Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord identificeert oude bekende Eredivisie als alternatief Özyakup’

Laatste update:

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt, zo weet De Telegraaf dinsdagochtend te melden. Technisch directeur Frank Arnesen zou namelijk het binnenhalen van Lewis Baker op huurbasis serieus onderzoeken. De 24-jarige middenvelder is eigendom van Chelsea, al is speeltijd in Londen een utopie. De Engelsman wordt aangemerkt als alternatief van Oguzhan Özyakup, mocht een deal met laatstgenoemde niet doorgaan.

Baker werd door Chelsea aan het begin van het seizoen door Chelsea op huurbasis richting Fortuna Düsseldorf gestuurd. Eerder deze maand kwam er echter een einde aan de verhuurperiode. Baker begon nog als basisspeler aan deze jaargang, maar vanaf oktober kwam hij nauwelijks nog aan spelen toe. In de laatste paar wedstrijden zat de aan Feyenoord gelinkte middenvelder niet eens bij de wedstrijdselectie.

De door Chelsea opgeleide middenvelder is geen onbekende in de Eredivisie, want Baker speelde tussen 2015 en 2017 op huurbasis voor Vitesse. Hij verliet Arnhem met 20 doelpunten en 11 assists in 73 wedstrijden. Aan het einde van zijn tijd in Nederland veroverde Baker met Vitesse de TOTO KNVB Beker. Chelsea leende hem de laatste jaren ook uit aan onder meer Reading, Middlesbrough en Sheffield Wednesday.

Özyakup vertrekt volgens Voetbal International zo goed als zeker als huurling naar Feyenoord, al zijn nog niet alle details in de huurovereenkomst met Besiktas afgerond. "We bekijken uiteraard of er iets mogelijk is”, zei de technisch directeur van de Rotterdammers maandag. "Maar het is een kwestie van financiën. Kopen is sowieso uitgesloten. Als er nog iets zou komen, dan is het een huurspeler." Eerder op maandag werd aanvaller Robert Bozenik definitief overgenomen van MSK Zilina.

Zou Lewis Baker een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In principe geen slechte optie. Echter moet je dan wel met de punt naar voren spelen. Ozyakup is juist een cvm/cm toch? Dus totaal een andere type lijkt mij. Zie Baker graag komen , denk dat ie voor meer stabiliteit en organisatie kan zorgen op het middenveld.Trouwens , ben erg verrast tot nu toe met Arnesen , komt met leuke namen iedere keer.

28 januari 2020 om 07:46

Zeker geen cvm maar ook echt geen am. Heeft verschillende keren als 10 gespeeld en was daarin echt slecht. Op de CM met een echte nummer tien voor zich en een stofzuiger kan hij het goed doen als hij zijn niveau haalt.

28 januari 2020 om 07:59

Het middenveld kokcu, fer, toornstra is mede de reden dat feyenoord weer begonnen is met punten pakken. Hoewel de bezetting nu erg dun is op het middenveld heb ik er moeite mee een huurling structureel in de basis terug te zien komende maanden. Welke basisspeler/ vaste contractspeler wordt daar van de dupe? Of gaat de huurling alsnog veel banken en schiet die weinig op?

28 januari 2020 om 08:36

Als Özyakup komt proberen ze een optie tot koop te bedingen dus is het niet perse een huurling meer.echter is het middenveld nu heel dun bezaait. Mocht er met 1 van de 3 wat gebeuren ben je eigenlijk de Sjaak. Ja Tapia heb je nog maar voor mij niet echt een versterking. Daarnaast is na mijn weten Geertruida ook een cvm. Maar die is inmiddels omgeturnt tot rb.

28 januari 2020 om 08:51

We zijn het er dus over eens dat het dun bezaait is op het middenveld. Overigens kan Karsdorp daar ook uit de voeten.Die bezetting is ook niet het heikele punt want dat ziet iedereen. Zonder optie tot koop moet je er niet eens aan beginnen wat mij betreft.

28 januari 2020 om 10:00

@ijsmuts , er zit geen organisatie en balans op het middenveld. Uit Kokcu kan bijvoorbeeld veel meer uitkomen dan in zn huidige rol. In zijn huidige rol/taken kan die niet echt zijn stempel drukken , terwijl hij dat kwalitatief gezien zeker wel kan ondanks zn leeftijd. Het zijn 3 box to box spelers. Fer krijgt wel de taak om wat behoudender te spelen , maar zn voeten jeuken om mee naar voren te gaan, had overigens veel meer verwacht , ben niet helemaal overtuigd van hem. Zie graag een 10 komen en dat we met de punt naar voren spelen.ben itt vele andere wel erg gecharmeerd van Toornstra , echter heeft hij geen restwaarde meer dus mag er wat mij betreft best iemand zn plek innemen (in dit geval dus Baker/ozyakup), Toorsntra zou een meer dan prima backup zijn.

28 januari 2020 om 08:15

Niet eens goed genoeg voor de selectie van de nummer laatst in de Bundesliga. Is dus een aanwinst voor Feyenoord. Arnesen heeft vroeger zeker veel met Jan de Jong samen gewerkt.

28 januari 2020 om 09:58

Dat zegt echt helemaal niks. Pelle had ook nooit wat laten zien. Berghuis was tribuneklant bij Watford. El Ahmadi mocht weg bij Aston Villa. Om maar even aan te geven dat een andere omgeving voor sommige jongens ineens een enorme boost aan hen kan geven.

Ik was vrij sceptisch over de komst van Arnesen, maar wat een verademing tov van Geel. Eindelijk wordt er eens verder gekeken dan de eredivisie.

28 januari 2020 om 07:35

Wat is het verschil dan, op die spits na zijn het toch weer oud Eredivsie spelers die worden gelinkt aan Feyenoord, niks mis mee verder maar zoveel is er niet veranderd.. Daarbij moet Feyenoord huren dus dan is het vrij logisch dat je buiten de Eredivsie zoekt

28 januari 2020 om 07:39

Je hebt gelijk hoor. Maar helaas is het bij onze supporters een traditie geworden om altijd maar van Geel overal de schuld van te geven. Tuurlijk zijn er fouten gemaakt maar mede die man heeft onze club weer gezond gemaakt en kampioen gemaakt. Beetje dank zou mooi zijn.

28 januari 2020 om 07:47

Ozyakup heeft nooit in de eredivisie gespeeld.

28 januari 2020 om 07:57

@wesley1910 ben het met je eens dat van Geel overal de schuld van krijgt, maar toch durf ik mijn handen in het vuur te steken voor deze constatering: Als van geel er was, had je geen Bozenik gehad en had Ozyakup niet eens in de belangstelling gestaan. Dan had je waarschijnlijk met een dure Lens, een soort noodkreet voor Guidetti en nog vele andere ex Eredivisie spelers gezeten. Tevens is Baker natuurlijk een oud bekende, maar die jongen is tenminste nog 24 jaar oud en heeft nog een hele carrière voor zich waarin hij zich wilt bewijzen. Ook een Ozyakup is 27, in de top van zijn carrière qua leeftijd en een 43-voudig Turks international die NL spreekt. Het zijn die kleine dingen die gemist werden onder van Geel. Ondanks dat zal ik hem altijd dankbaar blijven voor de uitstekende aankopen als Sinisterra, Jorgensen, Berghuis en niet te vergeten het kampioenschap met van Bronckhorst. Maar hoe meer geld er kwam, hoe gekker die man gaat doen. Je ziet hoe hij met Willem II toch een geweldige selectie krijgt zonder veel geld. Daar moet hij het van hebben.

28 januari 2020 om 09:05

@Buakaw, het is gewoon een in Nederland geboren Turk die bij Az in de jeugd heeft gespeeld, het is dus geen onbekende speler, zoiets had van Geel ook kunnen bedenken

28 januari 2020 om 13:39

Nou inderdaad van Geel heeft zeker een hoop goede dingen gebracht maar helaas ook wat mindere dingen. Maar de loftrompet word in mijn ogen te snel bespeeld. Deze 2 jongens hebben beide geen wedstrijd ritme en zullen dus er niet gelijk staan. Ook de nieuwe spits blijft afwachten zijn statistieken zijn niet veel belovend voor in zo,n zwakke competitie.

28 januari 2020 om 07:51

Want Lewis Baker kennen we niet vanuit de Eredivisie waar hij 2 jaar op uitleenbasis bij Vitesse gespeeld heeft. Ozyakup heeft nog nooit een stap in Nederland gezet zeker? Op zich lijken het mij prima spelers voor de breedte hoor die nu in beeld zijn. Maar laten we los van Bozenik niet doen alsof Arnesen met deze namen in een compleet andere hoek dan van Geel kijkt.

28 januari 2020 om 10:11

Ik vind het ook op een positieve omslag lijken met Arnesen aan het roer bij Feyenoord. Voorheen dacht je op enkele uitzonderingen (kuyt, van Persie, Berghuis) na altijd: wat doen ze daar met het transferbeleid bij Feyenoord. Echte Van Geel-aankopen altijd. Van middenmoters en subtoppers uit de eredivisie en vaak ook nog eens spelers die weinig waarde kunnen genereren. Nog geen gekke dingen gezien van Arnesen.

28 januari 2020 om 10:51

Klopt. Guidetti, Jörgensen en Berghuis waren waardeloze aankopen door Van Geel. Met het aantrekken van een 20 jarige spits uit Slowakije die daar 1 op 3 loopt, enkel in de belangstelling stond van een 2e Bundesliga club voor 5 miljoen en gefinancierd is met geld wat er nog niet eens is, heeft Arnesen al gelijk zijn meerwaarde bewezen ten opzichte van Van Geel. Chapeau!

28 januari 2020 om 11:01

We moeten met Arnesen inderdaad nog niet te hard van stapel lopen, maar de insteek is wel duidelijker: jong talent in diverse contreien zoeken om later met winst door te verkopen.

28 januari 2020 om 13:56

Hiervoor zijn toch ook Senesi en Sinisterra gehaald als onbekende, buitenlandse spelers? Nu deze spits en verder wordt Feyenoord weer als vanouds gelinkt aan spelers die een verleden hebben in Nederland. Leuk en aardig, maar het lek is nu niet ineens boven.

Haha 010er, neem Jorgensen en Sinisterra als voorbeelden en je ziet direct dat het wel meevalt.

Ozyakup komt vandaag naar Nederland dus denk dat dit gerucht te laat komt. Zijn al rond met optie tot koop.

28 januari 2020 om 09:02

Geweldig voor de grote Turkse gemeenschap in Rotterdam. Goede klantenbinding meteen en goed voor de shirt verkoop.

28 januari 2020 om 11:03

Naja, als Ozyakup (of Besiktas of z'n nieuwe trainer) vandaag of morgen alsnog nee zegt, zal Baker het alternatief dus zijn. Ben benieuwd of er ook een optie tot koop bij zit. Lees de laatste berichten toch meer ja en nee verhalen.

Ik denk dat Ozyakup definitief komt, maar zo niet zou Baker geen slecht alternatief zijn - als men ook een optie tot koop (betaalbare optie) kan bedingen. Vertegewoordigd een hogere restwaarde dan Ozyakup, die ook nog altijd maar 27 is, natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren