Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-deal nog ver weg: ‘Ideeën over prijs aanzienlijk verschillend’

Laatste update:

Tomás Rosicky, de sportief directeur van Sparta Praag, verwacht niet dat Dávid Hancko snel bij Feyenoord zal aansluiten. Vorige week maakte 1908.nl bekend dat Feyenoord geïnteresseerd is in de linksbenige verdediger. Rosicky meldt in de Tsjechische media dat een transfer nog ver weg is.

Rosicky, ex-middenvelder van onder andere Arsenal, belicht de huidige situatie tegenover het Tsjechische iDNES. "Ik kan bevestigen dat die interesse er is. Maar we willen niet dat een van onze sleutelspelers vertrekt. We weten ook hoe de voetballerij werkt, maar de ideeën over de prijs van beide clubs zijn op dit moment aanzienlijk verschillend." Het lijkt erop dat Arne Slot zijn hoop op een nieuwe linksbenige verdediger weer moet uitstellen.

Afgelopen zaterdag gaf de Tsjechische sportsite iSport.cz. aan dat het eerste voorstel van Feyenoord van twee miljoen euro resoluut van tafel is geveegd. Volgens journalisten Martin Vait en Jan Vacek was dat vier tot vijf keer minder dan de vraagprijs van Sparta Praag. Hancko groeide in de afgelopen jaren uit tot een van de belangrijkste spelers in de Tsjechische hoofdstad. In 97 wedstrijden scoorde hij 20 keer en gaf hij 11 assists. Hij speelde ook al negentien interlands voor het Slowaakse elftal.

Hancko kan zowel in het centrum als op linksback uit de voeten. Met name laatstgenoemde positie is erg dun bezet in Rotterdam. Hancko begon zijn profcarrière bij het Slowaakse MSK Zilina, de club waarvan Feyenoord in 2020 spits Róbert Bozenik overnam. Al op zijn twintigste maakte hij de overstap naar de Serie A. Hancko speelde slechts een seizoen voor Fiorentina en werd een jaar later verhuurd aan Sparta Praag. In Tsjechië beviel de linksbenige verdediger zo goed dat hij definitief werd overgenomen. De website Transfermarkt.com schat zijn marktwaarde op 4,5 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een beetje de trend de laatste weken. uitstekende spelers worden naar voren geschoven maar lijken uiteindelijk toch onhaalbaar. bod op Giménez is ook net al weer afgewezen (al lijken ze daar aanzienlijk dichter bij elkaar te zitten). hoop dat er nog wel een paar echt leuke namen komen. Gnonto zie ik ook nog wel komen. langzaam nadert de deadline en er is nog altijd geen andere club die zich bij zurich heeft gemeld en die moeten hem echt verkopen deze zomer.

19 juli 2022 om 15:36

Gnonto gaat niet komen, of Feyenoord gaat een serieus bod uitbrengen nog..

19 juli 2022 om 15:41

Lekker je gal blijven spuwen in Feyenoord topics. Tis maar wat je gelukkig maakt.

19 juli 2022 om 15:51

ze willen 10 mil voor een speler met een 1 jarig contract. feyenoord kwam via een constructie met bonussen op 7 mil. zo extreem groot is het verschil naar mijn idee niet.

19 juli 2022 om 16:09

Het verschil lijkt niet groot maar een verschil van 3 miljoen op een bedrag van 10 miljoen is bijna 1/3 van de prijs wat er als verschil aanwezig is.

Dat is nog redelijk wat als je het op die manier bekijkt. Dat is mijn persoonlijke mening dan,

19 juli 2022 om 16:09

Ik denk zelf dat het hoofdstuk Gnonto op z'n vroegst volgende week een vervolg krijgt. Dan weet Zurich namelijk of ze een ronde verder zijn in de Champions League kwalificatie. Mochten ze in deze ronde al uitgeschakeld worden door Quarabag dan weten ze in ieder geval zeker dat de CL-miljoenen niet hun kant op komen en is het mogelijk dat ze akkoord gaan met bovenstaand bod.

Als ze doorgaan voor plaatsing CL dan kunnen ze nog even de boot afhouden natuurlijk, dus dan duurt die soap denk ik wat langer, al is dit puur speculatie van mijn kant.

Ik hoop wel dat Feyenoord eens doorpakt, al ben ik me ook ervan bewust dat de meeste deals pas aan het einde van de transfermarkt gesloten zullen worden. Maar je moet denk ik ook oppassen dat je niet een slechte naam opbouwt bij andere clubs door 'lage' (in hun ogen dan) biedingen te doen.

19 juli 2022 om 17:15

Gnonto komt wel als Zürich zich niet kwalificeert voor de CL.

19 juli 2022 om 18:32

Verschil is dat ze 4 boden en 3 miljoen aan bonussen indien ze behaald worden. Dus 7 is een fabeltje.

19 juli 2022 om 15:37

Dat is toch ontzettend frustrerend, ik snap dat Feyenoord niet met geld kan strooien en dat 2 miljoen meer een enorm verschil kan maken maar aankomen met plan C omdat er zo extreem stug onderhandeld wordt is ook niet alles. Maar goed wie weet pakt het allemaal goed uit en zit ik er naast.

19 juli 2022 om 15:39

Het is nu ook gewoon een spelletje. Ja, als je de speler direct wil (tuurlijk, dat wil je het liefst) betaal je de volle mep. Maar nu is het gewoon een spelletje en moet je meer onderhandelen en meer wachten. Zoals je zegt over Gnonto geldt ook voor deze Hancko of Gimenez; de verkopende club staat hoe langer het duurt minder sterk.

Het is in elk geval duidelijk dat ze bezig zijn en tuurlijk kan het alsnog dat een van deze deals mislukt en we alsnog moeten doorschakelen. Maar al deze namen bieden mij wel vertrouwen dat er een grotere lijst is, aangezien ze over de hele wereld kijken blijkbaar.

19 juli 2022 om 16:03

Ze weten dat er nu geld te halen is bij Feyenoord, hierdoor houden ze de poot stijf. Ik verwacht wel dat dit nader tot elkaar gaat komen. Hoe langer de window gaat duren hoe goedkoper deze spelers gaan worden.

19 juli 2022 om 19:29

Dat is inderdaad een nadeel. Clubs waarvan men weet dat die geld hebben betalen nu eenmaal meer voor een speler.

19 juli 2022 om 21:27

Dat inderdaad! Ik vond het oprecht enorm mooi dat Feyenoord mooie bedragen ontving door de verkoop van zowel Malacia als Sinistera. Maar mijn God, er is geen club die je serieus neemt als je niet met een serieus bod op een speler komt aanzetten die jer vervolgens wilt halen ter vervanging. Die jongen van FC Zurich ken ik niet goed, maar als je rond de 20 jaar bent en Italiaans international met zelfs goals achter je naam dan is dat een investering. Ja dat zal misschien een paar miljoen meer kosten maar het zal Feyenoord hopelijk op termijn een veelvoud opleveren qua transferbedrag tzt.

19 juli 2022 om 23:04

is ook zo, maar we moeten niet overdrijven. het is een speler die nog alles heeft te bewijzen.18 jaar, 8 goals in zwitserland en heeft een paar keer aan het nationale elftal mogen ruiken mede door een vrachtlading aan afwezigen. speelt bij fc zurich (wie kent ze niet) en loopt volgend jaar gratis de deur uit. dan is 10 mil aan de hoge kant. (wat ook bevestigd wordt door het uitblijven van biedingen van grotere clubs). Feyenoord zit nu op 4+3 mil. denk dat ze op 5+3 en een doorverkoop percentage gaan uitkomen. heeft aangegeven alleen naar de eredivisie te willen

Feyenoord denkt echt voor een dubbeltje op de eerste rij te kunnen zitten.... Scouten nu wel redelijk spelers, en tuurlijk bied je niet de hoofdprijs. Maar dit is lachwekkend aan het worden..

19 juli 2022 om 15:42

Wel klasse dat jij weet wat er geboden is en wat Sparta Praag graag wil.

Het is logisch dat Feyenoord laag inzet en Sparta Praag hoger inzet. Maar ja goed.. Zo werkt elke club.

20 juli 2022 om 09:45

Staat letterlijk in de tekst. En voor de rest geef ik aan dat ik het snap hé...

19 juli 2022 om 15:42

Weet je ook wat er geboden is?

Volgens mij hebben ze gewoon redelijk marktconform geboden alleen zij willen de dubbele.

19 juli 2022 om 15:54

Vertel me maar wat er geboden is dan, jij schijnt het te weten…

19 juli 2022 om 15:57

Onderhandelen heet zoiets. Als je eerste bod direct geaccepteerd wordt, heb je teveel betaald.

19 juli 2022 om 16:11

Dat klopt, maar het kan ook averechts werken. Clubs uit het buitenland zijn straks al gauw bekend dat Feyenoord met alleen maar lage biedingen aan komt zetten. Wat gebeurt er? Clubs vragen gelijk al meteen het dubbele. Ben je alsnog duurder uit.

19 juli 2022 om 16:09

Jij vind pedersen, trauner en aursnes allemaal lachwekkende transfers? Die zijn toch allemaal op dezelfde manier gekocht. Tuurlijk willen ze voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, want ze kunnen niet anders. Nou dan proberen ze het en als het lukt geweldig en anders door gaan. Daarom worden ze ook veel in verband gebracht met spelers met nog een 1 jarig contract zoals gnonto en die Mexicaan. Of bijzondere gevallen zoals die Pool. Lijkt me erg slim om het zo te doen en niet lachwekkend.

19 juli 2022 om 16:54

Wat een onzin TMaria, dit doet elke club, clubs als Ajax en Bayern voorop. Laag beginnen en langzaam omhoog.

Let the games begin!! We hebben wel wat centjes om mee te spelen, maar blij dat die niet zo rigoreus worden uitgegeven, zoals we wel eens eerder hebben gezien.

19 juli 2022 om 15:41

Er is natuurlijk nog altijd een verschil tussen rigoureus uitgeven en in de ogen van de verkopende club een belachelijk aanbod doen.

Persoonlijk denk ik dat Feyenoord wel op de goeie weg zit. Ze scouten beter, zijn creatiever en proberen outside of the box te denken.

Ik hoop dat er nog een aantal goeie versterkingen komen zodat ze een goed team hebben staan zodat ze dadelijk competitief zijn.

19 juli 2022 om 15:46

Belachelijk?

19 juli 2022 om 15:58

Als de verkopende club aangeeft dat het aanbod 4x minder was dan wat zij voor de speler verwachten dan is het redelijk een belachelijk bod. Dat moet je toch zelf wel kunnen toegeven.

Als jij iets van mij wil kopen en je bied mij 4x minder dan de door mij aangegeven prijs dan vind ik dat ook belachelijk.

Wel knap dat je uit een hele positieve post reageert op het enige negatieve aspect. Knap!

19 juli 2022 om 16:06

Iets te koop zetten en met de prijs adverteren is iets anders dan een bod krijgen op iets wat niet perse te koop staat. Het is niet dat er op Marktplaats staat dat Hancko 8 miljoen moet kosten. Kopende club doet een bod --> verkopende club wijst het bod af en laat hun vraagprijs weten.

19 juli 2022 om 16:17

@repuiztav, denk je niet dat de meeste TD's voordat de onderhandelingen beginnen wel weten wat de club ongeveer willen voor de speler? Je hebt gelijk dat je als club met een laag bod begint maar je hoort toch wel te weten welk bedrag de verkopende club hoopt te ontvangen?

19 juli 2022 om 16:18

Dus als jij op straat naar mij toekomt en je bied mij 100 euro voor mijn Iphone 13 dan is het niet een belachelijk bod?

Maar als er zoveel verschil is tussen aanbod en vraagprijs dan heb je toch gewoon je onderzoek niet goed gedaan.

19 juli 2022 om 16:30

Het kan natuurlijk een strategie zijn om meteen een bod te doen die net onder zijn marktwaarde ligt. Vanuit daar geeft de verkopende club haar daadwerkelijke vraagprijs en kun je daarop verder onderhandelen.

19 juli 2022 om 16:35

repuiztav ik snap je gedachtegang! Ik Het zal ook vast strategisch zijn vanuit Feyenoord.

Vind het alleen zonde als ze meerdere malen achter het net zouden vissen vanwege deze strategie.

Persoonlijk ben ik geen fan van Feyenoord maar hoop wel op goeie versterkingen zodat ze competitief zijn. Misschien spreek ik hierdoor ook wat meer uit teleurstelling waardoor ik wat machandeer.

19 juli 2022 om 16:36

Een iphone heeft een vaste marktprijs, wat bij spelers niet het geval is. Dus die vlieger gaat niet op. Wij kunnen bijv. Pedersen 12 miljoen waard vinden, maar een Southampton zal toch echt met een bod van 4 a 5 miljoen komen, mits zij niet informeren (geschatte marktwaarde is momenteel 4,5)

19 juli 2022 om 17:07

Lul het maar weer recht repuiztav. Als je geïnteresseerd bent in een speler doe je eerst navraag wat die moet kosten, je gaat immers niet bieden als er een gigantisch gat zit. Of moet Feyenoord ook 2 miljoen bieden op Ronaldo? Horen ze daarna dat hij 50 miljoen op moet brengen. Goede genade zeg, iets toegeven is jou nog teveel gevraagd.

19 juli 2022 om 17:25

Tja, dat mag jouw opvatting zijn. "Je gaat immers niet bieden als er een gigantisch gat zit". Wat een loze opmerking. Die jongen heeft een geschatte marktwaarde waar Feyenoord dichtbij is gaan zitten, blijkbaar willen ze Hancko niet graag van de hand doen en gaan ze daar ver boven zitten. Dus in hun ogen, de 'hoofdprijs' of hij blijft. Het zal als een verrassing voor je komen, maar er zijn niet veel clubs die eerst navraag doen. Er wordt altijd meteen een bod neergelegd die in lijn ligt met zijn marktwaarde of inschatting van een zaakwaarnemer. Daarnaast is het ook een enorm spel om dit soort dingen 'te lekken'. Dat heeft dan weer alles met druk van buitenaf te maken. Jij denkt dat als Praag 8 miljoen had gevraagd, Feyenoord vervolgens met 2 miljoen op de proppen komt? Ik hoop toch dat je dat zelf niet gelooft

19 juli 2022 om 15:42

Nee inderdaad, wat dat betreft kun je beter met de huidige spelersgroep starten aan de competitie. Feyenoord pakt gewoon niet door, daar krijgen ze straks de deksel voor op de neus.

19 juli 2022 om 15:45

Feyenoord heeft een budget van rond de 15-20 miljoen om zo'n 6 spelers aan te trekken. Dan moet je alsnog zuinig zijn met je centen en met 'gewoon doorpakken' ben je zo door dat budget heen. Het is gewoon een spel van de langere adem en de markt is nog 6 weken open.

19 juli 2022 om 15:57

Zondag 7 augustus, 14:30 uur: 1e competitiewedstrijd. Er is juist haast geboden. Er is nu nog geen basiself beschikbaar laat staan een bank met wisselspelers. Een zelf respecterende Nederlandse topclub kan toch niet op deze manier aan een competitie beginnen?

19 juli 2022 om 16:00

Ook met de huidige selectie moet je gewoon van Vitesse kunnen winnen. Maar zou inderdaad fijn zijn als er al het nodige aan versterking rondloopt. Vind het juist goed dat Feyenoord niet zomaar smijt met miljoenen

20 juli 2022 om 08:30

Ik link het niet aan moeten smijten met geld. We mogen ervan uitgaan dat de scouting van Feyenoord goed werk verricht. Er zijn interessante transferopties tot dusverre bekend geworden. De meeste spelers hebben direct meerwaarde voor Feyenoord. Door af te wachten haal je wellicht het onderste uit de kan maar mis je straks al direct het momentum als de competitie start.

19 juli 2022 om 15:55

Ze mogen op zijn minst wel een talent aantrekken en daar enigszins de porto voor opentrekken. Natuurlijk geen hoofdprijs betalen maar wellicht dat inderdaad tegen het einde van de transfermarkt Zurich overstag gaat. Een Danilo gaat het niet redden als eerste spits

19 juli 2022 om 16:17

Ik ben allang blij dat er veel meer idee achter lijkt te zitten dan voorheen in de spelers die gescout worden. Of ze haalbaar zijn nog even achterwegen gelaten.

Er lijkt eindelijk waarde op het veld en in de kas gecreëerd te worden door het aantrekken (nog enigszins voorbarig maar goed ) van jonge spelers die kunnen groeien en uiteindelijk voor meer geld de deur uit kunnen gaan. Daarom zou ik zelf ook niet rouwig zijn als een Senesi of Kökcu nog zou vertrekken (tegen een aannemelijk bod), als daar de komst van 2-3 jonge spelers tegenover staat. Bovenstaande spelers hebben zeker hun waarde voor Feyenoord maar uiteindelijk moet je ook op het juiste moment een speler weten te verkopen om zo de volgende te halen.

Maar dat het een drukke zomer in het Maasgebouw wordt staat wel vast!

19 juli 2022 om 16:22

Wordt? Het is al echt vol de transferzomer momenteel en voorlopig is Feyenoord vooral uitgekleed zonder dat er enige versterkingen tegenover hebben gestaan, en jij vindt een vertrek van Kökcu en Senesi ook wel prima?

19 juli 2022 om 16:35

Wordt ja, want ze zijn nog niet binnen. Maar dat is naar mijn idee ook gewoon te verklaren omdat, ondanks dat Feyenoord nu wat knaken op de bank heeft, ze nog steeds 'voorzichtig' met geld om moeten gaan. Tel daarbij op dat je niet het hele inkomende bedrag kan investeren en dan zul je dus nog wat geduld moeten hebben. Dessers kwam vorig jaar op de laatste dag en kijk hoe dat uitgepakt heeft.

Ben allang blij dat ze tenminste mensen op het oog hebben en gericht zoeken dan zomaar lukraak het geld over de balk te smijten zodat alles maar snel geregeld is. Feyenoord is niet in staat om zich een paar keer een enorme miskoop te veroorloven.

En wat betreft Kökcu en Senesi: Ja, je levert kwaliteit in. Maar ik zie niet in hoe Senesi volgend jaar opeens veel meer waard zou moeten worden. Kökcu is heeft zich dit jaar echt heel veel verbeterd, en wellicht dat hij die lijn nog kan doortrekken, maar mocht er een Engelse club komen (leicester wordt in de wandelgangen genoemd mochten ze Tielemans slijten) met een goed bod (30m+) dan kan je daar echt hele leuke dingen mee doen en een goed nieuw elftal bouwen, met spelers die nog jaren kunnen groeien.

Hancko is echt een uitstekende speler, zeker voor Feyenoord. Ik vond hem echt een goede indruk maken in de Europa League. Hopelijk komt ie uiteindelijk nog, zou een aanwinst zijn voor de Eredivisie.

19 juli 2022 om 16:47

Ik kan hem niet voor mij halen, maar zijn statistieken zijn absurd. Als verdediger 1 op 3 bijna lopen met g/a is echt super.

Ben echt benieuwd naar deze speler, en natuurlijk de andere 2 waar Feyenoord aan gelinkt worden.

Als Feyenoord dit soort spelers kan halen, is het erg interessant om meer te volgen. Even geen Toornstra, maar dit soort spannende spelers.

Feyenoord staat voor lul, weer hetzelfde liedje elke week. Dat die clubs nog opnemen überhaupt, die denken iedereen voor een zakje overdatum chips over te kunnen nemen. Belachelijk echt waar, zo komt het nooit goed.

Het is moeilijk onderhandelen voor Feyenoord, alleen moeten er op gegeven moment spijkers met koppen worden geslagen. Je kan het spel spelen en laag bieden, maar op gegeven moment komt een andere club in beeld mischien en pis je naast de pot. Doe zsm zaken, probeer het uit de media te houden en laat zien dat je daadkrachtig bent, zoals met Dilrosun.

Ik ben benieuwd wat Feyenoord echt geboden heeft, en wat Sparta hoopt te verdienen aan deze Hancko. 5 tot max.6 miljoen inclusief bonussen lijkt mij een mooie prijs, al staat het Sparta Praag vrij om te vragen wat zij willen natuurlijk.

Dit gaat allemaal veel te lang duren. Ik snap dat Feyenoord zo min mogelijk geld wilt uitgeven, maar ik zie alweer precies hoe het gaat. Zometeen begint alles, dan is er niks gehaald, dan in de laatste week komt ineens heel veel rond, maar dan sta je al weer op een zootje puntverlies.

Voor mensen die zeggen dat feyenoord voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten; feyenoord heeft nog steeds geen vol pakhuis met geld. De komende jaren moet men slim investeren, want anders heb je snel weer de situatie dat er helemaal geen geld is. Men (de feyenoord supporter) moet dus geduldig zijn, zodat men weer echt tot de NL top gaat behoren.

Dit schiet allemaal niet op. Denken ze dat ze alle spelers voor 1 a 2 miljoen kunnen oppikken? Ze hebben een hoop geld binnengehaald met verkoop spelers. Er kan maar een deel van geinvesteerd worden. Dit is allemaal pappen en nathouden voor de buitenwereld. Gewoon een marktconform bedrag bieden. Straks is boetius onze enige (gratis) aankoop. Nou daar gaan we de oorlog mee winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren