Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen stuurt Lundqvist naar Griekenland én verlengt contract

Laatste update:

Ramon Pascal Lundqvist speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Panathinaikos, zo maakt FC Groningen donderdagochtend wereldkundig. Er is tijdens de onderhandelingen tevens een optie tot koop bedongen door de Griekse topclub. De 24-jarige middenvelder uit Zweden heeft daarnaast zijn contract met een jaar verlengd, waardoor hij tot de zomer van 2024 vastligt bij de Trots van het Noorden.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus legt uit waarom Groningen Lundqvist tijdelijk uitzwaait, maar tegelijk ook zijn verbintenis met een seizoen verlengt. “Wij vinden Ramon Pascal nog altijd een speler met bijzondere kwaliteiten. Op dit moment denken we dat het voor alle partijen een goede oplossing is dat hij wordt verhuurd, nu hij deze stap kon en ook graag wilde zetten. Na dit seizoen zou Ramon Pascal nog slechts een contract voor een jaar hebben bij FC Groningen als Panathinaikos besluit om de koopoptie na de huurovereenkomst niet te lichten. Dat leek ons niet wenselijk“, zo benadrukt de bestuurder in Groningse dienst.

“Wij geloven dat hij van waarde kan zijn en daarom vonden wij het belangrijk om pas aan een verhuurperiode mee te willen werken als de transferrechten langer bij ons zouden blijven liggen, op het moment dat Panathinaikos besluit om af te zien van een definitieve overname. Dat is nu het geval. Wij wensen Ramon Pascal heel veel succes in Athene“, zo besluit Fledderus zijn uitleg. Lundqvist, die in 2019 werd overgenomen van NAC Breda, kwam tot dusver tot 49 wedstrijden in alle competities namens Groningen. Hij debuteert wellicht zaterdag al voor Panathinaikos in het eerste competitieduel met Asteras Tripolis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima beslissing was dit seizoen weinig aan spelen toegekomen. Wel zie ik er graag nog een creatieve middenvelder bijkomen. Het hoeft niet per se een 10 te zijn meer een 8 die iets aan de bal kan

Toch bijzonder, óf hij doet het goed en dan zal Panatinaikos ongetwijfeld de optie lichten, óf hij doet het niet goed genoeg en dan zit je er nog twee jaar aan vast. Dus eigenlijk is het hopen dat hij de pannen van het dak speelt en Panatinaikos straks die 8ton niet op weet te hoesten.

Zonde, ik vind hem echt wat hebben, zo onvoorspelbaar. Kwam helaas weinig aan spelen toe, en ik denk dat met Suslov en El Messaoudi er weinig speeltijd voor hem zou zijn.

Echt een goede voetballer, maar past totaal niet bij de spelopvatting van Buijs. Veel te veel risico in zijn spel. Buijs wil middenvelders hebben die pas over de middenlijn risico in de passing leggen, zie het huidige experiment met het blok Dammers/Matusiwa. Dan moet je niet bij Lundqvist wezen, die op de eigen 16 al een mannetje probeert uit te spelen. Succes in Griekenland!

Bijzondere transfer. In de Griekse competitie krijgt hij denk ik niet meer ruimte, dan bij Groningen. Daarnaast is pana ook niet meer een topclub in Griekenland, maar een middenmoter. Hij zal zich echt moeten bewijzen en dat is nog niet zo makkelijk daar. Kijk maar eens naar Giakoumakis.

Er is natuurlijk helemaal geen vertouwen in Lundqvist,vandaar dat ie ook weg mag. Maar omdat Groningen/Fledderus nog wat geld denkt te kunnen vangen voor hem, wordt zijn contract bewust verlengd zodat er nóg een hogere transfersom uitgehaald kan worden.

26 augustus 2021 om 13:33

Tsja, hoeveel zou je moeten vragen voor een Lundqvist? Een miljoen? Buitenland twee miljoen? Panathinaikos is niet de minste club om verhuurd aan te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren