Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord denkt aan ‘één van meest tactisch geschoolde trainers in Eredivisie’

Laatste update:

De huidige Feyenoord-staf heeft trainer Rogier Meijer hoog zitten, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. In een analyse wordt de huidige coach, naast Joseph Oosting, genoemd als een mogelijke opvolger van Arne Slot.

Nu de interesse van Liverpool in Slot concreet begint te worden, moet Feyenoord serieus gaan denken aan geschikte coaches die het roer van de succestrainer over kunnen nemen.

Woensdagochtend meldde De Telegraaf al dat Feyenoord Oosting 'op de radar als mogelijke vervanger'. Het Algemeen Dagblad speculeert verder over de mogelijke vervangers van Slot en weet dat de huidige staf van de Rotterdammers erg onder de indruk is van de kwaliteiten van Meijer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“De man die zondag in de bekerfinale nog de tegenstander coachte, wordt door de technische staf van het huidige Feyenoord gezien als één van de meest tactisch geschoolde trainers in de Eredivisie. Iemand ook die in staat is om wedstrijden naar zijn hand te zetten”, zo schrijft het AD.

De krant noemt nog een aantal Nederlanders die gezien kunnen worden als mogelijke opvolgers, al is het bij die namen niet duidelijk hoe de Feyenoord-staf of de clubleiding naar hen kijkt.

Verder worden onder meer Giovanni van Bronckhorst, Pepijn Lijnders, Albert Stuivenberg en Dick Schreuder genoemd. In het buitenland ziet het dagblad Jesse Marsch, Nuri Sahin en Bo Svensson als eventuele kandidaat-opvolgers.

Sipke Hulshoff


Slot zou, mits hij inderdaad naar Liverpool verkast, voornemens zijn om Hulshoff mee te nemen. De loyale rechterhand van Slot werd voorzichtig genoemd als mogelijke opvolger, maar als het aan Slot ligt gaat hij dus 'gewoon' mee naar Engeland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lullig voor NEC die op het punt staat te verlengen (of dat al hebben gedaan?), maar zo gaat het eenmaal. Ik vond hem in de bekerfinale ook tactisch sterk. De eerste helft had Feyenoord geen antwoord op NEC en speelde vanuit de kracht van zijn ploeg een aantal mooie kansen bijeen. De stap van NEC naar (dit) Feyenoord is wel een hele grote dus qua status kan dit te vroeg zijn.

Ik gun Ron Jans een kans mocht hij te porren zijn. Heeft het nooit slecht gedaan en kan ook de harten van de supporters winnen.

24 april 2024 om 18:46

Maar het is wel makkelijker om tactisch plan te bedenken als underdog. Je weet dat Feyenoord hoog druk zet, zeker in eigen huis. Lange bal achter de linies is dan wel een makkelijk concept.

Ik hoop toch op Oosting of Jesse.

24 april 2024 om 18:56

Vind je? Juist doordat Feyenoord hoge druk zet kan je ook met 10 man voor de goal hangen en dat is wat NEC iig in de eerste helft niet deed. Vrij gedurfd.

Overigens komt er, zoals ik al aangaf, meer bijkijken bij een topclub en daar heb ik bij Meijers wel m'n twijfels bij.

Oosting lijkt me ook wel een goede optie. Een buitenlandse coach ben ik wat minder fan van.

24 april 2024 om 18:57

Dat ben ik niet met je eens. Een tactisch plan bedenken tegen een betere tegenstander is altijd moeilijker.

Lange ballen is in dit geval ook wel makkelijker gezegd dan gedaan, iedere ploeg probeerde dit tegen Feyenoord in de eredivisie en hoeveel zijn er echt in geslaagd om de bal dan voorin vast te houden en kansen te creëren? Zonder daarbij grote kansen weg te geven op 1 standaard situatie na?

24 april 2024 om 19:00

Maar dat is nog altijd iets anders dan dominant voetbal spelen, wat je van Meijer ook in de kleinere wedstrijden niet kan zeggen.

24 april 2024 om 21:45

Ik kan genoeg tegenstanders opnoemen waaronder bijvoorbeeld FC Groningen in de halve finale van de beker. Hoe vaak hebben wij dit seizoen niet gehad dat elke kans tegen een doelpunt opleverde, terwijl we zelf kans op kans verneukte.

Jesse heeft het met RB Salzburg altijd zeer goed gedaan. Is tactisch zeer goed onderlegt. En zal ongetwijfeld best wel een RB netwerk hebben.

24 april 2024 om 19:01

Meijer komt op mij altijd net iets te nerveus over als het echt spannend wordt. Ik zou hem toch eerst bij een club als Twente of AZ willen zien voordat hij naar een van de traditionele top 3 clubs gaat.

24 april 2024 om 19:24

Ik had tot een aantal maanden geleden ook niet zoveel met Meijer, maar juist in de "spannende" wedstrijden liet hij het juist wel zien. Denk aan de playoffs voor Eredivisie, Psv/az/twente dit seizoen, en ook afgelopen zondag. Waar baseer jij die nervositeit op? Zou alleen de derby van afgelopen jaren kunnen bedenken, maar daarin zakten vooral individuen in het veld door het ijs.

24 april 2024 om 19:33

Ik bedoel meer hoe hij langs het veld staat en zijn media optredens. Ik vind hem altijd een beetje nerveus ogen. Ik weet niet waarom, maar ik mis een soort senioriteit bij hem. Maar ik kan er uiteraard volledig naast zitten.

24 april 2024 om 19:23

Dani17 je vertelt exact het verhaal wat ze in de Daily van fc afkicken zeiden. Makkelijk dit hahah.

Vanzelfsprekend vallen de namen van Oosting en Meijer, maar Pascal Jansen volgde Slot ook op in Alkmaar en is een uitstekende trainer. Toch denk ik dat Fraser het meest succesvol kan en zal zijn
Geef hem goed materiaal en je zult versteld staan. Of gewoon een buitenlandse trainer, maar dat zal wel niet mogen van de media (telegraaf)

24 april 2024 om 18:39

Ron Jans kan ook weleens een verrassing worden.

24 april 2024 om 18:43

Jans, doet het goed bij zijn clubs, maar daar hoop ik toch ook niet op. Is naar mijn idee echt een subtoptrainer.

24 april 2024 om 19:20

Helemaal eens die Jans kan er niet zoveel van laat hem maar lekker bij Utrecht zitten 😋

24 april 2024 om 20:12

Zeg niet dat hij er niet zoveel van kan. Als je jarenlang een subtoptrainer bent in de eredivisie dan doe je het heel goed

24 april 2024 om 21:29

Ben het met je eens bedoelde het ook met een knipoog. Het is wel moeilijk een goede opvolger voor Slot te vinden misschien Gio terug halen?

24 april 2024 om 18:41

Alstublieft geen Jansen en Fraser.
Jansen is het allemaal net niet en Fraser zijn speelstijl past niet bij het huidige Feyenoord.
Dan liever Oosting of Meijer

24 april 2024 om 18:50

Fraser? Serieus? Het enige wat hij mee heeft is zijn Feyenoord achtergrond. Speelt over het algemeen zeer behoudend en dat is niet de weg die we zijn ingeslagen.

24 april 2024 om 19:11

Fraser zou ik echt niet doen. Is bij ons echt door het ijs gezakt met zijn laffe tacktiek. Tegen ploegen zoals Emmen en Cambuur was hij zelfs aan het tegenhouden. Ik wist niet wat ik zag toen ik in het stadion was. Toen ze eenmaal een reden hadden om hem eruit te gooien hebben ze dat ook gelijk gedaan. Dat zegt ook genoeg.

Jesse Marsch zou ik toejuichen. Komt uit het Red Bull concern en liet Salzburg heel goed voetballen. Bij Leeds weliswaar ontslagen maar ook aanvallend voetbal.

Nuri Sahin vind ik interessant. Was een geweldige speler die helaas nooit alles uit zijn carrière kon halen door blessures. Wat had deze jongen veel talent. Blijkbaar bij Dortmund verantwoordelijk voor veel trainingen maar ik weet niet of dit hem een goede hoofdtrainer maakt.

Rogier Meijer laat NEC goed voetbal spelen het kan interessant zijn om te zien wat Rogier Meijer kan als hij betere voetballers heeft

Marsch vind ik wel een interessante naam, die liet Salzburg echt heel verzorgd en aanvallend voetballen. Bij Leipzig en Leeds beduidend minder, maar ik denk dat zijn stijl bij een topclub juist beter tot zijn recht komt.

Niet voor niets dat Leeds bij Slot uitkwam toen Marsch was ontslagen, qua voetbalfilosofie lijken ze erg veel op elkaar. Zou hem graag eens bij een club zien die bovenin de league meedraaien.

Oosting vind ik echt te vroeg en heeft tactisch echt nog stappen te maken. Heb het gevoel dat het vooral een enorm goeie people manager is, maar tactisch kan hij het niet vaak omzetten tijdens een wedstrijd als het niet loopt naar mijn idee. Maar misschien dat een tactisch sterke assistent hier veel kan compenseren.

24 april 2024 om 19:25

Je vertelt precies hetzelfde verhaal als bij fc afkicken daily. Dit is wel echt een copy paste mening.

24 april 2024 om 19:35

Zou dan de eerste keer zijn dat ze iets verstandigs zeggen daar.

24 april 2024 om 21:00

Gewoon een buitenlander kiezen. Marsch is dan een hele goede optie. Hopelijk niet een van de bekende Nederlanders puur obv nationaliteit

Wat mij betreft zijn Dick Schreuder en Michele Santoni de enige haalbare kanshebbers. Spelen beide enigszins in de huidige stijl van Feyenoord.
Types als Meijers, Oosting en Jans moeten we gewoon helemaal buiten beschouwing laten.

24 april 2024 om 19:21

Oosting en Jans zie ik nog wel verrassen bij Feyenoord. Meijer vind ik niet genoeg gif hebben (en uitstralen) op zijn ploegen. Voor mijn gevoel heeft NEC ook vaak op individuele klasse een wedstrijd over de streep getrokken, vind Rogier geen tactisch meesterbrein.

Dick Schreuder lijkt me een topkandidaat voor Feyenoord. Dat zou weleens een zeer goede match kunnen zijn zeker met de erfenis van Slot.

De laatste trainer die fantastisch heeft gepresteerd in Rotterdam is Steijn. Waarom hem niet gewoon halen? Wilt het waarschijnlijk nog gratis doen ook en is gebrand op revanche.

24 april 2024 om 19:01

Omdat hij:
1. Totaal ander voetbal speelt dan wat Feyenoord wil spelen
2. Pasgeleden totaal gefaald is bij de aartsrivaal
3. Geen persoonlijkheid heeft

24 april 2024 om 19:18

Steijn?

Ben jij voor Ajax of PSV?😂

24 april 2024 om 19:57

Je kan dat niet maken om zo'n Ajax icoon te halen. Dus laten we dat maar niet doen.

Ik hoop dat Feyenoord Henk Fraser haalt. Maar ik ben dan ook voor Ajax.

Laten we hopen dat Feyenoord hoger inzet. Ben heel benieuwd, moeten nl ook spelers gehaald worden en Slot had daarin nogal veel te zeggen blijkbaar

Jeetje, ik dacht dat Potter naar Ajax erg was. Maar nu zie ik dat Feyenoord aan Rogier Meijer denkt....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren