Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Engelse topclub lonkt voor 'te duur' PSV- en Ajax-doelwit Lombaerts'

Laatste update:

PSV haalde Daniel Schwaab en Ajax ging voor Heiko Westermann, maar beide ploegen hadden ook interesse in Nicolas Lombaerts. De Belgisch international wordt binnenkort vader en wil daarom graag terug naar West-Europa, maar de vraagprijs van Zenit Sint-Petersburg is aan de hoge kant. Toch zou Lombaerts nog naar een mooie topclub kunnen vertrekken.

/

Volgens Sport-Express heeft Arsenal contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Lombaerts. De Londenaren zijn op zoek naar een betrouwbare vervanger voor Per Mertesacker, die ‘enkele maanden’ buitenspel staat vanwege een knieblessure. Zondag werd Jonny Evans nog met Arsenal in verband gebracht, maar Lombaerts schijnt dus ook in beeld te zijn.

De 31-jarige Lombaerts speelt al sinds 2007 voor Zenit, waar hij nog een contract voor twee jaar heeft. De Russen willen de verdediger eigenlijk niet kwijt en zijn daarom niet van plan om Lombaerts voor een bescheiden transfersom te laten gaan. Een paar miljoen euro is echter geen probleem voor Arsenal, dat wel wat te besteden heeft.

Arsenal zou Nicolas Lombaerts wel kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Wenger Kallström niet vergeten.. man man man dit wou wat zijn. Haal gewoon Mustafi voor 25 miljoen van Valencia en je hebt een goede verdediger voor de komende vijf jaar..

1 augustus 2016 om 16:26

Mustafi is ook het enige gerucht wat uit betrouwbare bronnen komt wat betreft een verdediger. Daily mail had het gisteren over Evans, maar dat is en blijft de daily mail, en deze bron staat ook niet echt hoog aangeschreven. Pas als een Skysports, Bbc, Sky Italia, Sky Germany, Bild of Gianluca Di Marzio met nieuws komt wat betreft Arsenal zit er een kern van waarheid in, alle andere media verzinnen zelf vrij veel onzin. En ja, af en toe hebben ze een transfer goed geraden, maar als je maar genoeg roept heb je altijd wel iets goed.

1 augustus 2016 om 16:30

In principe staat Lombaerts de komst van een andere verdediger, zoals Mustafi, niet in de weg. Voor een miljoen of 4 heb je hem vast.

1 augustus 2016 om 19:06

Maar wel weer de doorbraak van talenten als Bielik, Chambers en de pas aangetrokken Holding.

1 augustus 2016 om 21:21

Goh, vind je dat Arsenal-materiaal?

Holding ken ik niet maar die is allicht niet goed genoeg of hij zat al lang bij een grotere club dan Bolton.

Ligt het nou aan mij of is er iets mis met de titel?

1 augustus 2016 om 15:52

Klopt toch, maar wel aardig omslachtig.

1 augustus 2016 om 15:53

Klopt inderdaad, al moet je twee keer lezen, maar alles voor de clicks!

1 augustus 2016 om 18:56

Dan hadden ze Lombaerts uit de titel moeten weghalen. Nu was het zeer duidelijk over wie het ging.

1 augustus 2016 om 15:57

Vind de titel niet raar, alhoewel het misschien telkens vermeldt hoeft te worden dat PSV en Ajax interesse hadden in deze speler.

Denk overigens niet dat een speler is waar Arsenal voor zou moeten gaan, lijkt me niet helemaal het juiste niveau

Precies de reden dat Arsenal onder Wenger nooit meer kampioen gaat worden. Begrijp me niet verkeerd, Lombaerts is een goede speler en beter dan Mertesacker, maar hij is gewoonweg niet het niveau dat ze zouden moeten nastreven.

1 augustus 2016 om 15:58

Precies, sowieso als je ziet wat de concurrentie haalt of al heeft en dan komt Arsenal met een aankoop die ik bij Southampton al niet zou vinden uitblinken.

Maargoed, we zullen eerst zien, en misschien heb ik te vroeg geoordeeld.

1 augustus 2016 om 16:37

Het is echt wel een zeer solide verdediger.

Maar eerder iets voor Juve of zo, Lombaerts maakt veel goed met zijn slimme positionering maar is desondanks toch echt wel te traag en niet wendbaar genoeg om in de hoge lijn van Arsenal te gaan spelen.

1 augustus 2016 om 18:30

Nee maar trager als mertesacker zal die niet zij haha

1 augustus 2016 om 17:40

(hoogstwaarschijnlijk) valse geruchten zijn de reden dat Arsenal geen kampioen gaat worden? Dus als ik nu verzin en post dat Wenger contact heeft gelegd met Messi en Ronaldo voor een transfer, betekent het dan dat de rollen omdraaien?

1 augustus 2016 om 21:15

Nee, want niemand gaat jouw verzinsels oppikken. Of ben je een journalist bij *vul Engelse tabloid in* ?

Het is altijd een gewaardeerde kracht geweest bij Zenit en het Belgische nationale team. Maar waarom zou Arsenal het nu weer met een koopje oplossen? Het is een positie die kwalitatief onderbezet is (met Per ook trouwens).
Koulibaly en Mustafi zijn directe diepte versterkingen. Haal die gewoon binnen.
Straks zitten we weer met een Squilaci opgescheept...
Vermoeiende maanden altijd voor de gooners...

1 augustus 2016 om 16:38

Arsenal moet Mahrez, Lacazette en Mustafi halen willen ze ambitie uitstralen om de PL en CL te winnen. Tussen de 120 en 140 miljoen voor deze 3 is goed te verantwoorden en zo kan je de toppers als Ozil, Sanchez, Kosielny en Cech makkelijker behouden na dit seizoen. Arsenal heeft meer dan genoeg geld, ze moeten nu kopen want volgend seizoen is te laat.

Als ik al de geruchten rond Arsenal zo lees over welke spelers nog kunnen gaan komen kunnen we alvast een conclusie trekken: Arsenal wordt weer geen kampioen dit seizoen... Haal gewoon een topper voor achterin en trek wat geld uit voor een topspits! Mocht er dan nog wat over zijn voor Marhez zou dat helemaal een droom zijn

1 augustus 2016 om 16:28

Als je alle geruchten zou geloven zou Arsenal deze zomer zo'n 60 spelers moeten halen. De meeste geruchten zijn gewoon een grote hoop met onzin.

Ik hoop dat arsenal voor lombaerts gaat zodat ze zien waarom zo weinig topspelers (buiten sanches, özil en cech) naar arsenal willen.

Haal Lombaerts EN Mustafi. Zo ben je nog voorzien moest er iets met Mustafi of Kos gebeuren door het seizoen, want van die Gabriel krijg je soms toch echt stuiptrekkingen.

Zelfs als iemand die niks met Arsenal heeft begint het me te irriteren dat ze nooit eens een paar leuke stevige aankopen doen. Als ze er op tijd bij waren hadden ze nu misschien wel Umtiti en Batshuayi kunnen hebben. Aangevuld met Xhaka zouden ze dan in iedere linie een leuke jonge versterking hebben die alle drie niet de absolute hoofdprijs kosten maar wellicht wel naar het niveau wereldtop kunnen toeklimmen. Speelden ook nog eens allebei in de Franse competitie, een competitie waar Wenger graag rondkijkt. Maar nee, ze ondernemen weer eens niks!

Als Arsenal Supporter of te wel een Gooner is het toch wel heel frustrerend allemaal. Iedereen die de club een warm hart toedraagt ziet elk jaar het zelfde gebeuren. Veel beloftes maar weinig tot geen echte versterkingen die het team beter maken. We worden gelinkt aan alles en iedereen, maar er komt niks van de grond. Terwijl het eigenlijk heel simpel is. Cruciaal deze transfer periode zijn een Topspits en een ijzersterke centrale verdediger.
Er lopen weinig topspitsen meer rond maak een shortlist (lacazette, Icardi, Aubamayang, Gabriel Barbosa, en trek je portemonnee.
Er lopen ook weinig top Cv's rond nogmaals maak een shortlist (mustafi, Manolas, Koulibaly, Musacchio en trek je portemonnee vooral na het uiitvallen van Per Mertesacker
Ach uiteindelijk zal het waarschijnlijk wel een koopje worden zoals een drama Johnny Evans en Lombaerts.

Dichter bij huis en dan ga je alsnog de eu uit. Zeg dan dat je rusland zat ben

1 augustus 2016 om 16:40

Dit slaat toch echt helemaal nergens op. Vanaf Londen is hij met een uurtje in België.

Als je daarin geen verschil met Rusland ziet dan is er toch iets mis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren