Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engels oud-international en internetsensatie stopt 4 duels na start met voetbal

Laatste update:

Ben Foster heeft per direct een punt achter zijn carrière gezet, zo meldt de veertigjarige inmiddels oud-keeper via de officiële kanalen. De timing is opvallend te noemen, daar hij in de eerste vier competitiewedstrijden van het seizoen gewoon nog onder de lat stond bij Wrexham. Foster geeft echter aan dat hij niet meer de beste versie van zichzelf kan zijn en daarom per direct stopt.

De achtvoudig international van Engeland vertrok in de zomer van 2022 bij Watford en zat toen tot maart van dit jaar zonder club. Wrexham, dat in handen is van Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney, wist Foster te verleiden tot een avontuur in de National League, het vijfde niveau van Engeland. De doelman maakte het seizoen af in Wales en had met een gestopte penalty in de absolute slotfase van het duel met directe concurrent Notts County (3-2 winst) een groot aandeel in de promotie naar de League Two.

Foster gaf in de zomer al aan dat hij twijfelde over het voortzetten van zijn voetbalcarrière, maar Reynolds - met wie de keeper een uitstekende band heeft - wist hem te overtuigen om er nog een seizoen aan vast te plakken. Nu, vier wedstrijden na de start van de competitie, komt Foster terug op dat besluit. “De waarheid is dat mijn prestaties dit seizoen niet van het niveau zijn dat ik van mezelf eis en ik voel dat dit het juiste moment is om met pensioen te gaan. Toen ik deze beslissing nam dacht ik niet alleen aan wat het beste voor mij was, maar ook voor de club. Deze beslissing geeft de club alle gelegenheid om hun opties te bekijken voordat de transferwindow sluit.”

Reynolds is Foster dankbaar voor zijn tijd bij de club uit Wales. “Hij gaf ons herinneringen die ik nooit vergeet zolang dat ik leef. Ik houd van deze gast. Bedankt voor alles, Ben.” Foster speelde gedurende zijn carrière onder meer voor Manchester United, West Bromwich Albion en Stoke City. De doelman begon gedurende zijn tijd bij Watford met vlogs plaatsen op zijn YouTube-kanaal The Cycling GK, waarop hij zijn volgers een kijkje achter de schermen gaf in de Championship en elke wedstrijd een GoPro in het doel dat hij verdedigde plaatste. Foster heeft inmiddels ruim anderhalf miljoen abonnees.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Half seizoen daar maar gezeten maar een held door die gestopte penalty in de beslissende pot voor promotie.

Speelt ongetwijfeld mee dat Wrexham in 5 wedstrijden er al 13 tegen heeft gehad (ook 13 voor trouwens). Hij keepte gewoon nog op een goed niveau. Of er een betere keeper beschikbaar is voor dat niveau, ben benieuwd.

21 augustus 2023 om 17:26

Er is daar geld genoeg Er kwamen toch al Championship -spelers naar Wrexham, dan moet een keeper ook lukken lijkt me..

21 augustus 2023 om 17:53

Het is niet zo dat de hele selectie bestaat uit toppers. Ze proberen natuurlijk spelers te lokken voor een hoger salaris. Gebaseerd op vorig jaar dan hadden zij een paar spelers die 3x zoveel verdienden als de rest (180k euro per jaar), maar dat kunnen ze niet iedereen geven. De gemiddelde voetballer daar verdient 60k euro per jaar.

Mullins kan zo meerdere niveaus hoger maar is gelokt met 275k euro per jaar + het feit dat hij zo dicht bij huis kon voetballen.

Sinds de docu probeer Wrexham vaak te kijken en dit seizoen is het zeker niet saai.

Beetje vreemde reden om te stoppen. Want als hij wel de beste versie van zichzelf kon zijn zou hij niet actief zijn op het 5e niveau van Engeland.

21 augustus 2023 om 18:16



De spelers krijgen alleen een beetje meer betaald dan gebruikelijk is op dat niveau bij Wrexham. Die stoten zeker snel door naar de 1st Division of misschien zelfs Championship, maar dat is denk ik het hoogst haalbare. Plus ze hebben al 13 goals tegen na 4 duels, dus ik denk dat hij eieren voor z'n geld kiest.

21 augustus 2023 om 19:51

PaulRIk zag het filmpje waar hij zijn afscheid aankondigden, hij gaf aan dat de ballen die er in gingen hij die had moeten hebben en hij twijfelt of hij zijn oude niveau nog gaat aan tikken. Ik vind het daarom geen vreemde rede.Hij is ook 40 he.

21 augustus 2023 om 21:37

Mijn punt is meer, hij weet zelf ook toch wel dat hij 40 is? En dat hij zijn beste versie van zichzelf al een paar jaar geleden uit het oog is verloren? Waarom begon hij dan nog op bij Wrexhem? Dacht hij serieus dat hij op deze leeftijd nog even het niveau kon halen wat hij ooit in de PL had?

23 augustus 2023 om 02:15

Sorry maar ik vind dit echt zo'n domme opmerking. Waarschijnlijk bedoelt hij de beste versie van zijn 40jarige zelf. En als hij vind dat hij niet kan zijn om motivatie of wat voor reden dan ook dan is dat toch hartstikke prima. Man heeft een prachtige carriere achter de rug en tijden lang schitterende wedstrijden mogen keepen. Als je niet zelf voor Wrexham bent snap ik niet waarom je hier commentaar op hebt. Hij handelt het netjes af en is er klaar mee. Staat ook duidelijk dat hij zich toch nog had laten overhalen.
Ouwe zuurpruim dat je bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren