Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Door Heracles ontslagen Lammers vindt nieuwe job in de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

John Lammers is de nieuwe trainer van VVV-Venlo, zo weet sportzender ESPN te melden. De zestigjarige trainer volgt de vertrekkende Rick Kruys op. Lammers tekent een contract tot medio 2026 in Limburg.

Lammers neemt na dit seizoen het stokje over van Kruys. Kruys maakte in maart bekend dat hij na dit seizoen afscheid neemt bij VVV. De voormalig speler van onder meer FC Utrecht zei toe te zijn aan een nieuw avontuur.

Lammers stond eerder dit seizoen aan het roer bij Heracles. De clubleiding van Heracles stuurde Lammers op 12 december 2023 de laan uit, vanwege 'tegenvallende resultaten’.

Lammers werd opgevolgd door Erwin van de Looi en staat momenteel veertiende. De club uit Almelo heeft vier punten meer dan RKC Waalwijk, dat zestiende staat.

Het kan zo zijn dat Lammers komend seizoen terugkeert in de Eredivisie. VVV staat momenteel elfde in de Keuken Kampioen Divisie, maar houdt nog altijd zicht op de play-offs voor promotie.

De laatste keer dat de club uit Venlo actief was op het hoogste niveau, was in het seizoen 2020/21. VVV eindigde dat seizoen als zeventiende en wist sindsdien niet meer te promoveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes John, het verdiende niet de schoonheidsprijs hoe je wegging bij Heracles.

26 maart 2024 om 11:49

Hoezo? Deelde nota bene zelf taart uit die dagen!

Waarom is hij ontslagen bij Heracles? VVV promoveret echt niet Voetbalzone, staan 11e en hebben idd een kansje op Play-offs maar als je ziet welke clubs ze daar kunnen treffen overleven ze dat nooit. Theoretisch zou het kunnen maar VVV is echt niet goed genoeg ervoor. Zit de club financieel ook niet in zwaar weer? Dacht ik een aantal weken geleden ergens op te vangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren