Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia staat jaar na beëindiging spelersloopbaan voor bijzondere carrièreswitch

Laatste update:

Voormalig profvoetballer Eljero Elia gaat een rol spelen in de bioscoopfilm SCOTOE, zo heeft het Nederlandse Independent Films laten weten. De opnames van de komedie, waar nog meer sterren in zullen acteren, zijn op maandag 8 augustus van start gegaan. Volgens de filmwebsite The Nerd Shepherd gaat de 36-jarige Elia een bijrol vertolken in de speelfilm, die op 1 februari 2024 te zien is in de bioscoop.

Elia maakte vorige zomer, na afloop van zijn verbintenis bij ADO Den Haag, bekend niet meer op zoek te gaan naar een nieuwe club. De voormalig vleugelflitser houdt niet van stilzitten, zo blijkt uit zijn recente activiteiten. Elia timmert hard aan de weg als diskjockey in het genre Tech-House, liep stage als trainer bij Feyenoord Onder 15 en investeert zijn bij elkaar gevoetbalde vermogen in verschillende projecten. Nu staat hij dus ook aan het begin van een carrière als acteur.

De film SCOTOE gaat over twee ‘streetwise rechercheurs’ genaamd Sino en Mo, die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen. Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu. De twee laatstgenoemde acteurs zullen de hoofdrollen op zich nemen. Verder zijn naast Elia bekende namen als Daphne Deckers, Emma Deckers, Jaimie Vaes, Rose Bertram, Vonneke Bonneke, André Dongelmans, Saïd Boumazoughe, Ferdi Stofmeel, Oscar Aerts, Izzle, Julmar ‘Adje’ Simons en Nick Golterman te zien in de speelfilm.

Elia voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn publieke carrière. De in Voorburg geboren ex-international van het Nederlands elftal brak in 2005 door als profvoetballer bij ADO. Later zou hij nog spelen voor achtereenvolgens FC Twente, Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen, Southampton, Feyenoord, Basaksehir, FC Utrecht, om zijn carrière af te sluiten bij zijn jeugdliefde. Zijn meest succesvolle periode beleefde Elia bij Feyenoord, met wie hij in 2017 na achttien jaar weer de landstitel wist te veroveren. In totaal speelde Elia dertig interlands voor Oranje, waaronder de verloren WK-finale tegen Spanje (0-1) in 2010.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja... nieuwe hobby nodig he.
vind hem ook niet het type om nog wat in het voetbal te doen.
zie in hem geen trainer oid, volgens mij boeide hem het voetbal ook nooit zoveel, was echt gewoon zijn werk.

9 augustus 2023 om 14:23

Dan heb je hem nooit over voetbal horen praten. Hij is altijd gek op voetbal geweest en heeft er echt wel verstand van.
Hij houd natuurlijk ook van andere zoals muziek maken voor de lol.
Hij loopt op dit moment mee in de jeugd van Feyenoord.

10 augustus 2023 om 03:35

Tegenwoordig is het zo dat je als voetballer geen andere hobby mag hebben ofzo. Dan ben je meteen maar een beetje raar.

Ik heb niets meer dan respect voor de ondernemer die Elia is na zijn loopbaan als voetballer.

9 augustus 2023 om 14:32

Het voetbal boeide hem zeker wel, maar hij had ook andere zaken waar hij zich mee bezighield.
Op zich is dat niets bijzonders, want er zijn veel profvoetballers die nog "iets" naast hun voetbalcarriere doen. Maar er werd door bepaalde mensen ten onrechte het beeld geschetst dat hij niet voor zijn sport zou leven. Ook jij bent zo te lezen in die valkuil gestapt? Maar dit is nooit het geval geweest. Met name het stukje muziek maken, en dan in het bijzonder rapmuziek, vond "jan Modaal" maar helemaal niets.

Ik word oud denk ik. '' bekende namen als '', ik ken alleen de eerste vier.Edit: Nee, zelfs dat niet. Emma Deckers zegt me toch niks. Of dat moet de dochter van zijn.

9 augustus 2023 om 21:59

Ik voel me nu nog ouder hahaha Ken alleen die eerste :-(

Op zich best een goede cast! Ik zit 1 februari in de bios!

Wellicht erg off top, maar ik kan me zo storen aan dat in Nederland dat het moment dat je maar bekend bent, je zomaar in elke branch kan stappen zonder ervaring of iets. Jamie Vaes is letterlijk bekend als "ex-vriendin van" en wordt nu aangemerkt als BN-er. Wat een armoe zeg.

9 augustus 2023 om 14:29

Misschien ben je van een oudere generatie, maar tegenwoordig worden mensen ook bekend via Instagram, tiktok, YouTube of netflix etc. Zolang ze veel volgers krijgen en omgaan met bekende mensen. Je wordt niet meer enkel bner als je op tv komt hoor. Daar zitten ook nog complete marketingbureaus achter. En zoveel stelt een bijrollentje in een film toch ook niet voor?

9 augustus 2023 om 14:36

Haha je hebt helemaal gelijk en ik ben net pas klaar met studeren, dus helaas ken ik deze idioten bij naam. Heb überhaupt gewoon niks met BN-ers, dus ook deze nieuwe generatie niet

9 augustus 2023 om 14:38

Ik denk dat Hakimfr er meer op doelt dat je tegenwoordig geen echt talent meer lijkt te hoeven hebben om bekend te worden. Net als die Barbie. Die vrouw kan nauwelijks tot twee tellen maar heeft sinds oh oh Cherso de ene na de andere show gekregen. Ach ja, het trekt blijkbaar toch kijkers..

9 augustus 2023 om 14:46

Nouja dat is misschien nu iets meer maar vroeger werden mensen ook bekend via tmf, idols of gtst. We leven nu gewoon meer in een digitaal tijdperk waarbij iedereen een eigen kanaal kan beginnen. Als je dat een beetje slim doet met wat entertainment komt er zo een groep jongeren achter je aan.

9 augustus 2023 om 14:51

Mijn oudste zoon is ook aardig op weg naar een flinke schare volgers met zijn eigen kanaal, maar ik merk wel dat je daar als pa/ouder kort op moet zitten, want als je soms ziet wat voor berichtjes er gestuurd worden... Plus, god verhoede dat hij ook in één of ander nietszeggend tv-programma op mag draven later

9 augustus 2023 om 14:52

Ja die heeft haar domheid goed laten uitbuiten door andere, nog dommere mensen naar die onzin te laten kijken. We houden talentloze entertainers zelf in stand door er naar te kijken/luisteren.

9 augustus 2023 om 15:03

Het zijn vaak vooral "slimmere" mensen die naar objectief domme content kijken. Zo zijn programma's als ex on the beach meer populair onder hoger opgeleiden, wel tot een bepaalde leeftijd natuurlijk. "Slimme" mensen kijken nou eenmaal graag naar malloten voor vermaak

9 augustus 2023 om 17:11

En dit ergert mij dus mateloos, ondanks dat ik weet dat het niet zou moeten. Doe lekker je ding zou ik zeggen. Maar het feit dat er dus zoveel mensen kijken naar zulke domme mensen die hun kont verkopen voor een paar jaar faam en wat instavolgers, daar kan ik met mijn pet niet bij. Ik begin me ook steeds meer af te vragen hoeveel afbreuk doet aan onze samenleving en onze kenniseconomie. Ja het is vermaak en dat heeft een mens ook nodig. Maar om zulke domme mensen een voetstuk te geven waarop ze zichzelf op zo'n domme wijze kunnen profileren is toch eigenlijk van de zotten. Vroeger ambieerden men wetenschappers, tegenwoordig een stel dwazen die hun ondergoed niet kunnen aanhouden.
Excuus voor mijn uitlatingen. Dit had ik even nodig..

9 augustus 2023 om 18:21

Gister zag ik een klein item waarin men een tiktokster liet zien die digitale ijsjes en andere digitale dingen van haar kijkers ontving
en steeds: ‘yummie ice cream” zei wanneer dat gebeurde. De kijkers betalen voor die digitale ijsjes. Zij verdient ongeveer 7.000 dollar per dag. Ik moest bijna huilen van ongeloof.

9 augustus 2023 om 16:05

Dat is overal zo Hakim. Dochter van Linda de Mol kan overal presenteren. Kinderen van Hazes enkel bekend vanwege hun vader, wat denk je van de Kardashians? Of die zoon van Will Smith. Zelfs in de F1 rijden rijders omdat papa rijk is of een ex-rijder was. Zo werkt het helaas gewoon. Daarom heb ik altijd meer respect voor mensen die het op eigen kracht doen.

9 augustus 2023 om 16:09

Vroeger moest je wat kunnen om beroemd en/of rijk te worden. Tegenwoordig moet je botox in je kop laten spuiten of totaal debiel doen om hetzelfde te bereiken. Helemaal met je eens, het is ontzettende armoe.

Zet de TV ook alleen nog maar aan voor voetbal, de rest kan mij gestolen worden.

9 augustus 2023 om 16:27

FCT, Misschien moet je eens naar de zender ID kijken (Investigation Discovery) daar kijk ik bijna non-stop naar. Echt verdomd interessant al die moord onderzoeken die ze daar uitleggen en laten zien. 'Gewone tv' (ned. 1, 2 3, rtl, sbs, net 5 etc) kijk ik ook al jaaaaaren niet meer.

9 augustus 2023 om 17:25

Kijk, dat vind ik inderdaad een stuk interessanter. Ga ik eens opzetten, bedankt!

9 augustus 2023 om 18:15

Nee hoor Jamie Vaes was al bekend dat ze met elke rapper in bed dook voor ze zich eindelijk “voetbalvrouw” mocht noemen

9 augustus 2023 om 18:50

Nee hoor Jamie Vaes was al bekend dat ze met elke rapper in bed dook voor ze zich eindelijk “voetbalvrouw” mocht noemen

10 augustus 2023 om 03:38

Your network is your net worth!
Kijk maar naar de ex vrouw van Jeff Bezos (eigenaar Amazon) haha.

Jamie Vaes is afgelopen jaar of het jaar daarvoor toch vrij vaak in het nieuws gekomen en heeft daar optimaal gebruik van gemaakt, door bij juice channels ook aan te schuiven enzo.

Het is tegenwoordig ook gewoon makkelijker dan ooit om BN-er te worden, via Youtube, Tiktok, Twitch.

Je hoeft niet meer in GTST of onderweg naar morgen te spelen

Op Daphne Deckers komt geen enkele naam me bekend voor.
Al valt de naam Vonneke Bonneke wel op🤭

Ik ken van al die bekende namen alleen Daphne Deckers. Dit betekent denk ik dat ik oud en niet cool ben.

9 augustus 2023 om 14:48

Maar de echte vraag is; hoe ken jij Daphne Deckers? Als 'de vrouw van' of met die nietjes in haar buik?

9 augustus 2023 om 14:58

Daphne Deckers was al bekend toen RTL Véronique begon. Van toen kon iedereen in Nederland haar al. Toen was ze echt leuk, maar ja dat is met 99% van alle vrouwen zodra ze de 30 voorbij zijn is het niks meer. En die Jaimie Vaes mijn god 🤮

9 augustus 2023 om 15:10

Die nietjes hingen aan m'n muur ja.

9 augustus 2023 om 15:40

magpie, verdomd, Veronique idd. Overigens is mijn vrouw de 30 (al even) gepasseerd en wordt ze alleen maar leuker.

10 augustus 2023 om 00:41

Ze leest vast niet mee Samcro. Tegen ons kun je eerlijk zijn.

9 augustus 2023 om 15:02

Migi, ik ben het niet altijd met je eens, maar....

Geintje. Ik ken ook alleen Daphne (van naam en gezicht, goeie scene in All Stars). Geen idee wie al die andere lui zijn. Een film als deze zal ik vermoedelijk skippen. Jammer dat ik dan niet met eigen kan zien hoeveel (of weinig) acteertalent Elia heeft.

9 augustus 2023 om 15:11

Ferdi Stofmeel ken ik wel (linksonder op de foto) van films en series en van zijn deelname aan de Slimste.

9 augustus 2023 om 15:24

Ben d'r bang voor, als je het woord cool nog gebruikt ben je zeker de 40 wel gepasseerd. Of is 'cool' tegenwoordig toch weer hip, dope, vet, kapot gek?

Oscar Aerts, Ferdi Stofmeel? Adje (voor diegenen die naar rap luisteren)? Andre Dongelmans? Said Boumazoughe? Niemand?

9 augustus 2023 om 16:49

Oscar Aerts is toch die met die dikke kop alsof hij door een zwerm wespen was gestoken en daarna een kilo prednison naar binnen had gewerkt? 😂

9 augustus 2023 om 17:56

Volgens mij was een (goedaardige?) tumor die drukte op zijn hypofyse de bron van alle ellende.

ahh, die film ga ik dus niet kijken.

9 augustus 2023 om 15:03

Dat zal hem leren Henkie 😁 ik doe met je mee

9 augustus 2023 om 15:08

Welkom Suddervleesch!

Gaan we nu ook al de vervolg loopbanen van voetballers bijhouden

De titel al 'SCOTOE'.....man man man.

De inhoud van de film zal net zo creatieloos zijn als de titel en zal vol van die stereotypes en clichés voorkomen. Netflix niveau!

“Verder zijn naast Elia bekende namen als Daphne Deckers, Emma Deckers, Jaimie Vaes, Rose Bertram, Vonneke Bonneke, André Dongelmans, Saïd Boumazoughe, Ferdi Stofmeel, Oscar Aerts, Izzle, Julmar 'Adje' Simons en Nick Golterman”

Jemig wat een armoede in Nederland qua acteurs. Dat daar nog een markt voor is.

Vrienden van elkaar linken elkaar om in een film te spelen, zo gaat het bijna altijd. Als je jezelf al Vonneke Bonneke noemt terwijl je al volwassen bent hoef ik het al niet te zien.

Van alle markten thuis die Elia. Het meest opvallende vond ik dat hij upcoming Dj is in het genre Tech-house. Dat had ik nou net niet verwacht. Gun die jonge een fijn leven en hopelijk zien we hem nog terug als trainer in de jeugd bij Feyenoord. Heeft toch een fantastisch seizoen gedraaid en mede verantwoordelijk voor het kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren