Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enkelvoudig Italiaans international kiest voor opvallend avontuur in VS

Laatste update:

Amauri voegt een opvallend hoofdstuk aan zijn loopbaan toe. Fort Lauderdale Strikers maakt op de officiële website van de club melding van de komst van de aanvaller, die een contract van onbekende duur heeft getekend. Fort Lauderdale kan de doelpunten van Amauri goed gebruiken; de club staat laatste in de North American Soccer League, het tweede niveau in de Verenigde Staten.

De 36-jarige Amauri liet al in februari zijn contract bij Torino ontbinden en zat dus al een tijdje zonder club. De verwachting was dat hij al eerder naar de Verenigde Staten zou verhuizen, maar de spits slaagde er niet direct in om een nieuwe werkgever te vinden. Nu, liefst een halfjaar later, heeft hij een contract getekend bij Fort Lauderdale Strikers. Amauri gaat met rugnummer 15 spelen.

“Dit is de speler met het meest indrukwekkende cv in onze competitie”, zegt technisch directeur Luis Cuccatti van Fort Lauderdale Strikers trots. Amauri speelde in zijn loopbaan voor onder meer Juventus, Fiorentina, Parma en Palermo en kwam een keer voor de Italiaanse ploeg uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Kan me nog altijd die krachtige kopbal herinneren tegen Ajax van hem. Verder had hij toch niet erg veel klasse, maar een move naar een 2e klasser in Amerika die ook nog eens onderaan staat, had ik nooit verwacht. Good luck.

10 augustus 2016 om 01:11

Inderdaad zat in het stadion. kende die speler niet echt. Maar die kopbal en zijn spel gedurende die wedstrijd deden mij toch denken dat het een kwalitwitspeler was.

Had in het artikel eigenlijk nog wel verwacht dat Ronaldo (de Braziliaanse) mede eigenaar is van deze club, niet dat heel veel uitmaakt maarja dat soort dingen zeggen ze er toch meestal wel bij

10 augustus 2016 om 07:05

Zo he PSV tongelre, jij weet er echt veel van zeg.....

Amauri een aparte spits, Had zeker potentie was bij Palermo erg goed, Toen voor 22 miljoen naar Juve maar helaas nooit echt vol zijn potentie terug betaald maar was zeker geen verkeerde spits. Nu lekker nog genieten is al 36 ook, Veel succes Amauri

Was toch een heerlijke spits bij Palermo, ik kon hem wel waarderen, helaas presteerde hij bij Juve altijd prima tegen Milan..

In Nederland voornamelijk bekend door Vertonghen twee keer in de lucht te kloppen, iig succes in Amerika.

Was een aardige spits, maar opzich niet zo'n opvallende keuze. Amauri is inmiddels 36 en als je dan nog een beetje kunt cashen in Fort Lauderdale met minimale temperaturen van zo'n 20 graden, is dat natuurlijk geen lastige keuze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren