Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen verrast en gaat talent oppikken bij Manchester United

Laatste update:

Manchester United-talent Noam Emeran is op weg naar FC Groningen, zo meldt journalist Tim van Duijn van Voetbal International. De twintigjarige buitenspeler lijkt een definitieve transfer te maken naar de Trots van het Noorden, ondanks zijn contract dat op Old Trafford nog tot medio 2024 loopt. The Red Devils hebben de optie om het contract van Emeran met een seizoen te verlengen, maar lijken hem een transfer naar De Euroborg te gunnen.

Emeran is sinds 2019 aan United verbonden, toen hij werd overgenomen van het Franse Amiens. Destijds was hij jeugdinternational van Frankrijk Onder 16. Eerder speelde de linksbenige linksbuiten ook in de jeugdopleidingen van FC Brussels en Entente SGG. In de afgelopen twee seizoenen was Emeran actief met Manchester United Onder 21 in de Premier League 2. In het beloftenelftal was de buitenspeler goed voor 7 doelpunten en 2 assists in 36 officiële wedstrijden. Namens Manchester United Onder 18 noteerde Emeran 5 treffers en 6 assists in 18 officiële duels.

Nu lijkt Emeran de deur in Manchester definitief achter zich dicht te trekken. Groningen wilde de Fransman in eerste instantie enkel huren, maar lijkt hem inmiddels definitief binnen te hengelen. De verwachting is dat de degradant van het afgelopen Eredivisie-seizoen snel duidelijkheid krijgt van United. Volgens Van Duijn bevindt de deal zich in de afrondende fase.

Een doorbraak in de hoofdmacht bleef uit, maar Emeran kreeg afgelopen zomer wel de kans van Erik ten Hag om zijn officieuze debuut te maken voor United. In de oefenwedstrijd tegen Leeds United (2-0 winst) was Emeran zelfs trefzeker. Bij Groningen kan de vleugelspits de achtste zomerse versterking worden. Eerder verwelkomde trainer Dick Lukkien onder meer Hidde Jurjus, Leandro Bacuna en Kevin van Veen. Maandagavond komt Groningen in actie tegen Jong FC Utrecht. Emeran zal dan nog niet van de partij zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een buitenspeler extra is geen luxe. Suslov is misschien wel onze beste speler in potentie, maar met hem op rechts komt er geen bal voor het doel. Bovendien wil Suslov nog steeds weg. Op links hebben we met Turay een veelbelovende speler, maar die krijgt ongetwijfeld een dipje. Verder is het allemaal niet veel soeps met buitenspelers en een spits als Van Veen heeft wel aanvoer nodig natuurlijk. Zal uiteindelijk ten koste gaan van Postema neem ik aan. Die gun ik het beste, maar komt echt kwaliteit tekort.

21 augustus 2023 om 14:24

Suslov is al jaren 'in potentie' maar het lijkt er maar niet uit te willen komen. Wel regelmatig irritant gedrag vertonen en denken dat alles om hem draait. Afgelopen wedstrijd tegen Ajax daargelaten. On topic: zie deze speler graag komen. Hoe vaak krijg je de kans om een speler van een topclub te halen zonder huurconstructie? Echter moet je het even afwachten uiteraard. Ook Abraham werd nog net niet binnen gehaald als de nieuw Messias.

21 augustus 2023 om 16:27

Haha heb bij Abraham heel lang geroepen dat het vast nog goedkwam, maar zie het niet gebeuren. Dat is wel gevalletje 'zonde geld'. Maar toen we hem haalden, troefden we onder meer Feyenoorf af!

21 augustus 2023 om 16:36

En toch wil ik Abraham nog niet afschrijven. Denk dat het een jongen is met (wat) mentale problemen en blessures Kan me echter niet voorstellen dat ie ineens niet meer kan voetballen. Wellicht dat voetballen op een lager treetje hem goed doet. Minder druk en dat soort dingen.

Heel verrassende keuze dit, had wel hoger kunnen spelen dan de KKD (al zal Groningen volgend seizoen waarschijnlijk toch wel weer ED spelen). Mooi wel voor Groningen, en hopelijk een waardevolle toevoeging om ze zsm terug te helpen naar de ED.
Ben wel benieuwd of hier niet zo'n constructie a la Simons in zijn contract opgenomen gaat worden, ManU is ook niet dom en zal, lijkt mij, een terugkoopclausule hebben ingebouwd voor de komende 2 seizoenen.
Ben benieuwd!

Utrecht nog niet gewonnen dit jaar.
Moet te doen zijn voor Groningen.
Met een uitverkocht uitvak in de galg vanavond las ik.
Wel maar 400 kaarten gekregen.

Succes! Hopelijk weer snel tegen het echte Utrecht etc!

21 augustus 2023 om 14:42

Ja zowel uit als thuiswedstrijden gaan dit jaar superhard bij groningen. 12000 seizoenskaarten verkocht en dan heb je nog 5000 van bedrijven etc. Dan blijven er zo 5000 over voor de losse verkoop, dat ook wel moet lukken. Degradatie heeft toch wat losgebracht

21 augustus 2023 om 15:57

Dat kun je idd wel zeggen! Jammer dat we ook niet de volle 1200 kaarten hebben kunnen krijgen tegen (jong) Utrecht vanavond.. Ook daar hadden nog veel meer supporters heen gewild als ik dit zo om me heen hoor.. Heb er alle vertrouwen in dat we na 1 seizoen weer terugkeren.

21 augustus 2023 om 15:59

Lijkt me niet hoor. Die 400 kaarten zijn echt niet zo heel makkelijk weggegaan. Denk dat 400 een prima aantal is voor maandag avond.

21 augustus 2023 om 16:10

Er zijn nog +- 380 aanvragen gekomen voor een ticket naar Utrecht uit vanavond. En daar moet ik nog bij zeggen dat in mijn directe omgeving er nog wel +- 50 mensen mee hadden gewild, die niks meer hebben aangevraagd bij de supporters vereniging. De kaarten waren al uitverkocht bij de 1e ronde voor mensen met voorrang. Dus ik gok dat we de 1000 kaarten wel hadden kunnen aantikken. Hebben ook nog veel mensen vakantie natuurlijk. Maar het is te hopen dat de steun zo goed blijft, waar ik wel vanuit ga.

21 augustus 2023 om 22:56

Druk komt er nu wel snel al op en de positieve gaat hopelijk niet een negatieve worden.

Prachtig nieuws. Een jongen van Manchester United moet vast iets in huis hebben. Groningen is ook een prachtige omgeving voor zo'n jongen om zich te ontwikkelen. Win-win voor beide partijen...

21 augustus 2023 om 16:01

Dit is een rechtsbuiten een linkspoot hij heeft best potentie in de voorbereiding liet die wel wat zien bij United, Deze jongen had ook gewoon bij een Twente gepast dus dit is best opmerkelijk dat hij voor groningen kiest. Maarja het is nog niet rond

21 augustus 2023 om 21:19

Voor t zelfde geld een ‘Redan’ of een ‘Kongolo’ Dan ben je al snel weer klaar. Zegt allemaal niet heel veel maar hoop dat t wat is

Mooi hoor, ben heel benieuwd. Toch wel een aantal spelers aangetrokken deze transfer window die echt wel een stap hogerop aan konden. Doen Gudde en consorten erg goed, ligt blijkbaar een mooi plan voor deze spelers klaar Gelukkig heeft Groningen de financiën ook redelijk op orde wat ook vast helpt bij het aantrekken van dit soort spelers. Ondanks de degradatie heb ik vertrouwen in de staff, want intern rommelt het al jaren.

Een buitenspeler is ook zeer welkom, ook erg benieuwd naar Emeran. Het is te hopen dat we na 1 jaar weer terugkeren in de ED. Ze nemen wel een gokje met alle contracten die ze nu uitdelen. Ik ben positief gestemd, we moeten gewoon kampioen worden. Forza FCG!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren