Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord richt zijn pijlen op voormalig transferdoelwit van Ajax

Laatste update:

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op James McAtee van Manchester City. Dat meldt The Telegraph donderdag. De twintigjarige middenvelder staat echter ook in de belangstelling van Sheffield United en Leicester City, dus een overgang naar Rotterdam-Zuid is nog allerminst zeker. Twee weken geleden had Ajax McAtee volgens Fabrizio Romano ook al in het vizier.

"Sheffield United, Leicester City en Feyenoord proberen allemaal om James McAtee te huren", meldt James Ducker van The Telegraph donderdagmiddag op Twitter. "Nottingham Forest houdt de situatie ook in de gaten. Manchester City wil hem eigenlijk behouden, maar begrijpt ook dat de speler minuten wil maken en dat een verhuur misschien beter is voor op de lange termijn. Een eventuele verhuur zal overigens geen optie tot koop bevatten."

McAtee, die dus eerder al aan Ajax gekoppeld werd als eventuele vervanger van Mohammed Kudus, ligt nog tot medio 2026 vast bij City. Hij is een Engelse middenvelder die doorgaans een aanvallende rol heeft. Het jeugdproduct van the Citizens werd afgelopen seizoen op huurbasis ondergebracht bij Sheffield United. Daar kwam hij tot 43 officiële wedstrijden in alle competities, waarin hij 9 keer wist te scoren en 4 keer aangever was.

McAtee doorliep de jeugdopleiding van Manchester City, waar hij in de seizoenen 2020/21 en 2021/22 uitkwam voor Manchester City Onder 23 in de Premier League 2. In beide seizoenen werd hij kampioen. De linkspoot eindigde het seizoen 2021/22 als gedeeld topscorer van de competitie met 18 doelpunten in 23 wedstrijden en werd verkozen tot Speler van het Jaar. Ook kwam hij dat jaar uit in de Youth League, waar hij vier keer wist te scoren in drie wedstrijden. Namens de hoofdmacht van de regerend Engels landskampioen staat de teller momenteel op zeven officiële wedstrijden, waarin hij nog niet wist te scoren.

Zou James McAtee een goede versterking zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was erg enthousiast over deze kerel en zie hem liever niet naar Feyenoord vertrekken. Enorme handenbinder die ze echt lekker weglegt. Prima als 10 lijkt het en veel potentie.

Overigens zie ik niet dat dit de speler is die Feyenoord nodig heeft dat terzijde.

Ben benieuwd hoe serieus dit is. 1908 melde 1,5 uur geleden: 'volgens ingewijden betreft dit gerucht geen concreet verhaal '

Reeds ontkracht door 1908. Hoop nog steeds op die Bitello maar denk dat er niks meer bij zal komen.

31 augustus 2023 om 19:30

Denk dat hij komt als Dillorsun of Ali vertrekt want die verdienen teveel.
Hij probleem ligt nu terecht in het salarishuis en te Kloese neemt geen onverantwoordelijke risicos.

31 augustus 2023 om 19:45

Het salarishuis werkt niet bepaald mee nee. Maar ook dan acht ik de kans klein, die jongen moet toch rond de 10 miljoen kosten en volgens mij hebben we nu al meer uitgegeven dan dat er ontvangen is aan transfers. Denk alleen bij een vertrek van Geertruida dat we nog een grote inkomende transfer kunnen verwachten

31 augustus 2023 om 19:49

Dan hoop ik wel een verdediger die er meteen staat en geen middenvelder/aanvaller..

31 augustus 2023 om 19:51

Een vervanger voor Luts lijkt mij dan ook eerste prioriteit ja :D

31 augustus 2023 om 19:47

@Fey95: Dat is dan nog steeds een gevalletje "hij zei, hij zei". Echt veel wijzer zijn we dan nog niet geworden, terwijl jij al denkt zeker te weten dat het onzin is...

Daarnaast: ik hoor elke keer als ik deze naam hoor de naam Jason McAteer... Ik zal wel oud worden...

31 augustus 2023 om 19:50

Zeker weten wellicht niet, maar 1908 is zeer goed ingevoerd als het om Feyenoord gaat, wat mij betreft zeer grote kans dat hij het hier dan ook bij het rechte eind heeft

1 september 2023 om 04:26

Hoe groot is die kans dan en hoe heb je dat berekend? Uiteindelijk komt het er op neer dat je de ene bron wel vertrouwt en de andere niet. Op zich niet erg, maar wees daar dan ook gewoon eerlijk over in plaats van net te doen of je er kansberekening op los hebt gelaten.

Voetbalzone dit verhaal is allang ontkracht..... waarom dan dit plaatsen? Research?

31 augustus 2023 om 19:39

Gast doe niet altijd zo chagrijnig 😂

31 augustus 2023 om 19:45

Onze soccerfan wilt alleen artikelen lezen over Sven haha

31 augustus 2023 om 19:39

Klik!

31 augustus 2023 om 20:23

Door wie is het ontkracht en wie zegt dat zij wel gelijk hebben? Ik had dit nog niet gelezen voor, tijdens of na de zogezegde ontkrachting. VZ zou het erbij kunnen zetten voor de volledigheid. Verder is dit toch gewoon t brengen van nieuws? Zie dit liever dan t 80e bericht over een scheet van ome Sven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren