedstrijden evenveel goals als gele kaarten gepakt.

@fcvoetbal
Nu weet jij weer niet hoeveel ik heb bereikt, dus waarom uit jij hier zomaar je mening over mij?

28 februari 2024 om 17:24

@FCVoetbal23

Je moet eens weten wat men allemaal niet vindt van allerlei voetballers op deze site

28 februari 2024 om 19:08

FCVoetbal23,Tja dat gebeurt nou eenmaal op een platform als voetbalzone. Mensen discussiëren hier over voetbal(lers), die ga je niet met jezelf vergelijken natuurlijk, dat slaat kant noch wal. Daarnaast is "meer gepresteerd/bereikt hebben" een heel breed begrip waar vooral veel interpretatatie bij komt kijken. Ook zo'n uitspraak vind ik maar weinig zeggends.

Wat betreft Slory vond ik het een prima eredivisie speler hoor. Heb toch een aantal slechtere bij Feyenoord zien spelen bijvoorbeeld.

Zou de komst van Dani a la Mbappe ook een onderdeel van de deal met Jaden zijn?

28 februari 2024 om 14:40

Ga ik niet vanuit. Denk dat hij zich gewoon goed heeft ontwikkeld bij NAC en dat ze hem daarom terug hebben gehaald. Is niet voor niks jeugdinternational geworden. Of zou dat ook met z’n broer te maken hebben

28 februari 2024 om 14:43

Wie weet, maar hij speeld wel voor Oranje onder 16 terwijl hij bij NAC zit, dan moet je dus wel wat kunnen. Dan kan je oudere broer zeggen jullie moeten hem nemen ander blijf ik niet. Maar kan me voorstellen dat Feyenoord dit type spelers scout en goed genoeg bevind.

28 februari 2024 om 15:03

Ik dacht precies hetzelfde eerlijk gezegd haha, wel heel toevallig

28 februari 2024 om 16:35

Daar Dani gewoon jeugdinternational is lijkt met dit niet met de deal van jaden te maken te hebben. Dani behoort tot de 20 beste nederlandse voetballes van zijn leeftijdscategorie. Had waarschijnlijk zo bij az, ajax, psv en dus ook feyenoord kunnen aansluiten.

Is gezellig op Varkenoord, behoorlijk wat zoontjes van ex-profs in de jeugdopleiding. Of lijkt dit? Ik zou niet weten wat er bij een NEC, PSV of AZ rondloopt. Slory mag meer kansen van mij krijgen.

28 februari 2024 om 14:07

Bij PSV loopt in ieder geval Jaden de Guzmã¡n rondt, de zoon van Jonathan de Guzmã¡n.

28 februari 2024 om 17:04

Jairo beerens , bij de o16 ,zoon van roy

28 februari 2024 om 18:32

Van Nistelrooij junior. Maar die draagt de achternaam van zijn moeder.

Az heeft met Ruben v Bommel, Mexx Meerdink, Sem westerveld een "zoon van" rondlopen en voorheen Maxim Gullit.

28 februari 2024 om 16:36

Klopt en dit artikel gaat over Feyenoord.

28 februari 2024 om 18:13

Klopt.....ennl ik geef gewoon netjes en beleeft antwoord op de vraag van een mede lid (Deenb)

28 februari 2024 om 18:00

Kenneth Goudmijn

Twente/heracles heeft de nieuwe generatie Vennegoor of Hesselink

Heb in z'n eerste periode bij Feyenoord eigenlijk nooit van hem gehoord; is dit wat volgens de heren en dames kenners?

Package deal! Krijg hier altijd wel een beetje het gevoel bij dat de een erbij wordt genomen zodat de ander tekent.. Maar hopelijk beide van toegevoegde waarde voor Feyenoord!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren