Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Curieus eigen doelpunt leidt eerste competitiezege FC Groningen in

Laatste update:

FC Groningen heeft zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. Na een gelijkspel tegen FC Volendam en een zware nederlaag tegen Ajax, was de ploeg van trainer Frank Wormuth in eigen huis wel te sterk voor Go Ahead Eagles: 1-0. Een curieus eigen doelpunt van doelman Jeffrey de Lange, die daar overigens weinig aan kon doen, volstond voor de Trots van het Noorden voor de zege. Voor Go Ahead, dat samen met Fortuna Sittard en Vitesse de hekkensluiter is, is het de derde nederlaag van het seizoen. De laatste acht Eredivisie-wedstrijden gingen allemaal verloren voor de Overijsselse formatie.

Go Ahead wist op voorhand dat het een lastige middag tegemoet ging in de Euroborg. FC Groningen is ongeslagen in de laatste tien Eredivisie-wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en verloor slechts één van de laatste zeventien ontmoetingen op het hoogste niveau. Bij de thuisploeg werd in aanloop naar het treffen met de Deventenaren vooral gesproken over de situatie rond Jørgen Strand Larsen. De Noor kan voor een recordbedrag naar Middlesbrough, maar technisch directeur Mark-Jan Fledderus houdt voorlopig de poot stijf. Dit tot ongenoegen bij Strand Larsen, die overigens gewoon in de basis begon.

De spits zag toe hoe zijn ploeg al vroeg in het duel de leiding nam. Na een voorzet vanaf de linkerkant van het veld kwam de bal onbewust tegen de dij van Ramon Pascal Lundqvist. Go Ahead-doelman Jeffrey de Lange werd daardoor dusdanig op het verkeerde been gezet dat de bal via de paal en zijn rug in het doel belandde. In een verder uiterst teleurstellende eerste helft lieten de bezoekers zich wel zien via Rashaan Fernandes en Isac Lidberg, maar zij zagen hun inzet makkelijk worden opgeraapt door Michael Verrips. De bezoekers moesten het vooral hebben van de omschakeling, maar tot heel veel gevaar leidde dat niet.

In de beginfase van de tweede helft waren de rollen omgedraaid en was Go Ahead de ploeg die nadrukkelijk op jacht ging naar een treffer. Cyril Ngonge hoopte daarvan te profiteren met een schot in de korte hoek, maar vond De Lange op zijn weg. Aan de overkant ging een kopbal van Fernandes een minuut later rakelings voorlangs. Wormuth bracht daarop onder meer Romano Postema binnen de lijnen en zag zijn aanvaller meteen gevaarlijk worden met een kopbal. Terwijl bij Go Ahead het besef niet aanwezig leek dat er wat te halen viel in Groningen, zorgde Ngonge voor het laatste gevaar van het duel. Zijn geplaatste schot ging rakelings voorlangs.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3016772455
5Ajax3113108749
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3111911342
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3110615-1436
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3171212-2033
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-46-1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, elk geschreven woord over deze wedstrijd is er een te veel.. Fijne middag!

Het niveau van beide ploegen is niet best. Waar Groningen toch geregeld pareltjes heeft zie ik er nu eigenlijk geen. Suslov staat ook echt stil in zijn ontwikkeling.

21 augustus 2022 om 14:52

Vond Balker wel aardig, helemaal als je bedenkt dat hij naast Mighty Mike staat. Hoop echt dat die zsm uit de basis verdwijnt en Wirjo weer gewoon CV komt te spelen. En Strand Larsen won ondanks aardig wat hang en trekwerk echt ieder duel

Wat was het ontiegelijk slecht, maar de eerste 3 punten zijn gelukkig binnen

Terechte overwinning. Eerst goede halfuur, daarna tergend slecht. Echt heel slecht en je komt hier nog goed weg met drie punten. Gelukkig hebben we dit jaar wel een prima keeper...

Groningen zou toch echt de aanvallende impulsen eens wat moeten versterken. Op Strand Larsen na spelen ze bijna nooit constant. Weinig dreiging vanaf het middenveld.

Groningen moet veel beter spel nastreven, want dit is echt niet om aan te zien. Je moet toch wel in het linkerrijtje belanden.

Minst slechte team heeft gewonnen vandaag. Beide teams mogen zich oprecht klaarmaken voor een degradatiestrijd als dit het niveau is.

Nou, Groningen en go Ahead ga ik de komende tijd niet meer kijken. Heb alleen de tweede helft gezien, maar KKD wedstrijden van dit weekend waren per stuk van hoger niveau dan dit. Scheelt voor het thuispubliek dat er punten gepakt zijn.

21 augustus 2022 om 14:38

Ja ik vind het al meer dan een jaar niet om aan te zien, maar je blijft supporter natuurlijk. Als ik neutraal was geweest, zou ik alle wedstrijden van groningen niet kijken. Heb er geen plezier meer van in iedergeval

21 augustus 2022 om 15:07

Nou kieftenbelt, bij ons zijn nog wel seizoenkaarten over. Leuk duo met Sarr en Hooijdonk. helaas is het bij ons beiden clupjes de laatste jaren niet bepaald verwennerij, waar wij eerst beiden structureel meededen voor Europees begin dit millennium.

21 augustus 2022 om 15:35

Heb gister inderdaad gekeken. Heerenveen staat goed georganiseerd en komen er goed uit in de counter

Toen Hake werd aangesteld hield ik mijn hart al vast. Nu beginnen ze tegen moeilijke tegenstanders, maar er zit gewoon helemaal niets in!

Amofa is een cv als rb, dus die komt er zelden overheen. Adekanye loopt overal als een kip zonder kop behalve op rechts.

En het toppunt is nog wel dat ze een lange ingooi 2 minuten voor tijd op edvardsem (1.40 groot) lang gaan gooien. Spelers kunnen niet zelf denken en hake kan het er in 10 weken kennelijk niet inbrengen.

Van wat ik nu gezien heb is go ahead degradatiekandidaat 1.

21 augustus 2022 om 14:31

Eagles mist op dit moment wel gewoon 5 basisspelers . Dat vang je als klein clubje niet zo maar even op .

Wat weer een dramatische wedstrijd. Leek weer helemaal nergens op, er zit aanvallend gewoon geen idee achter en dan word er gelukkig een lucky goal gescoord. Kasanwirjo moet zo snel mogelijk richting het centrum en te wierik eruit. Ook is een creatieve middenvelder nodig, denk dat suslov of irandust dat goed zou kunnen invullen.

21 augustus 2022 om 14:45

Blijkbaar is er meer vertrouwen in Te Wierik dan v.gelderen..

Met v.kaam, Suslov en Irandust zijn er genoeg opties, maar na Lundqvist zijn doelpunt houd ik mn mond hierover haha

21 augustus 2022 om 14:47

Qua Kasanwirjo en Te Wierik heb je zeker gelijk. Qua Irandust/Suslov als creatieve man ook, maar het grootste probleem is dat de Groningers geen diepgaande buitenspelers hebben. Alles is statisch en moet uit stand gebeuren. Suslov en Irandust kunnen die ballen prima achter de defensie leggen, maar dan moet er wel iemand gaan..

21 augustus 2022 om 15:00

Dit zou in principe ngonge kunnen, die heeft genoeg snelheid. Ook postema vind ik daar uiterst geschikt voor

Afgrijselijk. Lidberg en adekanye zijn echt nog wel de slechtste, al was het hele team bout. Geen moment in een gelijkmaker geloofd.

Echt dramatische pot gezien .
De supporters waren nog het mooiste om na te kijken ..

Duidelijk wat er mist bij de fc .

Wedstrijd was echt verschrikkelijk om naar te kijken, minuut 18 blijft mij bij. Strand Larsen krijgt me toch een beuk van achteren zonder dat er een bal in de buurt was en wordt door de VAR afgedaan als niks aan de hand. Enkele minuten later op de middellijn gebeurt een soortgelijke situatie en het is geel. Schandalig wat er op scheidsrechters niveau gebeurt.

Go Ahead heeft toch wel een aardig jasje uitgedaan.Vorig seizoen knap veel punten gepakt en ik vond het leuk om naar te kijken,mooie sfeer in t stadion.
Voor mij op die manier een mooie aanwinst voor de Eredivisie,ik hoop dat ze snel de weg omhoog vinden

Die blonde spits van Go ahead is echt het allerslechtste wat ik live heb gezien. Wat is die dramatisch. Zit niks in en komt niks uit.

21 augustus 2022 om 17:00

Hahaha dat viel mij ook op. Elke spits bij een willekeurige amateurvereniging heeft meer bezieling dan wat hij heeft. Wat is dat verschrikkelijk om in de spits te hebben zeg.

Poeh toch wel afzien hoor. Hoe vaak die linksback hem wel niet kon voorzetten en dan maar weer kappen en terug…je wordt er helemaal lijp van! Lijkt wel in een na dna gegroeid dat laffe opbouwen..Eagles is dom geweest om niet meer hoge druk te zetten want dan hadden we nog meer domme passen gegeven.

Balker en Verrips zijn echte versterkingen vergeleken met vorig seizoen. Aanvallend is er nog geen drol veranderd en ligt dus duidelijk niet alles aan (Maaskant/Faber/Erwin en Danny..

Mooi om te zien dat de nieuwe trainer het ook ziet en heel snel verandering en verbetering eist! Ouwe Duitse sweep erover bij deze diva’s.

Dramatisch spel van Groningen zeg. Wormuth trekt de lijn die hij bij Heracles heeft ingezet door: geen lijn in het spel en hopen dat een lange bal naar voren een keer goed valt. Tactisch is er echt geen structuur.

Poeh toch wel afzien hoor. Hoe vaak die linksback hem wel niet kon voorzetten en dan maar weer kappen en terug…je wordt er helemaal lijp van! Lijkt wel in een na dna gegroeid dat laffe opbouwen..Eagles is dom geweest om niet meer hoge druk te zetten want dan hadden we nog meer domme passen gegeven.

Balker en Verrips zijn echte versterkingen vergeleken met vorig seizoen. Aanvallend is er nog geen drol veranderd en ligt dus duidelijk niet alles aan (Maaskant/Faber/Erwin en Danny..

Mooi om te zien dat de nieuwe trainer het ook ziet en heel snel verandering en verbetering eist! Ouwe Duitse sweep erover bij deze diva’s.

En maar denken dat Het niet slechter kon onder Buijs, nou nou.
Wel erg blij met de 3 punten.

21 augustus 2022 om 22:29

Hoop dat je wormuth van eerste 2seizoenen krijgt bij hafc.
Krijg je hem van de laatste 2seizoenen word het voetbal niet beter,was bij Heracles al een drama.
Uitwedstrijden kon ik nog begrijpen alleen thuis zo spelen niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren