Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Utrecht wil voormalig AZ-doelwit overnemen van Anderlecht’

Laatste update:

FC Utrecht hoopt zich te versterken met Davy Roef. Volgens Het Nieuwsblad is de Eredivisionist een van de kandidaten om de doelman over te nemen van Anderlecht. De Belgische topclub laat de sluitpost aankomende zomer vertrekken en Utrecht zou wel oren hebben naar zijn komst. Roef stond eerder nog in concrete belangstelling van AZ.

In de Domstad is men op zoek naar een opvolger voor Robbin Ruiter. De keeper verloor het afgelopen seizoen zijn basisplaats en gaf reeds aan op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Roef, die het afgelopen half jaar werd uitgeleend aan Deportio La Coruña, moet zijn vervanger worden. Hij moet in de Galgenwaard de concurrentie aan gaan met David Jensen.

Het zal voor de club van trainer Erik ten Hag niet makkelijk worden om Roef in huis te halen. Waasland-Beveren zou de beste papieren hebben voor het voormalig doelwit van AZ. De club uit Alkmaar zou in april interesse hebben gehad, maar uiteindelijk kozen zij voor Marco Bizot.

Denk jij dat FC Utrecht de groepsfase van de Europa League bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt Waasland-Beveren in Europa? Anders zou ik toch echt het liefst voor FC Utrecht kiezen... :-)

13 juni 2017 om 08:57

Waasland-Beveren speelt in België en België ligt in Europa, dus Waasland-Beveren speelt in Europa.

13 juni 2017 om 09:03

Echt kort door de bocht zeg. Is hij bij Utrecht verzekerd van een basisplaats? Heeft hij veel gespeeld de afgelopen jaren?

13 juni 2017 om 09:06

Verwacht dat jenssen 1e keeper is en blijft dus hij zal hier 2e keeper zijn neem ik aan

13 juni 2017 om 09:19

Kreeg zijn kans bij Anderlecht maar flaterde er telkens op los en kreeg bakken kritiek van supporters en pers. Daardoor is hij snel verhuurd naar Deportivo. Die jongen kon de druk absoluut niet aan.

Ik ben benieuwd wat Robbin ruiter gaat doen, ik vond hem altijd een van de betere Keepers in de Eredivisie

13 juni 2017 om 08:56

Daar denken de meeste FC Utrecht fans anders over Justin.

13 juni 2017 om 09:19

Achja, het eerste seizoen van Ruiter was het een echte puntenpakker dat was het seizoen 13/14 maar hij werd vaker geblesseerd en heeft helaas niet meer dat goede niveau kunnen halen, ken deze keeper niet maar Ten Hag weet wel wat hij doet.

13 juni 2017 om 12:46

Inderdaad. Zwaar overschatte keeper. Een hele degelijke keeper maar echt geen geweldenaar en zeker niet een van de betere in de eredivisie. Kan er zo acht opnoemen die beter zijn.

Hahn, Vermeer, Jones, Van Leer, Onana, Lamprou, Zoet en Room.

13 juni 2017 om 13:03

en niet te vergeten: Jensen, die helaas voor Ruiter ook bij Utrecht speelt

13 juni 2017 om 13:04

En David Jensen

Utrecht wilde eerst nog van leer hebben maar ga er van uit dat hij dan niet haalbaar is. Van deze keeper heb ik nog nooit gehoord maar zou wel een degelijke 2e keeper zijn. Lijkt er iedergeval op dat utrecht geleerd heeft van het hebben van een matige 2e keeper en dat We niet weer een bednarek scenerio gaan krijgen.

13 juni 2017 om 12:45

Alleen als Van Leer of Roef zijnde zou ik nooit bij een subtopper op de bank gaan zitten. Dus niet alleen bij Utrecht maar ook niet bij AZ of Heerenveen ofzo. Dat zou zonde zijn. Jenssen is inderdaad een uitstekende keeper, waarvan ik ook verwacht dat hij zijn plek zal behouden. Denk echter niet dat Roef op de bank wil gaan zitten bij FC Utrecht.

13 juni 2017 om 22:04

Bednarek was anders zo slecht nog niet. Kreeg makkelijk overal de schuld van doet het nu bij de Graafschap niet verkeerd van wat ik gezien heb.

@ben030

Nou, dat is dus ook precies de keeper die ik in gedachte had. Een prima keeper die toch veel weg heeft van Vermeer met zijn katachtige bewegingen en reddingen. Misschien dat Ajax hem kan overnemen als 2e keeper? Geen idee wat die moet kosten.

Utrecht is wel lekker bezig met al die versterkingen en contracten die verlengt worden. Ben benieuwd hoe ze het in Europa gaan doen.

verwacht iedereen echt serieus dat zij de groepsfase bereiken.

Utrecht ligt er gewoon de 2e of 3e ronde al uit.

Maar goed,

AZ kan deze keeper nog steeds halen als ze Rochet idd echt kwijt willen.

13 juni 2017 om 19:23

Volgens mij ligt het bij jou meer dat je hoopt dat ze eruit vliegen aangezien je voor AZ ben maar Utrecht moet de 2de ronde doorkomen en met een gunstige loting in de 3de ronde kan het gewoon

14 juni 2017 om 00:36

Lachwekkend. Tikkeltje frustratie kerel. Wij doen in ieder geval mee... en die laatste wedstrijd tegen AZ kan ik niet vaak genoeg terug. Ajuu

15 juni 2017 om 00:52

Haha nee hoor Realisme maar goed we zullen zien en dit is beter zo !

Met deze selectie komt AZ te kort in die competite.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren