Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht pikt eerste aanwinst voor aankomend seizoen op bij FC Groningen

Laatste update:

Django Warmerdam speelt met ingang van volgend seizoen voor FC Utrecht, zo maken de Domstedelingen maandagmiddag bekend via de officiële kanalen. De linksback komt over van FC Groningen, waar hij over een aflopend contract beschikt. De 24-jarige Warmerdam heeft zich voor drie jaar aan zijn nieuwe werkgever verbonden.

Zodoende zal er voor Warmerdam na drie jaar een einde komen aan zijn dienstverband bij de Trots van het Noorden. FC Groningen nam hem in de zomer van 2017 over van Ajax, waar hij zijn opleiding genoot. De Amsterdammers verhuurden hem in het seizoen 2016/17 al aan PEC Zwolle voordat het van een definitief afscheid kwam.

“Django is een aanvallend ingestelde linksback, die beschikt over veel voetballend vermogen”, reageert technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht op de aanwinst van zijn club. “Hij heeft specifieke kwaliteiten die perfect passen bij onze manier van spelen. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al veel wedstrijden op Eredivisieniveau gespeeld.”

“Er zit bovendien nog veel potentie in Django. We zijn er heel blij mee dat Django voor ons heeft gekozen en dat hij gelooft in onze ambities.” Warmerdam is de eerste aanwinst van FC Utrecht voor aankomend seizoen. In de net afgelopen winterse transferperiode werden Jeroen Zoet en Kristoffer Peterson al als aanwinsten verwelkomd. Zij worden gehuurd van respectievelijk PSV en Swansea City, al heeft FC Utrecht wel de optie om Peterson definitief in te lijven.

Een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou lekker dan...gaat er weer 1 transfervrij de deur uit nu hopen dat ze te wierik wel kunnen behouden.

3 februari 2020 om 17:19

Sterker nog volgens redelijk goed ingevoerde bronnen binnen utrecht heeft Utrecht zelfs nog een bod van een paar ton gedaan om hem deze winter over te nemen. Ook te wierik stond in de belangstelling afgelopen winter. En die zie ik ook zomaar naar utrecht gaan aankomende zomer.

3 februari 2020 om 18:07

Die is al rond met Derby County

Vraag me serieus af of dit een versterking is, maar goed we zullen zien. Kost niks, anders wellicht bruikbaar voor de breedte.

3 februari 2020 om 17:19

Slechter dan Guwara kan ik me haast niet voorstellen

3 februari 2020 om 17:21

Prima back voor Utrecht, die ik zichzelf daar nog wel verder zie ontwikkelen.

3 februari 2020 om 19:16

@ikea Welke ADO speler bedoel je? Dat kleine Feyenoordertje voorin is de enige die iets kan.

Sinds ik in London woon volg ik Groningen niet meer zo, kan iemand mij vertellen of dit een versterking is voor Utrecht of niet ? Hij is wel gratis

3 februari 2020 om 19:30

Well, hij is een jonge jongen met a lot of potentie, maar het komt er sometimes niet totally uit. He is wat onrustig. Ik denk dat this a very good aanwinst is voor Utrecht, because hij bestrijkt de hele linkerflank en voegt daarom really wat toe! Hij is ook nog vrij young, dus there zit nog wel rek in.

Goede aanwinst voor Utrecht, Is een harde werker met veel drang naar voren. Verdedigend soms wat kwetsbaar maar niet hinderlijk en maakt weinig fouten. Jammer dat hij vertrekt.

3 februari 2020 om 19:43

Nou, dit is gewoon een zeer beroerde aanwinst. Wij zijn een voetbalclub die drijft op het beleid 'kopen voor weinig en verkopen voor veel meer'. Op die manier tracht onze directie een oplopend jaarlijks tekort van 4 miljoen te dichten. Daar faalt ze overigens hopeloos in. Er is in de afgelopen 1 1/2 jaar niet 1 speler gehaald waarvan het aannemelijk is dat die ooit met winst verkocht gaat worden en in die categorie kun je een heel modaal backje als Warmerdam natuurlijk ook moeiteloos scharen. Ondertussen heeft van Seumeren zelfs weer aandelen moeten verkopen om de enorme gaten te dichten en slechts heel weinig Utrecht supporters weten uberhaupt wie de aandeelhouders zijn. Nergens iets over te vinden! Gewoon de zoveelste 'aanwinst' dus die ons alleen maar verder en verder richting afgrond stuwt...

3 februari 2020 om 20:11

HHaha een transfervrije speler niet met winst verkopen.. Nice! Kijk anders even hoeveel Utrecht netto(!) winst heeft aan transfers de afgelopen 10 jaar. Het zal je verbazen. Ik kan alvast verklappen dat het meer is dan 40 miljoen. Maar blijf jij maar over ‘afgrond’ praten en doen alsof je in het bestuur zit en verstand hebt van de club terwijl je een hetze aan het voeren bent en dit als feit weet te brengen..

3 februari 2020 om 20:45

Er staat natuurlijk niet voor niets in de afgelopen 1 1/2 jaar. Daarnaast zijn gratis spelers natuurlijk vaak met een reden gratis en is gratis bovendien niet gratis, want tekendgeld en vaak hoger gemiddeld salaris...Maar jij hebt er verder vast heel veel verstand van.

3 februari 2020 om 20:57

Wilian, Mertens, Cavani, Gotze. Allemaal gratis spelers deze zomer. Als iemand uit z’n contract loopt, wil dat niet zeggen dat die persoon er niks van kan. Sommigen willen gewoon niet verlengen bij hun club. Als je niet ziet hoe Utrecht is gegroeid en dus ook tegenwoordig goed verkoopt, dan heeft het ook geen zin om dingen proberen uit te leggen aan je. Dus ja, ik heb er blijkbaar meer verstand van. Had het ook graag gezien dat jij er verstand van had, maar je bent alleen maar aan het zeuren zonder kennis vanuit het bestuur en roept dingen als “Frans verkoopt aandelen om gaten te dichten” wat totaal niet waar is, als je alleen al de Forza zou lezen, kom je een stuk verder dan die complottheorieën van jou.

Liever een goed voetballend collectief van 11 man op zondag. Straks weer een selectie van 35 man. Van de Brom mag van mij wel lekker wegwezen. ON met oog op volgend jaar:hoogma gaat terug, warmerdam voor de rechtsback. St Jago komt (nog) te kort, herstel van Willem is afwachten. Maarel kan nog 1,5 seizoen en daarna kan hij ook lekker iets anders gaan doen bij de club. Klaiber is aanvallend dreigend, verdedigend te matig; staat altijd op meter te verdedigen en pakt 12x geel in het seizoen. Middenveld is veel te vol. Daar mag wel iemand weg maar er is niemand die een zakkie geld gaat opleveren. Maher, gus, ramselaar streek overeem urby. Afgezien van die mokkende Gustafson zijn ze individueel prima maar als collectief niets. Cerny mag wegwezen, Joosten idem, kerk hoef ik ook niet meer in Utrecht shirt te zien. Makienok was utreg zo dankbaar voor zn herstel. Dik contract, 3,5 pot gespeeld. Kapitaalvernietiging. Baheback sporadisch intelligent en bezit voetbalgogme, maar teveel geblesseerd en veel te traag. Dalmau zeg ik helemaal maar niets over. Ik zie graag Labyad terugkomen. opstelling: Paes: klaiber vacature Janssen Warmerdam middenveld ruitje met Overeem naar achter links maher rechts streek. midden gus met punr voren. In de spits 2 vacatures

3 februari 2020 om 18:48

En Ramselaar dan? En wie moet vd Brom opvolgen? Ik hoor veel fans die vd Brom weg willen hebben maar noem is 2 opvolgers die echt haalbaar zijn en die het beter kunnen? Het probleem zit hem echt in de broerde verdediging Hoogma proberen vast te leggen en een linksback en cv halen. Vind Warnerdam een leuke speler maar vraag me af of hij de verlosser is voor de linksback zie hem liever als back up en Guwara lekker vetrekken. Ook vind ik hem dom dat Strieder verhuurd is is toch een tijd lang een stille kracht geweest en had juist dit middenveld meer balans kunnen geven want v Overeem is ook een mislukte 10 die naar 6 gegaan is waardoor je met 4 nr.10's speelt (maher overeem gustafson en ramselaar als die fit is). Mijn opstelling voor volgend seizoen. Paes Klaiber aankoop Hoogma aankoop Strieder (als die ze vorm terug krijg) Maher aankoop(hoop dat gustafson vetrekt) Ramselaar Kerk en Bahabeck 442 met ruit

4 februari 2020 om 09:09

Een selectie van 35 man? Dat zal nooit gebeuren, daar heeft FcU nooit het vermogen voor en momenteel zit er ook maar 22 man in de selectie.een Makienok is inderdaad niet geworden wat er gehoopt werd. Dat kan met elke speler gebeuren natuurlijk. Deze zomer vertrekt Emanuelson. Klaagt nu al over speeltijd dus verwacht niet dat de club en Urby een nieuw contract willen tekenen.cerny is inderdaad een miskoop, erg jammer veel mensen waren toch lovend over deze aankoop. Je zegt V/d Brom mag weg, maar om welke reden dan? En wie moet hem vervangen dan? Het team is wel gewend geraakt aan zijn manier van spelen.ik denk dat Warmerdam een prima speler is voor Fc Utrecht, Guwara is duidelijk een klasses minder. St Jago en Mamengi zouden misschien eens wat kansen moeten krijgen om te zien hoever ze zijn voor het eerste. Na dit seizoen vertrekt Hoogma en het zou mooi zijn als een speler uit de jeugd dan die positie kan overnemen.

Diep triest, voor een club die zogenaamd top-5 ambities heeft. WEER een heel modaal voetballertje dat je totaal niet verder helpt en in de toekomst ook geen cent extra gaat opleveren....Als dit het niveau is dat je maar blijft halen, ja, dan is het ook niet zo gek ook natuurlijk dat je compleet aan het afzakken bent. Mijn hemel. Warmerdam...

3 februari 2020 om 21:16

Waarom ben jij in hemelsnaam voor Utrecht man ? Ik heb je echt serieus nog nooit een positief bericht zien plaatsen over Utrecht.
Gewoon prima speler voor onze fc en zeker van toegevoegde waarde.

3 februari 2020 om 22:10

Dit is FC Utrecht dan ook niet meer. Dit is een dolende entiteit, geleid door incapabelen. Vitesse 2.0. En als ik fan van Vitesse wil zijn dan word ik wel fan van Vitesse. Voor de rest is het maar een doodgewoon backje van 24 van de pakweg nummer 10 van de Eredivisie, waar verder geen enkele club bereid was zijn contract af te kopen de laatste jaren. Maar goed. Hangt u de vlag lekker uit omdat Django Warmerdam tekent. Dat moet u zelf weten uiteraard.

En dan valt de argumentatie van eerst eigen jeugd toepassen ook meteen door de mand. Na het vertrek van Gavory heeft Utrecht gefaald in het niet halen van een linksback, Terwijl er qua middenvelders aardig wat spelers bij zijn gekomen, blijkbaar geldt de regel van jeugd te kans geven alleen voor bepaalde posities. En nu heb je met het wegvallen van Janssen verdedigend een probleem. Guwara komt duidelijk tekort. Hoogma zou een goede versterking zijn, maar die is gehuurd zonder optie tot koop. vd Maarel werkt hard, maar is niet genoeg voor de basis. Klaiber is aan de bal goed, maar heeft verdedigend ondersteuning nodig. Bedenk daarbij dat je twee Cvâ´s in de naam van Dumic en Bergstrom, die je nu heel goed kan gebruiken, hebt verhuurd. Ten slotte heb je geen enkele jeugdspeler doorgeschoven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren