Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dost is ‘Verkaufs-Kandidat’ en moet uiterlijk in de zomer transfereren’

Laatste update:

VfL Wolfsburg eindigde vorig seizoen als best of the rest achter Bayern München in de Bundesliga. Op dit moment staat de kampioen van het seizoen 2008/09 op een vierde plaats in de Duitse competitie en als Dieter Hecking succesvol wil zijn, moet de selectie op peil blijven. BILD wierp een blik op de spelersgroep en op de diverse contracten. De krant vond uit dat liefst tien contracten in de zomer van 2017 aflopen.

/

De Duitse krant doet een appèl op Klaus Allofs van de Volkswagenclub. “Een wijs manager kijkt en werkt vooruit en Allofs staat voor een paar keuzes in januari”, legt men woensdag uit. “Er lopen medio 2017 in totaal tien contracten ten einde: alleen in de komende twee transferperioden heeft VfL nog de kans om hoge transfersommen te incasseren voor deze spelers. Allofs staat voor een onderhandelingsmarathon en moet knopen doorhakken.”

BILD weet dat er met Daniel Caligiuri al wat gaande is, maar met veel anderen nog niet. Diego Benaglio is de vaste man onder de lat en aanvoerder, die zeker moet bijtekenen. Datzelfde geldt voor Maximilian Arnold, talent Paul Seguin en Naldo. Robin Knoche en Timm Klose wachten de ontwikkelingen af, terwijl Marcel Schäfer mikt op een avontuur op de Amerikaanse profvelden.

Over aanvaller Bas Dost, wiens contract dus ook over iets meer dan anderhalf jaar ten einde loopt, merkt BILD op dat hij de topscorer is van dit moment. Toch betitelt de krant hem als een Verkaufs-Kandidat en dus lijkt men er niet op te rekenen dat club en speler langer met elkaar door willen. Dost was, sinds hij over werd genomen van sc Heerenveen, goed voor 35 doelpunten in 77 competitieduels. Aanvalspartner en concurrent Nicklas Bendtner wil volgens de krant in januari een vertrek forceren.

Bas Dost kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit nu toch echt een speler die Schalke gewoon moet oppakken, kan voor Schalke extreem bruikbaar zijn. Huntelaar verkopen en Dost erin.

16 december 2015 om 10:50

Dat kan ook. Kan Huntelaar weer naar Ajax.

16 december 2015 om 10:54

ik betwijfel of Ajax hem kan betalen, hij zal namenlijk niet gratis de deur uitlopen bij Schalke - er zijn genoeg clubs uit de Engelse middenmoot en Turkse clubs die Huntelaar best willen overnemen van Schalke voor een redelijk goede prijs.

daarbij verdient hij bij Schalke rond de 6 miljoen bruto per seizoen dus ik denk niet dat hij voor 1.5 mil bij Ajax gaat spelen als clubs uit Turkije al 2.5 tot 3 miljoen willen betalen.

16 december 2015 om 11:11

Hij heeft vorig seizoen gezegd wanneer hij vertrekt bij Shalke hij dan heel graag wilt terugkeren bij Ajax. Salaris lijkt me dan geen issue voor hem.

16 december 2015 om 11:14

Tuurlijk kan Ajax hem niet betalen. Hij kan inderdaad maximaal 1,5 tot 2 miljoen verdienen bij Ajax. Als Ajax hem wil hebben dan zou Huntelaar zelf ook heel erg graag moeten willen en er financieel flink op in moeten leveren. Die kans is vrij klein maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

16 december 2015 om 11:15

Als je Huntelaar kunt halen dan moet je dat koste wat kost doen. Dan maar wat duurder uit, alleen aan merchandise zul je een prima bedrag binnen halen. De spits blijft toch altijd een zorgenkindje en die kun je in 1 klap voorzien van een topper met een berg ervaring. Wat dat betreft zou ik dat absoluut toejuichen.

16 december 2015 om 12:07

Ajax moet dan maar eens creatief zijn met tekengeld. Zo'n ervaren speler maakt als het goed is het hele team beter wat goed is voor de verkoopprijs van veel jonge spelers.

Nog beter lijkt het mij om Schneider terug te halen. Ervaring komt het beste tot zijn recht op de een centrale positie met een speler met tactisch inzicht (zie Rijkaard bij Ajax en Cocu bij Psv)

16 december 2015 om 13:15

Een topper... Really... Nja ik jeb al genoeg gerant over Huntelaar. Matige voetballer. Zeker als je geen spelers hebt die voorzetten kunnen geven. Huntelaar is een bewegende paal waar een goede buitenspeler de bal vanaf richting t doel ketst. Daar is hij goed voor. Ajax heeft daar de spelers niet voor.

16 december 2015 om 13:00

Zou leuk zijn voor de dode spel hervattingen en als kapstok. Huntelaar verkopen maakt al aardig wat budget vrij.

Daarnaast een goede rechtsbuiten kopen, en eens een goede rechtsback.

Dost moet daar lekker weg. Krijgt te weinig speeltijd en als hij dan in de basis staat wordt hij altijd rond de 75ste minuut vervangen. Lekker bij een middenmotor in de PL gaan voetballen of in italie.

Toch een onzichtbaar goeie spits eigenlijk. Als een Makaay of Jimmy Floyd Hasselbaink. Je hebt eigenlijk geen idee of hij speelt, en dan heeft hij aan het einde van het seizoen ineens een moyenne van 1 uit 2. Die kerel heeft zo'n neusje voor de goal, dat hij in elk team wel doelpunten kan maken. Zo lang hij maar lekker in de 16 van de tegenstander kan blijven. Je hoeft geen actie of rushes van hem te verwachten, alleen doelpunten.

16 december 2015 om 10:41

Eens, ik ben ook niet kapot van hem.
Hij heeft 1 periode gehad waarbij hij ver boven zijn niveau presteerde, waardoor iedereen gek van hem is.

16 december 2015 om 10:45

Hij loopt 1 op 2, dat zijn toch behoorlijke cijfers en dat was inderdaad meer dan ik dacht.

16 december 2015 om 11:14

Hoezo scoort hij niet zoveel als wij denken? Hij loopt, inclusief zijn waardeloze eerste seizoen, 1 op 2 bij een topploeg in een van de beste competities ter wereld. Wat had jij verwacht dan?

Ajax sla je slag. Bij PSV kun je zien wat het Europees waard is een spits te hebben die gehard is in een topcompetitie. Wat dat betreft kan Huntelaar natuurlijk ook. Past misschien nog wel beter.

16 december 2015 om 10:52

Ajax zal echt geen miljoenensalaris en dikke transfersom voor Dost gaan betalen hoor. Concurreren met de PL clubs zit er niet in.

16 december 2015 om 10:53

Zal wel te duur zijn. Overmars zal dat nooit betalen

16 december 2015 om 10:55

En terecht., Je gaat toch geen tien miljoen neerleggen voor een beperkte voetballer als Dost? En dan ook nog een megajaarsalaris, drie/vier keer zoveel als de eerstvolgende speler in de selectie. Reken maar dat Dost als topscorer Wolfsburg wat moet opleveren en dat meneer zelf ook wil gaan innen.

Kijk, als ie 5 miljoen kost en hij neemt genoegen met een miljoen salaris is het een prima deal maar dat gaat nooit gebeuren omdat de halve Premier League hem wel onder contract wil en die smijten gewoon met bergen geld.

16 december 2015 om 13:18

Overmars probeert spelers idd spelers met kralen en veertjes te kopen van de indianen hahah

16 december 2015 om 13:50

Knikkers in Zulu land bedoel je.
Want de indianen zijn niet gek. Die hebben leuke boutiekjes met zogeheten 'authentieke' handelswaar voor prijsjes die Overmars niet betaald.

Zie Dost wel aan de slag gaan in Engeland. Hij zal toch wel een leuke duit moeten kosten (transferprijs en salaris) en dat is hij eigenlijk niet waard. Engelse clubs kopen halve gare prutsers voor tien miljoen dus zullen ze voor Dost ook heel wat over hebben.
Had overigens ook al wel voorspeld dat Wolfsburg gaat doorselecteren. Willen ze het Bayern eens lastig maken dan zullen ze gewoon beter moeten gaan kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren