Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fan Middlesbrough gearresteerd voor ‘urineren in flesje’ tegenstander

Laatste update:

Een fan van Middlesbrough is zaterdagavond gearresteerd door de lokale politie vanwege een opmerkelijke actie. De supporter van de Championship-club besloot tijdens het uitduel met Queens Park Rangers (0-3) te urineren in het flesje van doelman Alex Smithies. Het is onduidelijk of de sluitpost nadien ook een slok heeft genomen van het flesje.

Video's online tonen aan dat de supporter in het flesje plast en vervolgens het gevulde object terug naar het doel van Smithies te hebben gegooid. Enkele supporters zeggen via Twitter dat de fan nadien door stewards is weggehaald bij de wedstrijd op Loftus Road. De politie heeft aan onder meer de Daily Mirror bevestigd dat de man is gearresteerd.

Ook stelt de politie dat de man is aangeklaagd vanwege het gooien van objecten op het veld. De fan van Middlesbrough is op borgtocht vrijgelaten en moet volgende maand voor de rechter verschijnen. Een lokale politieagent heeft via Twitter al gezegd dat men probeert de supporter een stadionverbod op te leggen vanwege de daad. Middlesbrough won het duel overigens eenvoudig, door goals van Daniel Ayala, George Friend en Adama Traoré.

Moet de fan levenslang een stadionverbod krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 januari 2018 om 16:38

Haha je bent er een paar te snel af volgens mij.

21 januari 2018 om 17:54

De keeper is pisnijdig en voelt zich in de zeik genomen

Waar is de video dan?

21 januari 2018 om 16:41

Op facebook

Ludieke, maar ongelofelijk smerige actie.

Deden de ADO supporters een x in de arena gingen ze in bekertjes pissen en dat uit het uitvak gooien op de Ajax-supporters

Is die Traore van Middlesbrough nog van Barca?

21 januari 2018 om 18:24

Nee

21 januari 2018 om 18:53

Nee, maar volgens mij is er wel een terugkoopclausule van zoveel miljoen.

Wat een erg smerige en trieste actie. Zulke suppoerters hoeven voor mij het stadion niet meer in.

Maar de echte vraag blijft: Heeft de doelman een slok genomen? :P

Als ik die keeper was dan was ik echt pissed off!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren