Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse fans veroveren het internet met opzienbarende manier van protesteren

Laatste update:

Het duel in de 2. Bundesliga tussen Hansa Rostock en Hamburger SV (2-2) is zaterdag om een wel heel bijzondere reden stil komen te liggen. Fans van de thuisploeg hadden twee bestuurbare auto's het veld op laten rijden met op het dak rookbommen in de kleuren van de club.

De protesten zijn aan de orde van de dag in Duitsland. Al weken wordt er geprotesteerd tegen de geplande betrokkenheid van investeerders bij de Deutsche Fußball Liga (DFL). Fans zijn het daar niet mee eens en uiten bijna wekelijks hun onvrede.

Zo werden er al tennisballen op het veld gegooid en kreeg Donyell Malen in januari chocolademunten op zijn hoofd gegooid in de thuiswedstrijd tegen 1. FC Köln.

Ook bij Hansa Rostock lieten ze zien uiterst creatief te zijn. Na tien minuten spelen in het thuisduel met Hamburger SV kwamen er plots twee op afstand bestuurbare auto's het veld op gereden. Op het dak waren rookbommen gemonteerd.

Ook bij het duel tussen TSG Hoffenheim en FC Union Berlin ging het mis zaterdagmiddag. Daar werden tennisballen op het veld gegooid. Het duel in de PreZero Arena moest als gevolg van de actie korte tijd worden onderbroken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha kan hier stiekem wel van genieten, helemaal als je de reden van de protesten weet

Dit is een leuke ludiek protest! Snap volledig de reden dat de Duitsers protesteren en vind het mooi dat ze het zo massaal laten blijken, kan toch niet anders dan dat de plannen van de baan geschoven worden.

Betrokkenheid van investeerders bij de bond? Iemand die hier meer van afweet? Ik begrijp niet veel van het zinnetje namelijk. Moet zeggen dat ik het wel altijd waardeer hoe supporters in Duitsland opkomen voor de traditie, tegen investeerders.

17 februari 2024 om 18:19

Nou investeerders pompen geld in de Bont in ruil voor waarschijnlijk marketinginkomsten en bekerfinales in andere werelddelen.

twee bestuurbare auto's

Zijn er ook andere?

Edit: Oke het waren dus geen echte auto's en dat wilde men hier duidelijk maken. Nou daar zijn ze mooi in gefaald 'bestuurbare auto's' lieve hemel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren