Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord mag zich niet laten verrassen door zo’n kleine club’

Laatste update:

Feyenoord is maandag bij de loting voor de derde voorronde van de Europa League gekoppeld aan de winnaar van het tweeluik tussen het Poolse Górnik Zabrze en het Slowaakse AS Trencin. Als Feyenoord de derde voorronde doorkomt, moet men nog een ronde overleven om de groepsfase van de Europa League te halen.

Volgens Ryan Koolwijk, ex-speler van Trencin, is de Slowaakse club de afgelopen jaren minder geworden. “Er zijn nog wat jongens die ik ken en nog weleens spreek. Van wat ik gehoord heb, zijn ze minder dan de afgelopen jaren”, stelt de middenvelder van Excelsior in gesprek met RTV Rijnmond. “Ze hebben twee goede jongens verkocht.”

Feyenoord speelde niet eerder tegen Górnik Zabrze, dat afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Poolse competitie, en Trencin, dat in 2015 en 2016 kampioen van Slowakije werd. Trencin wordt gecoacht door Ricardo Moniz, die eerder trainer was van onder meer FC Eindhoven en RB Salzburg en heeft Nederlanders als Joey Sleegers, Desley Ubbink, Milton Klooster en Ashraf El Mahdiou op de loonlijst staan.

Johan Voskamp kent Górnik Zabrze uit zijn tijd bij Slask Wroclav. “Globaal gezien spelen Poolse ploegen verdedigend en vanuit een gesloten organisatie, met veel fysieke spelers. Dat is denk ik niet veranderd”, vertelt de aanvaller van RKC Waalwijk. “Ik had daar wat moeite om me aan te passen aan het fysieke spel, de echte kerels achterin. Maar Feyenoord is van een niveau hoger. Ik verwacht dat ze niet al te veel moeite zullen hebben.”

“Je zou het het sc Heerenveen van Polen kunnen noemen. Een subtopper met wel een redelijke rijke historie, maar dan met name voor de jaren tachtig Daarna hebben ze heel weinig gewonnen en zijn ze zelden kampioen geworden. Feyenoord mag zich niet laten verrassen door zo’n kleine club”, oordeelt Voskamp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord is het gewoon verplicht om door te gaan, het enige nadeel is dat beide tgenstanders al aan de competitie begonnen zijn (meen ik).

24 juli 2018 om 00:47

Wij hebben de JC Schaal op 4 augustus dus zijn dan ook al begonnen

Oh oh, als feyenoordsupporter weet ik dat we helaas niemand kunnen onderschatten. Wel vrees ik als we die Poolse club loten dat er ongeregeldheden zullen zijn. Dat weet ik bijna zeker helaas.

23 juli 2018 om 23:28

Denk dat het wel mee zal vallen. In Napels en Manchester 2X was er niets aan de hand. De laatste serieuze ellende al weer 3.5 jaar geleden tegen Roma.

23 juli 2018 om 23:29

Manchester wist je van te voren al dat er niks ging gebeuren. En in Napels waren ze trots op de Feyenoord supporters wat ze in Roma hadden aangericht... En maakte ze de afspraak als jullie hier niks slopen doen wij ook niks.

23 juli 2018 om 23:37

Tuurlijk Prof, tuurlijk.

23 juli 2018 om 23:37

Was het niet zo dat Feyenoorders niet eens Napels in kwamen? Dat ze direct terug werden gestuurd of iets dergelijks bij aankomst?. Of zit ik nu dingen door elkaar te houden?

23 juli 2018 om 23:41

Uit mijn ingelichte bronnen zijn er zeker feyenoorders van de harde kern aanwezig geweest. Maar de meeste zijn inderdaad niet in Napels geweest.

23 juli 2018 om 23:44

Wat ging de harde kern daar doen dan als ze niet het stadion in mochten én niks mochten slopen i.v.m. die zogenaamde afspraak?

23 juli 2018 om 23:58

Sander waarschijnlijk even pizza eten en even genieten van de stad😉

24 juli 2018 om 00:00

Er waren nog genoeg Feyenoorders in Napels en uiteindelijk ook in het stadion (uiteraard zonder Feyenoord shirt) en er is helemaal niks gebeurd. Ik verwacht eigenlijk geen rellen o.i.d. met Poolse supporters. Zou ook niet weten waarom.

24 juli 2018 om 00:02

En die "afspraak" Professor is natuurlijk makkelijk scoren en onzin. Fans van geen enkele club waren eigenlijk welkom, omdat de lokale autoriteiten bang waren voor de 'eigen' groep hooligans van Napoli.

24 juli 2018 om 00:04

Omdat het feyenoord is mgmv. Die hebben helaas weinig nodig om te rellen.

24 juli 2018 om 00:18

Achja, inkoppertje. Maar Rome was de laatste keer en ondertussen gaan al vele trips 'gewoon' goed.

24 juli 2018 om 00:14

Hebben ze daar ook een plein?

Het zal wel heel Feyenoords zijn om er door dit soort clubs uit te vliegen. Desalniettemin moeten we deze voorronden overleven, voor het Nederlandse voetbal en voor de club Feyenoord.

23 juli 2018 om 23:42

Ik kijk nergens meer van op.

Beetje het UT Arad complex.

Als we het even weer gewoon over voetbal kunnen hebben, waar liggen de kansen voor dit Feyenoord om door dit moeras heen te komen naar de groepsfase ?

24 juli 2018 om 00:48

Robin van Persie is de naam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren