Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch kroont zich winterkampioen én koploper Tweede Periode

Laatste update:

FC Den Bosch gaat als koploper van de Keuken Kampioen Divisie én de Tweede Periode het nieuwe kalenderjaar in. Het team van trainer Willy Boessen zegevierde zaterdagavond over Roda JC Kerkrade en stijgt van de vierde naar de eerste plaats, met een punt meer dan Go Ahead Eagles en twee punten meer dan Sparta Rotterdam en FC Twente: 2-0. In de strijd om de Tweede Periode leiden de Bosschenaren eveneens de dans.

In de eerste helft ging het duel op en neer. Pogingen van Jannes Vansteenkiste, Mats Deijl, Mario Engels en Amine Khammas misten precies en konden Radomir Novakovic en Wouter van der Steen niet echt verontrusten. Het was uiteindelijk FC Den Bosch dat de ban brak. Novakovic hield Stefano Beltrame van het scoren af, maar daarna was Sven Blummel wel trefzeker en gingen de Bosschenaren aan de leiding: 1-0.

Luuk Brouwers was daarna dicht bij de 2-0, maar hij kopte op aangeven van Blummel naast. Gyliano van Velzen, die niet veel later geblesseerd moest afhaken, miste in de 38e minuut een goede kans op de 1-1. Roda ontsnapte vervolgens toen een geweldige uithaal van Brouwers na goed terugleggen van Rauno Sappinen op de paal uiteenspatte. Op slag van rust dacht Mart Remans de 1-1 te hebben binnengekopt, maar hij stond buitenspel.

In de tweede helft moest Novakovic in actie komen op een inzet van Beltrame en Van der Steen redde op een vrije trap van Engels. Na nog geen uur spelen verdubbelde FC De Bosch de leiding: Beltrame werd zelf in het strafschopgebied neergelegd en verzilverde de toegekende strafschop. In de strijd om de Tweede Periode heeft FC Den Bosch nu achttien punten: twee meer dan Roda JC, Jong PSV en TOP Oss.

Denk jij dat FC Den Bosch komend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou leuk zijn om Den Bosch weer eens in de Eredivisie te zien!

22 december 2018 om 23:41

Voor de mensen die daar in de regio wonen ja. Voor de rest van het land is het allemaal een pot nat.

Iemand die weet hoe Rauno Sappinen het doet bij FC Den Bosch?

22 december 2018 om 22:00

Erg goed in het begin was hij de topscorer nu is hij meer de afleider voor de rest maar zeker een goede spits die constant 2 man bezig houdt

22 december 2018 om 22:52

Bedankt Larykoek. Hield hem in de gaten toen die nog voetbalde in Estland en de beste was. Hoop zelf fat Den Bosch promoveert is er weer wat nieuws in de Eredivisie.

Iemand die weet hoe Khammas het doet?

22 december 2018 om 22:05

Redelijk deze wedstrijd wel zeer goed maar denk op het moment dat van der winden terug is dat khammas weer eruit gaat. Puur omdat van der winden echt top was tot zijn blessure

22 december 2018 om 22:12

Speelde zn eerste wedstrijden erg matig en gaf veel slechte passes. Deze wedstrijd was hij erg sterk. Maar denk inderdaad ook dat hij gewoon zn plek kwijt raakt aan vd winden. Echter is hij tot het einde van het seizoen uitgeschakeld met een knieblessure

23 december 2018 om 13:08

Bedankt voor de reactie, mannen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren