Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-directeur Te Kloese: ‘Hij zei me dat hij niet op een transfer aast’

Laatste update:

David Hancko zit niet op een transfer te azen, zo verzekert Feyenoord-directeur Dennis te Kloese tegenover ESPN voorafgaand aan de huldiging van de club.

Hancko beschikt over een contract tot medio 2028, dat benadrukt ook Te Kloese in het interview. “Hij is een heel bijzondere speler, zowel in het veld als daarbuiten." Echt een uithangbord voor ons”, zegt Te Kloese over de 26-jarige verdediger.

De directeur van Feyenoord verwacht dat de prestaties van Hancko wel zijn opgevallen in de Europese top. “Ik denk dat hij zeker in de gaten wordt gehouden. Ik kan me niet voorstellen van niet. Als je hem niet hebt gezien, ben je een hele slechte scout.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Toch is het volgens Te Kloese helemaal niet zeker dat de Slowaak na dit seizoen vertrekt uit Rotterdam. “Wij zijn heel blij met hem. Hij heeft bij ons aangegeven dat hij zeker niet op de wip zit of op een transfer zit te azen.”

Afgelopen week brachten verscheidene Italiaanse media dat Napoli nadrukkelijk geïnteresseerd is in de diensten van de linksachter annex centrale verdediger. “Hij heeft al eens eerder in Italië gespeeld en daar geen fijne ervaring aan overgehouden zei hij tegen mij”, aldus Te Kloese.

Hancko maakte in 2018 de overstap van het Slowaakse MSK Zilina naar Fiorentina. Een jaar later vertrok hij echter alweer naar Sparta Praag, dat hem voor 2,5 miljoen euro overnam van de club uit Florence.

“Wij hebben hem voor langere periode vastgelegd met de intentie om hem hier te houden”, besluit de algemeen en technisch directeur van de Rotterdamse club het interview met de sportzender.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat soort garanties kan je toch nooit geven, zeker niet in Nederland waar spelers relatief (vergeleken met het buitenland) veel minder verdienen. Ik vond de persco van Slot ook wel mooi. Als 'die ene club' komt met uitmuntende voorwaarden, dan is het onhoudbaar. Dat is ook gezond. Als Liverpool, Real of weet-ik-het komt, dan blijf je niet zomaar. En daar is ook nks mis mee. Zo lang het dan voor Feyenoord wel een leuk muntje opbrengt

22 april 2024 om 11:53

Precies. Hancko gaat echt wel als hij een stap vooruit kan maken. Ik verwacht ook wel dat er wat clubs voor hem komen. Hij is verreweg de meest constante speler van Feyenoord en ik denk ook wel de beste. Zo veel rust zeg, wat een verademing.

22 april 2024 om 11:53

Het gaat niet eens om garantie geven, Kloese zijn antwoord is meer van, denk maar niet dat je Hancko voor en spotprijs kan ophalen, als je hem wilt moet je betalen, anders houden we hem graag hier. dat is wat ik uitmaak uit zijn antwoord.En als Slot in zijn ogen de ideale club voorbij komt is ie weg, zo niet dan blijf hij gewoon nog, daarbij heeft hij nog en doorlopende contract.

22 april 2024 om 12:58

Ik maak uit zijn antwoord meer op dat Hancko geen transfer zal forceren ten koste van alles. Maar als de juiste club komt is hij gewoon weg.

22 april 2024 om 11:55

Eens Westend, wat dat betreft is Slot wel bijna altijd realistisch. Prima goster, en echt een topcoach.

Vond dit echt een schrijnend slecht interview van onze Dennis. Hij zei hetzelfde over Slot met ‘we verwachten eerlijk gezegd dat hij volgend jaar nog bij ons is’. Het zet echt valse verwachtingen bij veel supporters door dit te zeggen, want hij weet net zo goed als iedereen met twee werkende hersencellen dat wanneer Liverpool belt onze Arne al in het vliegtuig zit voordat Liverpool de telefoon heeft opgehangen.

In de voetballerij worden je dit soort uitspraken wel nagedragen. Ook al doe je geen harde beloftes, supporters horen wat ze willen horen en krijgen al snel hoop. Jammer, vind hem normaliter veel sterker in interviews namelijk.

22 april 2024 om 12:03

Dan kan je dit bericht toch in de juiste context plaatsen? Er is een aantal niet te weigeren clubs; komen die, dan is de vogel gevlogen. Anders blijft hij dus.

22 april 2024 om 12:07

Jij kan dat wellicht, maar voor jou zijn er tien anderen die dat niet kunnen.

22 april 2024 om 12:54

Slot had zelf ook gereageerd (zie ook filmpje op VZ) op een dergelijke vraag van -je verzint het niet- V. Driessen en gaf daar helder antwoord op.
Ik denk dat dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

22 april 2024 om 13:21

De quote: "hij heeft bij ons aangegeven dat hij zeker niet op de wip zit of op een transfer zit te azen." is wat mij betreft duidelijk genoeg. Er zijn zat spelers die aan de bel trekken en aangeven koste wat kost weg te willen. Hancko blijkbaar niet. Dat kan nog veranderen als zijn droomclub komt, maar daar is nu geen sprake van. Ik vind in dit geval dat je het probleem met betrekking tot interpretatie bij de ontvanger moet leggen.

22 april 2024 om 13:22

Deze discussie ging over Slot, maar voor Hancko geldt idd hetzelfde.

22 april 2024 om 13:34

Of kan jij het niet. Want de frustratie die je uit omdat je iets leest lees ik niet terug. Te Kloese zal heus weten dat als een club komt die zowel Feyenoord als de trainer/speler beter maakt hij het niet zal weigeren. Daarnaast geeft hij aan een drukke Omer te verwachten. Dat vermoeden heb ik voor hem ook. Maar zoals gezegd alles voor de juiste prijs.

22 april 2024 om 14:30

@NJ juist daarom vind ik deze uitspraak onhandig. Slot zegt tussen de regels door duidelijk ‘ik zit hier goed en verdien prima, maar als een grote club zich meldt sta ik daar voor open’.

Nu maakt het mij verder weinig uit, maar je weet nu al dat deze uitspraak door elke journalist, analist en podcaster erbij gehaald gaat worden als Slot toch weg gaat en er geruchten rondgaan over andere spelers. Ik hoor Wijffels al zeggen “bij Slot riep Te Kloese ook dat hij er vanuit ging dat hij bleef en toch is hij weg, ik verwacht dus dat hetzelfde gebeurd met Wieffer” haha. Vervolgens gaat ook iedere podcast, talkshow en analist met die uitspraak aan de haal bij elk gerucht rondom een speler van Feyenoord.

Ik bedoel maar te zeggen dat je het jezelf er niet bepaald makkelijker mee maakt door dit soort uitspraken.

22 april 2024 om 12:03

Hoe ik Slot de afgelopen weken/maanden op tv hoorde praten zou je toch denken dat hij wel blijft. Hij was heel erg met toekomst bezig en de stappen die hij met Feyenoord wilde maken.

22 april 2024 om 12:05

Maar hij is ook ambitieus. Als Liverpool echt belt (lijkt me niet) gaat ie daar 100% naar toe. En geef em eens ongelijk.

22 april 2024 om 12:08

Was Liverpool niet al verder gegaan met die Portugees? Of heb ik wat berichten gemist de laatste tijd

22 april 2024 om 12:16

Slot zal best willen blijven, maar feit is ook dat hij al meermaals heeft aangegeven als er een grote club komt hij ‘bereid is om te luisteren’.

Als clubs als Bayern, Liverpool of Barcelona bellen is hij weg - en dat zal iedereen begrijpen. Daarom snap ik Dennis hier ook niet, want hij weet helemaal niet welke clubs zich allemaal nog gaan melden deze zomer.

22 april 2024 om 13:18

Die clubs gaan zich in ieder geval niet melden voor Slot. Ik denk ook dat het wel meevalt met de interesse vanuit de echte top. Vorig jaar goed gepresteerd, dit jaar gaat 't wat lastiger. Niet zozeer zijn schuld, hij bewijst nog steeds een goede trainer te zijn, maar dit seizoen zijn er nog niet echt prestaties die echt opvallen.

22 april 2024 om 13:40

Wat is precies anders dan?
Zoveel verschilt er niet met vorig jaar alleen een psv dat boven verwachting presteert.
We hebben helaas geen Ajax geluk dat 5x kampioen kan worden met minimale punten.

22 april 2024 om 12:05

Ik snap dat je het zo ziet maar ben het met deze niet met je eens. Hij geeft duidelijk in het interview aan dat het de intentie is van Feyenoord om hem te houden maar dat hij zeker weet/verwacht dat er interesse vanuit de top gaat komen. Hij zegt niet ik verwacht dat Slot en Hancko blijven hij geeft aan dat dat de intentie is.

22 april 2024 om 12:13

"Ik vind het heel logisch dat hij er zo goed opstaat. Dat is heel bijzonder hoe hij zichzelf gemanifesteerd heeft in de afgelopen jaren en Feyenoord echt een gezicht heeft gegeven. Aan de andere kant hebben we er vorig jaar op ingespeeld door zijn contract te verlengen. Ik moet eerlijk zeggen dat we ervan uitgaan dat hij ook volgend jaar bij ons trainer is."

Letterlijke quote uit het interview. Daar spreekt meer uit dan simpelweg een intentie. Ik vind het niet handig in een door sentiment gerunde industrie.

22 april 2024 om 13:36

Wellicht had hij het anders kunnen verwoorden. Al snap ik wel dat hij het zo insteekt, dat is natuurlijk wat Feyenoord wil, mocht er nou een niet te weigeren aanbod komen voor Slot kan elke weldenkende persoon wel begrijpen dat hij weg is. Het kwam denk ik door de woorden schrijnend slecht dat ik dacht nou dat valt nog wel mee. Het was in ieder geval niet zijn sterkste interview nee daar ben ik het zeker mee eens.

22 april 2024 om 12:23

Wat moet hij dan zeggen? Ja Hancko gaan we verkopen en Slot krijgen ze erbij als ze dat willen?

Hem behouden zou toch een geweldige prestatie zijn voor Feyenoord. Moet zeggen dat Beelen zich ook sterk houdt. Erg sterk duo.

Weet iemand of er een clausule in het contract van Hancko zit? Ben ook erg benieuwd naar zijn docu, trailer zag er veelbelovend uit.

Hoop dat hancko naar atletico gaat en dat we met hem weer wat vaker de 0 kunnen houden

Een hele goede ontwikkeling als spelers als Hancko langer in Nederland blijven. Gister hoorde ik ook Brands zeggen dat Veerman blijft en dat Dest ook oren heeft naar een langer verblijf. Lijkt me alleen positief als de topclubs in Nederland dit soort spelers kunnen houden en op die manier kunnen groeien naar CL niveau. Dat mis ik namelijk nog bij de Eredivisie clubs. prima dat je kampioen word maar probeer dan het jaar er op jezelf zo sterk te maken dat je stap hoger in de CL kan zetten.

22 april 2024 om 12:10

Ja, en het is allemaal onzin. Dat zeggen ze alleen om de prijs op te drijven. Veerman bijvoorbeeld heeft al meerdere keren aangegeven een stap naar het buitenland te willen maken.

Als je financieel gezond wilt blijven ook al heb je CL geld binnen, moet je gewoonweg door blijven gaan met verkopen op goede momenten. Zeker als er europese clubs achteraan zitten. Genoeg zullen ze er vast aan verdienen en denk dat ze het goed kunnen gebruiken voor toekomstige nieuwe spelers

22 april 2024 om 12:40

Dat is zeker zo, maar er worden ook andere spelers van Feyenoord in verband gebracht met transfers naar het buitenland.
Om al je sterkhouders in een seizoen te verkopen, dat schiet natuurlijk ook niet op, leuk voor de portemonnee, maar op sportief vlak valt dat nog te bezien.
Feyenoord zal ook op een minimaal niveau willen blijven nu en ook door willen groeien, daar mee moet je tijdig door selecteren maar niet alles tegerlijk

22 april 2024 om 12:42

Zolang je scouting op orde is en je lijstjes met vervangers hebt per positie, moet dat zeker goedkomen. Zeker als je dan enig idee hebt wat de vervanger kost (transfer+salaris), zodat je ook weet wat je minimale verkoopwaarde is van je huidige selectiespeler.

23 april 2024 om 09:12

Is ook wel zo, dan nog is de weg der geleidelijkheid het beste.
Je halve elftal vervangen en volgend seizoen meestrijden voor het kampioenschap is een lastigere opgave, dan dat je dat over 2 seizoen doet

24 april 2024 om 07:51

Nee met je eens, zorgen dat je nieuwe sterkhouders hebt, voordat je ze allemaal wegdoet.

Heeft Hancko al een prijs gewonnen?

Beetje de prijs opdrijven kan niet kwaad. Hancko Geertruida en slot staan bij genoeg clubs op het lijstje.

Mooie praatjes voor de supporters. Het echte verhaal is dat er nog geen geschikte club voorbij is gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren