Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Utrecht denkt aan uitblinker van Afrikaanse Champions League’

Laatste update:

Achraf Bencharki komt in januari mogelijk in de Eredivisie terecht. De 23-jarige aanvaller van Wydad Casablanca, tweevoudig international van Marokko, bevestigt in een interview met Al-Ittihad dat hij belangstelling geniet uit Nederland.

“Om eerlijk te zijn heb ik serieuze aanbiedingen mogen ontvangen van clubs uit Saudi-Arabië en de Emiraten. Daarnaast zijn ook clubs uit onder andere Nederland, Frankrijk en Portugal in de markt voor mij. Nu ben ik nog speler van Wydad, maar dat neemt niet weg dat ik ook m'n dromen heb. Ik zou heel graag m'n carrière willen vervolgen in Europa”, klinkt het.

De website Lions de l’Atlas denkt overigens te weten om welke Nederlandse club het gaat, want men claimt dat FC Utrecht in Bencharki een geschikte opvolger ziet voor Zakaria Labyad. Bencharki speelde eerder voor Maghreb de Fès en blonk eerder dit jaar uit op de Afrikaanse Champions League. Bencharki scoorde vijf keer en won het toernooi met Wydad.

Zou Achraf Bencharki een versterking zijn voor FC Utrecht, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elke Nederlandse club buiten de top 3 zou het kunnen proberen met hem. Is echt een behendige speler. Oogt soms alleen wat te nonchalant bij wydad omdat hij daar nu de grote man is. Trainer daar speelt ook beetje defensief dus daar kan het ook aan liggen. Maar ik zou het risico zeker nemen. Wie weet waar zn plafond ligt.

15 december 2017 om 19:03

Psv zou ook nog kunnen aangezien ik denk dat hij niet onder doet voor een Luuk de Jong of Locadia.

15 december 2017 om 19:49

Terwijl ze net 10 miljoen uitgeven aan een spits? Beetje onnodig lijkt me. Zou eerder proberen Van Ginkel proberen definitief over te nemen.

15 december 2017 om 20:03

Ging me meer het type speler.. niet wie m echt nodig heeft.. romero al binnen?

Lijkt er dus op dat labyad snel gaat vertrekken. Hopelijk haalt Ajax hem. We hebben nog geen opvolger voor Ziyech en labyad is qua talent niet veel minder dan Ziyech. Daarnaast heeft Ziyech ook geen gewaagde concurrentie. Siem-Donny en Lasse-Frenkie zijn wel redelijk gelijkwaardig en je ziet ook echt dat Donny en Frenkie bewijsdrang hebben en Schone staat al op 7 goals van verdedigende middenvelder. Siem scoort bijna ook elke keer als hij mee doet.

15 december 2017 om 19:36

Zou hem ook graag bij Ajax zien maar denk persoonlijk dat hij meer op zijn plek zou zijn bij feyenoord. Hij kan zowel op de plek van Vilhena als op de plek van linksbuiten. Ajax heeft Hassane gekocht voor links en bij vertrek van Ziyech denk ik dat zijn plek wordt overgenomen door Donny of Frenkie. Hoewel ik Frenkie liever in het as van het veld heb.

16 december 2017 om 05:19

Donny frenkie en lasse volgend jaar denk ik of ajax moet echt uitpakken en ziyech houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren