Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste oproep sinds 2019? ‘Uit beeld bij grote publiek, maar gebeurt altijd wat’

Laatste update:

Maarten Wijffels zinspeelt voorzichtig op een terugkeer van Justin Kluivert in het Nederlands elftal. De verslaggever zet in het Algemeen Dagblad uiteen dat veel creatieve spelers op dit moment in de lappenmand zitten met pijntjes, wat mogelijk kansen biedt voor Kluivert.

Van de spelers uit de voorselectie zijn Frenkie de Jong en Joey Veerman op dit moment niet fit genoeg om te spelen. Daar komt bij dat ook Calvin Stengs en Noa Lang geblesseerd zijn. Het roept de vraag op wie voor creativiteit moet gaan zorgen bij Oranje.

"Misschien Justin Kluivert, voor het grote publiek uit beeld, maar als-ie meedoet bij Bournemouth gebeurt er altijd wat", denkt Wijffels hardop. "Crysencio Summerville van Leeds United? Hmm, dan kom je al op het tweede niveau in Engeland terecht. Ruben van Bommel van AZ? Eerst Jong Oranje."

Kluivert is bezig aan een goed seizoen bij Bournemouth en wist in 25 officiële wedstrijden zes keer het net te vinden. Eén keer was hij aangever. Kluivert heeft vaak een zwervende rol achter diepste spits Dominic Solanke.

Kluivert debuteerde in maart 2018 in het Nederlands elftal in de met 3-0 gewonnen oefeninterland tegen Portugal. De aanvaller kwam destijds een kwartier voor tijd binnen de lijnen als vervanger van Memphis Depay.

Later dat jaar mocht hij ook kort invallen in een oefeninterland tegen Peru. Het jaar dat daarop volgde kwam Kluivert enkel uit voor Jong Oranje.

In het najaar van 2019 werd Kluivert meest recent bij Oranje gehaald. Bondscoach Ronald Koeman riep hem op voor de EK-kwalificatieduels met Estland en Duitsland, maar gunde hem geen speeltijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kluivert is zo creatief dat hij 1 assist heeft gegeven en nooit iemand voor de keepr zet. Alleen creatief voor zichzelf? Daar heb je er al meerdere van lopen met betere kwaliteiten.

6 maart 2024 om 08:01

‘1 assist’ heb je mooi opgezocht. Waar is ‘nooit iemand voor de keeper zet’ op gebaseerd?

6 maart 2024 om 11:25

Onderbuik gevoel van Ramos. Dat zijn zeer gevaarlijke aannames om iets te bepalen. Hij weet helemaal niets of hij wel of niet iemand voor de goal zet. Ik heb hem een paar keer zien spelen en hij is gelukkig nog wel explosief. Iets wat Depay en Bergwijn niet meer zijn

6 maart 2024 om 08:09

Zijn niveau normaal is Oranje niet. Maar nu is deze generatie ook niet veel soeps.. Dus een kans gun ik hem wel.

Voor de naam Kluivert zou dat natuurlijk geweldig zijn. Of dit het niveau is dat we moeten nastreven…

6 maart 2024 om 08:36

Voor de naam Kluivert, kunnen me misschien beter kijken naar zijn broertje Shane(?)

Hoe doe die het eigenlijk, nog steeds bij Barca-jeugd zie ik en bij selectie Oranje-onder 17.

6 maart 2024 om 14:30

door de naam Kluivert speelt Shane bij topclubs. Dat moet genoeg zeggen

In plaats van wie zou hij bij de selectie moeten komen? Ik kan niemand bedenken...

6 maart 2024 om 08:13

Stengs, veerman, stengs, lang.. er staan 4 man in de tekst die geblesseerd zijn en dus niet meegaan.

Ik zie VZ steeds spelers beoordelen in nieuwsartikelen. Zoals bij Kluivert.

"Kluivert is bezig aan een goed seizoen bij Bournemouth en wist in 25 officiële wedstrijden zes keer het net te vinden. Eén keer was hij aangever."

Houd het maar bij knippen en plakken, jongens.

On: Waarom Maarten Wijffels 'voetbaljournalist' is, is mij een raadsel. Zijn schrijfkwaliteiten zijn middelmatig en als je met dit soort inzichten op de proppen komt, is het wellicht tijd voor een functie elders.

6 maart 2024 om 08:53

Volledig eens, zat maandag bij voetbalpraat. Komt geen zinnig woord uit. Draait overal omheen en zegt eigenlijk niks.

6 maart 2024 om 09:18

Meneer Wijffels heeft wel een toontje van 'Ik ga nu iets zeggen wat nog niemand heeft bedacht'. Nee, omdat het pure onzin is.

Zet Malen op rechts en de creativiteit is daar. Daarnaast zou ook Xavi in mijn ogen op de rechterkant kunnen spelen, kan Gakpo mooi op links. Al die spelers die het niet hebben moet je niet meenemen.

We hebben toch genoeg aanvallers? Memphis, Gakpo, Malen, Brobbey, Weghorst en eventueel Xavi Simons. Je zou eventueel nog Frimpong rechtsvoor kunnen zetten als het nodig is. Kluivert lijkt me niet een speler om er nu bij te halen.

Wie komt er toch bij om Maarten Wijffels toch maar steeds om een mening te vragen? Wat is dit voor nobody en zelfbenoemde ''journalist'' zeg. Justin Kluivert selecteren voor Oranje, dit is een gra[je mag ik hopen?
De beste jongen heeft zijn professionele carriere te danken puur vanwege zijn achternaam en bij elke club kan die na een jaar al weg of gaat die weg en nergens een vaste basisspeler. Kluivert is zo creatief dat hij welgeteld 1 hele assist heeft in de PL.

6 maart 2024 om 14:33

met een naam kon je al ver, zelfde geldt voor zijn broertje Shane. Maar andere kant, ze zijn gek als ze er geen gebruik van maken hé

Zijn goals zijn ook niet heel speciaal en voornamelijk uit de counter, dit laat ook zien waarom hij amper assists heeft. Hij wordt gewoon gebruikt zoals malen bij Oranje op het vorige EK. Daar heb je echt zat spelers van, dus is Kluivert in deze vorm echt niet nodig.

Kluivert is een typische speler die van jongs af altijd in de hoogste elftallen heeft gespeeld. Als jeugdproduct af en toe invalt.
Altijd een transfer kan maken naar grote clubs. Maar daar ook als talent wordt gezien die af en toe invalt.

Maar als de tijd rijp is om niet meer als jeugdspeler te worden gezien of als talent die er een half uur in komt, dan zie je pas dat je eigenlijk helemaal niks aan hem hebt.

Er zijn honderden voorbeelden van zulke spelers. Je hebt er gewoon helemaal niets aan.

Hij is zoals zoveel jonge spelers ooit omhooggevallen omdat ie bij Ajax speelde, maar is natuurlijk geen nl elftal speler, ga lekker bij Dick Advocaat ballen, is meer jouw niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren