Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam draait en geeft ‘opvliegend typetje’ vierde kans: ‘Gouden ventje’

Laatste update:

Bilal Ould-Chikh krijgt volgend seizoen een nieuwe kans bij FC Volendam, zo meldt NH. De aanvaller werd het afgelopen seizoen om disciplinaire redenen liefst driemaal uit de selectie gezet, maar mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen opnieuw bewijzen. Directeur voetbalzaken Jasper van Leeuwen laat weten: "Bilal moet weer laten zien wat hij kan en nog beter, want het is een gouden ventje."

Volendam start over een kleine anderhalve week de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nadat Ould-Chikh in april voor de derde keer uit de selectie werd gezet, kondigde Van Leeuwen aan dat er in de zomer zou worden gezocht naar een 'oplossing die het beste is voor beide partijen'. De bestuurder geeft nu aan dat Ould-Chikh een nieuwe kans krijgt. "Hij moet leren van zijn fouten. Het zijn bij hem kleine dingen die zich opstapelen en dan groeit de irritatie." Wat de precieze redenen achter de schorsingen waren, is niet geheel duidelijk. Wel ontkende Ould-Chick tegenover Voetbalzone dat er iets waar was van de berichten dat het tot een handgemeen kwam met Matthias Kohler, de toenmalige assistent-trainer die het komende seizoen de eindverantwoordelijke is. Hij volgt Wim Jonk op, die technisch manager wordt bij de club.

Ould-Chikh staat nog tot medio 2025 onder contract bij de club. Om kans te houden die verbintenis uit te dienen, vraagt Volendam om een verbeterde houding bij de 25-jarige linkspoot. "Hij moet daar mee leren omgaan", vervolgt Van Leeuwen. "Want zoals Wim Jonk zegt: 'Dit is profvoetbal.' Bilal moet weer laten zien wat hij kan en nog beter, want het is een gouden ventje." Jonk stelde na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (3-1) een haat-liefdeverhouding met Ould-Chikh te hebben en noemde hem een 'opvliegend typetje'. Enkele weken later, toen de derde schorsing een feit werd, leek Jonk even klaar te zijn met zijn speler. “We hebben van de week maar weer eens een goed gesprek met elkaar en dan zien we daarna wel hoe het verder moet", verzuchtte hij in april tegenover het Noordhollands Dagblad.

Carel Eiting
Hoe de selectie van het Andere Oranje er komend seizoen uitziet, is vanzelfsprekend nog niet geheel duidelijk. Met name Carel Eiting ligt goed in de markt. "Er is ongetwijfeld interesse, maar ik weet verder van niks", zegt Van Leeuwen. "Carel is bij Volendam gekomen met het idee dat Volendam een springplank is. Het zou daarom gek zijn als we een overgang blokkeren. Alleen zijn de voorwaarden heel belangrijk. En wanneer het gebeurt, weten we niet. Ik hoop niet komend seizoen." De aanvoerder staat nog tot medio 2024 onder contract. Wel is er een optie opgenomen in zijn verbintenis om de samenwerking met een seizoen te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoe staat het er eigenlijk voor bij Volendam? Er waren tijdens het seizoen problemen met de rvc en handhavingsbonussen. Iemand die hier meer van weet?

26 juni 2023 om 00:13

Dat stukje komedie met de persconferentie van Jan Smit en de RVC aanval van die grijze panfluit met zijn degradatie..

26 juni 2023 om 02:03

De FC had bij handhaving een begrotingstekort van 1.8 miljoen geloof ik, daarvan stond Jan Smit voor 1,2m garant. Nog steeds een goeie 6 ton om te overbruggen maar er is een 15% doorverkoop clausule opgenomen bij de verkoop van vd Ven, dus dat zit wel goed. Ook staat er een keer wat capitaal op het veld in de vorm van voornamelijk Eiting en Mbuyamba. Zaak voor de FC om voort te borduren op de samenwerking met Inter voor talenten, en tegelijkertijd pareltjes proberen aan te trekken die op voorhand misschien niet zo voor de hand liggen... Er is heerst een groots vertrouwen in Wim Jonk in ieder geval, en we gaan gewoon voor een nette 12-14e plaats dit seizoen, Come On FC!

26 juni 2023 om 09:22

Ja alleen moet dat kapitaal dat je opnoemt wel deze zomer verkocht worden mocht je er nog iets aan Willen verdienen. Eiting heeft een contract tot 24 met een optie van nog een jaar. Mbuyamba tot 2025. Als je die nu niet van de hand doet lopen ze volgend jaar voor weinig weg met nog slechts een jaar contract. Maar als je ze nu weg doet mis je je creativiteit op het middenveld en je stabiliteit achterin. Er is dus echt wel serieus werk aan de winkel want beiden spelers zijn onmisbaar voor de ploeg. Ook vermoed ik niet dat Stankovic en Oristanio nog een seizoen blijven want die hebben bewezen dat niveau aan te kunnen tikken. Vermoed wel dat Inter die jongens naar een grotere club gaat sturen dan Fc Volendam. Al met al spannend wat er gaat gebeuren maar ik zie het persoonlijk somber in.

26 juni 2023 om 16:34

@Riliqium - Niet te doen, aangezien die tekorten een structureel dingetje zijn. De club geeft immers te veel uit en is afhankelijk van transfers om niet een miljoenenverlies te noteren. Daarom is de RvC ook zo angstig en aanwezig.

26 juni 2023 om 22:55

Ag de duurste spelers zijn momenteel Eiting, Veerman en Mühren geloof ik. Verwacht dat Muhren op korte termijn wel gaat vertrekken of stoppen, scheen in de belangstelling van Cambuur te staan... Met de verkoop van vd Ven verwachten we zo'n 4 tot 6 miljoen te ontvangen, wat een hele smak is waar we lang mee vooruit kunnen.

@elninoo, Stankovic gaat worden verhuurd binnen de Serie A als ik de geruchten moet geloven, Oristanio heb ik zelf toch nog wel stiekeme hoop bij... Die jongen zat prima op zn plekkie hier op het dorp, en met Eiting was er van te voren een gentlements agreement. Die zal worden verkocht dit jaar, zou me hoogst verbazen als die nog een jaartje blijft hangen. Mbu onmisbaar, die wordt opzeker niet verkocht dit seizoen

Vier keer is scheepsrecht, op naar de vijfde!

26 juni 2023 om 09:18

Je zou zeggen dat het kwartje toch een keer zou moeten vallen.

Carel Eiting, 10 assists afgelopen seizoen in de Eredivisie. Die kan echt wel mee in de subtop. FC Twente, sla je slag!

26 juni 2023 om 14:29

Zou mij eigenlijk niet verbazen als hij dat niveau aan zou kunnen. Is een leuke middenvelder die fysiek ook stappen gemaakt heeft.

26 juni 2023 om 16:36

Ik hoop het ook, maar volgens geruchten mikt Eiting op het buitenland. Of dat verstandig is, is een tweede.

Tsja dat hoor je ook over een overvaller. Het was zo een lieve jongen… ik snap niet dat Volendam hier nog aan begint. Hoeveel kansen moet je krijgen.

Wat een teleurstelling is deze gast zeg volgens mij nog nooit ergens normaal gedragen. Toen die bij ADO kwam had ik wel een verwachting dat die wat zou laten zien maar een bal aannemen of passen is al vaak te veel gevraagd van deze jongen.

26 juni 2023 om 10:54

Dus het schort bij hem niet alleen aan goed gedrag, maar ook aan voetbalkwaliteiten?

26 juni 2023 om 16:32

Ja zeker deze jongen mist gewoon alles voor het hoogste niveau begrijp ook niet waarom die steeds nog overal de kans krijgt.

26 juni 2023 om 16:37

Hij heeft veel natuurlijk talent, maar heeft niet de mentaliteit en werkethiek om er meer uit te halen. Het gaat al te lang mis. Die gaat nooit hoger spelen dan het rechter rijtje of de KKD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren