Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-bondscoach van Duitsland tekent bij Europees kampioen van 2004

Laatste update:

Michael Skibbe is de nieuwe trainer van de nationale ploeg van Griekenland. De vijftigjarige Duitser heeft donderdag een contract tot en met de kwalificatiereeks voor het WK van 2018 getekend bij de bond HFF.

/

Als Skibbe de Europees kampioen van 2004 naar dat eindtoernooi leidt, wordt zijn contract automatisch verlengd en gaat hij met de Grieken mee naar Rusland. Skibbe is de opvolger van Sergio Markarián, die in juli zijn contract inleverde nadat hij de blauwhemden niet naar het EK van komende zomer in Frankrijk wist te leiden.

Markarián werd opgevolgd door ad-interim Kostas Tsanas en hij draagt het takenpakket nu dus over aan Skibbe. Zijn eerste wedstrijd bij Griekenland zal op 11 november zijn tegen Luxemburg. Skibbe werkte eerder bij onder meer Galatasaray, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en Schalke 04 en van juli 2000 tot juni 2004 was hij (officieel) de bondscoach van Duitsland. Skibbe vormde toen een duo met Rudi Völler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Grieken horen gewoon op elk eindtoernooi te zijn. Die verdediging is echt een muur.

29 oktober 2015 om 20:10

Hebben gewoon goede spelers (o.a. bij Dortmund, Roma, Benfica, Udinese, Olympiakos) en zijn een goed elftal. Verdedigend een van de beste landen van Europa, alleen laten ze het aanvallend vaak vallen.

29 oktober 2015 om 20:46

Klopt met Sokrates en Manolas heb je een beter centraal duo dan dat Nederland heeft. Verder vind ik de rest van het team wel mee vallen. Alleen op een EK waar landen als Albanie, Ijsland en Georgie naar toe gaan horen ze er gewoon bij.

29 oktober 2015 om 22:03

Verdediging is niet te vergelijken met die van NL. Holebas Papastathopoulos Manolas (of Papadopu van Leverkussen) en dan Rechts Torosidis. Verdedigind middenvelder is ook mooi Samaris

30 oktober 2015 om 14:56

Georgie is niet eens door.

Heeft in Turkije niks gepresteerd. Tot nu toe misschien wel de meest gehate trainer van GS. Kan me nog goed herinneren dat we met 5-2 klop kregen van Diyarbakirspor....

29 oktober 2015 om 20:56

Was dat niet kocaeli?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren