Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolend Lyon kan dramatische reeks ook na inbrengen Depay niet beëindigen

Laatste update:

Olympique Lyon blijft ploeteren in de Ligue 1. Het elftal van trainer Sylvinho speelde woensdagavond een matige wedstrijd op bezoek bij Stade Brest en kwam voor de vijfde keer op rij niet tot winst in de Franse competitie: 2-2. In totaal wacht men nu al zes achtereenvolgende wedstrijden op een zege. Lyon heeft na zeven competitieduels pas negen punten en staat teleurstellend in de middenmoot van de Ligue 1.

Na de teleurstellend verlopen topper van afgelopen weekend tegen Paris Saint-Germain (0-1 nederlaag) moesten onder anderen Memphis Depay, Houssem Aouar en Jeff Reine-Adélaïde genoegen nemen met een reserverol. Kenny Tete kon op de rechtbsackpositie wel rekenen op een basisplaats. De vele wijzigingen kwamen het spel van les Gones niet per se ten goede, want de openingsfase was weinig hoopvol. Toch wist Lyon met hulp van de thuisploeg na 28 minuten voetballen op voorsprong te komen.

Middenvelder Ibrahima Diallo verspeelde de bal in de opbouw tot tweemaal toe zeer knullig, waarna Moussa Dembélé vanbinnen het strafschopgebied de 0-1 op het scorebord kon brengen. Lyon kon echter niet lang genieten van zijn voorsprong, want Brest wist de stand binnen twee minuten alweer gelijk te trekken. Yoann Court kon de bal oppikken na een verdedigende actie van Tete, waarna de flankspeler de bal hard voorbracht. Het leder werd echter door niemand aangeraakt en plofte vervolgens buiten het bereik van doelman Anthony Lopes in de verre hoek.

Lyon had het lastig en wist Brest voor de thee niet meer te laten wankelen. Na 64 minuten voetballen mocht Depay alsnog als vervanger van Dembélé opdraven en kort erna viel de 1-2. Maxwel Cornet kapte zijn directe tegenstander op schitterende wijze uit in het strafschopgebied, waarna hij door de benen van doelman Gautier Larsonneur heen wist te scoren. Lyon leek zo voor het eerst sinds 16 augustus weer eens te gaan winnen, maar vijf minuten voor tijd wist Brest via opnieuw Court toch weer langszij tet komen. Hij schoot uit de draai raak na dramatisch verdediger van Youssouf Koné.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft een wisselvallige ploeg, zo zonde.

25 september 2019 om 21:53

Nou! Die zijn al snel in het seizoen het alweer helemaal kwijt. Na 2 wedstrijden heerste er nog optimisme las ik, maar dat zal nu wel over zijn

vind je het gek als je twee van je beste spelers op de bank zet terwijl er geen betere alternatieven zijn

25 september 2019 om 21:15

Dit. Wat een gekke trainers daar..

Het grappige is dat er na de 2de speelronde een artikel wers gepubiceerd door voetbalzone dat Lyon eindelijk stabiel oogde en dit jaar de uitdager zou worden voor Paris. Alleen sinds dat artikel hebben ze niet meer gewonnen! Wel jammer want Lyon heeft altijd wel leuke spelers

25 september 2019 om 21:51

de eerste 2 wedstrijden leek dat ook zo! de 0 houden en geloof 9 doelpunten voor, denk dat vele dachten dat ze stabieler waren geworden

Waarom zit depay zo vaak op de bank? Is toch gewoon de absolute ster van dit team?

25 september 2019 om 23:49

Depay is een speler waarbij er een klik moet zijn met de trainer. Dit lijkt met Zuiderse types vaker niet dan wel het geval. Koeman wist voor hij aan de klus met oranje begon al hoe hij Memphis zou aanpakken, dit werkt. Jammer dat hij bij een onstabiele club zit.

Qua niveau is Lyon prima voor Depay maar ik begin wel te begrijpen waarom hij daar zo graag weg wil. Wat een geschuif elke keer met spelers daar zeg, geen wonder dat die ploeg altijd zo wisselvallig is. Depay moet proberen om naar een club als Roma te gaan. Italiaanse competitie lijkt me sowieso wel wat voor hem met zijn snelheid en onvoorspelbaarheid.

26 september 2019 om 00:41

Depay in Italië moet je niet willen. De verdedigende intensiteit en agressieve speelstijl daar zal heel frustrerend zijn voor Depay, die het vaak moet hebben van dribbels in grote ruimtes en/of ruimte achter de verdedigers. Iets wat in Italië niet vaak genoeg ter sprake komt aangezien de verdedigers daar véél lager richting hun eigen doel spelen dan bijvoorbeeld in Spanje of Frankrijk. Zou natuurlijk wel een mooie transfer zijn maar dat is het ook. Hij kan beter naar een Dortmund of Tottenham gaan.

26 september 2019 om 10:58

Hij is echt niet goed genoeg voor Dortmund / Tottenham hoor, misschien als invaller? Goede move zou denk ik een team als Sevilla zijn, veel speelruimte en snel voetbal. Plus in Spanje zijn de verdedigers niet zo kiezelhard zoals in Italië

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren