Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan zomers transferdoelwit definitief uit het hoofd zetten

Laatste update:

Bitello vervolgt zijn carrière bij Dinamo Moskou, zo bevestigt de Russische club via de clubkanalen. Naar verluidt is er zo'n 10 miljoen euro gemoeid met de transfer van de 23-jarige middenvelder. Hij tekent een vijfjarig contract bij Dinamo, tot medio 2028, waar de Braziliaan bij Grêmio nog tot december 2025 vastlag,

De technisch vaardige middenvelder was in augustus plotseling een thema binnen Feyenoord. Nadat 1908.nl met het nieuws kwam dat Bitello hoog op het lijstje staat in De Kuip, meldde presentator Sinclair Bischop van ESPN een week later zelfs dat de regerend landskampioen zeven miljoen euro had geboden op de rechtspoot. Omdat Feyenoord de transfer over meerdere jaren wilde uitsmeren werd de deal echter complex. De transferrechten van Bitello zijn namelijk voor slechts dertig procent in handen van Grêmio, dat daardoor amper kan investeren in een waardige vervanger.

Algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese zou zeer gecharmeerd zijn van Bitello, waardoor het niet uit te sluiten was dat Feyenoord deze winter terug zou komen voor de Braziliaan. Dat gaat nu echter niet gebeuren. Bitello, die ook belangstelling zou hebben genoten van Arsenal, speelde de afgelopen jaren 92 officiële duels voor Grêmio. Daarin was hij goed voor 17 doelpunten en 8 assists.

Met Ondrej Lingr haalde de Stadionclub uiteindelijk een andere middenvelder binnen, waar ook Quinten Timber een goede indruk maakt in de eerste competitieduels. Bitello, jeugdinternational van a Seleção, was afgelopen week actief met Brazilië Onder 23. In de interlandperiode zouden de Brazilianen uitkomen tegen Marokko. Dat duel werd wegens de zware aardbeving echter afgelast.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Had Feyenoord moeten doorpakken voor Bitello?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord heeft al genoeg middenvelders lijkt me, toch? Misschien is dit een eventuele vervanger van bijvoorbeeld een Paixao, maar ik kan zo al een dozijn aan Feyenoord middenvelders opnoemen ;'

12 september 2023 om 08:52

Paixao is rechtsbuiten en linksbuiten, dus dat zou een beetje een gekke vervanger zijn.

Daarnaast lijkt de komst van Bitello niet meer nodig gezien er voldoende middenvelders zijn en aankomen qua talenten.

Zoals Mikeyduff aangeeft: wat meer diepte of anticiperen op vertrekkende verdedigers heeft een hogere prioriteit zo lijkt het.

Je kunt Hancko en the Luts niet eeuwig aan je verbonden houden(helaas).

Als Timber zo blijft spelen is Bitello niet nodig.
Je hebt met Milambo en Zechiël 2 hele talentvolle spelers daarachter.

Ik zou alvast voorsorteren op het vertrek van Hancko, die volgend seizoen sowieso weggaat.
Geertruida ook en Trauner is ook de jongste niet meer.

Dus in mijn ogen moeten er 2 CV's komen en nog een goede rechtsback.

Ik vraag me ook af hoelang Marcos Lopez als 2e viool wil fungeren met het oog op Peru. Dus ook je back-up linksback kan zomaar weg zijn.

12 september 2023 om 08:52

Met Beelen is er al een vervanger in huis, ik weet ook niet of Hartman nog te behouden is na nog zo'n jaar.

12 september 2023 om 09:01

Hancko en Geertruida gaan wel. Dan moet je wel 2 toppers halen.

12 september 2023 om 09:10

Of opleiden. Onze O18 generatie is erg talentvol. Hoop dat die over een jaar één topper kunnen afleveren.

Beelen vind ik echt sterk, heel blij met die aankoop. Als Hendriks zich dan ook nog eens goed ontwikkelt bij Vitesse heb je met een beetje geluk de opvolging al helemaal klaar staan.

Nou het getuigt in ieder geval niet van veel sportieve ambitie en gezond algemeen verstand om nu de stap naar Moskou te maken. Maar goed, volgens mij heeft Feyenoord momenteel ook geen middenvelder nodig. Timber komt steeds beter in vorm en daarachter zit Milambo ook nog.

12 september 2023 om 10:24

Dat vindt jij, laat iedereen lekker zelf beslissen. Maar idd Milambo alvast klaarstomen voor het echte werk.

12 september 2023 om 10:27

Opzich is je mening geven wel één van de doelen van een forum anders zijn de discussies wel erg snel klaar. Laat Feyenoord lekker zelf beslissen of ze Milambo alvast klaar stomen...

12 september 2023 om 10:54

Tja, de oorlog in Oekraïne leeft maar mijn gevoel een stuk minder in Brazilië dan hier. Dan komt daarbij dat Brazilianen over het algemeen echt broodvoetballers zijn, wat hun goed recht is, en dan kan je in Moskou waarschijnlijk meer verdienen dan elders. Ik zou het zelf niet doen, maar ik snap hem wel.

15 september 2023 om 08:19

Als jij uit een sloppenwijk van Brazilie komt waar een deel van je vrienden zijn vermoord en er elke dag wel schietpartijen en moorden zijn, wetende dat je ook de rest van je famalieleden moet onderhouden. De keus is makkelijk gemaakt en tegen een oorlogje zeg je dan geen nee. In zo'n situatie zou jij het mijn inziens ook hebben gedaan. Ik denk 99.999 van de 100.000 mensen zullen dit doen.

Louter goede verhalen gehoord over Bitello. 23 jarige Braziliaan klinkt natuurlijk altijd al veelbelovend. Een technische nummer 8 die creativiteit kan brengen. Daarnaast kan hij ook op tien. Dit is wat ik heb gehoord. Op het eerste oog lijkt dit dus een 1op1 vervanger van Kokcu qua type spel.

Maargoed op dit moment hebben wij Wieffer, Timber Zerrouki, van de Belt, Milambo en Zechiel voor de 6-8 posities. Verder kunnen Stengs, Ivanusec, Timber, Dilrosun allen op tien. Druk bezet middenveld waar er een paar talentvolle jongens bij zitten die door kunnen groeien naar een hoger niveau en geld gaan opleveren. Daarnaast lijtk Slot de samenstelling op het middenveld voorlopig te hebben gevonden. Dus op dit moment geen ramp, er zullen aankomende zomer wel weer nieuwe spelers zijn die we kunnen aantrekken. Als we top 2 eindigen zullen we aankomende zomer weer een stap kunnen zetten wat betreft spelersaankopen.

Ik blijf me ontzettend verbazen hoe weinig voetbalkennis mensen hebben. Zie hier reacties als “Feyenoord heeft genoeg middenvelders”. We hebben maar één nummer 8 in de selectie die voldoet en dat is timber. Milambo en zechiel zijn talenten, die kan je eigenlijk nog niet die druk geven. Van den belt komt te kort. Bitello zou een welkome versterking zijn geweest. Als er wat met timber gebeurt en die kans is best groot in de vorm van een blessure of schorsing, dan heb je toch wel een probleem, aangezien er niemand verder is die die positie meteen goed kan invullen, dus het word dan hopen dat milambo of zechiel het meteen kan overnemen.. Al die namen die hier worden genoemd zijn allemaal geen nummers 8.

14 september 2023 om 23:50

Als ik mij niet vergis speelde stengs ook op 8 bij Antwerp maar ik kan het mis hebben

15 september 2023 om 09:21

Stengs komt te kort op 8 voor het voetbal van Slot op die positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren