Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste miljoenenbod van Liverpool op Jamal Lewis vanmiddag afgewezen

Laatste update:

Een eerste bod van Liverpool op Jamal Lewis is door Norwich City afgewezen. Volgens onder meer The Guardian en de Daily Mirror heeft Liverpool zich donderdagmiddag tevergeefs gemeld met tien miljoen pond, omgerekend iets meer dan elf miljoen euro. Norwich City zou echter azen op een bedrag dat in de buurt komt van het dubbele: de waardering van de club voor de linksback ligt 'dicht bij de twintig miljoen pond'.

Lewis, 22 jaar, speelt sinds 2016 in de hoofdmacht van Norwich City en beleefde afgelopen seizoen zijn eerste jaargang in de Premier League. Hij kwam in 28 Premier League-wedstrijden in actie. De vleugelverdediger staat nog drie seizoenen onder contract bij Norwich City, waardoor the Canaries zich niet genoodzaakt voelen om over te gaan tot een verkoop. Desondanks lijkt een vertrek zeer realistisch voor Lewis: zijn club is gedegradeerd naar de Championship, hij weigerde een nieuw contractaanbod en Norwich City oriënteert zich achter de schermen al op mogelijke opvolgers.

Lewis zou het zien zitten om onder Jürgen Klopp te werken op Anfield. De vraagprijs vormt voorlopig echter nog een probleem voor Liverpool, dat mogelijkerwijs een poging gaat ondernemen om verdediger Yasser Larouci als onderdeel van de deal naar Norwich te sturen. De Fransman staat voor een vertrek na het weigeren van een contractverlenging en wordt door Norwich City gezien als potentiële vervanger van Lewis; Yasser Larouci is met zijn negentien jaar eveneens een jeugdige linksback.

Klopp denkt dat Lewis, die ook wordt gevolgd door het gepromoveerde Leeds United, zich bij Liverpool nog uitstekend kan ontwikkelen en een geduchte concurrent van Andy Robertson kan worden. Naast Lewis zou ook Kostas Tsimikas van Olympiacos een kandidaat zijn om de linksbackpositie van een impuls te voorzien. Verder staat ook centrale verdediger Aïssa Mandi van Real Betis hoog op het verlanglijstje van Liverpool. Volgens diverse media, waaronder beIN Sports, is een akkoord tussen de clubs ophanden.

Is Jamal Lewis een goede versterking voor Liverpool, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsimikas heeft zich best aardig ontwikkeld na zijn uitleenbeurt aan Willem II als ik het zo zie. Leuk dat hij daar in verband wordt gebracht met Liverpool. Maar ik zat zelf te denken, waarom gaat Liverpool niet voor Philipp Max? Hij heeft bergen van ervaring en kan net als Milner op verschillende posities spelen. Echt een dravertje met longen als een paard.

7 augustus 2020 om 01:05

Die Tsimikas moet €16/17m kosten. Liverpool zal voor Tsimikas wellicht €13/14m willen betalen. Al lijkt mij Lewis een betere optie. Home-grown, zich prima staande gehouden bij een degradatie ploeg, super jong nog en vind het niet erg om achter Robo te spelen. Maar goed laten we Klopp en zijn staff vertrouwen 1 van de 2 zal wellicht komen.

Een van de hoogtepunten van Norwich vorig seizoen hij samen met Buenida en nog een speler naam vergeten. 20 miljoen voor een talentvolle Engels linksback is zeer uniek en gewoon koopje voor Liverpool best wel jamer om hem achter Robertson te zien spelen want is gewoon arguably beste linksback ter wereld. Had hem graag gezien bij eem Everton of Tottenham alleszins goede aankoop voor dw breedte

7 augustus 2020 om 00:16

Hij is Noord-Iers.

7 augustus 2020 om 00:24

Dubbele nationaliteit is gewoon geboren in Luton maar komt uit voor Noord Ierland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren