Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Bayern kunnen opgelucht ademhalen: clubicoon verlengt tot medio 2025

Laatste update:

Thomas Müller heeft zijn aflopende contract bij Bayern München dinsdag met één jaar verlengd. De 34-jarige middenvelder annex aanvaller ligt daardoor nu tot medio 2025 vast in Zuid-Duitsland.

BILD meldde vorige maand nog dat het Manchester United van Erik ten Hag wilde profiteren van het aflopende contract van Müller en overwoog om deze winter aan te kloppen bij der Rekordmeister. Die transfer lijkt nu dus volledig van de baan.

Müller speelt al sinds zijn tiende in het shirt van Bayern, maar moet laatste tijd steeds vaker genoegen nemen met een reserverol in de ploeg van Thomas Tuchel. Het toptalent Jamal Musiala staat op zijn plek en krijgt vaak de voorkeur boven de ervaren Müller.

Datzelfde BILD meldde vorige maand ook al dat de international van Duitsland niet van plan is om te stoppen met voetballen. Op de site van Bayern lijkt hij dat te bevestigen na zijn verlenging.

“Ik ben blij dat mijn reis bij Bayern voortduurt. Ik wil mijn steentje bijdragen om succesvol te blijven, zowel als team als als hele club. Ik vind het belangrijk om onderdeel te blijven van het team en de ploeg in de goede richting te helpen.”

“Ik wil de fans enthousiast maken met doelpunten, helpen bij het creëren van kans, mijn liefde voor het spel, mijn passie voor voetbal en hopelijk met nog veel meer titels”, besluit hij op de clubwebsite.

Met Bayern won hij onder andere twaalf Bundesliga-titels en legde hij twee keer beslag op de Champions League. Hij heeft tot nu toe 684 wedstrijden gespeeld voor het eerste elftal van Bayern, waarin hij 237 doelpunten maakte en 261 assists gaf. Dit seizoen wil het nog niet zo vlotten. In twaalf optredens kwam hij tot één doelpunt en vier assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gaat natuurlijk niet zoveel meer spelen met o.a Musiala maar zijn ervaring kan nog steeds heel belangrijk zijn voor de andere spelers in de selectie. Zeker samen met Neuer toch wel de spelers die alles hebben meegemaakt sinds 2010.

19 december 2023 om 19:30

Neuer speelde in 2010 nog bij Schalke.

Geweldig nieuws! Niets maakt een voetbalfan gelukkiger dan het verlengen van het contract van een speler die niet langer onbetwist in de basis staat en waarvan het rendement al enige tijd reuze meevalt. Opluchting alom! Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu behoefte aan een speler met ervaring, veelzijdigheid en clubliefde? Liever een nieuwe hype van een jonge speler die net zijn rijbewijs heeft gehaald. :P

Een wereld van verschil. Waar Müller een clubicoon is en gewaardeerd wordt, werden clubiconen Klaassen en Blind bij Ajax weggejaagd omdat ze te duur zouden zijn.

Schaam me er nog steeds kapot voor dat dit bij mijn club zo gegaan is. Prachtig om te zien dat Müller nog een jaartje bij Bayern blijft.

19 december 2023 om 16:26

Vind je Klaassen en Blind echt club iconen?

19 december 2023 om 16:32

Blind kan je wel een icoon noemen ja. Als je 7x kampioen bent geworden met de club is dat niet meer dan terecht. En was hij een belangrijke kracht in al die kampioenschappen. Klaassen is dat niet nee.

19 december 2023 om 17:03

Klaassen geen clubicoon? Hij staat op nr. 20 in de club van 100 lijst (bron: Wikipedia) met 320 wedstrijden voor Ajax. Staat daarmee boven spelers als Edwin van Der Sar en Litmanen. 5x kampioen geworden en een significant aantal belangrijke doelpunten.

19 december 2023 om 17:16

Aantal wedstrijden of zoveel keer kampioenschap, staat bij mij niet gelijk aan club icoon. Meer de impact die je gehad hebt op de club. Vervang Klaassen of Blind met een andere speler, zou Ajax dan minder kampioenschappen hebben? Betwijfel het.

19 december 2023 om 17:15

Een wereld van verschil dat je jou club in her verlengde durft te leggen met Bayern.
Daar schaam ik me zelfs een beetje voor.

Müller is zo'n type speler die je graag wilt behouden voor de ''kleedkamer''. Hij is echt een op en top prof met veel ervaring. Als er een wereldwijde voetballer is waarmee ik een avond een biertje wilt drinken dan is het Müller wel. Slappe lach gegarandeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren